- 9 Nisan 2013
- 2.170
- 555
- 398
amiiiin canım inşallah :) senin için daha bi guzel bebeğine kardeş geliyo ne mutlu sana Allah yar ve yardımcımız olsun ccanım ya muthiş bişey bu
sakin uzulme tatlim benim yarin sabaha ne kaldi ki hemen doktoruna danis bildigim kadariyla sari kokulu akintida enfeksiyon olabilir ama sende oldugunu sanmiyorum iyi dusun bebisin ve sen turp gibisin kendini uzme anneginin hediyesini gule gule kullancaksiniz merak etme Allahin izniyle tabii
Ewet benim karnimda sislik var akintimda normal yani birde kokulu olmadikca tehlikeli durum Yok:))))Kızlar ben sadece 2 kere ölçtürdüm 2 günde 42 den 374 e yükselmişti bi dahada dr ölçtürmene gerek yok pazartesi gel dedi kese için
Birde karnınızda şişlik varmı karında ağrı yani
Bide beyaz akıntılarım sürüyor
Ben hep dua ediyorum canimm insssss rabbim saglikli bi sekilde elimize werircook azicik kalmis ki :))) hadi bakalim iyi haberlerle gel insallah hep herzamn dualarimdasiniz hepinz benimde ilk gebeligim tecrubesizim gercekten duaya fazlaca ihtiyacimiz var heyecan dorukta canim
Ewet ya ne guzel cogaliyoruz ayyy heyecan dorukta ozaman yarin bize mutlaka haber et canimmm:))))Baya çoğaldık kızlar ya ne güzel dimi :)) hergün yeni yeni arkadaşlarımız katılıyor aramıza. Günler geçtikçe bende heyecan yükseliyor. Yarında benim için güzel bir gün olacak inşallah. Sabahlar olmaz bana bu gece :)) sabah 9.30 da bebişimle tanışmaya gidiyoruz. Düşündükçe heyecanlanıyorum
MerhabalaaaaarrrrBende bugün hamile olduğumu öğrendimmm Henüz 4 haftalığızzz.. Bir tanede 2009 Ekim doğumlu oğlum var :) Allah nasip ederse bu bebişimde Ekim doğumlu olacak. Adım meltem 33 yaşındayım
Canim bir seyler kacirdim galiba stres Yok panik Yok bebisi ni dusun
Annesi yarin inanmiyorum ki bize guzel haberlerle geleceksin
Yarın ya randevu heyecan yaptım panik yaptım korkularım çoğaldı sebepsiz yere bilmiyorum saatler geçmiyor 2 hafta gecti bugun geçmiyor. Tatlım saol yanımda olduğun için. Siz iyiki varsınız( bugun cok panik, cok stresli ve cok duygusal bir günümdeyim. Yarın 9.30 da randevum var. Çıkar çıkmaz hemen yazacağım buraya zaten. Sizinle paylaşmazsam olmaz ki (
Yarın ya randevu heyecan yaptım panik yaptım korkularım çoğaldı sebepsiz yere bilmiyorum saatler geçmiyor 2 hafta gecti bugun geçmiyor. Tatlım saol yanımda olduğun için. Siz iyiki varsınız( bugun cok panik, cok stresli ve cok duygusal bir günümdeyim. Yarın 9.30 da randevum var. Çıkar çıkmaz hemen yazacağım buraya zaten. Sizinle paylaşmazsam olmaz ki (
Kızlar ben geldim. Çok şükür bebeğimin minik kesesini gördüm. Allahıma şükürler olsun çok iyiymiş. Idrar ve kan testi istediler. Yarın tekrar gidip kan ve idrar vericem.
Kızlar ben geldim. Çok şükür bebeğimin minik kesesini gördüm. Allahıma şükürler olsun çok iyiymiş. Idrar ve kan testi istediler. Yarın tekrar gidip kan ve idrar vericem.
