2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
amiiiin canım inşallah :) senin için daha bi guzel bebeğine kardeş geliyo ne mutlu sana Allah yar ve yardımcımız olsun ccanım ya muthiş bişey bu

Oyle canim benim icin baska bi guzel kizimin kardesi oluyo ayy dedikce bile heyecanliyorum:))))))

Tesekkür ederim tatlım yanımda olsugun için. Canımm boyle değildim ben sen biliyorsun ama bugun boyle bir karamsarım stres cok yaptım sanırım yarın doktor randevusu var ama zaman geçmiyor. 2 haftadır hiç boyle olmamıstım son hün ya panikledim. Umarım iyidir umarım hersey yolundadır. Sende hiç oyle birsey olmuyormu yada dikkat etmedin mi hiç?

Ewet benim karnimda sislik var akintimda normal yani birde kokulu olmadikca tehlikeli durum Yok:))))
cook azicik kalmis ki :))) hadi bakalim iyi haberlerle gel insallah hep herzamn dualarimdasiniz hepinz benimde ilk gebeligim tecrubesizim gercekten duaya fazlaca ihtiyacimiz var heyecan dorukta canim
Ben hep dua ediyorum canimm insssss rabbim saglikli bi sekilde elimize werir)))
Ewet ya ne guzel cogaliyoruz ayyy heyecan dorukta ozaman yarin bize mutlaka haber et canimmm:))))

Hosgeldin canim rabbim saglikli bi sekilde elimize almayi nasip etsinnnn amiiiiinnnnn)))

Canim bir seyler kacirdim galiba stres Yok panik Yok bebisi ni dusun
Annesi yarin inanmiyorum ki bize guzel haberlerle geleceksin

Canim bir seyler kacirdim galiba stres Yok panik Yok bebisi ni dusun
Annesi yarin inanmiyorum ki bize guzel haberlerle geleceksin

Yarın ya randevu heyecan yaptım panik yaptım korkularım çoğaldı sebepsiz yere bilmiyorum saatler geçmiyor 2 hafta gecti bugun geçmiyor. Tatlım saol yanımda olduğun için. Siz iyiki varsınız ( bugun cok panik, cok stresli ve cok duygusal bir günümdeyim. Yarın 9.30 da randevum var. Çıkar çıkmaz hemen yazacağım buraya zaten. Sizinle paylaşmazsam olmaz ki (

Kizlar cok ozur dilerimmmmm cok cok bu iPad sonunda beni timarhanelik edecek inaniyorum yazacagima inanmiyorum olmus tekrar
Kusura bakmayin

hadi tatlım sıkma canını bebeğini düşün ve gülümse yarın iyi haberlerle geliceksin inşallah..bu arada eski yazılarını okudum sigara içiyomuşsun aynı şekilde bende ama bırakmaya çalışıyorummmm sende nasıl şu illet durum

Kızlar ben geldim. Çok şükür bebeğimin minik kesesini gördüm. Allahıma şükürler olsun çok iyiymiş. Idrar ve kan testi istediler. Yarın tekrar gidip kan ve idrar vericem.

Ne demek canim ne icin variz ki birbirimize destek olmak icin variz ilk hamilelikte oluyo
Ister istemez stres panik korku bende oyleydim simdi ise rahatim cok sukur :)) sen icini ferah tut biliyorum yarin neseli
Gelecek sin buraya iyikide siz de varsiniz canim bura bana cok iyi geliyo=))

Kızlar ben geldim. Çok şükür bebeğimin minik kesesini gördüm. Allahıma şükürler olsun çok iyiymiş. Idrar ve kan testi istediler. Yarın tekrar gidip kan ve idrar vericem.

çok şükür canım çok sewindim banada nasip olur inşşş cuma günü keseyi görmek..acaba neden idrar ve kan testi istediler ilk gebeliğim pek tecrubeli değilimde

Cok sewindim hayirli olsun darisi bekleyenlerin basina=))))

İnşallah canım yapımda pirpirikli napcam bilmiyorum
Darısı bizim başımıza inşallahhhh

Canım inşallah seninde kafan rahatlar allahım yardımcımız olsun

Hoşgeldin canım :)) pıt pıtlar duyulmadımı? Gününde gidiyor dimi gebeliğin? Aa kese nereye yatkındı fark edildimi :))

Banada cok iyi geliyor burası. Kk kim aldıysa, kim çıkarttıysa Allah razı olsun. Beni annemden sonra burası anlıyor bu şekilde.biz zaten erkenden uyumaya çalıscaz eşimle yarın hemen olsun diye dua edin sizde benim için :))

Hoş geldin hadi gözün aydın darısı bize normal ultrasonla mı gördün

Bende ayni endiseleri yasiyorum merak etme:)) suan birsey konusmuyorum oyuzden erken diye dusunuyorum.

Tamam salam yemicem artık gözümü korkuttun :))

Ya öyle sıkıştım ki tuvalete..
Ultrason net çıksın diye tuvalete gitmiyorum. :///
Ama dayanılacak gibi de değil.

bizim burdaki doktorlar, ultrasona girmeden once tuvalete gonderiyorlar idrarini yap diye, turkiyede farklimi acaba?

canim , yarin doktor kont oldugu icin heycan yapmisin kendini cok dinliyorsun, merak etme bebisin kalp atisini duyup geliceksin guzel haberler vericeksin bize

sari akinti konusuna gelincede, zaten yikamadan once silmek sonra yikamak gerekiyormus, cunki elin temas etmicek pis bulasmayacak yaptigin sey dogru. sari akinti yada koku kullandigin demir ilaci ve vitamin ilaclarindandir , enfeksiyon degildir ama olsa bile doktor idrar testi yapip sonucu soyler. fitil verir 3 gun kullanirsin gecer . telas yapma kafani rahat dur. yanindayiz hepimiz dua ediyoruz..

Saol canimmmmm ALLAH herkezin gönlündekini versin...kimsenin kucaklari boş kalmasin....
bende bugün keseciğimi gördüm bide yüksek guatr çikdi yarinda başka doktora gidicem...
yaptinmi rus takvimini bende erkek çikiyor inş doğrudur :)

bendede ayni durum var istemiyorum içmek ama işde ama....

Canim hayirli haberlerle gel inşş...hiç stres yapma ohh ne güzel kalp atişlarini duycaksin hiç bir problem olmaz kanatlarinla yazarsin yarin :)))))

coookk sevindim kii gozun aydin canim benim 9hh masallah darisi hepimizin basina )

biliyorun seni canim bnm stres yaptin herhalde ama yapma arada oluyoruz bole iste ama gecicek insallah herdey rayina oturcak insallah bende de akinti var canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…