2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Benimde hafta olarak iki üç gün kücük yani. Normalde 6+3 günlüğüm. Ama ultrasona gore 5+6 falandır diye düşünüyorum. Bu problem mi çıkartıyor yalnış mı anladım. Rabim kimselere göstermesin boyle seyler. Rabbim bu sefer sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

geçmiş olsun canım ama sezeryanda rahiminde kesildiğini ilk kez senden duyuyorum :-/
ablamda sezeryan oldu ve kasık bölgesinde çizgi halinde bi kesik izi vardı sadece.Sende farklı bir durum mu oluştu acaba?

canım bebek sonuçta rahimin içinde kendi kesesini oluşturuyor, önce karın kesiliyor sonra bağırsaklar dışarı çıkarılıyor, rahime ulaşılıyor rahim kesiliyor kese yırtılıyor be bebeğe ulaşılıyor, bebek çıktıktan sonra rahimin içi temizleniyor sonra inanırmısın dr resmen mideme yumruk attı spinalde herşeyi hissediyorsun ama acı yok sadece sonra rahmi dikti, sonra bağrsakları soktu beni şöyle çuval gibi sağa sola salladı sonra karnımı dikti kapattı... yani normal olabilseydi ki sancılarım oldu ama bebek kanala girmediği için sezeyan oldum... yani bu ameliyatların en zoru bence ama korkutmak istemem şimdiden Allah güç veriyor acılar çabuk unutuluyor yeni bebekler düşünülüyor.... dış ülkelerde sezeryandan sonra 1 hafta falan hastanede kalıyorsun ama ülkemizde o kadar çok sezeryan yapılıyor ki 2 günde çıkarıyorlar seni sonra evde çek acını der gibi... gazın çıktı mı diye neden soruyorlar sanıyorsun bağırsaklar bile oynandığı için... izleyebilirsen sezeryan ameliyatını izle ama tavsiye etmem...

üzülme lütfen, eşin de kendine göre haklı aslında o da strese giriyordur . Dayana bileceğin kadar çalış bence borcunuzu bitirip rahatlarsınız hem doğumdan önce 4 ay çalışınca , doğum sonrası analık parası alıyorsun iyi olur idare edebilirsen et biraz , ama kendinide üzme hem bak işin de oturarakmış zorlanmazsın fazla

Ahhh ahh inşallah inşallah gelsin pazartesi :) zır zır ağlarım herhalde artık burdan neler yaşadım hepsini anlatıcam size :)

Valla ben de ev hanımlarına özeniyorum.
Eşim dese ki sen çalışma artık, hemen çıkıcam

bakkk sennn burda rahatına düşkün birileri daha varmışş :))

canım çalışmak maddi kısım bir yana insanın kafasını da boşaltan bişi. kendini verimli hissediyorsun bu güzel bir duygu. bazen insan fazla zamanı olmaktan neye saracağını bilemez işte bunlara birebir

belki ben mecburiyetten dolayı çıkabilirim şartları uydurabilirsek çıkmamayı tercih ederim ama.

çok saol canım öyle yapıcam.Kıdem tazminatı alıp çıkıcam o yüzden sabrediyorum zaten

Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Haklısın ama çalışmak kafa boşaltıyor..

çok mu iştahın açık aman Allahım evi silip süpürecek bu kız :)) kuruyemiş yiyebilirsin iş yerinde de güzel oluyor.
Kuruyemiş getireyim o zaman onları kemiririm ne yapıyım.
Ben işyerimde aç kalıyorum resmen. Ne yiyim bilmiyorum.
Sabah pastaneden açma poğaça falan alıyorum ama onlar sağlıklı değil.

aslında en iştahlı zamanlar asıl ne zaman başlıyor biliyor musun 4. 5. aydan itibaren.. hele de tam yaza geliyorr enfes meyveler falan.. o yüzden kotayı şimdiden doldurma yoksa doğumdan sonra kilolarla başbaşa kalırsın :)) kuruyemiş bayagı kilo aldıran bişi ama yararlıda

Son düzenleme:

2-3 günün problem olduğunu düşünmüyorum canım, benim kese 1 hafta küçük görünüyodu. Daha sonrada yavaş büyüdü.Bu şekilde olup normale dönenlerde varmış ama benimki böyle oldu nasip işte. Ama geç döllenme olunca da 2-3 gün küçük çıkabiliyomuş, sen gönlünü ferah tut canım. Kimse böyle bi durum yaşamasın inşallah.. Bu kez de hep korkuyla geçiyo, tuvaletlerde sürekli kontrolle geçiyo diyebilirim, hafif pembemsi bi akıntım olmuştu o zaman. şimdi de sürekli kontrol ediyorum.. İyi düşünmeye çalışıyorum. Rabbim herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

açma poğaça falan yeme tatlım yaa çok zararlı onların yerine küçük kutular al kendine içine peynir zeytin bide haşlayabilirsen yumurta koy onu ye sabahları ben öyle yapıyorum.
Saat 10 gibi 1 meyve yiyorum.Öğle yemeğinde bol salata da yiyorum.
Saat 3 gibi ayran yada yoğurt falan yiyorum eve gidince de ya balık yiyoruz ya sebze falan.
yemekten sonra da ceviz yiyorum bebeğin beyin gelişimi içni çok önemli tatlım.,
Ve ben şimdiden 1 kilo aldım bile :)))

Konuşurum doktorumla.
Eşime bahsediyorum diyor ki bana internette okuyorsun okuyorsun psikolojik olarak sende yaşıyorsun :-/ bende bi daha sana ilerde tekme atsa bile söylemiycem dedim :-/

Amasan hepsi aynı şekerim, ben de dün "derlerdi de inanmadım hakikaten insanın karnı daha hızlı kazınıyormuş" dedim. Cevap "psikolojiktir o hemen gaza gelme" oldu. Buyur burdan yak. Üzülmene değmez

Canım bir de boşver boş olmak evet sıkıcı ama tam performans çalışmak zorunda olsaydın daha zor olacaktı belki. Bak ben yarın sabah işe gidip dört saat nerdeyse hiç oturmadan ders anlatacağım. Birşey olmaz inşallah diyorum. Çünkü benim her günüm de böyle geçiyor.

Allah yardımcın olsun..
Haklısın ama sabah 8 akşam 5 boş oturmakta koyuyo insana be :))

Amasan hepsi aynı şekerim, ben de dün "derlerdi de inanmadım hakikaten insanın karnı daha hızlı kazınıyormuş" dedim. Cevap "psikolojiktir o hemen gaza gelme" oldu. Buyur burdan yak. Üzülmene değmez

ayyy evet yaa hepsi aynıymış cidden :) ben hamile olduğuma bile çok zor inandırdım emin misin diyip durdu bana eşim :))
Üzülmüyorum artık ilerde tekmelerini elini koyup hissettiğinde yüz ifadesini görücem inşallah :))

Ben kilo istemiyom ama doymak da istiyom taaam mııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…