2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Oooo ne güzel anlattın canım :)
Biz de dün akşam balık yedik. Kocam zorla yediriyor zaten. Ceviz de ayıkladı bana kutuya :))) Her akşam getiriyor ye diye :))

İşyerimde sıkıntı var sadece. O da taşımaya üşendiğimden. Ama getiricem bundan sonra yumurta falan :)

Ben iki gündür giderken "hadi bebeğini de öp" deyip karnımı öptürüyorum ağzı kulaklarına varıyor. Varsın ki sadece şikayetlerimi dinlemiş gibi hissetmesin diyorum

Bak bana da diyet yaptığım zamanlardan kaldı, her sabah iyi kötü az peynir, domates, biber, zeytin vs evde ne varsa küçük kutulayıp götürüyorum. Tam gün çalıştığımda da akşamdan kalan ne varsa onu alıyorum yanıma. Isıtma işini de kombi peteklerinin üstünde hallediyorum. Ilıması yetiyor zaten.
Gerçi en kötü ben Taksim'de çalıştığımdan esnaf lokantaları var güzel sebze yemekleri çıkarıyorlar.

kizlaaaaarr doktordan geldim kan testi sonucumu aldim gec olsun guc olmasin evet bebisim Allaha sukur kesinlesmis bulunmakta kan degerim 13200 cikti yani karsiligi 4-5 haftalik gebeyim darisu insallah isteyenlerin basina Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin :))

Ayyy hayırlı olsun şekerim, Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin:)

Benim karşımda da ev yemekleri yapan bi lokanta var. Aslında arada bir oradan da isteyebilirim..
Biraz önce yumurta haşlaması deyince aklıma düştü ya. Canım çekti şimdi :))))))))))

İş çıkışı da eve gidemiyorum bugün.
Yarın doktora gideceğim için akşam ağdaya gidicem.
Oraya da kim gidecek şimdi. Çok üşeniyorum ya. Sen evin yanından geç ağda için yol git. Gözümde büyüdü kızlar ya:44:

Canım gözümüz aydın:)
Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin :)

hadi gözünaydın canım çok sevindimmm..
Sırada keseler,kalp atışları sonra daaa cinsiyetler varr ay ne heyecan verici bi serüven bu yareppiimmm :)

ilerleyen aylarda ne yap biliyomusun ayyy askim gelde bebegini dinle bak sana neler anlatiyo de esinin kafasini karnina koy sonrada senin bebis paldir kuldur esinin kafasini tekmelesin sen merak etme bu ona iyi bi ders olur bi daha seni uzemez :)))

ayyy maşallahhhhh 13200 süper bence keseyi görürsün canım değer süper

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…