2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ayrıntılı ultrasonun randevusunu devletten almak lazım.. Iyi hatırlattın:) şimdiden alayım onu:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bana kendi doktorum verdi randevuyu hatta burada yaptırman daha iyi dedi..

kesin imajları zedelenmesin diye soylemiyorlar. kim öğrendi ki baska 12. haftada kacırdım ben. hayır bende yalvar yakar öğrendim zaten nolur soyle diye yalvardımda ihtimal verdi zaten yoksa bana da soylemezdi beklemek cok zor kuzum ya neden soylemiyorlar ki keske soyleseler yan sonucta hayalleri yıkalacak olanda toparlanacak olanda biziz bu bizim hakkımız değil mi anne olarak?

bizimkide çekicek her seferinde ama bebişi görünce unutuyooo :)
Artık bebeklerimiz büyüdü :) Her şeyi belirgin :) Çektirmemiz lazım :)))
bana kendi doktorum verdi randevuyu hatta burada yaptırman daha iyi dedi..
Canım ben özelde muayene oluyorum ama özelde ayrıntılı pahalıysa yaptırmam. O yüzden şimdiden devletten yerimi ayırıcam :)

muayenem 60 lira da ayrıntılı ultrasona 150 lira dediler

bizim hastanede yine cok pahalı ayrıntılı ultrasonhangi devlette yaptırsam acaba bende? yazık ya ayrıntılı diye 400-500 verilmez ki

aynen canım ya...

Dün çok moralim bozuldu..
Tam söyleyecek doktor buldum onda da bebeğim oturuyordu..
Suratım asıldı eşim de güldürmeye çalışıyor beni. Nasıl olsa öğreniriz diye...
Eşim, özeldeki doktorlar söylemiyor çünkü aksi çıktığında bu doktor da yanlış tahmin etti demeyelim güvenimiz sarsılmasın diye söylemiyorlar diyor..
Başka da bi sebebi olamaz zaten..
Dünkü doktor o ne biçim özel hastane dedi :/
2 doktora gittiğimi söylesem herhalde yok artık derdi :)

ya canım senin yazdığın yağlar vardı onlar bi yerde kayıtlıysa paylaşırmısın tekrardan ben yazdım ama kaybettim notu

aynısefa, acıbadem, lavanta, sarı kantaron, kakoo, zeytinyağı, kayısı yağı benim yağlarımın lisetesi. ama burada bir arkadasın tavsiyesi ile buğday yağı ekleteceğim.

Canim artik senle ben en gec ogrenirizz cinsiyetleri:) aman bosver saglikli olsunlarda gerisi bos...

Canim cok cok uzuldum eminim cok zor bi gun gecirmissindir ama sukur ki bebegin iyi , sen guzelce dinlenn hic kalkma dualarim seninle...

Kizlar teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden.bulanti değil o bunlari yasiyaniniz varmi? Diye yazdim.gecti onlar Allah ima Şükürler olsun. Dualarinizi hem bana ve benim gibi olan arkadaslara eksik etmeyin....sağolun tekrardan :)

Rabbim bebeğinin de senin de yardimcin olsun. Saglikla sihhatle güzel bir hamilelik geçir ve bebeğini kucagina al inşallah .. Tahmin ediyorum yasadiklarini umarim cabuk atlatirsin.. Canim benim yaa ((

Kizlar cok tesekkur ederim. Eksik olmayin dualarinizida eksik etmeyin...)

saçmalama ya niye bozuyorsun moralini kıyamam sana yapma boyle. öğreneceksin işe haftaya canım benim bak hissetmeyede başlamışssın hareketlerini keske çikolata yeseydin giderken. biz cok hareket etti diye cok şikayet ettik ama sanırım en iyisi yine çikolata yiyip gitmek ama kararında. mazallah bu seferd uyur yada poposunu dıoner ceviremeyiz. gerci benim bebiş bi ara poposunu çevirdi bize ben dedim aa dondu popişini çevirdi dedim doktora doktorda üzülme döndürüm ben şimdi onu dedi. acaba senin doktorda kaldırabilirmiydi

Cok gecmis olsun cok uzuldum ama iyi oldugunu okuyunca sevindim insallah bir an once ayaklanirsin bol bol dua et canim

Geçmiş olsun tatlım sen moralini yüksek tutmaya çalış mümkün olduğunca dinlen ve dua et,Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almani nasip etsin🙏

canım çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun umarım biran önce iyileşirsin..

slm çok geçmiş olsun. inş. bir an önce iyi olursun cnm. bulantı var bende hala devan ama kusmalr bitti şükür

Teşekkür ederim kizlar Allah razı olsun.dualarinizi eksik etmeyin hemiii teyzoşlarrr :)))))

bizim hastanede yine cok pahalı ayrıntılı ultrasonhangi devlette yaptırsam acaba bende? yazık ya ayrıntılı diye 400-500 verilmez ki

Bebişlerimizin canı sağ olsunda , bende muane ücreti 100 tl ödüyorum, tesler için de tabi ayı ücretler . Ayrıntılıyı devlettemi yaptırsak acaba , oradada iyi doktorlar var aslında

aynısefa, acıbadem, lavanta, sarı kantaron, kakoo, zeytinyağı, kayısı yağı benim yağlarımın lisetesi. Ama burada bir arkadasın tavsiyesi ile buğday yağı ekleteceğim.

peki yağları ayrı ayrı denedin mi. Bazıları alerji yapıomuş.

Ben kartal eğitim araştırmada yaptırıcam. Bu ayın sonuna gebe polikliniğine randevu alırım. Sonraki ay için ayrıntılı ultrason gününü verirler o gün.

ah bu çikolata sen nelere kadirsin
hadi bakalım inşallah hissedersin kuzum

Hayirlisi bakalim :)) ama tekmeler bir an once baslasa fena olmaz ya hamileligime hareketlilik gelir cok monoton boyle

Merhaba kızlar sabahtan beri anca yazmaya fırsat buluyorum.bugün çok stresli başladı benim için valla başım catlicak agridan.ne kadar stres yapmiyim desem de olmuyor bir türlü.
Yazılanları da okudum arada ne güzel ya cinsiyetler belirlenmeye başlamış ikili testler hep güzel çıkmış darısı başımıza ınş 😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…