2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ay heyecanlandım şimdi hemen yaz kaç haftalık olduğunuda mı söyleyecek şimdi daha heyecanlı gerçekten[/QUOTE]

hemsire sat imi sordu ve belli olacak dedi insallah dogrudur yazmaz olurmuyum sonucu hemen kopyalicam canimm

Çok teşekkür ederim canım tavsiyelerin için.Özellikle çok şiddetli ağrım yok sadece uzanmak istiyorum sanırım uyku da ağır bastığı için daha da zorlanıyorum.İnşallah atlatırız bu günleri en kısa zamanda :-/

Berkandamla;

Ben düşükle sonuçlanan ilk gebeliğimde 5+4 de karından ultrasonla kalp atışlarını duymuştum canım. Dakikada 139 kez atıyodu...Ama ultrason cihazı çok iyiydi.. Rabbim kimseye yaşatmasın

Son düzenleme:

aglamak mi bilmiyorum hungur hungur aglayabilirim ayyy simdi bile o moddayim diyebilirim canim vajinadan baktirma taraftari degilim bende ilklerde biraz sakincali olabiliyomus diye okudum am sole tahmin ediyorum bu sakinca dusuk tehlikesi olanlar icin olabilr sen nasi iyi hissediyosan icin ne istiyosa onu yaptir insanin her an duygulari degisebiliyo muaynede bakalim ne olucak ona bagli insallah hoc gerek kalmaz ultrasonda bebginin kalp atisini duyarsin mujdeyi hemn verirsin bu arada canim burda ultrasandan bakmadan once o kadar cok test istiyolarki ve bilmiyorum hic duydunuzmu baku cok pahali iyi bi hastanede bunlari yaptirmak maddi acidan zorlayabilir biz suan tr donme arefesindeyiz yeni bi ev kurucaz tasinicaz derken bbirsuru masraf o yuzden martta insallah gider gitmez ilk isim dr gitmek onemli olan herseyin yolunda gitmesi bide burda 3 ayliktan sonra dr bakiyomus burdaki dr tanidigimiz oyle soyledi kan testi yaptirmasin bile dedi turk oldugunz icn gerekli gereksiz bir suru test isterler dedi bu da bizim kafamizi karistirdi artik hayirlisi insallah kan testimde hersey anlasilacak

Ayy maşallah demek istedim ama cok üzüldüm ( Rabbim bu sefer göstermesin sana oyle günler. Kaçıncı haftanda düşmüştü ( cok üzüldüm canım ama bak şimdi Rabbim bir tane daha verdi, dualarımızla birlikte seninle olacak bence bu sefer bitecek hasretin

Aman ne kaldı ki Mart'a. Hem sen bir göreceksin Rabb'imin izni ile kocaman bir bebek olmuş. Bizim gibi yok keseymiş uğraşmayacaksın direk bebişini göreceksin. Hatta dün facede gördüm 11 haftalıkken cinsiyetini öğrenenler varmış. Bir bakmışsan Türkiye'ye geldiğinde cinsiyeti ile beraber merhaba der sana :))

Konuşurum doktorumla.
Eşime bahsediyorum diyor ki bana internette okuyorsun okuyorsun psikolojik olarak sende yaşıyorsun :-/ bende bi daha sana ilerde tekme atsa bile söylemiycem dedim :-/

ayy canimm yaa gercekten esin cok dolmus bence herseyi cok paylasma bi sure merak etsin o sorsun sonra yavas yavas eskiye donersiniz bide cok olumsuz seylerdende bahsetme iyi.olur merak etme

aglaticaksin beni gercekten :))) gercekten oyle bise olirsa cifte mutluluk pespese mutlu haberler az kaldi marta bi ay var bu bi ay ne uzunmus ama gecmek bilmedi ama sabir bakalim yeni bi hayat icin kisa bi sure aslinda benim icim nedense rahat cok sukur bide bi aydan once su saat 5 olsa :)))

Çok saol canım güzel düşüncelerin için.Mayısa kadar sabredersem mükafatını alacağım sanırım.
Ama en önemli dönemim sabretmekle sıkılmakla geçecek.
Umarım bebeğime bi etkisi olmaz :-/

sağol canım. İnş kimse yaşamaz... 7+2 günlükken kalbi durdu kürtaj oldum, bebek boyu ve kese boyu arasında orantısızlık vardı. Hafta olarak normalden küçük çıkıyodu, öyle sonuçlandı işte.. dualarınız içinde çoook teşekkürler. İnşallah bu sefer sorun yaşamam gebeliğimde....