İnşallah canım yapımda pirpirikli napcam bilmiyorumEwet benim karnimda sislik var akintimda normal yani birde kokulu olmadikca tehlikeli durum Yok:))))
Ben hep dua ediyorum canimm insssss rabbim saglikli bi sekilde elimize werir)))
Ewet ya ne guzel cogaliyoruz ayyy heyecan dorukta ozaman yarin bize mutlaka haber et canimmm:))))
Hosgeldin canim rabbim saglikli bi sekilde elimize almayi nasip etsinnnn amiiiiinnnnn)))
Darısı bizim başımıza inşallahhhhKızlar ben geldim. Çok şükür bebeğimin minik kesesini gördüm. Allahıma şükürler olsun çok iyiymiş. Idrar ve kan testi istediler. Yarın tekrar gidip kan ve idrar vericem.
icini ferah tut ama canim benim korkmayin ben napiyim dr bile tam tesekullu gorunmefim ama kotu dusunmuyorum kizlaaar iyiyi cagirin kotu bise hissediyosaniz dr randevunuz gec olsa bile arayin soyleyin iciniz rahat olsun insallah sende bebisinde cook iyisiniz Allahin izniyle
Ne demek canim ne icin variz ki birbirimize destek olmak icin variz ilk hamilelikte oluyo
Ister istemez stres panik korku bende oyleydim simdi ise rahatim cok sukur :)) sen icini ferah tut biliyorum yarin neseli
Gelecek sin buraya iyikide siz de varsiniz canim bura bana cok iyi geliyo=))
Hoş geldin hadi gözün aydın darısı bizeKızlar ben geldim. Çok şükür bebeğimin minik kesesini gördüm. Allahıma şükürler olsun çok iyiymiş. Idrar ve kan testi istediler. Yarın tekrar gidip kan ve idrar vericem.
Arkadaşlar siz ne güzel doğumlardan konuşuyorsunuz, normal mi, sezeryan mı, özel mi devlet mi....Ben daha hiç öyle şeyler düşünemiyorum, bebeğim sağlıkla bi büyüseydi diye düşünüyorum korkuyla karışık duygularla. Sizde de var mı böyle bi duygu?
Tamam salam yemicem artık gözümü korkuttun :))
Ya öyle sıkıştım ki tuvalete..
Ultrason net çıksın diye tuvalete gitmiyorum. :///
Ama dayanılacak gibi de değil.
Karnımda bazen şişlik oluyor ama genel anlamda gaz oluyor. Bu sebepten lavaboya cıkmaya calısıyorum sürekli. Kabız değilim aslında. Ama dikkatimi ceken birsey var. Ayıptır soylemesi büyük tualetimi yaptıktan sonra yıkamadan once siliyorum derken hep genital bolgede sarı bir akıntım oluyor. Boyle olan varmı? Hep büyük tubaletimi yaptıktan sonra goruyorum. Benim beyaz değil, coğu zaman acık sarı akıntım oluyor. Beyaza dönemedim henüz ben(
Rabbim sana onceliklle nurtopu gibi erkek evlat versin iki kizdan sonra canim. Bizler icinde ilk cocuk olunca kiz erkek Saglikli olsunda farketmez. Rabbim herkezin gonlune gore versin.
rus takvimi nasil hic duymamistim . dur yapayim bende ne cikacak bakalim:)
bendede ayni durum var istemiyorum içmek ama işde ama....hadi tatlım sıkma canını bebeğini düşün ve gülümseyarın iyi haberlerle geliceksin inşallah..bu arada eski yazılarını okudum sigara içiyomuşsun aynı şekilde bende ama bırakmaya çalışıyorummmm sende nasıl şu illet durum
coookk sevindim kii gozun aydin canim benim 9hh masallah darisi hepimizin basinaKızlar ben geldim. Çok şükür bebeğimin minik kesesini gördüm. Allahıma şükürler olsun çok iyiymiş. Idrar ve kan testi istediler. Yarın tekrar gidip kan ve idrar vericem.
Tesekkür ederim tatlım yanımda olsugun için. Canımm boyle değildim ben sen biliyorsun ama bugun boyle bir karamsarım stres cok yaptım sanırım yarın doktor randevusu var ama zaman geçmiyor. 2 haftadır hiç boyle olmamıstım son hün ya panikledim. Umarım iyidir umarım hersey yolundadır. Sende hiç oyle birsey olmuyormu yada dikkat etmedin mi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?