2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

hmm anladim canim bu arada Allah sabredemeyenlere kolaylik versin hepimize sabir

kızlar merhabalar..

ben ilk tüp bebek denemem de Allaha çok şükür pozitif sonuç aldım.. hamileyim :) Haftaya salı keseyi görmek için gidicem.. Allahım inşallah keseyi görmeyi, kalp atışını duymayı ve sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.. İsteyen herkese nasip etsin inşallah..

tesekkür ederim cnm :) siz ultrasonda bebeginiz gördünüzmü kızlar ben daha göremedim ya :18:

ben daha goremedim.canim.ama randevusu erken olanalrr var belki onlarda iyi haberler gelir insallah bakalim bizde en kisa zaamanda goruruz insallah :))

maşallah çook sevindim senin adına yakından birilerine tanık olduğum için tüp bebeklere bi ayrı sevinirim inşallah Rabbim cümlemize hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder

ara iza hosgeldin canimmm Allah saglikla kucaguna almayi da nasio etsin ohh ne guzel :))

ara iza hosgeldin canimmm Allah saglikla kucaguna almayi da nasio etsin ohh ne guzel :))

maşallah çook sevindim senin adına yakından birilerine tanık olduğum için tüp bebeklere bi ayrı sevinirim inşallah Rabbim cümlemize hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder

çok teşekkürler.. amin inşallah hamileliğimiz sağlıkla devam eder.. bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız..

Bu arada iki gün internettekinet sorundan dolayı yoktum buralarda neler kaynatmışsınız yahu :)

Son düzenleme:
Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler sefalar getirmişler. Ne güzel bir başlık oldu burası şenlendikçe şenleniyor.

Bu arada cinselliği bize de doktor şimdilik bir hafta yasakladı. Bakalım inş sonrasında bi yasak gelmez

Yeşil çayın yasak olması kötüymüş yaa, ben en azından kahvaltılarda içiyordum. Ama benim de grip çayım vardı içtiğim doktor "içme "dedi. Böyle ilaçsız, çaysız sırf suyla da grip atlatmak ne zormuş arkadaş

Kizlar valla icime kurt dusurdunuz. doktorum 10 gunde bir iliski sknti yaratmaz dedi bize biz de sozune uyuyoruz netten de arastrdim dusuk riski olmayan gebelerde gayet dogal sknti yaratmaz deniyor.. doktorun dedgini tutyoruz simdilik pazartesi de kalp atisini duyalim cok sknti olucagni sanmiyorum.. doktorlariniza danistinizmi??

Ay cok iyi oldu bunu söylemen pür dikkat edeceğim hatta ultrason fotografını koyarım sende yorum yaparsın :)) yaparsın dimi :))

:)) arkadasim oyle soyledi, 1 oglu bir kizi bir oglu daha oldu . oglanlar ultrasanda sag da kizimda ise solda demisti. doktorlar soyluyor zaten saga daha yakin sola daha yakin diye. eger sana soylemesse sen sor bakalim, netarafa yakin diye. ama kiz erkek tahmini icin sordugunu soyleme doktora komik gelir

rus cinsiyet takvimine baktinizmi anne ve babanin kan yenilemesine göre hesapliyor bayanlar yilda 3 erkeklerde 4 hangisininki önce yenilendiyse cinsiyet o oluyor benim ilk ikisi tutuyor bakalim bu ne olcak :)

hayirlisi olsun ALLAH gönlündekini versin sağlikli olsunda gerisi boş ama ben böyle diyorum iki kizim var sağlikli olsun yakişikli olsun bide oğlum olsun olsun işde :)

Rabbim sana onceliklle nurtopu gibi erkek evlat versin iki kizdan sonra canim. Bizler icinde ilk cocuk olunca kiz erkek Saglikli olsunda farketmez. Rabbim herkezin gonlune gore versin.

rus takvimi nasil hic duymamistim . dur yapayim bende ne cikacak bakalim:)

Canim senin asilama falanmi yumurta takibi nasil yapildi. hiimm anladim korkmanin sebebini , fakat zannetmiyorum birsey olacagini, cunki bebek sandigimiz gibi asagida degil, cok cok yukarida

yeni evliler icin cok zor beklemek ama bebisler icin dayancak eslerde napalim doktor bize 3 hafta dedi ama ben genede 3 ay bitmeden denemem sanirim sabrederim. ee buarada da esimin gonlununude hos tutarim:26:

tesekkür ederim cnm :) siz ultrasonda bebeginiz gördünüzmü kızlar ben daha göremedim ya :18:

Ben gordum canim 6hafta 4.gunluk mus. kalp atisininda duydum daha cok kucuk dedi doktor darisi basiniza ins.

ayy canim cok sevindimm. rabbim keseyi ve kalp atisinida duymayi nasip etsin. bende tup bebek 2 kere gecen yil denedim ama negatif sonuc aldim. 8 ay sonra yani bu yil normal yoldan hamile kalmisim . supriz oldu bizede:)) tup bebek denememin sebebi, ilk evlendigim zaman dusuk sonrada dis gebelik yasadim, doktorda tekrar dis gebelik yasama tup bebek yapalim demisti yaptirdik ama olmadi.

simdi sen hic heycanlanma normal gebelik gibi dusun, normal hayatina devam et, tabi bol bol dinlen . ama aksi negatif dusuncelerden uzak dur,ve nazara dikkat et olurmu.

canim benim dusuk riskim yok , ama doktor kendisi 2 kez ustune bastira bastira yasak dedi. 3 hafta dedi. ben sormadan:))

Yok canım aşılama değil normal yumurtlama takibi ilişki için gün verdi bizde yaptık tuttu çok şükürr

kızlar , yarın dr randevum var çok heyecanlıyım ... aklımda bir sürü soru var ben en iyisi bir liste yapayım

Doktora keseyi görmek için gittiğimizde kasıklarımda ağrı var demiştim. Doktorda suan için sağlıklı duruyor. Ama ne olacağımı bilemeyiz. İlişki yasak bu aralar haberiniz olsun demişti. Tabi annemde yanımdaydıok utanmıştım :26:

Günaydın kızlar..
Bugün doktora gidiyorum. İnşallah size güzel haberler getiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…