merhaba canim aramiza hosgeldinnn oohh kesede gorulmus ne mutlu insallah saglikla bebisini kucagina alman dilegiyle:))) ne guzel o zman herkes siradaki dr randevusunda keselerini gorur hatta insallah kalp atislarini bile duyarArkadaşlar merhaba,
Ben de BDT 3. 10.2014 olan bir anne adayıyım:)
Uzun zamandır takip ediyorum konuyu, aslında ben biraz daha geçsin oyle paylaşırım diyordum ama burda aynı durumda olan çok arkadaşımızı görünce bir de dün kontrole gidince paylaşmak istedim:)
Bizim Bhcg SAT üç gün geçince 2050 olduğu için kese görünmüştü hemen çünkü Bhcg 1600 olduğunda kese görünürmüş zaten yani şu an kese görmeyi bekleyen hamişler keseleriniz çoktaaan oluşmuştur inşallah:)
Dün kontrole kesenin büyüdüğünü görmek için gittik, kese 20mm olmuş çok şükür(10 gün önce 3-4 mmdi)
yolk sac denen bebeğin ilk parçası da oluşmuş.Kalp atışını karından duyamadık, doktorum alttan bakarsak duyarız ama gerek yok 10 gün sonra görüşelim dedi:)
Hepinize sağlıklı keyifli hamilelikler diliyorum
Zaten bi saat kadar önce az kalsın patlıyordum:)))))))))))))
merhaba canim aramiza hosgeldinnn oohh kesede gorulmus ne mutlu insallah saglikla bebisini kucagina alman dilegiyle:))) ne guzel o zman herkes siradaki dr randevusunda keselerini gorur hatta insallah kalp atislarini bile duyar
Ben sıkışmasam da görünür artık 6. haftada ama işte yine de sıkışıp gitmekte fayda var:))))))))))iyi cesaret saatler öncesinde sıkışıp tuvalete gitmemek:) merak etme görünür bebeğin annesi, eziyet etme kendine)
Evet, bugün bebeğimin kesesini görücez inşallah teyzesiben geldimm:) nasılsınız bakalımKamuran85 doktora gidecekmişsin merakla bekliyoruz haberlerini :)
Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır takip ediyorum konuyu, aslında ben biraz daha geçsin oyle paylaşırım diyordum ama burda aynı durumda olan çok arkadaşımızı görünce bir de dün kontrole gidince paylaşmak istedim:)
Bizim Bhcg SAT üç gün geçince 2050 olduğu için kese görünmüştü hemen çünkü Bhcg 1600 olduğunda kese görünürmüş zaten yani şu an kese görmeyi bekleyen hamişler keseleriniz çoktaaan oluşmuştur inşallah:)
Dün kontrole kesenin büyüdüğünü görmek için gittik, kese 20mm olmuş çok şükür(10 gün önce 3-4 mmdi)
yolk sac denen bebeğin ilk parçası da oluşmuş.Kalp atışını karından duyamadık, doktorum alttan bakarsak duyarız ama gerek yok 10 gün sonra görüşelim dedi:)
Evet, bugün bebeğimin kesesini görücez inşallah teyzesi
Sağol bitanem ederim tabihep aramizdasin merak etme arada haber et ama canim)
kız heyecan yaptırdın bize taaaaaaaaaa 4 teki randevuya4te gidicem. Dönüşümde de buraya güzel güzel şeyler yazıcam inşallah:)
hayırlı olsun ne güzel keseni görmüşsün keseden 10 gün sonra mı kalp atışı duyulurmuş çok geç geldi beklemek zormuşArkadaşlar merhaba,
İki saat kaldı bi kerem hıhhkız heyecan yaptırdın bize taaaaaaaaaa 4 teki randevuya
Benim kayınvalidem de ultrasona çok girme diyor:)Kizlarrrrr yaaa sizleri Boyle gordukce imreniyorum ya resmen burda bebegi
Goremiyosun, ultrasyona bi 12 haftalikken gidiyosun bide 20 haftalikken baska da her ay da ebeye kontrole
Gidiyosun oyle tehlikeli durum olmadikca ultrasyona almiyolar
hoageldiin canimmben geldimm:) nasılsınız bakalımKamuran85 doktora gidecekmişsin merakla bekliyoruz haberlerini :)
Canım kahverengiyse doktora git.
Bi muayene etsin..
Yarın akşam randevum var cnm , hemen mi gideyim ?
Diğer konumuzda bi arkadaşta da pembemsi akıntı geldi.
Doktor ilaç verdi. Dinleneceksin dedi..
Sen de bi doktora git. Kontrol altında ol..
canim benim kahverengi akintin varsa doktora danismalisin ihmal etme ama panikte yapma belki yerlesme kanamasidir
Bence doktora gitmelisin bende ilk hamileligimde olmustu megersem enfeksiyondan gelmis
Ihmal etme hamilelik enfeksiyon tehlikeli :26:
olsun canim bak bende daha gormedim 1 ayim var hayirliisi insallah icini ferah tutKizlarrrrr yaaa sizleri Boyle gordukce imreniyorum ya resmen burda bebegi
Goremiyosun, ultrasyona bi 12 haftalikken gidiyosun bide 20 haftalikken baska da her ay da ebeye kontrole
bence yarini bekleme canimYa ben çalışıyorum , ama işim zor zor değil oturuyorum . Çok korkuyorum
Rabbim ne olursun sevincimi yarıda bırakma, adetten önce gelen lekelenme gibi yaa, afedersiniz çamaşırım küçük lekelendi öyle işte
ne diyosunuz yaaaa , ben izin alıp gideyimmi , yoksa yarın akşam zaten randevum var o zaman mı gideyim
Kizlarrrrr yaaa sizleri Boyle gordukce imreniyorum ya resmen burda bebegi
Yinede git bence icin rahat etsin :)))Ya ben çalışıyorum , ama işim zor zor değil oturuyorum . Çok korkuyorum
Rabbim ne olursun sevincimi yarıda bırakma, adetten önce gelen lekelenme gibi yaa, afedersiniz çamaşırım küçük lekelendi öyle işte
ne diyosunuz yaaaa , ben izin alıp gideyimmi , yoksa yarın akşam zaten randevum var o zaman mı gideyim
Aynen aynen ozaman desene bense tam tersi her ay gormek istiyorumBenim kayınvalidem de ultrasona çok girme diyor:)
Senin orası kayınvalideme göre:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?