2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canim ya coook gecmis olsun dikkat et kendine sıkı giyin bol bol vitamin al portakal elma vs ye iyi beslen insallah cabucak atlatirsin bu arada cook tesekkur ederim insallah iyi haberler beklyrm sizlerdende
Cok sagol elimden geldikce dikkat etmeye calisiyorum ama bu halsizlik maf etti beni elim kolum tutmuyo ya resmen (((
Geçmişler olsunn canım. Sen şimdi hapsururken öksürürken karnında ağrıyordur. Cok cok gecmiş olsun zencefilli portakal suyu cok iyi geliyormuş tavsiye ederim canım.
sagolasin canim benim aaa olmazsa onuda denerim ins fayda eder ewet cok oksuruyorum kasiklarima sanki bicak saplaniyo ins biran once atlatirim
Hosgeldin canim aramiza ne guzel bende ikinci bebegime hamileyim insss saglicakla kucagina alirsin bebegini
Herkes okadar cok erkek olacak diyorki erkek olacak bizm kücük eminim ki. Aman sağlıklı olsun nasıl olursa olsun :)) seninde gönlüne göre versin canım benimm
oooooo cm sende bendensin banada herkes erkek diyolardi resmen cildiriyodum esim dahil erkek olcak diyodu ama ben biliyodum kizim olacagini yana yana isim dusunuyodum sonuc cadi mi cadi kizim oldum rabbim gonlume gore verdi bundada daha birsey hissemiyorum saglikli olsunda rabbim ne werirse kabulumuZ sonucta eclat ewlattir

offfff ya bir suru alinti yaptimmm hepsi cope gitti yaaaa sadece birkaci gorunduuuuuu(((

Kizlar biliyorum simdi erken diyeceksiniz ama ben gece dayanamadim netten hamileliklere baktim ve Çok guzeller birde yaridan yariya dusmusler alsammi kapalilarda yazin olunca kapali hamilelik nerdeyse hic bulunmuyo ne diyosunuz

Ikinci kez anne olacaklar için yarın yani Çarşamba 11:30 trt1 iyi fikir programında İbrahim Saraçoğlu ilk çocuğun enseden ikincinin cinsiyet tahmini öğrenmesini açıklıycakmış. Bugüne kadar hiç yanılmamış merak edenler için

Huyu çok iyimiş :) teşekkür ederiz tatlım. Bu arada hoşgeldin aramıza. Degerlerin baya baya yüksek çıkmış. Bizde kendimize yükseklerine sen sadace 5-6 günde okadar değeri görmüşsün. Maşallah Rabbim nazarlardan saklasın.

Kizlarr keseyi gorduk simdi geldikkk doktordann bebegi.gormek.icin 3 hafta sonrasina gun verdi o.arada da testler yazdi onlari da yaptirip gelirsin dedi

Sagol canım âmin hepimizi inşallah. Ikiz gebelik olabilir mi acaba diye düşünmeye başladım

Kizlar biliyorum simdi erken diyeceksiniz ama ben gece dayanamadim netten hamileliklere baktim ve Çok guzeller birde yaridan yariya dusmusler alsammi kapalilarda yazin olunca kapali hamilelik nerdeyse hic bulunmuyo ne diyosunuz

Trendyol'da Ebru maternty var indirimli ama bendede erken lcwaikiki her Zaman bulunduruyo bu arada

Kizlarr keseyi gorduk simdi geldikkk doktordann bebegi.gormek.icin 3 hafta sonrasina gun verdi o.arada da testler yazdi onlari da yaptirip gelirsin dedi
masallah canim ne guzel gormussun keseyi darisi bekleyenlerin basina
Trendyol'da Ebru maternty var indirimli ama bendede erken lcwaikiki her Zaman bulunduruyo bu arada
ben yurt disinda yasadigim icin maalesef lcwakikiye gidemiyorum netten asos tan gormustum ilgin icin tskrlr cnm

Selam kizlar size guzel haberlerim var, dua eden arkadaslara tesekkur ederim ozellikle berkandamla yorumlarin iicn tsk ederim.

dun doktora gittik, hersey normal dedi. bebegim 6 hafta 4.gunlukmus:) kalp atislarini dinletti, gozlerimden yas geldi dinlerken . cok mutlu oldum. Artik sizlere cok rahat yazabilirim morelim yerinde allaha sukur. simdi gebelik tablosu yapayim ben .

uygun bulduysan al canim normalde hamile giyim pahali olabiliyo bu gibi indirimleri kacirmamak lazim gule gule kullanirsin insallah

masallah canim gozun aydin insallah aglamalrina degicek bebegin 9ay sona hooop kollarindaa :)))

Rica ederim canım :)) burada birlik olmak için birbirimize destek olabilmek için varız :) sen bebişle bu topiğide en büyüğüsünüz :) bende de biyüksünğz ohh ne güzel burada benden büyük birini görmek :)) ohh maşallah Rabbim nazarlardan saklasın, korusun sizi :) annemmm kalp atışlarını duydun mu :)) gelir gelir gelmez mi onlar bize gelh ne güzel mucizeler boyle. Sen mutlu olunca İnan bende mutlu oldum :) burada kimse üzülmesin kimse mutsuz olmasın hepimiz geleli hep güzel haberlerle şenlendirelim burayı

gebelik tablosu nerden yapiliyor acaba

profil hakkimdadan yapabilirsin bide hamile takvimi olanlarin yazilarinin altinda takvim olustur.diyo oradanda yapabilirsin ama telden giriyosan masausyu gorunum yapmadan yapamazsin ben yapamadimda ama diger turlu hemen yapabilirsi

uygun bulduysan al canim normalde hamile giyim pahali olabiliyo bu gibi indirimleri kacirmamak lazim gule gule kullanirsin insallah

Kızlar eşimde bana almış. Defacto dan orayada baya indirim varmış. Bir göz atın derim. Hemde güzel kıyafetler var kapıda ödeme olanağında var. Bir gün atacaklar beni bu siteden sürekli reklam yapıyormuş gibi hissediyorum :))

gule gule kullan canim evet uygun bulunursa almak lazim onerini dikkate alicam tesekkur tatlim ooo isimiz is valla gebe kiyfeti bebis kiyafeti ivirzivir valla al al bitmez Allah yardimcimiz olsun sey ben cok tutumsuzumda :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…