Tatlım bu deneyimi yaşamış biri olarak aç ve tok karnına gitmen herhangi bir sorun yaratmaz..Şahsen ben tok karnıma gittim.. Sende tok karnına gitmende fayda görüyorum sevgilerleKızlar İkili testin kan testi için aç karnına gidilmesi gerkiyor?? yoksa farketmiyormu??
kızlar ikili testin kan testi için aç karnına gidilmesi gerkiyor?? Yoksa farketmiyormu??
Tatlım bu deneyimi yaşamış biri olarak aç ve tok karnına gitmen herhangi bir sorun yaratmaz..Şahsen ben tok karnıma gittim.. Sende tok karnına gitmende fayda görüyorum sevgilerle
canım ben yaptırdım ama aç yada tok demediler. Kahvaltı yapmıştım sabah 8 de 12:00de kan verdim. Aç yada tokmusun die sormadılar
saolun kızlar benimde randevum cumartesi 11 de tok karna gideyim ozman. Cumartesi bi olsaydı hayırlısıyla sabırsızlanıorum artık bebişi görmek için ::::::::::))
ultrasonda görüceksin hareketlerini burnunu ağzını çok farklı bişiymiş ya çok mutlu oldum bebeğimi öyle hareketli görünce :) inşallah iyi haberlerle dönersin canım
dün araştırma hastanesine nöroloji kontrolüne gitmiştim şükür herşey yolunda ama sabah 8 de gittim 4,30 da eve geldim mahvoldum resmen felaket baş ağrısı çektim gecede kasıklarımda falan sancılar oldu sabahda olunca işten izin alıp evin yanındaki devlet hastanesine gittim doktor herşey normal dedi olur ağrılar dinlenmeye calış yorulduğun içinde olur rahim genişlediği içinde dedi
kafama bişey takıldı son adete göre şimdi 11+6 dayıdım ama doktor 11+1 günlük dedi 5 gün geride bebeğim problem olmaz demi kafam karıştı bu arada 4,33cm olmuşultrason görüntüsünü yüklemeye çalışacam beceririm inşallah
hepinizi öptüm
Eki Görüntüle 1037127 kızlar nasıl bebeğe benziyo mu artık
inşallah canım ya :)maşallah bebeğine2 hafta önce gitmiştim hareketlerini görmüştüm ama net değildi tabi kızların fotograflarınıda görünce iyice bi heyecan yaptım :)inşallah cinsiyetide söyler doktorum.
heyecan yapmakta haklısın canım. şimdi herşeyiyle görüceksin benim tospağam parmagını emiyordu. O kadar net görüceksn canım :) inşallah allahım gönlünüze göre versn canım. Bize söylemedi kesinleşince söylerim dedi peki dedik bizde ısrar etmek istemedim
amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza :)sağlıklı olsunlarda cinsiyeti zaten hiç farketmez sadece eşim çok erkek olsun istiyo :)
Geçmiş olsun, hayırlı haberler alırsın inşallah. Özlenmez mi annesi bebeklerimiz içimizde kıpır kıpır şimdi, daha çok merak ediyoruzSlm kizlar ne zamandir giremiyorum biraz mide rahatsizligim vardi su gaz olayi cok kotu yarin doktor kontrolum var tam 12 haftaligiz cinsiyet belli olmaz buyuk ihtimal cok heyecanliyim 3 hafta oldu gormedim bebegimi ozledim zaten cinsiyeti meraj etmiyorum allahim neyi nasip ederse saglikli olsun yeter benim karnim buyumedi daha sizin buyumus sanirim bazilari oyle yazmis
Geçmiş olsun, hayırlı haberler alırsın inşallah. Özlenmez mi annesi bebeklerimiz içimizde kıpır kıpır şimdi, daha çok merak ediyoruzcinsiyetin bence de önemi yok ama yine de merak ediliyo kız mı erkek mi diye
Sonunda beni anlayan birini buldum ya, doktorum her gittiğimizde tam haftasını takip ediyor diyor . Evet belki önde değil, ama geride de değil çok şükür bu gün tekrar gidicem inş. bakalım nasıl inş sağlıklı ve iyidir. Ama kayınvaldem ve eltim beni gerçekten sinir ediyor . Bebeğimi benden çok kimse düşünemez kimse bana bir ihtiyacın var mı yardımcı olalım demiyor ama akıl veren çok nedense,anca temizlik yapma cam silme onu yapma bunu yapma , ne olcakmış peki kim yapacakmış hadi 1 hafta yapmayım , 2 hafta yapmayım ne olacak o ev , geliyim yardımcı olayım mı diyor. Karnıma dokunuyor birde ya bu ne demek oluyor anlamadım. Ben mi alıngan davranıyorum anlamadım.
