Ayrıntılı ultrasonun randevusunu devletten almak lazım.. Iyi hatırlattın:) şimdiden alayım onu:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de bebeğimi hissediyorum son birkaç gündür. Karnım da şişti. Minik minik atıyor alt tarafım. Ama önemsemiyorum çünkü doktorlar ihtimal vermiyor :))) Damla cinsiyetini 12. haftada öğrenen biri daha çıktı. Ben 15e giricem daha öğrenemedim. Ben özel doktorlarda vakit kaybettimonlar söylemiyor.
Artık bebeklerimiz büyüdü :) Her şeyi belirgin :) Çektirmemiz lazım :)))bizimkide çekicek her seferinde ama bebişi görünce unutuyooo :)
Canım ben özelde muayene oluyorum ama özelde ayrıntılı pahalıysa yaptırmam. O yüzden şimdiden devletten yerimi ayırıcam :)bana kendi doktorum verdi randevuyu hatta burada yaptırman daha iyi dedi..
kizlar catlaklar icin ne kulaniyorsunuz?
Artık bebeklerimiz büyüdü :) Her şeyi belirgin :) Çektirmemiz lazım :)))
Canım ben özelde muayene oluyorum ama özelde ayrıntılı pahalıysa yaptırmam. O yüzden şimdiden devletten yerimi ayırıcam :)
bende bitkisel yağ karısımı kullanıyorum canım
Artık bebeklerimiz büyüdü :) Her şeyi belirgin :) Çektirmemiz lazım :)))
Canım ben özelde muayene oluyorum ama özelde ayrıntılı pahalıysa yaptırmam. O yüzden şimdiden devletten yerimi ayırıcam :)
artık bebeklerimiz büyüdü :) her şeyi belirgin :) çektirmemiz lazım :)))
canım ben özelde muayene oluyorum ama özelde ayrıntılı pahalıysa yaptırmam. O yüzden şimdiden devletten yerimi ayırıcam :)
kesin imajları zedelenmesin diye soylemiyorlar. kim öğrendi ki baska 12. haftada kacırdım ben. hayır bende yalvar yakar öğrendim zaten nolur soyle diye yalvardımda ihtimal verdi zaten yoksa bana da soylemezdi beklemek cok zor kuzum ya neden soylemiyorlar ki keske soyleseler yan sonucta hayalleri yıkalacak olanda toparlanacak olanda biziz bu bizim hakkımız değil mi anne olarak?
ya canım senin yazdığın yağlar vardı onlar bi yerde kayıtlıysa paylaşırmısın tekrardan ben yazdım ama kaybettim notu
muayenem 60 lira da ayrıntılı ultrasona 150 lira dediler
Canim artik senle ben en gec ogrenirizz cinsiyetleri:) aman bosver saglikli olsunlarda gerisi bos...
Canim cok cok uzuldum eminim cok zor bi gun gecirmissindir ama sukur ki bebegin iyi , sen guzelce dinlenn hic kalkma dualarim seninle...
Patavatsız davranmış biraz. Bir şey hissettiğinden değil. Onlar daha baba olmadı ama biz anneyiz. Bir şey olsa biz hissederiz. Sen içini ferah tut.
Canım ben de dün biraz düşündüm ama ben ileri aldım bir saat, çünkü bizim iğneler 24 saatlik ve dün saati geldiğinde henüz 23 saat olmuştu, bir saatten birşey olmaz belki ama oynamayım dedim rutinimle. 9da yapıyordum, 10da yapıyorum artık.
Çoook geçmiş olsun kardeşim, Allah bir daha göstermesin inşallah, yatış yapmaları iyi olmuş, 10 gün istirahat şifa olacak size inşallah.
cnm çok geçmiş olsun , dinlen luzumlu ihtiyaç dışında kalkma raporda almışsın yat iyice , geçecek inş Rabbim yardım etsin , mide bulantıları bende bu hafta yine başladı olsun, bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da biz idare edriz artık :)
Bebeğinin babasına güldüm he he gözün aydın canım senin bebişte büyümüş maşallah subanallahh
Daha iyi ol canım inşallah geçmiş olsun rabbim tez zamanda ayaklanmayı nasip etsin bebişede sağlık sıhhat versin canım
Rabbim bebeğinin de senin de yardimcin olsun. Saglikla sihhatle güzel bir hamilelik geçir ve bebeğini kucagina al inşallah .. Tahmin ediyorum yasadiklarini umarim cabuk atlatirsin.. Canim benim yaa((
Dün çok moralim bozuldu..
Tam söyleyecek doktor buldum onda da bebeğim oturuyordu..
Suratım asıldı eşim de güldürmeye çalışıyor beni. Nasıl olsa öğreniriz diye...
Eşim, özeldeki doktorlar söylemiyor çünkü aksi çıktığında bu doktor da yanlış tahmin etti demeyelim güvenimiz sarsılmasın diye söylemiyorlar diyor..
Başka da bi sebebi olamaz zaten..
Dünkü doktor o ne biçim özel hastane dedi :/
2 doktora gittiğimi söylesem herhalde yok artık derdi :)
Cok gecmis olsun cok uzuldum ama iyi oldugunu okuyunca sevindim insallah bir an once ayaklanirsin bol bol dua et canim
Geçmiş olsun tatlım sen moralini yüksek tutmaya çalış mümkün olduğunca dinlen ve dua et,Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almani nasip etsin🙏
canım çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun umarım biran önce iyileşirsin..
slm çok geçmiş olsun. inş. bir an önce iyi olursun cnm. bulantı var bende hala devan ama kusmalr bitti şükür
Çok geçmiş olsun. O ağrılar Arada bir bana da oluyor. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz merak etme strese girme ki daha kötü olmasın. Çok kişi var böyle olup da bebeğini kucağına alan. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcaz bebeklerimizi.
bizim hastanede yine cok pahalı ayrıntılı ultrasonhangi devlette yaptırsam acaba bende? yazık ya ayrıntılı diye 400-500 verilmez ki
aynısefa, acıbadem, lavanta, sarı kantaron, kakoo, zeytinyağı, kayısı yağı benim yağlarımın lisetesi. Ama burada bir arkadasın tavsiyesi ile buğday yağı ekleteceğim.
bizim hastanede yine cok pahalı ayrıntılı ultrasonhangi devlette yaptırsam acaba bende? yazık ya ayrıntılı diye 400-500 verilmez ki
ah bu çikolata sen nelere kadirsin
hadi bakalım inşallah hissedersin kuzum
evet şimdi hatırladım 12. hafta civarında bende oyle 2 kere pıt pıtlar hissettim sonra doktora sordum dalga gecti benimle olmaz dedi 17 18. haftanda ancak hissetmeye baslarsın oda belki olmaz dedi bende vazgectim heralde damarlardan oluyor dedim bir dahada olmadı bakalım ben ne zman hissetmeye baslayacağim evet bende duydum erkek bebeklerde erkenden hissediliuormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?