- 9 Nisan 2013
- 2.170
- 555
- 398
Cok sagol elimden geldikce dikkat etmeye calisiyorum ama bu halsizlik maf etti beni elim kolum tutmuyo ya resmencanim ya coook gecmis olsun dikkat et kendine sıkı giyin bol bol vitamin al portakal elma vs ye iyi beslen insallah cabucak atlatirsin bu arada cook tesekkur ederim insallah iyi haberler beklyrm sizlerdende
sagolasin canim benim aaa olmazsa onuda denerim ins fayda eder ewet cok oksuruyorum kasiklarima sanki bicak saplaniyo ins biran once atlatirimGeçmişler olsunn canım. Sen şimdi hapsururken öksürürken karnında ağrıyordur. Cok cok gecmiş olsun zencefilli portakal suyu cok iyi geliyormuş tavsiye ederim canım.
Hosgeldin canim aramiza ne guzel bende ikinci bebegime hamileyim insss saglicakla kucagina alirsin bebeginiSelam güzel anne ve anne adayları ikinci kez anne olma adayı olmama rağmen unuttum herşeyi:). Benim sat 27 Aralık günümden yaklaşık 5-6 gün sonra beta hcg değerim 17239 gibi bi değer çıktı:) cuma günü doktor kontrolüm var bakalım hayırlısı
oooooo cm sende bendensin banada herkes erkek diyolardi resmen cildiriyodum esim dahil erkek olcak diyodu ama ben biliyodum kizim olacagini yana yana isim dusunuyodum sonuc cadi mi cadi kizim oldum rabbim gonlume gore verdi bundada daha birsey hissemiyorum saglikli olsunda rabbim ne werirse kabulumuZ sonucta eclat ewlattirHerkes okadar cok erkek olacak diyorki erkek olacak bizm kücük eminim ki. Aman sağlıklı olsun nasıl olursa olsun :)) seninde gönlüne göre versin canım benimm
oo masallah baya yuksek bi deger Allah bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin
Ikinci kez anne olacaklar için yarın yani Çarşamba 11:30 trt1 iyi fikir programında İbrahim Saraçoğlu ilk çocuğun enseden ikincinin cinsiyet tahmini öğrenmesini açıklıycakmış. Bugüne kadar hiç yanılmamış merak edenler için
Huyu çok iyimiş :) teşekkür ederiz tatlım. Bu arada hoşgeldin aramıza. Degerlerin baya baya yüksek çıkmış. Bizde kendimize yükseklerine sen sadace 5-6 günde okadar değeri görmüşsün. Maşallah Rabbim nazarlardan saklasın.
Kizlar biliyorum simdi erken diyeceksiniz ama ben gece dayanamadim netten hamileliklere baktim ve Çok guzeller birde yaridan yariya dusmusler alsammi kapalilarda yazin olunca kapali hamilelik nerdeyse hic bulunmuyo ne diyosunuz
masallah canim ne guzel gormussun keseyi darisi bekleyenlerin basinaKizlarr keseyi gorduk simdi geldikkk doktordann bebegi.gormek.icin 3 hafta sonrasina gun verdi o.arada da testler yazdi onlari da yaptirip gelirsin dedi
ben yurt disinda yasadigim icin maalesef lcwakikiye gidemiyorum netten asos tan gormustum ilgin icin tskrlr cnmTrendyol'da Ebru maternty var indirimli ama bendede erken lcwaikiki her Zaman bulunduruyo bu arada
Cuma günü kontrolden sonra yazıcam herşeyi bakalım
uygun bulduysan al canim normalde hamile giyim pahali olabiliyo bu gibi indirimleri kacirmamak lazim gule gule kullanirsin insallahKizlar biliyorum simdi erken diyeceksiniz ama ben gece dayanamadim netten hamileliklere baktim ve Çok guzeller birde yaridan yariya dusmusler alsammi kapalilarda yazin olunca kapali hamilelik nerdeyse hic bulunmuyo ne diyosunuz
ooo gozun aydin canimmm masallah darisi basimiza insallahKizlarr keseyi gorduk simdi geldikkk doktordann bebegi.gormek.icin 3 hafta sonrasina gun verdi o.arada da testler yazdi onlari da yaptirip gelirsin dedi
masallah canim gozun aydin insallah aglamalrina degicek bebegin 9ay sona hooop kollarindaaSelam kizlar size guzel haberlerim var, dua eden arkadaslara tesekkur ederim ozellikle berkandamla yorumlarin iicn tsk ederim.
dun doktora gittik, hersey normal dedi. bebegim 6 hafta 4.gunlukmus:) kalp atislarini dinletti, gozlerimden yas geldi dinlerken . cok mutlu oldum. Artik sizlere cok rahat yazabilirim morelim yerinde allaha sukur. simdi gebelik tablosu yapayim ben .
Selam kizlar size guzel haberlerim var, dua eden arkadaslara tesekkur ederim ozellikle berkandamla yorumlarin iicn tsk ederim.
dun doktora gittik, hersey normal dedi. bebegim 6 hafta 4.gunlukmus:) kalp atislarini dinletti, gozlerimden yas geldi dinlerken . cok mutlu oldum. Artik sizlere cok rahat yazabilirim morelim yerinde allaha sukur. simdi gebelik tablosu yapayim ben .
gebelik tablosu nerden yapiliyor acaba
uygun bulduysan al canim normalde hamile giyim pahali olabiliyo bu gibi indirimleri kacirmamak lazim gule gule kullanirsin insallah
gule gule kullan canim evet uygun bulunursa almak lazim onerini dikkate alicam tesekkur tatlim ooo isimiz is valla gebe kiyfeti bebis kiyafeti ivirzivir valla al al bitmez Allah yardimcimiz olsun sey ben cok tutumsuzumda :26:Kızlar eşimde bana almış. Defacto dan orayada baya indirim varmış. Bir göz atın derim. Hemde güzel kıyafetler var kapıda ödeme olanağında var. Bir gün atacaklar beni bu siteden sürekli reklam yapıyormuş gibi hissediyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?