yaaa ben bebeğimi özlediiimmm :) zamanı ileri sarabilmek mümkün olsa keşkeAhh ahh o kokuları yokmu işte burda bu 9 ay boyunca cektiğimiz herseye değer
minik masum kuzucuklarımız çook yaşasın inşallah :))) her ay resmini çekin hamileykende doğduktan sonra da bunlar unutulmamalı atlanmamalı sonra tatlı bi album içinde toplamalı bebeğimize hediye edilmeli ççooookkk guzel olur ki :))
ayy burda konuşurken zaman geçiyo çok şükür neyse az kaldı ben gidecem gibi heyecan yaptım ha
Cebimde internet olsaydı hemen yazardım size çıkışta :)muayeneye girdin sandım burda saat 16:23 aklım gitti kiii ama az kaldı canım bizde heyecanlıyız :))
4 de değilmiydi randevusu ay cok heyecan yaptım bende :)
Cebimde internet olsaydı hemen yazardım size çıkışta :)
Ama kocişimin akşam eve gelmesini beklemek zorundayım:)
Neyse geç olsun da güzel haber olsun yeter ki:)
İnşallah canımmmdört gözle bekliyo olucaz canımmmm bizi habersiz koma :))) bide eşin çabuuukkça eve gelsinnn hemen kavuşun bizde iyi haberlerini alalım
ayyy canim aramiza hosgeldin o zaman :))) ne guzel kardes geliyomus ooohh masallah Allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah :))MerhabalaaaaarrrrBende bugün hamile olduğumu öğrendimmm Henüz 4 haftalığızzz.. Bir tanede 2009 Ekim doğumlu oğlum var :) Allah nasip ederse bu bebişimde Ekim doğumlu olacak. Adım meltem 33 yaşındayım
ayyy canim aramiza hosgeldin o zaman :))) ne guzel kardes geliyomus ooohh masallah Allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah :))
tamam canım geç olsun güzel haberler olsunCebimde internet olsaydı hemen yazardım size çıkışta :)
Ama kocişimin akşam eve gelmesini beklemek zorundayım:)
Neyse geç olsun da güzel haber olsun yeter ki:)
MerhabalaaaaarrrrBende bugün hamile olduğumu öğrendimmm Henüz 4 haftalığızzz.. Bir tanede 2009 Ekim doğumlu oğlum var :) Allah nasip ederse bu bebişimde Ekim doğumlu olacak. Adım meltem 33 yaşındayım
MerhabalaaaaarrrrBende bugün hamile olduğumu öğrendimmm Henüz 4 haftalığızzz.. Bir tanede 2009 Ekim doğumlu oğlum var :) Allah nasip ederse bu bebişimde Ekim doğumlu olacak. Adım meltem 33 yaşındayım
suan neler yasiyosun acaba canim mutluluktan ucuyosundur insallah :)) insallah bebisini gormussundur hala seni beklemedeyiz
bende işten çıkacam birazdan akşama öğrenecez artık canım iyi haberlerle gelecek
bende işten çıkacam birazdan akşama öğrenecez artık canım iyi haberlerle gelecek
suan neler yasiyosun acaba canim mutluluktan ucuyosundur insallah :)) insallah bebisini gormussundur hala seni beklemedeyiz
Güzel haberlerle gelecek inşallah :)
hoşgeldin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin kan testi yaptırdın mı kaç çıktı 4 haftalık olduğunu sat a göre mi hesapladın bi sürü soru sordum demi
Hoşgeldin canım :)) Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin. Rahat geçirebileceğin bir dokuz ay diliyorum sana. Ohh ne güzel yakışıklıya kardeş geliyor :))
selamm kızlar bende geldim.. bende ekim annesi olacağım inşallah rabbim kısmet ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?