2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bu ilişki konusu ben de sorucam bugün doktoruma..
Öğrendiğim günden beri bir kere yaşadık. Bi daha da korkumuzdan bir şey yapmıyoruz..

Ama benim internette okuduğuma göre bi sakıncası yokmuş..
Rahim öyle yakında bi yerde değilmiş:26:

senin dönüşünü bekleyeceğim , kalp atışlarını duyacak mısınız bakalım , aramızda 1 gün var galiba
Evet canım dönüşümde yazıcam hepsini.
Ben duyarsam sen de duyarsın artık:)
Bazıları erken duyamazsın diyorlar..
Dün bana 7 aylık hamile arkadaşım, alttan sakın baktırma dedi.
Korktum ben alttan baktırmıcam. Bunu göze alamıcam :/
Karından görünür herhalde artık 6. hafta içindeyim..

kızlar slm ben de hamileyim sanırım yani daha keseyi göremedik dün hcg baktık 4400 çıktı sat ım 27 aralık lütfen yardımcı olun. benim gibi keseyi göremeyen var mı. rahmim ters olduğu için alttan da bakmak istemedi doktor belki ters olduğu için görünmüyodur dedi 15 gün sonra tekrar çağırdı. bir de öyle bulantım falan da yok hi,ç kendimi hamile gibi hissetmiyorum lütfen yardımcı olun

Canım hcg değerin gayet güzel. Hiç canını sıkma..
Benim sat da 26 aralık.
Ben de bugün keseyi görmek için gidicem..
Ben de senin gibi bulantı falan yaşamıyorum. Zaten herkes yaşamaz. Arada bi çok nadir alt tarafım ağırıyor. O da azaldı son zamanlarda.. Ama herkeste hamilelik belirtileri aynı olmaz. Kimisi çok belirgin yaşıyor kimisi de seninle ben gibi:)
Bizim bebeklerimiz uslu:) Kendilerini belli etmiyorlar annelerine:)

Sarı renkli akıntın var mı?

aramızda 1 gün var :)))) akıntım oluyo sürekli zaten. bir da belim ağrıyo arada da kasıklarım alt tarafım ağrıyo. umarım her şey gönlümüze göre olur. dr dan gelince haber ver olur mu

seni dört gözle bekliyor olacağım arkadaşım alttan baktıran birçok kişi var sıkıntı yok diyorlar ama, dr bakalım derse olmaz diyemem kii ben.Doktoruma çok güveniyorum, inş. Rabbimin de izniyle hayırlı haberlerle geliriz ,

merhabalar, benimde sat 27 aralık ben geçen cuma kan taklilinde 1270 idi , dr randevum yarın . Ayrıca benimde belirttim yok , ama bu sıkıntı değilmiş daha erken olduğundan dolayı sanırım hiç korkma 15 gün sonra bebişini göreceksin inş.

bu arada kızlar bende akıntı da yok ... sadece dün biraz hafif kahve akıntım geldi hani adetten önce gelen bir kahvemsi akıntı olur ya ondan , neden ki acaba ?

aramızda 1 gün var :)))) akıntım oluyo sürekli zaten. bir da belim ağrıyo arada da kasıklarım alt tarafım ağrıyo. umarım her şey gönlümüze göre olur. dr dan gelince haber ver olur mu
Seninle her şeyimiz aynı canım:)
O akıntı her hamilede var:)
Kasıklarımız da arada bi ağrıyor:)
Ben doktordan gelince yazıcam buraya her şeyi:)

Beslenmene dikkat et.
Ben her akşam ceviz yiyorum, yatarken de süt içiyorum.
Sabah da yumurta haşladım kendime:)
Artık kendimize bakıcaz bebeğimiz için:)))

çok teşekkür ederim arkadaşlar. inş. sen de bi an önce görürsün haberdar edelim birbirimizi arkadaşlar allah yardımcımız olsun hepimizin.

bu arada kızlar bende akıntı da yok ... sadece dün biraz hafif kahve akıntım geldi hani adetten önce gelen bir kahvemsi akıntı olur ya ondan , neden ki acaba ?
Canım kahverengiyse doktora git.
Bi muayene etsin..

Diğer konumuzda bi arkadaşta da pembemsi akıntı geldi.
Doktor ilaç verdi. Dinleneceksin dedi..

Sen de bi doktora git. Kontrol altında ol..

aynen aynenn muz da ye potasyum açısından çok iyiymiş bol bol badem fındık ceviz bi de pekmez:)) hadi güzel haberlerinizi bekliyorum. bir de hangi şehirdesiniz ben istanbul anadolu yakasındayım. bir yandan da doktor arıyorum da o yüzden:)))

Ben de ist. anadolu yakasındayım..
Şuanda devlet hastanesine randevu aldım. İşyerimin yanında. Oraya gidicem. Bi bakayım doktorum ilgili alakalıysa sürekli ona giderim. Baktım suratsız, başka arayışlarda olucam artık..

Doğumu özelde düşünüyorum ama muayeneler için devlete gidicem.. Şuanda böyle düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa..

Bende istanbul Anadolu yakasındayım. Koşuyolu Medipole gidiyorum

Tatlım sevinçli mutlu haberlerini bekliyorm. Nacizade bir fikrim var. Bence muanelerini takip ettirdiğin doktor doğumunu yapsın. Yani bitane doktorun olsun.

Tatlım sevinçli mutlu haberlerini bekliyorm. Nacizade bir fikrim var. Bence muanelerini takip ettirdiğin doktor doğumunu yapsın. Yani bitane doktorun olsun.
Eşim de öyle söylüyor ama devlette de doğum yapmak istemiyorum.
Annem özelde yaptı doğumunu. Tek kişilik oda, her şey tertemiz ne güzel..
Devlet hastanesinde en az iki kişilik odalar.. Ne biliyim diğer doğum yapan kadının yakınları gelecek. Ben rahat edebilir miyim ki öyle..

Neyse o zamana çok var. Bakarız artık o günleri görelim de

Seninle aynı günümüz canım, haberlerini merakla bekliyorum

Anaamm herkes bizi bekliyor:)))

İnşallah güzel haberler getiricem size:)

Valla bekliyoruz ne yalan söyleyelim.Çünkü bizim için de bi umut oluyo söylenenler Bende cumartesi gideceğim neyle karşılaşacağımı az çok bilirim sayende )

Canım bende devlet düşünüyordum ama hiç hijyenik gelmiyor bana devlet hastaneleri. Oyüzden muanelerde de oZele gidiyorum olmadı en kötü tahlilleri baska yere yaptırırım doktora gösteririm. Ama ona da üşenirim gittimmi hepsi biyerde olsun bitsin derim :) hem devlette ki cihazlar falan özelde ki kadar da iyi olmuyormuş dün Eylül annelerinde duydum. Bence bebeğin için değer hersey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…