tabiki iyi canım senim sat ne zamandı ben battan 2 gün önce gece yaptırdığımda 93 battan bi gün sanra sabah yaptırdığımda 295 çıkmıştı
canım çok güzel maşallahhhhhh tekrarla falan deiler mi gerçi çok güzel degerinsat 25 aralikti canim bundan oncesinde idrar testi yapmistim sadece ilk bugun yaptim kan testini
canım çok güzel maşallahhhhhh tekrarla falan deiler mi gerçi çok güzel degerin
ayyy maşallahhhhh13200 süper bence keseyi görürsün canım değer süper
ayceey, son 4 dk :))
Ben gecmişi okumamışım :)) vavvv çok iyi çıkmış tosun gibi kocaöan olmuş :))
tosun gibievet bebisimmmi dusundum agladim ama ben buyumus buyuyo icimde ve cook duygusalim suan annem olsada sarilip aglasam
Ben unuttum orasının baki olduğunu :)) cok cok iyi bence değer hatta bak resim buldum senin için. Hiç 5-6 haftalığa benzemiyor valla değer. Bide bakarmıssın ikizlermiş :))
Eki Görüntüle 963142
Anne gibi yar olmaz demişler ya gercekten oyle :)) bende ilk eşime arkasından anneme gidip ağlamıştım. Hem bi utanç duymuştum hemde mutluluk :)) kıyamam sana ya canım valla cok kotu birşey orada durmak orada yaşamak :s bence bebişin 6,5 haftalık :))
ayyyy caniiimmm benimmmm :))) gercekten degerlerin karsiligi bu tabloda baska bendekinde baska ayyy bilmiyorum ama ikizde daha fazla olur yadur bakalim bebisimiz saglikli olsunda tatlim benim
merhaba kizlar herkes iyidir ins ben hic iyi degilim cok kotu grip oldum aman dikkat edin hamilelikte grip cok zor geciyo bu arada yeni Arkadaslar gelmisler hosgelmisler sayfalar bay a ilerlemis onlari okuya bilirsem okuycam bu halsiz halimle :2::2:
aycaey canim hayirli olsun sonuclarin cok guzel cikmis masallah darisi basimiza artik
Evet evet sonra tekrar bakınca anladım ki yalnış düşünmüşüm :)) gönlüm hep ikiz ve kızdan yana da :)
merhaba kizlar herkes iyidir ins ben hic iyi degilim cok kotu grip oldum aman dikkat edin hamilelikte grip cok zor geciyo bu arada yeni Arkadaslar gelmisler hosgelmisler sayfalar bay a ilerlemis onlari okuya bilirsem okuycam bu halsiz halimle :2::2:
aycaey canim hayirli olsun sonuclarin cok guzel cikmis masallah darisi basimiza artik
:))))) hayirlisi olsun canim Allah gonlune gore versin insallah
sen bakma oyle diyenlere tatlimm bide takma cook insallah kiz olur ama erkekte olsa ooohh sen onu bi giydirrsin suslersin valla niye kiz istedgine bile sasirirsin evlat ya var mi otesi kiz erkek farketmez tatlim ama yinede gonulden gecen olsun insallahHerkes okadar cok erkek olacak diyorki erkek olacak bizm kücük eminim ki. Aman sağlıklı olsun nasıl olursa olsun :)) seninde gönlüne göre versin canım benimm
Selam güzel anne ve anne adayları ikinci kez anne olma adayı olmama rağmen unuttum herşeyi:). Benim sat 27 Aralık günümden yaklaşık 5-6 gün sonra beta hcg değerim 17239 gibi bi değer çıktı:) cuma günü doktor kontrolüm var bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?