Yemek kelimesini duyunca bulantim oluyo..bugun yarim ekmek tost aksamda yarim tabak makarna yedim. Cozumu yok bence.bana herkes zorlamami soyluyo ama hos degil.tiksinti olabilir
Canim bir ara bende olmustum doktoruma sordum eger iki gun araliksiz devam ederse gek dedi benim bir gune gecti cok sukur ama genelde oluyor sanirim cok kiside duydum gecmis olsun
3 haftada bir gidiyoruz canım. ikili testi yaptırdım, ensen kalınlığı ve burun kemiği normal çıktı. yaşım 36 olduğu için riskli gruptayım. babamızda kromozom bozukluğu olduğundan Nifty testi yaptırdık. Anne kanı Hong Kongo gönderildi, bebeğin kromozom analizine bakılacak. sonuç iyi çıkarsa amniyo yaptırmayacağım. sonuçlar 3 haftada geliyomuş, daha 2 haftamız var. hayırlısı bakalım..sen yaptırdın mı 2li'yi?
günaydın kızlar.
bende tansiyon düşüklüğü var ya.
çok halsiz hissediyorum kendimi
gerçi yüksek tansiyona göre iyiymiş ama.
off bilmiyorum yaa. çok mu pimpirikleniyorum nee?
Yiyorum canım. Geçer gibi oldu biraz:) bu gece bi kere kalktım sadece:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin arkadasim tansiyonun kaç cikio benim 9/6 cikio doktor iyidir düşük tansiyon dedi
dün ölçtüm 9,5-10 gibi büyük tansiyon çıkıyor; 5,9 küçük tansiyon çıkıyor.
haftasonu kontrolde bende sorucam dr a.
aslında tansiyonun normal sayılır hamilelikte tansiyon düşmesi çok olağan bişey benimde hep önceki hamileliğimde10-5 10-6 olurdu doktor gayet iyi derdi yüksek olması sıkıntı. Çok düşerse tansiyonun ayaklarını yükselt ve sırt üstü yat faydası olur
Kizlar gunaydin bugun kendimi iyi hissediyorum sukur balkonda kahvalti iyi geldi bana sizede tavsiye ederim aksam yemegini de balkonda yiyorum cok iyi geliyor
herkese günaydın kızlar.ben bu akşam okurum canım.
günaydın kızlar gününüz aydın olsun güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
günaydın kızlar.
bende tansiyon düşüklüğü var ya.
çok halsiz hissediyorum kendimi
gerçi yüksek tansiyona göre iyiymiş ama.
off bilmiyorum yaa. çok mu pimpirikleniyorum nee?
Günaydınlaaar...
Hem mide bulantisi, hem grip , hem de dis agrisi ile baslayan bir gün. :2::2::2:
bir de ilgi bekleyen iki yasinda bronsit bir cocuk.Allahim butun hamilelere annelere güç ver.
Valla canım ben bugun bir dilim ekmek öğlen 2 haşlanmış patates akşam yoğurt çorbası başka hiç bişey yemedim devamlı midem bulanıyor reflü zaten hiç sorma gaviskon içiyorum banamısın demiyor 8. Haftamdan beri bu şekil geçmiyor geçmiyor
Canım midem fena bişey yemiyorum ki doktorum ilaç kullanma diyo bitkisel çözdiyo ama olmuyo kayısı yedim olmadı incir yedim olmadı duphalak şurup verdi çok sıkışırsan iç dedi bende ilaç almadan üstesinden gelirim dedim ama olmadı
günaydin kizlarrrrr....ben geldim
hasta olan arkadaslarima gecmis olsun diyorum.
bugün nasilsiniz? benim bulantilarim azaldi diye bilirim.
Gunaydin arkadasim tansiyonun kaç cikio benim 9/6 cikio doktor iyidir düşük tansiyon dedi
günaydın cnm sana da. sağol.
sevindim senin adına
bulantin varmi senin hala canim?
Yiyorum canım. Geçer gibi oldu biraz:) bu gece bi kere kalktım sadece:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim tansiyonum 7/5 cıkıyor hatta bazen daha da az cıkıyor zaten bu sebepten çoğu zaman serum yiyorum doktorlar bana hep bol bol su iç diyor
progestan kullanıyordum lekelenmelerim için.
onu bıraktıktan sonra geçti bulantılarım. zaten bulantı yapar demişti dr.
bazen çok acıktığımda bulanıyor.
onun dışında iyim şekerim Allaha şükür
günaydınn. geçmiş olsun canım bana da oluyo arada bol su iç problem olmaz inş. walla sana bişi diyim mi kabız olmaktan iyidir çok şiddetli olmadığı sürece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?