2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar ikili testin kan testi için aç karnına gidilmesi gerkiyor?? Yoksa farketmiyormu??

canım ben yaptırdım ama aç yada tok demediler. Kahvaltı yapmıştım sabah 8 de 12:00de kan verdim. Aç yada tokmusun die sormadılar

Tatlım bu deneyimi yaşamış biri olarak aç ve tok karnına gitmen herhangi bir sorun yaratmaz..Şahsen ben tok karnıma gittim.. Sende tok karnına gitmende fayda görüyorum sevgilerle

canım ben yaptırdım ama aç yada tok demediler. Kahvaltı yapmıştım sabah 8 de 12:00de kan verdim. Aç yada tokmusun die sormadılar

saolun kızlar benimde randevum cumartesi 11 de tok karna gideyim ozman. cumartesi bi olsaydı hayırlısıyla sabırsızlanıorum artık bebişi görmek için ::::::::::))

saolun kızlar benimde randevum cumartesi 11 de tok karna gideyim ozman. Cumartesi bi olsaydı hayırlısıyla sabırsızlanıorum artık bebişi görmek için ::::::::::))

ultrasonda görüceksin hareketlerini burnunu ağzını çok farklı bişiymiş ya çok mutlu oldum bebeğimi öyle hareketli görünce :) inşallah iyi haberlerle dönersin canım

ultrasonda görüceksin hareketlerini burnunu ağzını çok farklı bişiymiş ya çok mutlu oldum bebeğimi öyle hareketli görünce :) inşallah iyi haberlerle dönersin canım

inşallah canım ya :)maşallah bebeğine 2 hafta önce gitmiştim hareketlerini görmüştüm ama net değildi tabi kızların fotograflarınıda görünce iyice bi heyecan yaptım :)inşallah cinsiyetide söyler doktorum.

Eki Görüntüle 1037127 kızlar nasıl bebeğe benziyo mu artık

Benzemezmi maşallahh subanallah canım benim kide ultrasona göre 2 gün geri dr olabilir sonra tamamlar dedi seninkide öyle takma kafana canım

heyecan yapmakta haklısın canım. şimdi herşeyiyle görüceksin benim tospağam parmagını emiyordu. O kadar net görüceksn canım :) inşallah allahım gönlünüze göre versn canım. Bize söylemedi kesinleşince söylerim dedi peki dedik bizde ısrar etmek istemedim

amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza :)sağlıklı olsunlarda cinsiyeti zaten hiç farketmez sadece eşim çok erkek olsun istiyo :)

amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza :)sağlıklı olsunlarda cinsiyeti zaten hiç farketmez sadece eşim çok erkek olsun istiyo :)

aynen canım en önemlisi sağlıkları. Benim eşimde kız istiyoo her akşam öpüyo seviyo kızım benim die :)

Slm kizlar ne zamandir giremiyorum biraz mide rahatsizligim vardi su gaz olayi cok kotu yarin doktor kontrolum var tam 12 haftaligiz cinsiyet belli olmaz buyuk ihtimal cok heyecanliyim 3 hafta oldu gormedim bebegimi ozledim zaten cinsiyeti meraj etmiyorum allahim neyi nasip ederse saglikli olsun yeter benim karnim buyumedi daha sizin buyumus sanirim bazilari oyle yazmis

Geçmiş olsun, hayırlı haberler alırsın inşallah. Özlenmez mi annesi bebeklerimiz içimizde kıpır kıpır şimdi, daha çok merak ediyoruz cinsiyetin bence de önemi yok ama yine de merak ediliyo kız mı erkek mi diye

Sagol cnm evet en son gittigimde hareketlerini gostermisti doktor simdi daha coktur biz ne zaman hissederiz acba bazen benim karnimda pit pit birsey oluyo seyreme gibi ama 2 3 gundur hissediyorum ve takip ediyorum sanirim hissediyorum cinsiyet tabi insan konusurken kizimmi oglummu ne dicegni sasiriyo :)

amannn boşver kız.seni de bebeğini de senden fazla kim düşünecek.benim aklıma eşimin yakınları geldiğinde "ben çektim evladım çekmesin bu enerjiyi" diyerek kafamdan kovuyorum herşeyi

