Günaydın kızlar..
Bugün doktora gidiyorum. İnşallah size güzel haberler getiririm
kızlar slm ben de hamileyim sanırım yani daha keseyi göremedik dün hcg baktık 4400 çıktı sat ım 27 aralık lütfen yardımcı olun. benim gibi keseyi göremeyen var mı. rahmim ters olduğu için alttan da bakmak istemedi doktor belki ters olduğu için görünmüyodur dedi 15 gün sonra tekrar çağırdı. bir de öyle bulantım falan da yok hi,ç kendimi hamile gibi hissetmiyorum lütfen yardımcı olun
canim benim kahverengi akintin varsa doktora danismalisin ihmal etme ama panikte yapma belki yerlesme kanamasidirbu arada kızlar bende akıntı da yok ... sadece dün biraz hafif kahve akıntım geldi hani adetten önce gelen bir kahvemsi akıntı olur ya ondan , neden ki acaba ?
Saat 4te randevum :)))))))Bende 1989 aralık ama ee boldu sonuclar tatlım merakla seni bekliyoruz
herseyi dusunuyo insan sende dussunceksin nerak etme herkesin dusuncesi bir deil ama karamsar olma sakin iyi olacak insallahArkadaşlar siz ne güzel doğumlardan konuşuyorsunuz, normal mi, sezeryan mı, özel mi devlet mi....Ben daha hiç öyle şeyler düşünemiyorum, bebeğim sağlıkla bi büyüseydi diye düşünüyorum korkuyla karışık duygularla. Sizde de var mı böyle bi duygu?
kızlar merhaba ben de Ekim annesi olucam inşallahhaftaya kalp atışını dinlemeye gidicem yalnız bişiy sorucam, ben gecen gün bir dilim hindi salamı yedim ve 2-3 tabak işkembe kavurma yedim. Şimdi okudum meger cig et ve sakatat yenmemeliymiş, içime dert oldu. Bişiy olur mu sizce?
kızlar merhaba ben de Ekim annesi olucam inşallahhaftaya kalp atışını dinlemeye gidicem yalnız bişiy sorucam, ben gecen gün bir dilim hindi salamı yedim ve 2-3 tabak işkembe kavurma yedim. Şimdi okudum meger cig et ve sakatat yenmemeliymiş, içime dert oldu. Bişiy olur mu sizce?
kızlar nasılsınız benim işlerim çok yoğun yazamıyorum sürekli
kamuran doktora gidecekmişsin hayırlı haberlerini bekliyoru zherşeyi öğren gel
Amin canım inşallahhayyyyy heyecan dorukta iyi haberlerle gel insallah
bu arada kızlar bende akıntı da yok ... sadece dün biraz hafif kahve akıntım geldi hani adetten önce gelen bir kahvemsi akıntı olur ya ondan , neden ki acaba ?
masallah ne mutlu sana o zman insallah darisi basimiza bebegini saglikla mutlulukla buyut insallah :)Vayyyy be..Zaman nasılda çabuk geçiyorben 2012 ekim annesiyim bu grubu şimdi gördüm ve çok duygulandım Benim meleğim şimdi 16 aylık oldu Darısı sizlere olsun inşallah sağlıkla iyi günlerde inşallah....
4te gidicem. Dönüşümde de buraya güzel güzel şeyler yazıcam inşallah:)kızlar nasılsınız benim işlerim çok yoğun yazamıyorum sürekli
kamuran doktora gidecekmişsin hayırlı haberlerini bekliyoru zherşeyi öğren gel
Tamam salam yemicem artık gözümü korkuttun :))
Ya öyle sıkıştım ki tuvalete..
Ultrason net çıksın diye tuvalete gitmiyorum. :///
Ama dayanılacak gibi de değil.
Arkadaşlar merhaba,
Ben de BDT 3. 10.2014 olan bir anne adayıyım:)
Uzun zamandır takip ediyorum konuyu, aslında ben biraz daha geçsin oyle paylaşırım diyordum ama burda aynı durumda olan çok arkadaşımızı görünce bir de dün kontrole gidince paylaşmak istedim:)
Bizim Bhcg SAT üç gün geçince 2050 olduğu için kese görünmüştü hemen çünkü Bhcg 1600 olduğunda kese görünürmüş zaten yani şu an kese görmeyi bekleyen hamişler keseleriniz çoktaaan oluşmuştur inşallah:)
Dün kontrole kesenin büyüdüğünü görmek için gittik, kese 20mm olmuş çok şükür(10 gün önce 3-4 mmdi)
yolk sac denen bebeğin ilk parçası da oluşmuş.Kalp atışını karından duyamadık, doktorum alttan bakarsak duyarız ama gerek yok 10 gün sonra görüşelim dedi:)
Hepinize sağlıklı keyifli hamilelikler diliyorum
Ben 2de başlıyım dedim suya ama 3te başlasam yeter dediğin gibi.. Sonuçta hemen sıkışıyorum zatenYeme yeme iyi edersinsaat 4 teymiş randevun tuvalete git bence :) saat 3 gibi 10 bardak su içersen yeter görünmesi için
Sana da sağlıklı hamilelikler :)))Arkadaşlar merhaba,
Ben de BDT 3. 10.2014 olan bir anne adayıyım:)
Uzun zamandır takip ediyorum konuyu, aslında ben biraz daha geçsin oyle paylaşırım diyordum ama burda aynı durumda olan çok arkadaşımızı görünce bir de dün kontrole gidince paylaşmak istedim:)
Bizim Bhcg SAT üç gün geçince 2050 olduğu için kese görünmüştü hemen çünkü Bhcg 1600 olduğunda kese görünürmüş zaten yani şu an kese görmeyi bekleyen hamişler keseleriniz çoktaaan oluşmuştur inşallah:)
Dün kontrole kesenin büyüdüğünü görmek için gittik, kese 20mm olmuş çok şükür(10 gün önce 3-4 mmdi)
yolk sac denen bebeğin ilk parçası da oluşmuş.Kalp atışını karından duyamadık, doktorum alttan bakarsak duyarız ama gerek yok 10 gün sonra görüşelim dedi:)
Hepinize sağlıklı keyifli hamilelikler diliyorum
BDT lerimiz aynıymış canım. Tebrik ederim, maaşallah güzel büyümüş bebeğin.Yolk varsa bebekte görünür en kısa zamanda, Ben de cumartesi gittim 10 mm olmuştu, şimdiye o kadar olmuştur benimkide inşallah. Bidahaki kontrol yine cumartesi...
Ben 2de başlıyım dedim suya ama 3te başlasam yeter dediğin gibi.. Sonuçta hemen sıkışıyorum zaten
Zaten bi saat kadar önce az kalsın patlıyordum:)))))))))))))İyi olur tabi öyle yaparsan, bebeğe baskı yapmasın mesane sıkma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?