2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
İyi akşamlar kızlar ikili testi kaçıncı haftada yaptırdınız bizim doktor 13+0da çağırdı bir de ense kalinligi kaç çıkmıştı

Merhaba cnm . Aynı soruyu dr bende sordum asla ipicu bile vermiyor, senin dr söylemiş bari :) hayırlısı , sağlıklısı olsun inş.

İyi akşamlar kızlar ikili testi kaçıncı haftada yaptırdınız bizim doktor 13+0da çağırdı bir de ense kalinligi kaç çıkmıştı

iyi akşamlar cnm ben bugün gittim doktora, 10+2 ydim 2 hafta sonra çağırdı ense kalınlığını ölçmek için ve 2 li tarama testini yapmak için yani 12+2 ya da o hafta içinde bir gün gel dedi

iyi akşamlar cnm ben bugün gittim doktora, 10+2 ydim 2 hafta sonra çağırdı ense kalınlığını ölçmek için ve 2 li tarama testini yapmak için yani 12+2 ya da o hafta içinde bir gün gel dedi

Anladım canım teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırız bebişlerimiz sağlıkla gelsinler

İnşallah canım tez zamanda geçer

Sonraki haftalarda tamamlar annesi merak etme

Maşallah, benzemez olur mu seninki tombiş mi olacak ne

Benzemezmi maşallahh subanallah canım benim kide ultrasona göre 2 gün geri dr olabilir sonra tamamlar dedi seninkide öyle takma kafana canım

Sagolun teyzeleri Allah`im saglikla kucagijiza almamizi nasip etsin
Bu arada bugun devlete gittim ultrason farki olurmus
Opuyorum sizleri

arkadaşlar benım 13 yıldır bebegım olmuyor yasın okurmusunuz..allah razı olsun..kım kaç tane okuyabılırse...sızlerın dualarınız kabul olurmuş ıkı kışısınzya

Vermezmiyim canım, ilk işim buradan sizlere duyurmak olacak. Testler konusunda çok haklısın. Ben sadece şunu düşünüyorum. Bazı durumlarda anne karnında müdahale edilebiliyor. Allah korusun öyle bir durumu önceden tespit için 20. haftada ayrıntılı ulrtasona giricem. Hepsi bu.

10 kere çıkmışımdır.. Korktum şimdi. Ama işe geldiğimden beri yok çok şükür..

Canım nasıl oldun, seni merak eetim. Geçti mi ishalin?

öğle yemeğini yedim sonra hepsini kustum(( bu kusma ne zaman bitecek ya. midem çok kötü, ne iyi gelir bilen var mı hatunlar

Rabbim en kısa zamanda şifa versin canım.. Doktor bana yemeklerde su içme dedi. Aralarda su iç dedi. Bir de öyle dene istersen.

arkadaşlar benım 13 yıldır bebegım olmuyor yasın okurmusunuz..allah razı olsun..kım kaç tane okuyabılırse...sızlerın dualarınız kabul olurmuş ıkı kışısınzya

Rabbim gonlunuze gore versin ins bnde okurum yarin insbitane dua da edecegim saglikli sihhatli hayirli evlatlariniz olsun ins...

Ishalim geçmedi canım. Patates haşladım yedim iki tane. Muz yedim iki tane. Yine geçmedi ama çok tuvalete çıkmıyorum. O farkı var. Geçer inşallah yarına.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım geçmiş olsun bende sürekli kabızım ilaç alıcam artık mecbur olmuyo karnım davul gibi içmek zorundayım 5 günü geçti aşağı yukarı

Canım geçmiş olsun bende sürekli kabızım ilaç alıcam artık mecbur olmuyo karnım davul gibi içmek zorundayım 5 günü geçti aşağı yukarı

Slm canım kabızlık için naçizane bi tavsiyem olucak bende 3-4 gündür kabızdım tam artık ilaç alayım derken bi yerde okudum sabah aç karnına sıcağa yakın ılık suyun içine bir kaşık bal attım bu sabah 5 dk sonra işe yaradı çok şükür.Sende dene istersen inş işe yarar :)

Sağol canım ya sende de tam tersi varmış. Allah yardımcımız olsun. Sıvı kaybettiğim için korkuyorum. Sürekli su içiyorum. Bir de bugün karnımdan alt tarafa doğru bir sızı giriyor ara ara. Bu da mı ishalden bilmiyorum. Insan her şeyden şüpheleniyor.

Ben yarin bi tane okuyabilirim arkadasim insallah Allahim kabul eder saglikli sihhatli bir evlat sahibi olursun...

İshaldendir canim korkma...sen haslanmis patates flan ye bol bol bide suyu hic ihmal etme canim

İshaldendir canim korkma...sen haslanmis patates flan ye bol bol bide suyu hic ihmal etme canim

Çok su içiyorum canım. İki patates yedim bıktım hemen. Belki bi de yarın yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…