ne zaman hissedeceğimizi bende çok merak ediyorum, bende de aynı şeyler oluyo ama rahim genişlediği için oluyordur diye düşünüyorum. İlk gebelik olduğu için bilemiyorum:) bi gelse o günler tekmelerini yazsak burayaSagol cnm evet en son gittigimde hareketlerini gostermisti doktor simdi daha coktur biz ne zaman hissederiz acba bazen benim karnimda pit pit birsey oluyo seyreme gibi ama 2 3 gundur hissediyorum ve takip ediyorum sanirim hissediyorum cinsiyet tabi insan konusurken kizimmi oglummu ne dicegni sasiriyo :)
amannn boşver kız.seni de bebeğini de senden fazla kim düşünecek.benim aklıma eşimin yakınları geldiğinde "ben çektim evladım çekmesin bu enerjiyi" diyerek kafamdan kovuyorum herşeyi
kızlarr merhaba. ben çok giremiyorum foruma ama takip etmeye çalışıyorum. ben bugün 9. haftaya girdim ve dün geceden beri karnımdan aşağıda kasıklarıma hatta bacaklarıma vuran bir ağrı var sürekli. dayanılmayacak bir şey değil, hareket ederken kaslarım tutulmuş gibi acıyor. bu normal mi????ı ve h
bir de burda 13. haftada olan arkadaşlar bulantı ve halsizlik geçti mi sizde?
ikili test nasıl yapılıyor bilgi verirseniz sevinirim.
ne çok sordum di mi:)
kızlaarr merhaba...
çok fazla giremedim misafirlerim falan geldi bu sürede hep, bugün girdim şöyle bi baktım baya cinsiyetleri belli olan bebişler falan var, herkesin hayırlı olsun... Allah kız da olursa erkek de olursa hayırlısını versin inşallah...
Ben de bugün gittim doktora , kontrolümüz vardı 10+2 'ydi bugün, ilk defa baya baya bebişe benzediğini gördük bebeğimizin, ayaklarını çapraz yapmıştı benim bebiş :)) gelişimi gecen gittiğimizde 2 gün gerideydi, bugün 3 gün ilerde çıktı, 10+5 çıktı :) doktora cinsiyetiyle ilgili bir belirti ve ya ipucu var mı ? diye sordum, ben de ona bakmaya çalışıyorum derkeeeeen, sanki bir çıkıntı gördük orda kesin olmamakla birlikte sanki bir erkek görüyorum dedi :))))) benim çirkin bacaklarını açmış ortada sanki pipisi görünüyo gibiydi :))) tabi 14. haftada falan tam kesin diyebilirim dedi...belki biz 3 kız kardeş olduğumuzdan içimde de kız olsun diye geçiriyordum ama hiç üzülmedim tabi, çok heyecanlandım :)) Allah sağlıklı sıhatli versin de cinsiyetin önemi yok gerçekten...
herkesin heberlerini bekliyorum arkadaşlar,öpüyorum sizi....
görüşürüüzz...
Merhaba cnm . Aynı soruyu dr bende sordum asla ipicu bile vermiyor, senin dr söylemiş bari :) hayırlısı , sağlıklısı olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?