Çok saol canım güzel düşüncelerin için.Mayısa kadar sabredersem mükafatını alacağım sanırım.
Ama en önemli dönemim sabretmekle sıkılmakla geçecek.
Umarım bebeğime bi etkisi olmaz :-/

oyle bi gecerki gunler emin ol su gibi sadece kendine ve bebegine bugunleri zehir etme madem is yerinde hep bos oturuyosun sana tavsiyem kitap oki surukleyici veya bilgi veren ama surukleyici kitap tavsiyem bende calistigim donemde cok isime yaramisti gercekten haklisin bos oturmakla vakit gecmez ama kitapla gecer bide mayisa ne kaldi ki subatin icindeyiz sayma onu sen bosver mart nisandan sonraaa aaaa nolmus mayis gelmis bahar gelmis artik hep evdesin oleeeyyy artik rahatsin borc kayginda yok streste yok o zaman boyle dusundugune uzuleceksin o yuzden vakit gecmeden gec olmadan uzme kendinide bebeginide

canim benim bende uzuldum ama yapcak bise yok cok sanslisinki Allah bi bebek daha vermis canina insallah bu gebeligin sorunsuz gecer ve nur topu gibi masum melegine kavusursun :))

ben 37+0 a kadar çalıştım gayet de güzel eğlene eğlene gittiim işe ki öğretmenim bütün gün ayakta ve çocuklarla.... eşine hak veriyorum borcu birlikte yapmışsınız ve sonuçta oturuyormuşsun... artı ben 24 kasıma kadar çalışmıştım kar kış buz.... yani hamilelik hastalık değildir, tadını çıkart ye iç yat ve çalış bence....
keşke normal doğurabilseydim ama olmadı 40+3 te spinal sezeryan oldum ve sezeryanda da rahim kesiliyor... bildiğin ameliyat 15 gün yerinden kendin kalkamıyorsun hep biri yardım ediyor kalkarken ve tam 1 hafta büyük tuvaletimi yapamadım ıkınmaktan korktum canım yandığı için... yani sezeryan kolay bişey değil....

canim benim bende uzuldum ama yapcak bise yok cok sanslisinki Allah bi bebek daha vermis canina insallah bu gebeligin sorunsuz gecer ve nur topu gibi masum melegine kavusursun :))

İnşallah canım çook sağolun...Çok zor günlerdi ama geçti Rabbimize ne kadar şükretsek azdır bize bu mucizeyi nasip ettiği için :)) bi bebek sahibi olmak büyük bi mucize bence. mucizelerimizi sağ salim kucaklarımıza alırız inşallah...

geçmiş olsun canım ama sezeryanda rahiminde kesildiğini ilk kez senden duyuyorum :-/
ablamda sezeryan oldu ve kasık bölgesinde çizgi halinde bi kesik izi vardı sadece.Sende farklı bir durum mu oluştu acaba?

çok tatlısın canımm yaa :)
bende diyorum mutlu olmam motivasyonumun tavan olması gereken zamanda niye böyle karamsar ve mutsuzum :-/
Henüz bebeğimi de göremedim ya ondan benim bu huysuzluğum her akşam eşime acaba özel hastanede bi kadın doğumcu bulsakta ultrasona girsem mi hem görmüş oluruz ne güzel diyorum :)) o frenliyo beni.Pazartesi günü meleğimi gördükten sonra eski neşem mutluluğum geri gelecek inşaallaaahhh

ama sende coook tatlisin kii desene sen biraz da naz yapiyosun hiiiiiii anladim bebisini gor ben seni o zman gorcemmmm heeeeey kizlarrr ben melegimi gordum dicen dilin tutulcak ne isi ne borcu hooop hepsi ucmua olcak aklindan bi tek bebegin aklinda onun hareketleri kalp atisi bu bi mucize ve bu mucizenin sahibesi evelallah sensin unutma iyi olman dilegiyle tatlim

Kızlar gün boyu neler yiyorsunuz?
Ben işyerimde ne yiyeceğimi şaşırıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…