Oooo ne güzel anlattın canım :)açma poğaça falan yeme tatlım yaa çok zararlı onların yerine küçük kutular al kendine içine peynir zeytin bide haşlayabilirsen yumurta koy onu ye sabahları ben öyle yapıyorum.
Saat 10 gibi 1 meyve yiyorum.Öğle yemeğinde bol salata da yiyorum.
Saat 3 gibi ayran yada yoğurt falan yiyorum eve gidince de ya balık yiyoruz ya sebze falan.
yemekten sonra da ceviz yiyorum bebeğin beyin gelişimi içni çok önemli tatlım.,
Ve ben şimdiden 1 kilo aldım bile :)))
ayyy evet yaa hepsi aynıymış cidden :) ben hamile olduğuma bile çok zor inandırdım emin misin diyip durdu bana eşim :))
Üzülmüyorum artık ilerde tekmelerini elini koyup hissettiğinde yüz ifadesini görücem inşallah :))
Oooo ne güzel anlattın canım :)
Biz de dün akşam balık yedik. Kocam zorla yediriyor zaten. Ceviz de ayıkladı bana kutuya :))) Her akşam getiriyor ye diye :))
İşyerimde sıkıntı var sadece. O da taşımaya üşendiğimden. Ama getiricem bundan sonra yumurta falan :)
kizlaaaaarr doktordan geldim kan testi sonucumu aldim gec olsun guc olmasin evet bebisim Allaha sukur kesinlesmis bulunmakta kan degerim 13200 cikti yani karsiligi 4-5 haftalik gebeyim darisu insallah isteyenlerin basina Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin :))
Benim karşımda da ev yemekleri yapan bi lokanta var. Aslında arada bir oradan da isteyebilirim..Bak bana da diyet yaptığım zamanlardan kaldı, her sabah iyi kötü az peynir, domates, biber, zeytin vs evde ne varsa küçük kutulayıp götürüyorum. Tam gün çalıştığımda da akşamdan kalan ne varsa onu alıyorum yanıma. Isıtma işini de kombi peteklerinin üstünde hallediyorum. Ilıması yetiyor zaten.
Gerçi en kötü ben Taksim'de çalıştığımdan esnaf lokantaları var güzel sebze yemekleri çıkarıyorlar.
Ayyy hayırlı olsun şekerim, Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin:)
kizlaaaaarr doktordan geldim kan testi sonucumu aldim gec olsun guc olmasin evet bebisim Allaha sukur kesinlesmis bulunmakta kan degerim 13200 cikti yani karsiligi 4-5 haftalik gebeyim darisu insallah isteyenlerin basina Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin :))
tesekkur ederim Allah razi olsun tatlim benim amin insallah insallah :))Canım gözümüz aydın:)
Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin :)
hadi gözünaydın canım çok sevindimmm..
Sırada keseler,kalp atışları sonra daaa cinsiyetler varr ay ne heyecan verici bi serüven bu yareppiimmm :)
ayyy evet yaa hepsi aynıymış cidden :) ben hamile olduğuma bile çok zor inandırdım emin misin diyip durdu bana eşim :))
Üzülmüyorum artık ilerde tekmelerini elini koyup hissettiğinde yüz ifadesini görücem inşallah :))
tesekkur ederim canim yaa eveeett bu seruven macera ne denir ki baska buna hayatimizn filmi mutlu sonla bitmesi umidiyle hep mujdeler vermek umidiyle)
ilerleyen aylarda ne yap biliyomusun ayyy askim gelde bebegini dinle bak sana neler anlatiyo de esinin kafasini karnina koy sonrada senin bebis paldir kuldur esinin kafasini tekmelesin sen merak etme bu ona iyi bi ders olur bi daha seni uzemez :)))
İnşallah canımm
Allahim bizi ve soyumuzdan gelecek olanlari namazi devamli kilanlardan eyle. allahim duamizi kabul et...
(hz ibrahimin duasi)............. amin
ayyy maşallahhhhh13200 süper bence keseyi görürsün canım değer süper
amiiiinnn ne guzel bi duadir yuregine saglik canim benim Allah razi olsun
hahahaha bu çok iyi fikir canımmm kesinlikle yapıcam
gercekten iyi dimi degerim insallah gorurum canim benim insallah :)) :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?