2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
masallah canim gozun aydin insallah aglamalrina degicek bebegin 9ay sona hooop kollarindaa :)))

ayceey cok guzel bir duygu sizde kalp atisini duyunca eminim gozyaslarnizi tutamayacaksiniz. 9 ay nasil gecicek bilmiyorum su 3 ay gecse ins saglikla sihatle.

canim sen doktora gittinmi kalp atislarini duydunmu ? ayy burdaki doktorlar bizi cok korkuttu, bide demezmi biz gecen hafta bebegi goremedik oyuzden suphe ettik ama simdi gorduk bebisi simdi eminiz artik diyorlar. Amerikadaki doktorlar boyle iste herseyi anlatip korkutuyorlar hastalara, sonra normal hersey diyorlar.

kiyafet icin erken degilmi kizlar, gobekler 5 aydan sonra buyumezmi ? tecrubeli anneler yazsin lutfen:)

tsk aycee denicem simdi takvimi, telefondan degil bilgisayardan denicem simdi gebelik takvimini

Bende Perşembe gideceğim inşallah o gün inşallah duyacağız. Karından duydunuz dimi sesi

Ayceey sağlıkla al bebeğini kucağına canım regl den kaç gün sonra bu değer çıktı

kiyafet icin erken degilmi kizlar, gobekler 5 aydan sonra buyumezmi ? tecrubeli anneler yazsin lutfen:)

Ben şuanda s yada xs giyorum eşim hepsini m almış :) sen olsan olsan L olursun zaten dedi :)) zaten uzun kollu badiler almış bide tayt almış onlarıda ancak Mayıs'a kadar gidebilirim yazın yeni ciciler alır bana :)) bence sizde alın ben doya doya yaşamak istiyorum her ayımı :)

buarada kesinle 3 hafta cinselligi yasakladi doktor. agir kaldirmayi yasakladi.

yani ev temizligi yapmayacagim en azindan 3 ay dikkat etmek istiyorum.

Bize de yasak cinsellik :s cok dolaşmak yürüyüş spor yasak dikkatli olalım tatlım sonuc bebişlerimizin hayatı bize bağlı

ilk 3 ay cok onemliymis zaten cinsel istek olmuyo ki evet agir kaldirmak stres cok is yapmk yasak dikkat arkadaslar

ilk 3 ay cok onemliymis zaten cinsel istek olmuyo ki evet agir kaldirmak stres cok is yapmk yasak dikkat arkadaslar

Bize de yasak cinsellik :s cok dolaşmak yürüyüş spor yasak dikkatli olalım tatlım sonuc bebişlerimizin hayatı bize bağlı

cinsel istek olmuyormu eminmisin:)))

dikkat edelim is falan yok beyler yapsin isleri ,hersey bebekler icin

kizlar hamilelik takvimini yaptim ,ama 6 hafta 4 gunluk benimki, gebelik takviminde 7.haftanin icindesiniz diyor neden oyle diyor tam gununu gosterip asagida yazmiyor

Ohh maşaALLAH sayfalar ne güzel dolmuş...2,5 çocukda mahvoldum ben sürekli uyuyorum diğerleri tepemde mir mir kafayi yemeye ramak kaldi :) 6 gün önce beta hcg testim 129 çikmişdi dün yaptirdim 1886 çikmiş doktor çok yükselmiş dedi lütfen ikiz falan olmasin yarin doktora gidicem umarim tek kese sonraki dönemdede tek bebiş görürüm ne güzel bir çok kişi bebişini görmüş kalp atişlarini duymuş ALLAH biran önce hepinizede görmeyi ve kalp atişlarini duymayi nasip etsin...hamilelerin duasi kabul olur banada tek bebiş için dua edin :)

Ben altdan baktırmıcam sanırım korkuyorum bişey olur diye

Bendede korkma aleti bir garip olsa da gördüğün an bebeğini düşün. Ben ilk onunla baktırdım. Ama karından görmek istiyorum yani acıkcası vajinal ultrasonu istemiyorum sevmiyorum o aleti ama zorda kalırsam yine baktırırım.

masallah cook sanslisin ilk gebeligin deil ayrica hayirlisi olsun Allah gonlune gore versin canim insallah istedigin gibi olur saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…