masallah canim gozun aydin insallah aglamalrina degicek bebegin 9ay sona hooop kollarindaa:)))
Rica ederim canım :)) burada birlik olmak için birbirimize destek olabilmek için varız :) sen bebişle bu topiğide en büyüğüsünüz :) bende de biyüksünğz ohh ne güzel burada benden büyük birini görmek :)) ohh maşallah Rabbim nazarlardan saklasın, korusun sizi :) annemmm kalp atışlarını duydun mu :)) gelir gelir gelmez mi onlar bize gelh ne güzel mucizeler boyle. Sen mutlu olunca İnan bende mutlu oldum :) burada kimse üzülmesin kimse mutsuz olmasın hepimiz geleli hep güzel haberlerle şenlendirelim burayı
ayceey cok guzel bir duygu sizde kalp atisini duyunca eminim gozyaslarnizi tutamayacaksiniz. 9 ay nasil gecicek bilmiyorum su 3 ay gecse ins saglikla sihatle.
canim sen doktora gittinmi kalp atislarini duydunmu ? ayy burdaki doktorlar bizi cok korkuttu, bide demezmi biz gecen hafta bebegi goremedik oyuzden suphe ettik ama simdi gorduk bebisi simdi eminiz artik diyorlar. Amerikadaki doktorlar boyle iste herseyi anlatip korkutuyorlar hastalara, sonra normal hersey diyorlar.
Bende Perşembe gideceğim inşallah o gün inşallah duyacağız. Karından duydunuz dimi sesi
kiyafet icin erken degilmi kizlar, gobekler 5 aydan sonra buyumezmi ? tecrubeli anneler yazsin lutfen:)
Ben altdan baktırmıcam sanırım korkuyorum bişey olur diye
Ayceey sağlıkla al bebeğini kucağına canım regl den kaç gün sonra bu değer çıktı
buarada kesinle 3 hafta cinselligi yasakladi doktor. agir kaldirmayi yasakladi.
yani ev temizligi yapmayacagim en azindan 3 ay dikkat etmek istiyorum.
ilk 3 ay cok onemliymis zaten cinsel istek olmuyo kibuarada kesinle 3 hafta cinselligi yasakladi doktor. agir kaldirmayi yasakladi.
yani ev temizligi yapmayacagim en azindan 3 ay dikkat etmek istiyorum.
ilk 3 ay cok onemliymis zaten cinsel istek olmuyo kievet agir kaldirmak stres cok is yapmk yasak dikkat arkadaslar
Bize de yasak cinsellik :s cok dolaşmak yürüyüş spor yasak dikkatli olalım tatlım sonuc bebişlerimizin hayatı bize bağlı
cinsel istek olmuyormu eminmisin:)))
dikkat edelim is falan yok beyler yapsin isleri ,hersey bebekler icin
masallah cook sanslisin ilk gebeligin deil ayrica hayirlisi olsun Allah gonlune gore versin canim insallah istedigin gibi olur saglikla bebeklerimizi kucagimiza alirizOhh maşaALLAH sayfalar ne güzel dolmuş...2,5 çocukda mahvoldum ben sürekli uyuyorum diğerleri tepemde mir mir kafayi yemeye ramak kaldi :) 6 gün önce beta hcg testim 129 çikmişdi dün yaptirdim 1886 çikmiş doktor çok yükselmiş dedi lütfen ikiz falan olmasin yarin doktora gidicem umarim tek kese sonraki dönemdede tek bebiş görürüm ne güzel bir çok kişi bebişini görmüş kalp atişlarini duymuş ALLAH biran önce hepinizede görmeyi ve kalp atişlarini duymayi nasip etsin...hamilelerin duasi kabul olur banada tek bebiş için dua edin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?