2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Biz gecen hafta gittik sadece keseyi görebildik. Bir daha ki randevumuz haftaya cuma. Kalp atışları için gideceğiz. Umarım görebiliriz. Adet oncesine gore gayet iyi bence. Tam bilemiyorum ama buralardan okuduğum kadarıyla, adetten sonra beta değeri hergün iki kat artıyormuş. Yani iki gün sonra bir bakacaksın senin ufaklığın degeri 600lere gelmiş :) benim adet günüm 530 du çünkü.

Merhaba güzel anneler :)
bende dün öğrendim meleğimin geldiğini.
muhtemel doğum zamanımız 7 ekim miş bakalım ne zaman gelmek isteyecek :)
dün yani adetim 3 gün gecikince önce idrar testi yaptırdım pozitifi gördüm :) sonra doktora gittim bebeğimin oluştuğu yeri gösterdi bide kist var dedi.Bazı gebeliklerde kist oluşur bebek ondan beslenir sonra kist zamanla kaybolur dedi umarım öyle olur :-/
Beta HCG testim de 520 çıktı. Benimde kasık ağrılarım ve akıntım çok.Fazla ayağa kalkmamaya çalışıyorum kalkınca artıyor zaten sizde de öyle mi ?

cook tesekkur ederim iyiki size rastladim gercekten icim isindi o kadar sicak ve iyi geldiniz bana insallah 9 ay boyunca beraber oluruz guzel paylasimlar yapariz iyi haberlerimizi aliriz dediklerinizi uygulicam insallah hepimiz icin hersey cok guzel olur ilk kez bu duyguyu tadiyorum cok guzel heyecanli karisik bisey bu mucizenin ta kendisi Allah isteyen herkese nasip etsin :)

Merhaba hayirli olsun o akinti bende de oluyo normal birde kasik agrisi ilk zamanlar olur kizimda da oluyodu
Ins hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz bebislerimizi

evet canım öyleymiş bende perşembe sabah 10 da randevu aladım gidecem bakalım ne diyecek 4+1 olacak tahminimce
hayırlı lsun Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla

bu duyguları yaşamak çok güzel tadını çıkaralım stresten uzak durup bebelerimizi hayal edelim allahım inşallah kucağımıza almamızı nasip eder ha bol su içmeyide unutma olurmu :)

bu duyguları yaşamak çok güzel tadını çıkaralım stresten uzak durup bebelerimizi hayal edelim allahım inşallah kucağımıza almamızı nasip eder ha bol su içmeyide unutma olurmu :)

cok dogru soyluyosun amiin insallah :) tamam unutmam cook tesekkur ederim :*

Hosgeldin aramıza :)) tabi tabi o ağrılar ve akıntı hepimizde var. Emin ol bende cok takıyordum kafama ama burası cok rahatlattı beni. Doktor benim kesemi gördü bebeğin sağlıklı duruyor ama net olarak göremeyiz dedi. Ağrılarım olduğu için de mümkün olmadıkça ayağı kalkma bol su iç dedi. Sende bol bol istihrat ederek bol su içerek ağrılarını azaltabilirsin. Sigara içiyormusun peki?

Seni cok iyi anlıyorum. Bende polonyada üniversite okurken ailemden hep uzaktaydım. Cok yalnız hissediyordum kendimi. Ve sıcaklık arıyordum hep. Ben mümkün olduğu müddetçe yanında olurum. Allah'tan eşin yanında. Herhangi bir sorun olursa bana yaz ben randevuya gittiğimde doktoruma da sorarım. 9 ay boyuncada burada olmaya çalışacağım. Burası cok hoş ve sıcak bir ortam. Kimseye soramadıpım seyleri burada soruyorum ve herkes bir şekilde bildiklerini aktarıyor. Bende senin gibi ilk defa bu duyguyu yaşıyorum. Inanılmaz mutluyum. Âmin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin, sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

