2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bende senin yazını görünce cok duygulandım. Senin yerine koymaya çalıştım kendimi. Gecen sene bugünler seninde daha ilk ayındı. Ve sende bizim gibi merak stres içerisinde günleri kovalıyordun. Şimdi ise bebeğin kucağında, tüm sağlığıyla :))

Normal doğum olayını ben söylemiştim. Herkesten oyle bir duyum alıyorum. Annemde sezeryan doğum yapınca bu kanıda oldukça ısrarlı olması sonucunda oyle bir yorum yaptım. Ama çevremde kayınvalidem dışında normal doğum yapan kimse yok, bana da cok uzak geliyor neden bilmiyorum.

Sigara konusuna gelince bugun henüz hiç içmedim bırakmaya çalışıyorum. Canım isteyince bebeğimi düşünüyorum. Ama ne biliyormusun? Bugun sigara içmedim ve kasıklarım bugun hiç ağrımadı. Sanırım kasığımda ağrılar, batmalar hep bu sigaradan oluyormuş.

Nacizade fikirlerim için sağol. Bol bol su içmeye çalışıyorum. Sabahları eşim zorla ceviz yediriyor :) baska önerilerim varsa bilmeyi çok isterim. Hersey için teşekkürler. Kızını da öpermisin yerime :))

Oh ohh ne güzel :) Rabbim mutluluğunu daim etsin bende cok sevindim. Ee kaç haftalık gördü

onunla ilgili bişe demedi demesimi gerekiyordu sadece sağlıklı bir gebelik 2 hafta sonra tekrar gel dedi neleri yemeliyim onları söyledi.bende o heyecandan soracaklarımıda unuttum :) ben ne zaman hamile kaldığımı biliyorum yani tam olarak 4 yada 5 ocak :) yani bebişim 24 günlük :)

Ozaman sende Hosgeldin aramıza :)) hayırlı uğurlu olsun
canım çok sağol sen ilk ne zaman öğrendin değerin kaçtı
benim şuan hesaplayıcılar göre 3 hafta 6 günluk
canım gitim doktora keseciği gördüm çok rahatladım sorunsuz görünüyo dedi doktor.2 hafta sonrada kalp atışlarını dinleyecekmişiz çok mutluyummmm

gözün aydın kaç gün geçti adetin keseyi gördünüz
neler yemen gerekiyormuş ilk kan değerini ne zaman öğrendin
çok sordum kusura bakma

Bede biliyorum benimkide 3 Ocak ama gebelik başlangıcı oyle olmuyor. Son adet tarihine gore gitmelisin. Yani benim son adet tarihim 20 aralıktı doğal olarak o hafta 1. Haftam oluş oluyor. Ben adetime 1 gün kala öğrendim. Ilk değerim 530 cıktı. Sonra 4+5 günlükken doktora gittik keseyi gördük. Bana da suan için sağlıklı görünüyor ama bilemeyiz. Ayağa kalkma bol istihrat et demişti. Iki hafta sonraya randevu verdi.

kardelenbel maşallah kalp atışlarınıda duy inşallah
berkandamla senin değerin çok güzel maşallah
benimki az gibi ama doktor normal adet 1-2 öncesine göre güzel dedi perşembe kan testini tekrarlayacam bakalım hayırlısı
kızlar kasıklarda batma sancı ooluyor mu ara ara

merhaba arkadaslar benim sat aralik 25 hesaplama sonucu 2 ekim dogum gorunuyo ama sunu belirtmeliyim ben esimin isi dolayisiyla suan Baku deyim bi aya kadar turkiyeye geri donucem ve burda doktora gitmek istemiyorum uc defa idrar testi yaptim pozitif cikti insallah bi aksilik olmazsa Turkiye de doktora gitmek istiyorum insallah bi aksilik yasamam cook heyecanliyim ama been

hayırlı olsun.hepimiz aynı heyecanı yaşıyoruz muhteşem bir duygu :) biz hemen doktora koştukta ne oldu kese için 1 hafta sonra kalp atışı için 2 hafta :) bekleyip duruyoruz inşallah sorunsuz olurda geldiğinde hem bebişini hem kalp atışını bir anda görürsün.doktorun bize söylediklerini uygula günde 1 bardak süt,biraz badem yada ceviz,haftada en az 2 kere balık ,pişmemiş et yemeyecen salam sosis vb.,sebzeler çok iyi yıkanacak,gripli insanlardan uzak duracaksın bunları uygulamaya başla herkese bunlar önerilir herhalde

cook tesekkur ederim Allah razi olsun ben dogumdan cook korkuyorum hatta muayene olmaktan bile birbirimize yardim edecegimizi temenni ediyorum insallah 9 ay boyunca sorunsuz gebelik gecirir sonunda da hayirlisiyla sag salim saglikli bebeklerimize kavusuruz ben site kullaniminda da biraz acemiyim kusura bakmayin olur mu tekrar tekrar mesajiniz icin cook teesekkur ederim icime su serptiniz ne yiyip yemicegime dikkat edicem dediklerinizi yemeye calisicam :) :*

Canım işte o sancı bebişinin tutunabilme sancısı. Bende de oldu. Bide regli zamanın ya, vücudun kanı çıkartmak istiyor ama sen gebe oludun için cıkartamıyorsun. O ağrılar o sebepten oluyormuş. Ben doktora sordum. Muamele gitmeden once müthiş batmalarım oluyordu. Dedim düne kadar cok batmam oluyordu ama bugun iyim dediğimde doktor güzel bebişin tutundu şimdi sıra bulantılarda deyip gülmüştü :)) korkma yani o hepimizde var.

canım bilgilerinden faydalanacaz
evet erken öğrenme konusunda çok haklısın keşke sabrımız olsaydıda adet geçtikten bi hafta sonra öğrenseydik

ayy canım inşallah Herkesinkinide bizimkinide Rabbim tamamına erdirir
değerim sence nasıl sen kalp atışını duydun mu

Âmin canm hayırlısıyla 9 ay geçirmemizi nasip etsin Rabbim. Evet bu site bu blog çok güzel. Benimde bisürü arkadasım oldu ve tek ortak noktamız var oda bebişlerimiz :)) elimden geldiğince bende yardımcı olabilirim sana. Oralarda bir basına hissetme kendini. Bol bol dinlen, bol bol su iç. Iyi yıkanmış sebze tüketmeye çalış hee bide ceviz yemelisin. Bebişlerimizin beyin oluşumu başlamak üzere. Bol bol ceviz yemeliyiz. Bide akşamları en az iki saat ayaklarını yüksek bir yere kaldır ve bekle. Buda vâris oluşumunu engellemek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…