2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Yemek kelimesini duyunca bulantim oluyo..bugun yarim ekmek tost aksamda yarim tabak makarna yedim. Cozumu yok bence.bana herkes zorlamami soyluyo ama hos degil.tiksinti olabilir

Merhabalar,
doktorlar ilk üç ayda yemek yemek için kendinizi zorlamayın diyolar, dediğin gibi tiksinti gelirse çok daha kötü, 4. ay başlayana kadar bebek bizim yediğimiz şeylerden beslenmiyor çünkü. bulantın azalınca çok daha rahat yiyeceksin hatta iştahla yiyeceksin...

Canim bir ara bende olmustum doktoruma sordum eger iki gun araliksiz devam ederse gek dedi benim bir gune gecti cok sukur ama genelde oluyor sanirim cok kiside duydum gecmis olsun

Bugün de olursa gidicem canım. Hastaneyi de hiç sevmiyorum. Hamileyim diye ilaç da vermezler. Ne yaparlar ki bilmiyorum. Bu bahaneyle kadın doğuma sevk etseler de bebeği görsem bari

ben haftaya gidecem doktora. doktor daha istemedi ama ben yaptırmayı düşünmüyorum zaten.kesin doğru çıkmıyor, Allah korusun olumsuz bir şey çıksa da aldıramam zaten.

günaydın kızlar.
bende tansiyon düşüklüğü var ya.
çok halsiz hissediyorum kendimi
gerçi yüksek tansiyona göre iyiymiş ama.
off bilmiyorum yaa. çok mu pimpirikleniyorum nee?

Kizlar gunaydin bugun kendimi iyi hissediyorum sukur balkonda kahvalti iyi geldi bana sizede tavsiye ederim aksam yemegini de balkonda yiyorum cok iyi geliyor

günaydın kızlar.

Gunaydin arkadasim tansiyonun kaç cikio benim 9/6 cikio doktor iyidir düşük tansiyon dedi

Yiyorum canım. Geçer gibi oldu biraz:) bu gece bi kere kalktım sadece:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydınn. geçmiş olsun canım bana da oluyo arada bol su iç problem olmaz inş. walla sana bişi diyim mi kabız olmaktan iyidir çok şiddetli olmadığı sürece

dün ölçtüm 9,5-10 gibi büyük tansiyon çıkıyor; 5,9 küçük tansiyon çıkıyor.
haftasonu kontrolde bende sorucam dr a.

aslında tansiyonun normal sayılır hamilelikte tansiyon düşmesi çok olağan bişey benimde hep önceki hamileliğimde10-5 10-6 olurdu doktor gayet iyi derdi yüksek olması sıkıntı. Çok düşerse tansiyonun ayaklarını yükselt ve sırt üstü yat faydası olur

sağol canım iyi oldu bunu sizden öğrendiğim.
dün zaten öyle yaptım ayaklarımın altına yastık koydum da yattım.
halsizlik oluyor. böyle elim ayağım tutmuyormuş gibi oluyor ya ona sinir oluyorum.

Kizlar gunaydin bugun kendimi iyi hissediyorum sukur balkonda kahvalti iyi geldi bana sizede tavsiye ederim aksam yemegini de balkonda yiyorum cok iyi geliyor

herkese günaydın kızlar.ben bu akşam okurum canım.

günaydın kızlar gününüz aydın olsun güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle

günaydın kızlar.

Günaydınlaaar...

Hem mide bulantisi, hem grip , hem de dis agrisi ile baslayan bir gün. :2::2::2:
bir de ilgi bekleyen iki yasinda bronsit bir cocuk.Allahim butun hamilelere annelere güç ver.

günaydin kizlarrrrr....ben geldim
hasta olan arkadaslarima gecmis olsun diyorum.

bugün nasilsiniz? benim bulantilarim azaldi diye bilirim.

Eee canim sende hem kabizlik var hemde haslanmis patates yiyosun yeme onu valla cok fena yapar o

Gunaydin arkadasim tansiyonun kaç cikio benim 9/6 cikio doktor iyidir düşük tansiyon dedi

Benim tansiyonum 7/5 cıkıyor hatta bazen daha da az cıkıyor zaten bu sebepten çoğu zaman serum yiyorum doktorlar bana hep bol bol su iç diyor

Yiyorum canım. Geçer gibi oldu biraz:) bu gece bi kere kalktım sadece:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hehe iyi bari cok sevindim:) dr a gidersen direk kadin doguma git canim ishalim ben de bu arada bahaneyle bebegine de bakarsin:))

Benim tansiyonum 7/5 cıkıyor hatta bazen daha da az cıkıyor zaten bu sebepten çoğu zaman serum yiyorum doktorlar bana hep bol bol su iç diyor

Ayy o da cok dusukmus be canim nasil ayakta duruyosun

aa bende progestan kulaniyorum...sen nasil aliyorsun hapi=? yani asagidanmi yoksa yutuyormusun?
günde kac tane aliyorsun? Ne zaman biraktin? bana 13 haftaya kadar kulanacaksin dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…