2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

oncelikle aramiza hosgeldin sakin korkma telas yapma aramizda gorenler var tabi ben bi arkadasimin ablasininda rahimi tersti ama dogum yaklasinca duzeldi Allahin izniyle daha erken gorursun moralini yuksek tutmaya bak Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim :))

bu arada kızlar bende akıntı da yok ... sadece dün biraz hafif kahve akıntım geldi hani adetten önce gelen bir kahvemsi akıntı olur ya ondan , neden ki acaba ?
canim benim kahverengi akintin varsa doktora danismalisin ihmal etme ama panikte yapma belki yerlesme kanamasidir

Bende 1989 aralık ama ee boldu sonuclar tatlım merakla seni bekliyoruz
Saat 4te randevum :)))))))
Şimdi yemek yiyoruz bebişimle:)
Akşam 4e çeyrek kala anneannesi gelcek ve hastaneye gidicez. Bebişimizi görcez inşallah:)

Akşam yazarım sonucu buraya:)

herseyi dusunuyo insan sende dussunceksin nerak etme herkesin dusuncesi bir deil ama karamsar olma sakin iyi olacak insallah

aramiza hosgeldiiiiinn canim korkma insallah bisevik olmaz bundan sonra dikkat et ama saglikla bebegini kucagina al insallah :))

Hosgeldin ins rabbim saglicakla eline almayi nasip eder ewet cig et
Yenmesi sakincali burdaki doktorlar sakin yeme dedi bana:))))

Gunaydin kizlarrrr gerci tunaydin demek lazim neyse yeni uyandigim icin daha gunaydin modundayim
Bugun doktora gidecek arkadaslar var zannedersem ins hayirli guzel haberlerle gelirler

bu arada kızlar bende akıntı da yok ... sadece dün biraz hafif kahve akıntım geldi hani adetten önce gelen bir kahvemsi akıntı olur ya ondan , neden ki acaba ?

Bence doktora gitmelisin bende ilk hamileligimde olmustu megersem enfeksiyondan gelmis
Ihmal etme hamilelik enfeksiyon tehlikeli :26:

masallah ne mutlu sana o zman insallah darisi basimiza bebegini saglikla mutlulukla buyut insallah :)

kızlar nasılsınız benim işlerim çok yoğun yazamıyorum sürekli
kamuran doktora gidecekmişsin hayırlı haberlerini bekliyoru zherşeyi öğren gel
4te gidicem. Dönüşümde de buraya güzel güzel şeyler yazıcam inşallah:)

Arkadaşlar merhaba,
Ben de BDT 3. 10.2014 olan bir anne adayıyım:)
Uzun zamandır takip ediyorum konuyu, aslında ben biraz daha geçsin oyle paylaşırım diyordum ama burda aynı durumda olan çok arkadaşımızı görünce bir de dün kontrole gidince paylaşmak istedim:)
Bizim Bhcg SAT üç gün geçince 2050 olduğu için kese görünmüştü hemen çünkü Bhcg 1600 olduğunda kese görünürmüş zaten yani şu an kese görmeyi bekleyen hamişler keseleriniz çoktaaan oluşmuştur inşallah:)
Dün kontrole kesenin büyüdüğünü görmek için gittik, kese 20mm olmuş çok şükür(10 gün önce 3-4 mmdi)
yolk sac denen bebeğin ilk parçası da oluşmuş.Kalp atışını karından duyamadık, doktorum alttan bakarsak duyarız ama gerek yok 10 gün sonra görüşelim dedi:)
Hepinize sağlıklı keyifli hamilelikler diliyorum

Tamam salam yemicem artık gözümü korkuttun :))

Ya öyle sıkıştım ki tuvalete..
Ultrason net çıksın diye tuvalete gitmiyorum. :///
Ama dayanılacak gibi de değil.

Yeme yeme iyi edersin saat 4 teymiş randevun tuvalete git bence :) saat 3 gibi 10 bardak su içersen yeter görünmesi için

BDT lerimiz aynıymış canım. Tebrik ederim, maaşallah güzel büyümüş bebeğin.Yolk varsa bebekte görünür en kısa zamanda, Ben de cumartesi gittim 10 mm olmuştu, şimdiye o kadar olmuştur benimkide inşallah. Bidahaki kontrol yine cumartesi...

Sana da sağlıklı hamilelikler :)))
Aramızda olman dileğiyle

Teşekkür ederim, kese de günde 1.5 mm büyüyormuş, ona göre hesaplayabilirsin arkadaşım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…