- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
sağol canım. İnş kimse yaşamaz... 7+2 günlükken kalbi durdu kürtaj oldum, bebek boyu ve kese boyu arasında orantısızlık vardı. Hafta olarak normalden küçük çıkıyodu, öyle sonuçlandı işte.. dualarınız içinde çoook teşekkürler. İnşallah bu sefer sorun yaşamam gebeliğimde....
geçmiş olsun canım ama sezeryanda rahiminde kesildiğini ilk kez senden duyuyorum :-/
ablamda sezeryan oldu ve kasık bölgesinde çizgi halinde bi kesik izi vardı sadece.Sende farklı bir durum mu oluştu acaba?
Kızlar ben çok kötüyüm
İşyerindeyim ve inanın çok sıkıldım artık ne şekilde oturacağımı şaşırdım kasıklarım ağrıyo.Eşime işten çıkmak istediğimi söyledim.Biliyorum borçlarımız var mayısa kadar çalışmaya çalışacaktım ama çok kırdı beni :-/ Bu borçları birlikte yaptık birlikte ödiycez öyle kenara çekilmek yok falan dedi.Çok üzdü beni(
Benim ve bebeğimin sağlığının onun için bi önemi yok sanki..Napıcam nasıl dayanıcam Mayısa kadar hiç bilmiyorum((
O böyle yaptıkça benim burda 1 dk bile oturasım gelmiyo(
ama sende coook tatlisin kii desene sen biraz da naz yapiyosun hiiiiiii anladim bebisini gor ben seni o zman gorcemmmm heeeeey kizlarrr ben melegimi gordum dicen dilin tutulcak ne isi ne borcu hooop hepsi ucmua olcak aklindan bi tek bebegin aklinda onun hareketleri kalp atisi bu bi mucize ve bu mucizenin sahibesi evelallah sensin unutma iyi olman dilegiyle tatlim
Valla ben de ev hanımlarına özeniyorum.
Eşim dese ki sen çalışma artık, hemen çıkıcam
üzülme lütfen, eşin de kendine göre haklı aslında o da strese giriyordur . Dayana bileceğin kadar çalış bence borcunuzu bitirip rahatlarsınız hem doğumdan önce 4 ay çalışınca , doğum sonrası analık parası alıyorsun iyi olur idare edebilirsen et biraz , ama kendinide üzme hem bak işin de oturarakmış zorlanmazsın fazla
Kızlar gün boyu neler yiyorsunuz?
Ben işyerimde ne yiyeceğimi şaşırıyorum..
çok saol canım öyle yapıcam.Kıdem tazminatı alıp çıkıcam o yüzden sabrediyorum zaten[/
heh brafoobütün haklardan faydalan
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Haklısın ama çalışmak kafa boşaltıyor..bakkk sennn burda rahatına düşkün birileri daha varmışş :))
canım çalışmak maddi kısım bir yana insanın kafasını da boşaltan bişi. kendini verimli hissediyorsun bu güzel bir duygu. bazen insan fazla zamanı olmaktan neye saracağını bilemez işte bunlara birebir
belki ben mecburiyetten dolayı çıkabilirim şartları uydurabilirsek çıkmamayı tercih ederim ama.
Onlar karnımı doyurmuyor ki hiçbol bol süt ve süt ürünleri tüketmelisin süt yoğurt ve türevleri
Onlar karnımı doyurmuyor ki hiç
Kuruyemiş getireyim o zaman onları kemiririm ne yapıyım.çok mu iştahın açık aman Allahım evi silip süpürecek bu kız :)) kuruyemiş yiyebilirsin iş yerinde de güzel oluyor.
Kuruyemiş getireyim o zaman onları kemiririm ne yapıyım.
Ben işyerimde aç kalıyorum resmen. Ne yiyim bilmiyorum.
Sabah pastaneden açma poğaça falan alıyorum ama onlar sağlıklı değil.
Benimde hafta olarak iki üç gün kücük yani. Normalde 6+3 günlüğüm. Ama ultrasona gore 5+6 falandır diye düşünüyorum. Bu problem mi çıkartıyor yalnış mı anladım. Rabim kimselere göstermesin boyle seyler. Rabbim bu sefer sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Kuruyemiş getireyim o zaman onları kemiririm ne yapıyım.
Ben işyerimde aç kalıyorum resmen. Ne yiyim bilmiyorum.
Sabah pastaneden açma poğaça falan alıyorum ama onlar sağlıklı değil.
Konuşurum doktorumla.
Eşime bahsediyorum diyor ki bana internette okuyorsun okuyorsun psikolojik olarak sende yaşıyorsun :-/ bende bi daha sana ilerde tekme atsa bile söylemiycem dedim :-/
Evet yanlız olmadığımı biliyorum.Ben hamile kalmadan önce de işten çıkmak istiyordum.Bütün gün boş boş oturmaktan çok sıkıldım artık 1 buçuk yıl oldu.Ancak bi misafir gelirse işim oluyor benim.Şöyle oyalanacağım bi işim olsa zamanda çabuk geçer :-/
Canım bir de boşver boş olmak evet sıkıcı ama tam performans çalışmak zorunda olsaydın daha zor olacaktı belki. Bak ben yarın sabah işe gidip dört saat nerdeyse hiç oturmadan ders anlatacağım. Birşey olmaz inşallah diyorum. Çünkü benim her günüm de böyle geçiyor.
Amasan hepsi aynı şekerim, ben de dün "derlerdi de inanmadım hakikaten insanın karnı daha hızlı kazınıyormuş" dedim. Cevap "psikolojiktir o hemen gaza gelme" oldu. Buyur burdan yak. Üzülmene değmez
Ben kilo istemiyom ama doymak da istiyom taaam mıııaslında en iştahlı zamanlar asıl ne zaman başlıyor biliyor musun 4. 5. aydan itibaren.. hele de tam yaza geliyorr enfes meyveler falan.. o yüzden kotayı şimdiden doldurma yoksa doğumdan sonra kilolarla başbaşa kalırsın :)) kuruyemiş bayagı kilo aldıran bişi ama yararlıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?