2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
merhaba canim aramiza hosgeldinnn oohh kesede gorulmus ne mutlu insallah saglikla bebisini kucagina alman dilegiyle:))) ne guzel o zman herkes siradaki dr randevusunda keselerini gorur hatta insallah kalp atislarini bile duyar

merhaba canim aramiza hosgeldinnn oohh kesede gorulmus ne mutlu insallah saglikla bebisini kucagina alman dilegiyle:))) ne guzel o zman herkes siradaki dr randevusunda keselerini gorur hatta insallah kalp atislarini bile duyar

Sağol canım, evet inşallah yakında çokça güzel haberler duyar ve paylaşırız:)

ben geldimm:) nasılsınız bakalım Kamuran85 doktora gidecekmişsin merakla bekliyoruz haberlerini :)

Canim tebrik ederim ooooooo masallah kesiyide gormussun guzel saglikli hamilelikler dilerim
Rabbim saglicakla eline almayi nasip etsin

hep aramizdasin merak etme arada haber et ama canim )
Sağol bitanem ederim tabi
4te gidicem. Dönüşümde de buraya güzel güzel şeyler yazıcam inşallah:)
kız heyecan yaptırdın bize taaaaaaaaaa 4 teki randevuya
hayırlı olsun ne güzel keseni görmüşsün keseden 10 gün sonra mı kalp atışı duyulurmuş çok geç geldi beklemek zormuş

Kizlarrrrr yaaa sizleri Boyle gordukce imreniyorum ya resmen burda bebegi
Goremiyosun, ultrasyona bi 12 haftalikken gidiyosun bide 20 haftalikken baska da her ay da ebeye kontrole
Gidiyosun oyle tehlikeli durum olmadikca ultrasyona almiyolar

Goremiyosun, ultrasyona bi 12 haftalikken gidiyosun bide 20 haftalikken baska da her ay da ebeye kontrole
Benim kayınvalidem de ultrasona çok girme diyor:)
Senin orası kayınvalideme göre:)

Ya ben çalışıyorum , ama işim zor zor değil oturuyorum . Çok korkuyorum

canim benim kahverengi akintin varsa doktora danismalisin ihmal etme ama panikte yapma belki yerlesme kanamasidir

Rabbim ne olursun sevincimi yarıda bırakma, adetten önce gelen lekelenme gibi yaa, afedersiniz çamaşırım küçük lekelendi öyle işte

Bence doktora gitmelisin bende ilk hamileligimde olmustu megersem enfeksiyondan gelmis
Ihmal etme hamilelik enfeksiyon tehlikeli :26:

ne diyosunuz yaaaa , ben izin alıp gideyimmi , yoksa yarın akşam zaten randevum var o zaman mı gideyim

olsun canim bak bende daha gormedim 1 ayim var hayirliisi insallah icini ferah tut

slm kızlar nasılsınız ben bugün yine kan verdim değerim ikiye katlamış..çok şükür daha çok küçük ama satım 7 ocaktı değerime göre 3 haftalık falan satıma göre 4+1 bugün doktorumu aradım kese için 15 şubata gidicem...daha önce görünürmüş ama çalıştığım için anca ozamana giderim...sizden haberler nasıl bakalım neler yapıyor kuzular..başladımı belirtiler..doktora gidenlerde hayırlı sonuçlarla gelsinler inşallah...

bence yarini bekleme canim

hayırlı olsun ne güzel keseni görmüşsün keseden 10 gün sonra mı kalp atışı duyulurmuş çok geç geldi beklemek zormuş [/QUOTE]

Çok teşekkür ederim, yok aslında 7. haftanın içinde duyulabilir ama benim doktorum 10günde bir çağırıyor.

canm bence senin orası daha iyi bakma doktorlar bir zararı yok diyor ama bu konuda birçok makale yazı okudum çok sık girmek iyi değil biz türkiyede sürekli ultrasondayız...

Yinede git bence icin rahat etsin :)))
Benim kayınvalidem de ultrasona çok girme diyor:)
Senin orası kayınvalideme göre:)
Aynen aynen ozaman desene bense tam tersi her ay gormek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…