kizlar hamilelik takvimini yaptim ,ama 6 hafta 4 gunluk benimki, gebelik takviminde 7.haftanin icindesiniz diyor neden oyle diyor tam gununu gosterip asagida yazmiyor
buarada black tea , yani siyah cay icebilirsin dedi, nane ve papatya cayida icebilirsin dedi. cola icesen iyi olur dedi. sigara alkol vs yasak.
Bende dün aynısını sordum :) benimde 6+3 ama 7 haftalık diyor, şimdi otomatikman 6. Hafta bitmiş oluyor, 7. Haftayı dolduruyoruz. Ben bugun birsey daha öğrendim. Aslında suanda 2. Ay içerisinde ilerliyoruz. Mesela ben ve sen 2,5 aylığız cok ilginç dimi :)
masallah cook sanslisin ilk gebeligin deil ayrica hayirlisi olsun Allah gonlune gore versin canim insallah istedigin gibi olur saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz
cinsel istek olmuyormu eminmisin:)))
dikkat edelim is falan yok beyler yapsin isleri ,hersey bebekler icin
oylemi ikimiz bebegi arasinda 1 gunluk fark var sadece.. ne guzel:) benim 6+4 senin 6+3 :))
2 ay icindemi eminmisin 1,5 aylik olmuyormu ? buarada ben 3 ay olmadan kimseye soylemicem aileler haric. ve 3 arkadasim haric:)) siz soylemeyi dusunuyormusunuz
Aminnn inşaALLAH hepinizin gönlündeki olsun inş. benim 3.hamileliğim
berkandamla prs gunu ultrasana gidince bebegin sag yada sol da oldugunu dikkat et olurmu, cunki yerine gore cinsiyet tahmin oluyormus :) sagda erkek solda kiz dedi arkadasim.
bende yik belki bebegime bise olmasin korkusu tetikliyo esime yasak koydum o da ooo isimiz var senle diyo zor olcak ama yapicak bise yok ilk uc ay onemliEvet evet :) olmuyormu gercekten ya :) simdi bende kendimi kotü hissettim. Valla biz baya baya gün sayıyoruz. Ee yeni evliyim bide onun etkisi var sanırım :26:
Ay cok iyi oldu bunu söylemen pür dikkat edeceğim hatta ultrason fotografını koyarım sende yorum yaparsın :)) yaparsın dimi :))
rus cinsiyet takvimine baktinizmi anne ve babanin kan yenilemesine göre hesapliyor bayanlar yilda 3 erkeklerde 4 hangisininki önce yenilendiyse cinsiyet o oluyor benim ilk ikisi tutuyor bakalim bu ne olcak :)
Bende yaptım kız cıktı bakalım doğrusu ne çıkacak :)) inşallah doğrudur :))
bende yik belki bebegime bise olmasin korkusu tetikliyo esime yasak koydum o da ooo isimiz var senle diyo zor olcak ama yapicak bise yok ilk uc ay onemli
mbr bende ekim annaesi olucam inş
hic korkma canim, hic acisi olmuyor, olsa benim canim yanar cunki cok hassasim aci konusunda. eger bakalim derse baktir doktora.
Merak ettim canım maşallah yüksek oluncaAllah razi olsun canim cook tesekkur ederim sat i soruyosan canim 25 arlik bat 23 ocakti ben bugun tset yaptirabildim
Kızlar ben bebeğe bişey olursa diye korktuğumdan yoksa acıdan korkmam yumurta takibinide onunla yapıyorlar çünküBendede korkma aleti bir garip olsa da gördüğün an bebeğini düşün. Ben ilk onunla baktırdım. Ama karından görmek istiyorum yani acıkcası vajinal ultrasonu istemiyorum sevmiyorum o aleti ama zorda kalırsam yine baktırırım.
Valla biz acık acık bekliyoruz yani su 3 ayın dolmasını :) daha 4 aylık evliyiz birden boyle yasak bize fazla geldi acıkcası :)) eşlerimiz içinde cok zor olsa gerek. Evet bebeğe birşey olma korkusu benide tetikliyor ama eşimde karşı koymak zor oluyor yani :26:
mbr bende ekim annaesi olucam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?