2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canim yarin sabah kalktiginda da olursa git mutlaka olur mu?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Canım geçmiş olsun bende sürekli kabızım ilaç alıcam artık mecbur olmuyo karnım davul gibi içmek zorundayım 5 günü geçti aşağı yukarı

Canim kabizlik icin ben de bi tavsiye veriym. Kuru inciri zeytinyaginda beklet, sonra inciri ye. Cok iyi geliyor.

Denerim tabi canım
O karnında kiler bağırsak hareketleridir endişelenme canım allahın izniyle hiç birşey olmaz
Canim kabizlik icin ben de bi tavsiye veriym. Kuru inciri zeytinyaginda beklet, sonra inciri ye. Cok iyi geliyor.

Canım ben aynı zamanda kusuyorum bugün sadece 2 patates haşladım yedim acaba midemi bulandırır mı nasıl olur

Merhaba arkadaşlar bende 11. Haftamdaym ishal olayı bendede var ve bi türlü geçmyor çok mide bulantmda var kokulardan çok etkileniyorum yemek yiyemyorum benim gbi olan vardr heralde çözum olarak neler yapıyosnz

Ağzımdaki tat rahatsız ediyor.Bir şeyler yiyorum geçiyor sonra tekrar.
Kızlar süt içebiliyor musunuz ? Birde kabızlık için kefir iyi geliyormuş, internette doktorlar hamilelerin de tüketebileceğini yazmışlar.
Sizlerin bir bilgisi var mı?

Canım ben aynı zamanda kusuyorum bugün sadece 2 patates haşladım yedim acaba midemi bulandırır mı nasıl olur

Canım bulantı yapar mı inan bilmiyorum. Benim midem çok hassas diil o yüzden bişi yapmadı. Bilemedim ki şimdi. Sen geçmezse en iyisi doktora git yarın. Faydalı olalım derken daha kötü yapmasın seni tavsiyeler.

Folik asit folboil alinca bulanti ve halsizligim artiyor..benzer seyleri yasayan var mi arkadaslar?

Merhaba arkadaşlar bende 11. Haftamdaym ishal olayı bendede var ve bi türlü geçmyor çok mide bulantmda var kokulardan çok etkileniyorum yemek yiyemyorum benim gbi olan vardr heralde çözum olarak neler yapıyosnz

Yemek kelimesini duyunca bulantim oluyo..bugun yarim ekmek tost aksamda yarim tabak makarna yedim. Cozumu yok bence.bana herkes zorlamami soyluyo ama hos degil.tiksinti olabilir

arkadaşlar benım 13 yıldır bebegım olmuyor yasın okurmusunuz..allah razı olsun..kım kaç tane okuyabılırse...sızlerın dualarınız kabul olurmuş ıkı kışısınzya

canım bende 1 tane okuyayım rabbim senide en kısa zamanda yavruna kavuştursun

Canim bir ara bende olmustum doktoruma sordum eger iki gun araliksiz devam ederse gek dedi benim bir gune gecti cok sukur ama genelde oluyor sanirim cok kiside duydum gecmis olsun

Valla canım ben bugun bir dilim ekmek öğlen 2 haşlanmış patates akşam yoğurt çorbası başka hiç bişey yemedim devamlı midem bulanıyor reflü zaten hiç sorma gaviskon içiyorum banamısın demiyor 8. Haftamdan beri bu şekil geçmiyor geçmiyor

Canım midem fena bişey yemiyorum ki doktorum ilaç kullanma diyo bitkisel çözdiyo ama olmuyo kayısı yedim olmadı incir yedim olmadı duphalak şurup verdi çok sıkışırsan iç dedi bende ilaç almadan üstesinden gelirim dedim ama olmadı

Günaydınlaaar...

Hem mide bulantisi, hem grip , hem de dis agrisi ile baslayan bir gün. :2::2::2:
bir de ilgi bekleyen iki yasinda bronsit bir cocuk.Allahim butun hamilelere annelere güç ver.

ben de sadece ayrıntılı ultrason yaptırmayı düşünüyorum senin gibi. eskiden günde en az 2 litre su içen ben şimdi 750 ml zor içiyorum. doktor su içmelisin dedi ama içtiğim an kusuyorum. sabah aldığım ilaçlarla içtiğim suyu 1 dk içinde çıkartıyorum. yemekten sonra yemekten önce farketmiyor su midemi alt üst ediyor. ne zamana kadar sürecek bu durum ya da bu durumla nasıl başedecem hiç bilmiyorum. haftaya 4. aya giriyorum. 4.ayda gidiyor diyorlar İnşallah öyle olur. tek umudum 4. ay oldu:)

Günaydınlaaar...

Hem mide bulantisi, hem grip , hem de dis agrisi ile baslayan bir gün. :2::2::2:
bir de ilgi bekleyen iki yasinda bronsit bir cocuk.Allahim butun hamilelere annelere güç ver.

Günaydın, Geçmiş olsun, Allah kolaylık versin Duanada yürekten amiiinnn diyorum

günaydın kızlar gününüz aydın olsun güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle

canım kaç haftada bir çağırıyor doktorun? ikili test yaptırdın mı? ay artık öğrenelim de ciciler alalım meleklerimize:)

3 haftada bir gidiyoruz canım. ikili testi yaptırdım, ensen kalınlığı ve burun kemiği normal çıktı. yaşım 36 olduğu için riskli gruptayım. babamızda kromozom bozukluğu olduğundan Nifty testi yaptırdık. Anne kanı Hong Kongo gönderildi, bebeğin kromozom analizine bakılacak. sonuç iyi çıkarsa amniyo yaptırmayacağım. sonuçlar 3 haftada geliyomuş, daha 2 haftamız var. hayırlısı bakalım..sen yaptırdın mı 2li'yi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…