sende aramiza hosgeldinnn :))) ne mutlu cogaliyoruzilk gebeligin mi canim doktora gittin mi
selamm kızlar bende geldim.. bende ekim annesi olacağım inşallah rabbim kısmet ederse
Hoşgeldin tatlımmm :) rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin. Baya baya çoğaldık kızlar :)
ooo masallah canim degerin cok iyi yukselmis ben yutdisindayim burda oyle heemn bakmiyolar dun kan aldirdim 13200 cikti Allaha sukur yaklasik bi aya turkiyeye doncem rutin kontroller artik orda insallah sende gorursun haftaya keseni sonrada kalp atisini bebisini :))hoşbuldum canımm:)) evet ilk gebeliğim nasipse..tatlım dr a gttim ama bişey gözükmedi kan testim 291.44 çıktı 1 hafta sonra gel dedi kese için cuma yı bekliyorum bende inş görücem keseyibide bugün tekrar kan testi yaptırdım 1266,2 çıktı çok güzel ilerlemiş dedi çok şükürrrr..sende durumlar nasıl keseyi gördün inşalahhh
ooo masallah canim degerin cok iyi yukselmis ben yutdisindayim burda oyle heemn bakmiyolar dun kan aldirdim 13200 cikti Allaha sukur yaklasik bi aya turkiyeye doncem rutin kontroller artik orda insallah sende gorursun haftaya keseni sonrada kalp atisini bebisini :))
hoşbulduk cnmm:)amin cümlemize nasip etsin rabbim..inş bütün isteyenlerin göbişlerini doldurur rabbimm
2 gün sonra nasipse keseyi görücem cnm bol bol dua edelim birbirimize sorunsuz bi şekilde alallım bebeklerimizi kucağımıza inşallahh..ooo masallah canim degerin cok iyi yukselmis ben yutdisindayim burda oyle heemn bakmiyolar dun kan aldirdim 13200 cikti Allaha sukur yaklasik bi aya turkiyeye doncem rutin kontroller artik orda insallah sende gorursun haftaya keseni sonrada kalp atisini bebisini :))
ayyyyy bende heyacanlandim simdi bak bi heyecan daha hadi bakalim yarin cabuk gelsin :))) evet cogaliyoruz ya ne mutlu bizee ohhh masallah valla bereketli bu sene bu seneBaya çoğaldık kızlar ya ne güzel dimi :)) hergün yeni yeni arkadaşlarımız katılıyor aramıza. Günler geçtikçe bende heyecan yükseliyor. Yarında benim için güzel bir gün olacak inşallah. Sabahlar olmaz bana bu gece :)) sabah 9.30 da bebişimle tanışmaya gidiyoruz. Düşündükçe heyecanlanıyorum
Dön gel artık yaa :s gelde bebişin için senin bebişin için heyecanlanalım bu sefer de :))
cook azicik kalmis ki :))) hadi bakalim iyi haberlerle gel insallah hep herzamn dualarimdasiniz hepinz benimde ilk gebeligim tecrubesizim gercekten duaya fazlaca ihtiyacimiz var heyecan dorukta canim2 gün sonra nasipse keseyi görücem cnm bol bol dua edelim birbirimize sorunsuz bi şekilde alallım bebeklerimizi kucağımıza inşallahh..
Kızlar ben sadece 2 kere ölçtürdüm 2 günde 42 den 374 e yükselmişti bi dahada dr ölçtürmene gerek yok pazartesi gel dedi kese için
Birde karnınızda şişlik varmı karında ağrı yani
Bide beyaz akıntılarım sürüyor
2 gün sonra nasipse keseyi görücem cnm bol bol dua edelim birbirimize sorunsuz bi şekilde alallım bebeklerimizi kucağımıza inşallahh..
Karnımda bazen şişlik oluyor ama genel anlamda gaz oluyor. Bu sebepten lavaboya cıkmaya calısıyorum sürekli. Kabız değilim aslında. Ama dikkatimi ceken birsey var. Ayıptır soylemesi büyük tualetimi yaptıktan sonra yıkamadan once siliyorum derken hep genital bolgede sarı bir akıntım oluyor. Boyle olan varmı? Hep büyük tubaletimi yaptıktan sonra goruyorum. Benim beyaz değil, coğu zaman acık sarı akıntım oluyor. Beyaza dönemedim henüz ben(
Herkes için dua ediyorum. Umarım hersey istediğimiz gibi hayal ettiğimiz gibi olur devam eder. Cok heyecanlı bir bekleyiş bu. Ozellikle cevreiz için. Annh bugun bebek hediyesi almış bile. Birseyolmasın yavrucaklarımıza(
Aynısı bende de oluyor afedersin ıkınmaya korkuyorum atla karayı seçiyorum o zaman bende sildiğimde çok açık sarı bende görüyorum afedersin kokluyorum koku da yok
karnimda goguslerimde sislik var ama karnim az sis akintim az var canimKızlar ben sadece 2 kere ölçtürdüm 2 günde 42 den 374 e yükselmişti bi dahada dr ölçtürmene gerek yok pazartesi gel dedi kese için
Birde karnınızda şişlik varmı karında ağrı yani
Bide beyaz akıntılarım sürüyor
sakin uzulme tatlim benim yarin sabaha ne kaldi ki hemen doktoruna danis bildigim kadariyla sari kokulu akintida enfeksiyon olabilir ama sende oldugunu sanmiyorum iyi dusun bebisin ve sen turp gibisin kendini uzme anneginin hediyesini gule gule kullancaksiniz merak etme Allahin izniyle tabiiHerkes için dua ediyorum. Umarım hersey istediğimiz gibi hayal ettiğimiz gibi olur devam eder. Cok heyecanlı bir bekleyiş bu. Ozellikle cevreimz için. Annem bugun bebek hediyesi almış bile. Birseyolmasın yavrucaklarımıza(
icini ferah tut ama canim benim korkmayin ben napiyim dr bile tam tesekullu gorunmefim ama kotu dusunmuyorum kizlaaar iyiyi cagirin kotu bise hissediyosaniz dr randevunuz gec olsa bile arayin soyleyin iciniz rahat olsun insallah sende bebisinde cook iyisiniz Allahin izniyleAynısı bende de oluyor afedersin ıkınmaya korkuyorum atla karayı seçiyorum o zaman bende sildiğimde çok açık sarı bende görüyorum afedersin kokluyorum koku da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?