2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canım çok güzel maşallahhhhhh tekrarla falan deiler mi gerçi çok güzel degerin

hic bisey demediler canim cookkk sagol ya Allah razi olsun icim rahatladi ya ilgilenmiyolarki bide ozel hastane olacak Allaha emanet ama doktor tanidigimiz iyi demis artik bi aya tr de yaptiririm diger testlerle insallah :)))

canimmmm yaaa ben aldim sonucu burasi tr ye gore 2 saat ileri ya ondan sonucu yazdim ama sen yoktun ki hcg13200 :)))

Ben unuttum orasının bakü olduğunu :)) cok cok iyi bence değer hatta bak resim buldum senin için. Hiç 5-6 haftalığa benzemiyor valla değer. Bide bakarmıssın ikizlermiş :))

Son düzenleyen: Moderatör:
tosun gibi evet bebisimmmi dusundum agladim ama ben buyumus buyuyo icimde ve cook duygusalim suan annem olsada sarilip aglasam

Anne gibi yar olmaz demişler ya gercekten oyle :)) bende ilk eşime arkasından anneme gidip ağlamıştım. Hem bi utanç duymuştum hemde mutluluk :)) kıyamam sana ya canım valla cok kotu birşey orada durmak orada yaşamak :s bence bebişin 6,5 haftalık :))

Ben unuttum orasının baki olduğunu :)) cok cok iyi bence değer hatta bak resim buldum senin için. Hiç 5-6 haftalığa benzemiyor valla değer. Bide bakarmıssın ikizlermiş :))

Eki Görüntüle 963142

ayyyy caniiimmm benimmmm :))) gercekten degerlerin karsiligi bu tabloda baska bendekinde baska ayyy bilmiyorum ama ikizde daha fazla olur ya dur bakalim bebisimiz saglikli olsunda tatlim benim

merhaba kizlar herkes iyidir ins ben hic iyi degilim cok kotu grip oldum aman dikkat edin hamilelikte grip cok zor geciyo bu arada yeni Arkadaslar gelmisler hosgelmisler sayfalar bay a ilerlemis onlari okuya bilirsem okuycam bu halsiz halimle :2::2:

aycaey canim hayirli olsun sonuclarin cok guzel cikmis masallah darisi basimiza artik

disarda yasadigin icin bu kadar iyi anliyosun beni canim benimmm olsunnn bende gidince sarilirimm ki dimi ama Allah anne babalarimizii kardeslerimizi eslerimizi de basimizindan eksik etmesin kac haftalik konusunda kafam karisik en saglam sonucu trde alcam ben galiba hayirlsi olsun heyecan dorukta daha bi heyecan basti yaa :18:

ayyyy caniiimmm benimmmm :))) gercekten degerlerin karsiligi bu tabloda baska bendekinde baska ayyy bilmiyorum ama ikizde daha fazla olur ya dur bakalim bebisimiz saglikli olsunda tatlim benim

Evet evet sonra tekrar bakınca anladım ki yalnış düşünmüşüm :)) gönlüm hep ikiz ve kızdan yana da :)

canim ya coook gecmis olsun dikkat et kendine sıkı giyin bol bol vitamin al portakal elma vs ye iyi beslen insallah cabucak atlatirsin bu arada cook tesekkur ederim insallah iyi haberler beklyrm sizlerdende

Geçmişler olsunn canım. Sen şimdi hapsururken öksürürken karnında ağrıyordur. Cok cok gecmiş olsun zencefilli portakal suyu cok iyi geliyormuş tavsiye ederim canım.

:))))) hayirlisi olsun canim Allah gonlune gore versin insallah

Herkes okadar cok erkek olacak diyorki erkek olacak bizm kücük eminim ki. Aman sağlıklı olsun nasıl olursa olsun :)) seninde gönlüne göre versin canım benimm

Selam güzel anne ve anne adayları ikinci kez anne olma adayı olmama rağmen unuttum herşeyi:). Benim sat 27 Aralık günümden yaklaşık 5-6 gün sonra beta hcg değerim 17239 gibi bi değer çıktı:) cuma günü doktor kontrolüm var bakalım hayırlısı

Herkes okadar cok erkek olacak diyorki erkek olacak bizm kücük eminim ki. Aman sağlıklı olsun nasıl olursa olsun :)) seninde gönlüne göre versin canım benimm
sen bakma oyle diyenlere tatlimm bide takma cook insallah kiz olur ama erkekte olsa ooohh sen onu bi giydirrsin suslersin valla niye kiz istedgine bile sasirirsin evlat ya var mi otesi kiz erkek farketmez tatlim ama yinede gonulden gecen olsun insallah

oo masallah baya yuksek bi deger Allah bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…