Çok teşekkür ederim canım benimm. Yok yok vermem nereye veririm canım o benim :)) ama cok zorluyor beni dışarı çıkardığımda. Bence yavaş yavaş bırakcaz inanıyorum ben. Bak bu saat oldu hala içmedim :)) aslında evet stres bebeğe cok zararlı ama ben içerkende cok strese giriyorum. Neden dersen o vicdan azabı beni bitiriyor. Ne kadar kotu bir naneyim diyorum hep kendime. Gecen doktora gittiğimde doktor sordu. Sigara içiyormusu dedi evet günde 3-4 tane dedim. Bırakmaya çalışmalısın dedi. Bak soyle düşün dedi. Yukarıdan yeni doğmuş bir bebeği getirsem eline de sigara versem bebeğin suratına üflermisin dedi ben hayır nasıl yaparım dişinde ee aynısını kendi bebeğine yapıyorsun, diyince gercekten mahvoldum. Her sıgara içtiğimde yada sigara istediğimde içimdeki bebeğin suratına üflediğimi hayal ediyorum. Bu bana dayanıklılık veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

beni en iyi sen anlarsin aileye ulkeyr ozlem demek simdi anladim zormus ama bir ay sonra turkiyeye donucem insallah hayirlisiyla cunku burda doktora gitmek istemiyorum turkiye de kendi vatanimda dogum yapmak istiyorum burayi sevmedigimden degil bakude cok guzel bi yer ama illede vatanim neyse bu arada ben turkiyye dondugumde esim 15gun kalip geri gelicek is sozlesmesi var yani ilk 5 ay onsuz bi hamilelik gecircem bu yuzden inanilmaz burugum ama napalim hersey nasip kismet vardir bunda da bi hayir o yuzden o kadar kafam karisik ki bi yandan cok seviniyorum bi yandan bi o kadar huzun bi yandan umut bende durumlar boyle coook tesekkur ederim inan yazdiklariniz cok iyi geldi bana daha yolun basindayiz insallah hersey gonlumuzce olur doktoruna benim icinde biselr sorabilecigini solemene inan cok sevindim cok duygulandim cook tesekkur edrim ictenligin icin umarim hersey guzel gonlunce olur

Olsun sen ülkende olacaksın ve ailen yanında olacak. Kimsesi olmayanları düşün ve güçlü olduğunu hisset. Sakın hiç birşeye üzülmemeye çalış. Çünkü ne olursa olsun bebeğim bundan cok etkileniyor. Ben herzaman yanında olmaya çalışabilirim. İşte istanbula olan özlem nedir ben cok iyi bilirim. Polonyada güzel ama oldukça soğuk bir yerdi. Ve benim psikolojim artık orada bozulmuştu, psikoloji okumama rağmen. Unutmaki bebeklerimizin bize ihtiyacı var. Eşinde size iyi bir gelecek sağlayabilmek için gidiyor. Hamileliğinin tadını çıkartmaya bak sen.

bi arkadasim bi ay oncesine kadar polonya daydi o da geri dondu yabanci ulkede yasamak tek yasamak zor dedigin gibi psikoloji okumana ragmen insan tabiati bu kendi yasadigin yer ailenin oldugu yer gibisi yok tamam canim benim dediklerini yapmaya calisicam cok haklisin bende herzaman yaninda olcam insallah hep iyi haberlerimizi aliriz hersey daha guzel olcak miniklerimizi bekleyerek buyutucez sevgimizi :* :* :*

merhaba canım çok içten ve tatlısın :) bende 24 yaşımdayım son adet tarihim 31 aralık.

çok şükür sen keseni görmüşsün.Bizde 10 şubatta kontrole gidicez o zaman hem kese hem kalp atışını görüp duyarız inşallah :)
Ben çalışıyorum ama Allahtan bütün gün oturuyorum.Eve gidince de yemeğimi yiyip uzun oturuyorum yada uzanıyorum :) Eşimde bişey yapmama izin vermiyo saolsun.
Ben ilk öğrendiğim akşam tavuktan iğrendim ve 2 kere çıkardım hatta o akşam çok korktum benim hep böyle mi geçecek diye ama çok şükür bi daha bi vukuatım olmadı :) hatta sabahları yumurta yiyebildiğim için çok mutluyum bebeğime yarar hepsi :)
sende sigara içmemeye çalış canım.Sigaranın içindeki o kötü maddeler kanına karışıyo ve o kan bebeğinin gelişimini sağlıyo.Hep bunu düşün kanımı ve bebeğimi zehirlemeyeceğim de kendi kendine.Umarım en kısa zamanda bırakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…