Ishalim geçmedi canım. Patates haşladım yedim iki tane. Muz yedim iki tane. Yine geçmedi ama çok tuvalete çıkmıyorum. O farkı var. Geçer inşallah yarına.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım geçmiş olsun bende sürekli kabızım ilaç alıcam artık mecbur olmuyo karnım davul gibi içmek zorundayım 5 günü geçti aşağı yukarı
Denerim tabi canımSlm canım kabızlık için naçizane bi tavsiyem olucak bende 3-4 gündür kabızdım tam artık ilaç alayım derken bi yerde okudum sabah aç karnına sıcağa yakın ılık suyun içine bir kaşık bal attım bu sabah 5 dk sonra işe yaradı çok şükür.Sende dene istersen inş işe yarar :)
O karnında kiler bağırsak hareketleridir endişelenme canım allahın izniyle hiç birşey olmazSağol canım ya sende de tam tersi varmış. Allah yardımcımız olsun. Sıvı kaybettiğim için korkuyorum. Sürekli su içiyorum. Bir de bugün karnımdan alt tarafa doğru bir sızı giriyor ara ara. Bu da mı ishalden bilmiyorum. Insan her şeyden şüpheleniyor.
Canim kabizlik icin ben de bi tavsiye veriym. Kuru inciri zeytinyaginda beklet, sonra inciri ye. Cok iyi geliyor.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Denerim tabi canım
O karnında kiler bağırsak hareketleridir endişelenme canım allahın izniyle hiç birşey olmaz
Canım ben aynı zamanda kusuyorum bugün sadece 2 patates haşladım yedim acaba midemi bulandırır mı nasıl olur
Canım ben aynı zamanda kusuyorum bugün sadece 2 patates haşladım yedim acaba midemi bulandırır mı nasıl olur
Merhaba arkadaşlar bende 11. Haftamdaym ishal olayı bendede var ve bi türlü geçmyor çok mide bulantmda var kokulardan çok etkileniyorum yemek yiyemyorum benim gbi olan vardr heralde çözum olarak neler yapıyosnz
arkadaşlar benım 13 yıldır bebegım olmuyor yasın okurmusunuz..allah razı olsun..kım kaç tane okuyabılırse...sızlerın dualarınız kabul olurmuş ıkı kışısınzya
Ishalim geçmedi canım. Patates haşladım yedim iki tane. Muz yedim iki tane. Yine geçmedi ama çok tuvalete çıkmıyorum. O farkı var. Geçer inşallah yarına.
Merhaba arkadaşlar bende 11. Haftamdaym ishal olayı bendede var ve bi türlü geçmyor çok mide bulantmda var kokulardan çok etkileniyorum yemek yiyemyorum benim gbi olan vardr heralde çözum olarak neler yapıyosnz
Canım bulantı yapar mı inan bilmiyorum. Benim midem çok hassas diil o yüzden bişi yapmadı. Bilemedim ki şimdi. Sen geçmezse en iyisi doktora git yarın. Faydalı olalım derken daha kötü yapmasın seni tavsiyeler.
Madem biktin o zaman biraz da muz ye tatlim degisiklik olsun:)
Vermezmiyim canım, ilk işim buradan sizlere duyurmak olacak. Testler konusunda çok haklısın. Ben sadece şunu düşünüyorum. Bazı durumlarda anne karnında müdahale edilebiliyor. Allah korusun öyle bir durumu önceden tespit için 20. haftada ayrıntılı ulrtasona giricem. Hepsi bu.
Canım nasıl oldun, seni merak eetim. Geçti mi ishalin?
Rabbim en kısa zamanda şifa versin canım.. Doktor bana yemeklerde su içme dedi. Aralarda su iç dedi. Bir de öyle dene istersen.
Günaydınlaaar...
Hem mide bulantisi, hem grip , hem de dis agrisi ile baslayan bir gün. :2::2::2:
bir de ilgi bekleyen iki yasinda bronsit bir cocuk.Allahim butun hamilelere annelere güç ver.
arkadaşlar benım 13 yıldır bebegım olmuyor yasın okurmusunuz..allah razı olsun..kım kaç tane okuyabılırse...sızlerın dualarınız kabul olurmuş ıkı kışısınzya
canım kaç haftada bir çağırıyor doktorun? ikili test yaptırdın mı? ay artık öğrenelim de ciciler alalım meleklerimize:)
Bugün de olursa akşama acile giderim artık. Ama gece bi kere kalktım sadece.Canim yarin sabah kalktiginda da olursa git mutlaka olur mu?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?