2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kizlar bugun mutfaga girmeyi basardim ve yemek yaptim tek cesit yemek ama olsun iyi geldi mutlu oldum :) darisi giremeyenlere dicem ama sanirim tek giremeyen bendim :)

Yanimda oldugunuz için teşekkür ederim tekrardan teşekkür edenedigim oldugsa kusura bakmasin...cogunuza yolladim ama...inşallah hepinize gitmiştir mesajim....

Bebişlerimizin canı sağ olsunda , bende muane ücreti 100 tl ödüyorum, tesler için de tabi ayı ücretler . Ayrıntılıyı devlettemi yaptırsak acaba , oradada iyi doktorlar var aslında

bizde 120 ödüyoruz muanelerde muane ücreti sorun değilde ikili test için muane dahil 500 istediler tamm dedik ayrıntılı daha da pahalı oluyormus sanırım oda cıkar sana 600 lira ee buda ciddi bir ücret yani tamam sağlığı iyi olsun basla hiç birsey sorun değil ama daha uygunu varken hatta ozellerde bile daha uygunken ben gidipte enayilik edemem o parayı verip. bence de canım en iyisi devlet yada daha cüzi miktar verebileceğimiz özel hastane en fazla 300 olmalı bence toplamda

Kizlar bugun mutfaga girmeyi basardim ve yemek yaptim tek cesit yemek ama olsun iyi geldi mutlu oldum :) darisi giremeyenlere dicem ama sanirim tek giremeyen bendim :)

bende giremiyorum girmeyide hiç düşünmüyorum annem sağolsun herseyimi hazırlıyor

Her zaman yerinde durmayan bebeğim bu sefer oturduğu yerde kaldı anacım kıpırdamadı hiç. Doktor cinsiyetini söylicem deyince kıpırdamadı bebişim. Kalp atışını gösterdi. Başı keseye değiyor otururken ayyy artık karnım büyür benim. Zaten çıktı karnım. Çok seviniyorum karnım çıkıyor diye :)))))))))

peki yağları ayrı ayrı denedin mi. Bazıları alerji yapıomuş.

bilmem 3 haftadır kullanıyorum hiç bir sıkıntım olmadı canım yada 2 haftada olmuş olabilir yalan söylemiş olmayayım şimdi

valla benimde cıkıyor eşim m giyiniyor onun tsörtten de gözüküyor göbeğim :) saklanmıs demek annesinden kızma sen üzme tatlı canını ee haklısın sende ama 10 gün sonra göreceksin inşaallah

bende giremiyorum girmeyide hiç düşünmüyorum annem sağolsun herseyimi hazırlıyor

Sen sanslisin sekerim benim annem zahmet edip de gelemedi yanima gelmeyi teklif buke etmedi ben cagirdigimda da gelemem dedi ben de sen de gelmezsen kim gelecek kime soyleyecegim dedim gonul isterdiki daha cok laf soyleyeyim icimdekileri bosaltayim ama sinirden telefonu kapattim sadece

bu fiyatlar acayip uc noktalarda ya. Benim muayene 75 lira ayrıntılı için sadece 20 tl dediler.şimdi sizinkileri okuyunca şaşırdım telefonda sormuştum acaba yanlış mi anladılar şüpheye düştüm.

kizlar siz cok oduyormussunuz ya :/ biz muayene ucreti 20 TL oduyoruz ozelde ilk kan tahlilleri icinde toplam 45 TL odedik ama ikili testini yaptirmiycaz o yuzden fiyatini sormadik bile..

600 e bi 400 eklesem bir aylik ev kredimiz cok pahaliymis gercekten

ya canım senin yazdığın yağlar vardı onlar bi yerde kayıtlıysa paylaşırmısın tekrardan ben yazdım ama kaybettim notu

ben suan nivea kullaniyorum elimde neutrogena mi ne o ve dove'in vucut kremleri var oyle ozel bisey almayi dusunmuyorum acikcasi..

bu fiyatlar acayip uc noktalarda ya. Benim muayene 75 lira ayrıntılı için sadece 20 tl dediler.şimdi sizinkileri okuyunca şaşırdım telefonda sormuştum acaba yanlış mi anladılar şüpheye düştüm.

Ben 325 falan veriyorum amaaa tabikide en güzeli özel sigorta işimi çok kolaylaştiriyor...harika birşey her kuruşa değer kizlar çocuk dogudugu gun yaptirabilirsiniz.o gün hemde çocuk için rahat olur.ve dogumdan sonra anca yaptirabilirsiniz isterseniz.simdi kabul olmuyor.

son bir kac haftada sivilcelerim cogaldi kizlar :))

batil bisey mi bilmiyorum ama erkek anneyi guzellestirirmis kiz da annenin guzelligini alirmis derler yaslilarimiz :))

valla benimde cıkıyor eşim m giyiniyor onun tsörtten de gözüküyor göbeğim :) saklanmıs demek annesinden kızma sen üzme tatlı canını ee haklısın sende ama 10 gün sonra göreceksin inşaallah

Ya o zaman da söylemezse. Ben cinsiyetini öğrenmeden gitmicem burdan dicem. Doğumu da sende yapcam bana cinsiyetini söyle dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…