Çok iyi oluyor gerçekten. Mesela ben başka bi konuda benden bir hafta önde olan arkadaşımdan alıyorum haberleri:)))Valla bekliyoruz ne yalan söyleyelim.Çünkü bizim için de bi umut oluyo söylenenlerBende cumartesi gideceğim neyle karşılaşacağımı az çok bilirim sayende )
Evet seni eylül annelerinde gördüm. Senin orda ne işin varCanım bende devlet düşünüyordum ama hiç hijyenik gelmiyor bana devlet hastaneleri. Oyüzden muanelerde de oZele gidiyorum olmadı en kötü tahlilleri baska yere yaptırırım doktora gösteririm. Ama ona da üşenirim gittimmi hepsi biyerde olsun bitsin derim :) hem devlette ki cihazlar falan özelde ki kadar da iyi olmuyormuş dün Eylül annelerinde duydum. Bence bebeğin için değer hersey :)
Çok iyi oluyor gerçekten. Mesela ben başka bi konuda benden bir hafta önde olan arkadaşımdan alıyorum haberleri:)))
İkimiz de güzel şeyler duyarız doktorlardan inşallah..
Ben hiç kötü düşünmüyorum artık. Annem kızdı geçen bana. Sen böyle takıntılı değildin diyor. Neden bir şey olacakmış. Eskiden köylerde kadınlar çocuk düşsün diye uğraşırdı da düşmezdi diyor
Ben de rahatladım son zamanlarda.
Bugün gidip Allahın izniyle kesemi görücem inşallah.
İnşallah..Köylerdeki kadınlar herkese örnek veriliyo sanırım
Ben de kötü düşüncelerden sıyrılmaya çalışıyorum, umarım sorunsuz bi şekilde ilerler hamileliğimiz. Güzel şeyler duyarız inşallah...
Hep korkularla da gitmiyor bu hamilelik..Arkadaşlar siz ne güzel doğumlardan konuşuyorsunuz, normal mi, sezeryan mı, özel mi devlet mi....Ben daha hiç öyle şeyler düşünemiyorum, bebeğim sağlıkla bi büyüseydi diye düşünüyorum korkuyla karışık duygularla. Sizde de var mı böyle bi duygu?
Ben salamı yiyorum..kızlar merhaba ben de Ekim annesi olucam inşallahhaftaya kalp atışını dinlemeye gidicem yalnız bişiy sorucam, ben gecen gün bir dilim hindi salamı yedim ve 2-3 tabak işkembe kavurma yedim. Şimdi okudum meger cig et ve sakatat yenmemeliymiş, içime dert oldu. Bişiy olur mu sizce?
kızlar merhaba ben de Ekim annesi olucam inşallahhaftaya kalp atışını dinlemeye gidicem yalnız bişiy sorucam, ben gecen gün bir dilim hindi salamı yedim ve 2-3 tabak işkembe kavurma yedim. Şimdi okudum meger cig et ve sakatat yenmemeliymiş, içime dert oldu. Bişiy olur mu sizce?
Ben salamı yiyorum..
İyisinden aldığımız sürece problem olacağını sanmıyorum...
Ama öyle işkembe falan yemedim hiç. Yemem ben onu
Keseni gördün mü?
Tamam salam yemicem artık gözümü korkuttun :))Bence salamı hemen bırak canım, çiğ etteki bakteri tehlikeliymiş, çiğ ete elini bile sürünce iyice yıkamak gerekiyormuş... Arkadaş tavsiyesi. Netten toksoplazmayı araştır bi bence.
Bu arada ne güzel söylemişsin 2. ayımızdayız diye çok şükür... Daha nice aylara
Çok iyi oluyor gerçekten. Mesela ben başka bi konuda benden bir hafta önde olan arkadaşımdan alıyorum haberleri:)))
İkimiz de güzel şeyler duyarız doktorlardan inşallah..
