hoageldiin canimmbiz iyiyiz sende iyisindir insallah bebisinle :)))
canm bence senin orası daha iyi bakma doktorlar bir zararı yok diyor ama bu konuda birçok makale yazı okudum çok sık girmek iyi değil biz türkiyede sürekli ultrasondayız...
Ben salamı yiyorum..
İyisinden aldığımız sürece problem olacağını sanmıyorum...
Ama öyle işkembe falan yemedim hiç. Yemem ben onu
Keseni gördün mü?
ya kizlar ben cook heyecanliyim kii :))) napicaz biz ya gebeligimiz nasi gecicek dogum falan derken bebislerimizi kucagimiza nasi alicaz nasi buyutucez ayy gercekten hayatimiz degisiyo ve heyecan korku endise mutluluk sevinc butun duygulari barindiriyorum suan ve bebegime alacagim seylerle hayal kuruyorum biberin emzik zibin besik oda vs vs oyyyy Allah isteyen herkese nasip etsin bizede bebegimize kavusmayi nasip etsin insallah :))
Gordum canım, cumartesi gordum, minnak bi top15 inde de kalp atışı dinlicez Allahın izniyle Bugun de ayaga kalkınca ozellıkle bulantım oluyo, şimdiye kadar pek bişiy yoktu. Sen gördün mü canım keseyi?
ayy burda konuşurken zaman geçiyo çok şükür neyse az kaldı ben gidecem gibi heyecan yaptım haiki saat kaldı bi kerem hıhhçok değil ki
Kizlarrrrr yaaa sizleri Boyle gordukce imreniyorum ya resmen burda bebegi
Goremiyosun, ultrasyona bi 12 haftalikken gidiyosun bide 20 haftalikken baska da her ay da ebeye kontrole
Gidiyosun oyle tehlikeli durum olmadikca ultrasyona almiyolar
ay hiç sorma geçen bş mağazada zıbınları kıyafetleri felan gördüm o kadar güzellerdi kiiii :) Gerçekten Rabbim dileyen herkese nasip etsin çok güzel bişey özlemek ve beklemekse çok zor Rabbim kimseyi evlatla sınamasın..
Aa tatlım neden ki kaçırdım ben sanırım birşeyleri
İki saat kaldı bi kerem hıhhÇok değil ki
ya kizlar ben cook heyecanliyim kii :))) napicaz biz ya gebeligimiz nasi gecicek dogum falan derken bebislerimizi kucagimiza nasi alicaz nasi buyutucez ayy gercekten hayatimiz degisiyo ve heyecan korku endise mutluluk sevinc butun duygulari barindiriyorum suan ve bebegime alacagim seylerle hayal kuruyorum biberin emzik zibin besik oda vs vs oyyyy Allah isteyen herkese nasip etsin bizede bebegimize kavusmayi nasip etsin insallah :))
muayeneye girdin sandım burda saat 16:23 aklım gitti kiii ama az kaldı canım bizde heyecanlıyız :))
çok farklı bi duyguymuş gerçekten oyyy o zıbınların içinde dşnemiyorummm zaten yirimmmm bitiririm bennn bebişimiii yaaa ALLAHım sağlıkla kavuştursun inşallah
Bugün gidiyorum canım görmeye..Gordum canım, cumartesi gordum, minnak bi top15 inde de kalp atışı dinlicez Allahın izniyle Bugun de ayaga kalkınca ozellıkle bulantım oluyo, şimdiye kadar pek bişiy yoktu. Sen gördün mü canım keseyi?
Zaman ne kadar çabuk geçiyor. Seneye bugun cok farklı yerde cok farklı sekilde olacağız belkide. Gecen sene buzamsn ben Polonya'da sürünüyofdum. Hergün istanbulum annem diye ağlıyordum. Şimdi evliyim bebiş bekliyorum. Hayatımız cok tuhaf. Ve zaman cok hızlı ilerliyor. Bi zaman gelecek cocuklarımız büyümüş evleniyorlar. Annem hala sen nezaman büyüdün der bana duygulu duygulu
oyy kocaman gelecek o minicik zıbınlar bile ye ye bitir o cennet kokusunuuu
oyy kocaman gelecek o minicik zıbınlar bile ye ye bitir o cennet kokusunuuu
Ayyyy canim Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ya bu benim ikinci bebegim olmasina ragmen heyecanim
Ayni ilkindeki gibi cok guzel birsey AMA rabbim ona gore dayanma gucu veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?