2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ahh ahh o kokuları yokmu işte burda bu 9 ay boyunca cektiğimiz herseye değer
yaaa ben bebeğimi özlediiimmm :) zamanı ileri sarabilmek mümkün olsa keşke

İnşallah evet o benimde aklımda aynı kıyafetlerle her ay nasıl geliştiğimizide görmüş oluruz :)

ayy burda konuşurken zaman geçiyo çok şükür neyse az kaldı ben gidecem gibi heyecan yaptım ha

muayeneye girdin sandım burda saat 16:23 aklım gitti kiii ama az kaldı canım bizde heyecanlıyız :))
Cebimde internet olsaydı hemen yazardım size çıkışta :)
Ama kocişimin akşam eve gelmesini beklemek zorundayım:)
Neyse geç olsun da güzel haber olsun yeter ki:)

dört gözle bekliyo olucaz canımmmm bizi habersiz koma :))) bide eşin çabuuukkça eve gelsinnn hemen kavuşun bizde iyi haberlerini alalım

Merhabalaaaaarrrr Bende bugün hamile olduğumu öğrendimmm Henüz 4 haftalığızzz.. Bir tanede 2009 Ekim doğumlu oğlum var :) Allah nasip ederse bu bebişimde Ekim doğumlu olacak. Adım meltem 33 yaşındayım

ayyy canim aramiza hosgeldin o zaman :))) ne guzel kardes geliyomus ooohh masallah Allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah :))

tamam canım geç olsun güzel haberler olsun

hoşgeldin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin kan testi yaptırdın mı kaç çıktı 4 haftalık olduğunu sat a göre mi hesapladın bi sürü soru sordum demi

Hoşgeldin canım :)) Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin. Rahat geçirebileceğin bir dokuz ay diliyorum sana. Ohh ne güzel yakışıklıya kardeş geliyor :))

suan neler yasiyosun acaba canim mutluluktan ucuyosundur insallah :)) insallah bebisini gormussundur hala seni beklemedeyiz

Son düzenleme:
hoşgeldin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin kan testi yaptırdın mı kaç çıktı 4 haftalık olduğunu sat a göre mi hesapladın bi sürü soru sordum demi

2 gün günüm geçince gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm.. hemen doktora gittim alttan baktı ama göremedi.. değer 1000 olmadan görünmez dedi ve kan testi yaptırdı değerim 128 çıktı .. 4 haftalık gebesin haftaya tekrar gel bir daha kan testi yapalım dedi.. inşallah değerler yükselirde görürüm bebişimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…