ne zaman hissedeceğimizi bende çok merak ediyorum, bende de aynı şeyler oluyo ama rahim genişlediği için oluyordur diye düşünüyorum. İlk gebelik olduğu için bilemiyorum:) bi gelse o günler tekmelerini yazsak buraya neyse canım ben işten çıkıyorum görüşmek üzere

kızlarr merhaba. ben çok giremiyorum foruma ama takip etmeye çalışıyorum. ben bugün 9. haftaya girdim ve dün geceden beri karnımdan aşağıda kasıklarıma hatta bacaklarıma vuran bir ağrı var sürekli. dayanılmayacak bir şey değil, hareket ederken kaslarım tutulmuş gibi acıyor. bu normal mi????ı ve h
bir de burda 13. haftada olan arkadaşlar bulantı ve halsizlik geçti mi sizde?
ikili test nasıl yapılıyor bilgi verirseniz sevinirim.
ne çok sordum di mi:)

amannn boşver kız.seni de bebeğini de senden fazla kim düşünecek.benim aklıma eşimin yakınları geldiğinde "ben çektim evladım çekmesin bu enerjiyi" diyerek kafamdan kovuyorum herşeyi

En iyisini yapıyorsun cnm. Dün yine oradan geçtik eşim gidelim yemek yiyelim dedi , gitmedim . Bir müddet görüşmek istemiyorum . Zaten çok sık gitmiyorum , gidince seviniyorlar ama şu çok bilmişlikleri beni sinir ediyor . En iyisi görüpte dediğin gibi enerjiyi çekmemek.

kızlaarr merhaba...
çok fazla giremedim misafirlerim falan geldi bu sürede hep, bugün girdim şöyle bi baktım baya cinsiyetleri belli olan bebişler falan var, herkesin hayırlı olsun... Allah kız da olursa erkek de olursa hayırlısını versin inşallah...
Ben de bugün gittim doktora , kontrolümüz vardı 10+2 'ydi bugün, ilk defa baya baya bebişe benzediğini gördük bebeğimizin, ayaklarını çapraz yapmıştı benim bebiş :)) gelişimi gecen gittiğimizde 2 gün gerideydi, bugün 3 gün ilerde çıktı, 10+5 çıktı :) doktora cinsiyetiyle ilgili bir belirti ve ya ipucu var mı ? diye sordum, ben de ona bakmaya çalışıyorum derkeeeeen, sanki bir çıkıntı gördük orda kesin olmamakla birlikte sanki bir erkek görüyorum dedi :))))) benim çirkin bacaklarını açmış ortada sanki pipisi görünüyo gibiydi :))) tabi 14. haftada falan tam kesin diyebilirim dedi...belki biz 3 kız kardeş olduğumuzdan içimde de kız olsun diye geçiriyordum ama hiç üzülmedim tabi, çok heyecanlandım :)) Allah sağlıklı sıhatli versin de cinsiyetin önemi yok gerçekten...
herkesin heberlerini bekliyorum arkadaşlar,öpüyorum sizi....
görüşürüüzz...

Merhaba cnm. o ağrılar bende de oluyordu zamanla azalıyor. Bulantılarım ise bu hafta çok şükür biraz daha iyi , geçen hafta çok bulantım vardı. İkili test ulatrasyondan bakılıyor sen bebişine bakarken doktor ölçümlerini yapıyor , sonrasında kan veriliyor . Umarım yardımı olabilmişimdir :)

Merhaba cnm . Aynı soruyu dr bende sordum asla ipicu bile vermiyor, senin dr söylemiş bari :) hayırlısı , sağlıklısı olsun inş.

Merhaba cnm . Aynı soruyu dr bende sordum asla ipicu bile vermiyor, senin dr söylemiş bari :) hayırlısı , sağlıklısı olsun inş.

amin canım inşallah sağlıklı bir bebiş olur...aslında görebiliyolarmış da kesin olamdan söylemek istemiyorlarmış yoksa çok önceden görülüyomuş...benim bi arkadasımın eltisi kadın doğum uzmanı, kadın kendisi hamileymiş ve daha 10. haftadayken görmüş kendi bebeğinin cinsiyetini ...
senin de haftaya falan belli olur çünkü benden baya önde gidiyosun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…