Ben hiç kötü düşünmüyorum artık. Annem kızdı geçen bana. Sen böyle takıntılı değildin diyor. Neden bir şey olacakmış. Eskiden köylerde kadınlar çocuk düşsün diye uğraşırdı da düşmezdi diyor
Ben de rahatladım son zamanlarda.
Bugün gidip Allahın izniyle kesemi görücem inşallah.
Hatta vajinadan bakınca kalp atışı da duyuluyormuş ama ben ordan baktırmak istemiyorum..
Evet seni eylül annelerinde gördüm. Senin orda ne işin var
Sen buranın annesisin
Şaka bi yana bi sürü şeyler duyuyorum..
Özeldeki doktorlar devlettekiler kadar iyi değilmiş diyenler de var. Ama sen medipole gidiyorsun. Orası iyidir.
Özel olunca da medipol,medicalpark gibi olmalı aslında.
Ne biliyim herkese güven olmuyor.
Zaten bildiğim bi doktor olsa alttan bile baktırırım ama güvenemiyorum işte. Sarı çizmeli mehmet ağa. Kimbilir hangi üniden mezundur:))))))))) Hasbel kader mi doktor olmuştur yoksa bileğinin hakkıyla mı? Tecrübeli midir?
Bilemiyorsun ki..
medipol e giden arkadaşlar hangi doktora gittiniz ben de oraya gittim ama doktordan pek memnun kalmadım değiştirmeyi düşünüyorum
Biz de seni seviyoruz:) Ne deli dolu bi kızsın sen böyle:))))Haha baktım haftasonu burada cok az kişi var :) bende kaçtım gittim oraya bakıyım dedim ne yapıyorlar baya sey öğrendim oradanda :) evet evet ben zaten buranın annesiyim valla kendimi hiç Eylül annesi gibi görmüyorum :) medipol evet iyi ama işte bilemem şuan iyi geliyor ama belki yarın sevmeyeceğim baya kişinin önerisiyle gittim oraya ama bilemem şimdiden. Yeditepe Üniversitesi cok iyimiş bugun oyle duydum Eylül annelerinde. Bak bide orayı dene istersen. Ama bir tane doktorun olsun lütfen lütfen lütfen :s bak ben duyurum oralarda, sonra gelip değerli annelerime anlatıyorum. Ben hepimizi cok fazla seviyorum :))
Biz de seni seviyoruz:) Ne deli dolu bi kızsın sen böyle:))))
Senin yaşın kaçtı? Onu merak ettim şimdi:)
Bi doktor tutturup onunla sonuna kadar gitmeyi planlıyorum ben de..
Hamileliğimi bilen birinin doğumumu yapması bana artı kazandırır..
Doğru diyorsun.
Yeditepeye her şeyde iyi diyorlar mübarek..
Ben de dişte iyiymiş diye duydum.
24 bitti benim de :) 89 doğumluyum:)Seninde benden az kalan yanın yok ki :)) sen de baya baya deli dolusun canımcım. 24 yaşındayım. Aa bak bu konuda hem fikr değilim. Yaklaşık olarak 3 yıl once 5 dişime dolgu yaptırdım orada. 3 dolgum düştü baska yere yaptırdım doktor dediki kim yaptı bundolguları. Bence diş için baska gitmelisin. Ama ben göstepeden Parkı'nın orada ki Fenerbahçe'ye yakın plan yere gitmiştim başka yerde varsa orayı bilemem. Sen kac yaşındasın :)
İnsan duygulanıyor dimi:)Vayyyy be..Zaman nasılda çabuk geçiyorben 2012 ekim annesiyim bu grubu şimdi gördüm ve çok duygulandım Benim meleğim şimdi 16 aylık oldu Darısı sizlere olsun inşallah sağlıkla iyi günlerde inşallah....
Bende 1989 aralık ama ee boldu sonuclar tatlım merakla seni bekliyoruz24 bitti benim de :) 89 doğumluyum:)
Aynıyız herhalde:)
Aynı yaşta da anne oluyoruz:)
kızlar , yarın dr randevum var çok heyecanlıyım ... aklımda bir sürü soru var ben en iyisi bir liste yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?