2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canm bence senin orası daha iyi bakma doktorlar bir zararı yok diyor ama bu konuda birçok makale yazı okudum çok sık girmek iyi değil biz türkiyede sürekli ultrasondayız...

Hiiiiiiimmmm canim iste merak benimkisi her ay buyudugunu gormek istiyorum AMA haklisin bebegimizin saglikli
Olsun da napalim bizde Boyle mecbur Dewam ederiz

ya kizlar ben cook heyecanliyim kii :))) napicaz biz ya gebeligimiz nasi gecicek dogum falan derken bebislerimizi kucagimiza nasi alicaz nasi buyutucez ayy gercekten hayatimiz degisiyo ve heyecan korku endise mutluluk sevinc butun duygulari barindiriyorum suan ve bebegime alacagim seylerle hayal kuruyorum biberin emzik zibin besik oda vs vs oyyyy Allah isteyen herkese nasip etsin bizede bebegimize kavusmayi nasip etsin insallah :))

Ben salamı yiyorum..
İyisinden aldığımız sürece problem olacağını sanmıyorum...

Ama öyle işkembe falan yemedim hiç. Yemem ben onu

Keseni gördün mü?

Gordum canım, cumartesi gordum, minnak bi top 15 inde de kalp atışı dinlicez Allahın izniyle Bugun de ayaga kalkınca ozellıkle bulantım oluyo, şimdiye kadar pek bişiy yoktu. Sen gördün mü canım keseyi?

ay hiç sorma geçen bş mağazada zıbınları kıyafetleri felan gördüm o kadar güzellerdi kiiii :) Gerçekten Rabbim dileyen herkese nasip etsin çok güzel bişey özlemek ve beklemekse çok zor Rabbim kimseyi evlatla sınamasın..

Gordum canım, cumartesi gordum, minnak bi top 15 inde de kalp atışı dinlicez Allahın izniyle Bugun de ayaga kalkınca ozellıkle bulantım oluyo, şimdiye kadar pek bişiy yoktu. Sen gördün mü canım keseyi?

Hayırlı olsun rüya. ben de 6. haftanın içindeyim.ayın 15 de kalp atışlarını dinleyeceğim demişsinde bu hafta içinde kalp atışları duyulmuyor mu.

Kizlarrrrr yaaa sizleri Boyle gordukce imreniyorum ya resmen burda bebegi
Goremiyosun, ultrasyona bi 12 haftalikken gidiyosun bide 20 haftalikken baska da her ay da ebeye kontrole
Gidiyosun oyle tehlikeli durum olmadikca ultrasyona almiyolar

Aa tatlım neden ki kaçırdım ben sanırım birşeyleri

çok farklı bi duyguymuş gerçekten oyyy o zıbınların içinde dşnemiyorummm zaten yirimmmm bitiririm bennn bebişimiii yaaa ALLAHım sağlıkla kavuştursun inşallah

Zaman ne kadar çabuk geçiyor. Seneye bugun cok farklı yerde cok farklı sekilde olacağız belkide. Gecen sene buzamsn ben Polonya'da sürünüyofdum. Hergün istanbulum annem diye ağlıyordum. Şimdi evliyim bebiş bekliyorum. Hayatımız cok tuhaf. Ve zaman cok hızlı ilerliyor. Bi zaman gelecek cocuklarımız büyümüş evleniyorlar. Annem hala sen nezaman büyüdün der bana duygulu duygulu

Ayyyy canim Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ya bu benim ikinci bebegim olmasina ragmen heyecanim
Ayni ilkindeki gibi cok guzel birsey AMA rabbim ona gore dayanma gucu veriyo

çok farklı bi duyguymuş gerçekten oyyy o zıbınların içinde dşnemiyorummm zaten yirimmmm bitiririm bennn bebişimiii yaaa ALLAHım sağlıkla kavuştursun inşallah

oyy kocaman gelecek o minicik zıbınlar bile ye ye bitir o cennet kokusunuuu

Bugün gidiyorum canım görmeye..

evet zaman su misali akıyo bu konuda biraz burugum ama 9ay çabuk geçsin istiyorum sorunsuz inşallah tabiii hepimzinki evet biz dun gece eşimle konuşuyoduk bizim bebiş duşunmek aklımızın ucunda yoktu eşım daha askerliğini yapmadı ama iki ayda herşey oldu bitti bi istek geldiki sorma gerçekten çok tuhaf bi sureç rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıkla mutlulukla evet bide o var dimi bebişlerimizin buyumesi evliliği vs vs offf inşallah o gunlerı goruruz canım benim :))

oyy kocaman gelecek o minicik zıbınlar bile ye ye bitir o cennet kokusunuuu

minik masum kuzucuklarımız çook yaşasın inşallah :))) her ay resmini çekin hamileykende doğduktan sonra da bunlar unutulmamalı atlanmamalı sonra tatlı bi album içinde toplamalı bebeğimize hediye edilmeli ççooookkk guzel olur ki :))

Ayyyy canim Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ya bu benim ikinci bebegim olmasina ragmen heyecanim
Ayni ilkindeki gibi cok guzel birsey AMA rabbim ona gore dayanma gucu veriyo

amiiiin canım inşallah :) senin için daha bi guzel bebeğine kardeş geliyo ne mutlu sana Allah yar ve yardımcımız olsun ccanım ya muthiş bişey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…