Merak ettim canım maşallah yüksek olunca
Kızlar ben bebeğe bişey olursa diye korktuğumdan yoksa acıdan korkmam yumurta takibinide onunla yapıyorlar çünkü
Valla sabaha karşı rüyama girmiş bizde 2 ay daha temas olmaz herhalde eşim de sıkıntı yapmıyor allaha şükür
benim bulantım var ya ağrı da ara ara oluyokızlar nasılsınız benim hala ağrılarım var girip çıkıyor başka bişey yok bulantı vs.
sizler nasılsınız
tesekkür ederim cnm :) siz ultrasonda bebeginiz gördünüzmü kızlar ben daha göremedim ya :18:
kızlar merhabalar..
ben ilk tüp bebek denemem de Allaha çok şükür pozitif sonuç aldım..hamileyim :) Haftaya salı keseyi görmek için gidicem.. Allahım inşallah keseyi görmeyi, kalp atışını duymayı ve sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.. İsteyen herkese nasip etsin inşallah..
ara iza hosgeldin canimmm Allah saglikla kucaguna almayi da nasio etsin ohh ne guzel :))kızlar merhabalar..
ben ilk tüp bebek denemem de Allaha çok şükür pozitif sonuç aldım..hamileyim :) Haftaya salı keseyi görmek için gidicem.. Allahım inşallah keseyi görmeyi, kalp atışını duymayı ve sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.. İsteyen herkese nasip etsin inşallah..
benim bulantım var ya ağrı da ara ara oluyo
ara iza hosgeldin canimmm Allah saglikla kucaguna almayi da nasio etsin ohh ne guzel :))
Valla biz acık acık bekliyoruz yani su 3 ayın dolmasını :) daha 4 aylık evliyiz birden boyle yasak bize fazla geldi acıkcası :)) eşlerimiz içinde cok zor olsa gerek. Evet bebeğe birşey olma korkusu benide tetikliyor ama eşimde karşı koymak zor oluyor yani :26:
Bak şimdi altta hamilelik günlüğü varya oraya gir orada detaylı gün gün hamilelik bilgileri yazan biyer var orada gördüm. Bende 1, diyordum ama değilmiş. Bak şimdi soyle düşün. Benim sat 20 Aralık. 21 Aralık 1. Ayın ilk 1.günü, 18 Ocak 2. Ayın 1. Günü, 16 şubat'ta 3. Ayın 1. Günü :)
Ay cok iyi oldu bunu söylemen pür dikkat edeceğim hatta ultrason fotografını koyarım sende yorum yaparsın :)) yaparsın dimi :))
rus cinsiyet takvimine baktinizmi anne ve babanin kan yenilemesine göre hesapliyor bayanlar yilda 3 erkeklerde 4 hangisininki önce yenilendiyse cinsiyet o oluyor benim ilk ikisi tutuyor bakalim bu ne olcak :)
hayirlisi olsun ALLAH gönlündekini versin sağlikli olsunda gerisi boş ama ben böyle diyorum iki kizim var sağlikli olsun yakişikli olsun bide oğlum olsun olsun işde :)
mbr bende ekim annaesi olucam inş
Merak ettim canım maşallah yüksek olunca
Kızlar ben bebeğe bişey olursa diye korktuğumdan yoksa acıdan korkmam yumurta takibinide onunla yapıyorlar çünkü
Valla sabaha karşı rüyama girmiş bizde 2 ay daha temas olmaz herhalde eşim de sıkıntı yapmıyor allaha şükür
tesekkür ederim cnm :) siz ultrasonda bebeginiz gördünüzmü kızlar ben daha göremedim ya :18:
kızlar merhabalar..
Kizlar valla icime kurt dusurdunuz. doktorum 10 gunde bir iliski sknti yaratmaz dedi bize biz de sozune uyuyoruznetten de arastrdim dusuk riski olmayan gebelerde gayet dogal sknti yaratmaz deniyor.. doktorun dedgini tutyoruz simdilik pazartesi de kalp atisini duyalim cok sknti olucagni sanmiyorum.. doktorlariniza danistinizmi??
Canim senin asilama falanmi yumurta takibi nasil yapildi. hiimm anladim korkmanin sebebini , fakat zannetmiyorum birsey olacagini, cunki bebek sandigimiz gibi asagida degil, cok cok yukarida
yeni evliler icin cok zor beklemek ama bebisler icin dayancak eslerde napalimdoktor bize 3 hafta dedi ama ben genede 3 ay bitmeden denemem sanirim sabrederim. ee buarada da esimin gonlununude hos tutarim:26:
Kizlar valla icime kurt dusurdunuz. doktorum 10 gunde bir iliski sknti yaratmaz dedi bize biz de sozune uyuyoruznetten de arastrdim dusuk riski olmayan gebelerde gayet dogal sknti yaratmaz deniyor.. doktorun dedgini tutyoruz simdilik pazartesi de kalp atisini duyalim cok sknti olucagni sanmiyorum.. doktorlariniza danistinizmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?