2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
yarin cikar cikmaz iyi haberleri yaz hemen tamam mi canim bekliyo olucaz iyi dusun iyi olacak )

Hadi hadi hemen eve. Dinlenme vaktiiii :)
canım eve gelince yatayım diyorum ama yemek çay tv zaman geçiyorsa hic olmazsa ayaklarını uzatıyorum canım benim geçen hafta perşembe 295 çıktı 3 haftalık ancak dedi doktor neye göre belirliyorlar acaba
selamm kızlar bende geldim.. bende ekim annesi olacağım inşallah rabbim kısmet ederse
hosgeldin canım durumlarimiz birbirimize çok yakın 295 çıktı ve bu cumaya keseyi görmek için randevu verdi canım dusun ama güzel dusun yarın çok güzel haberle geleceksin stres yapıp kizucugunu uzmen canım korkma bende açık sarı akıntı var ara arada karnimin alt tarafında agri var herşey normal bence öyle dusun
Kızlar ben geldim. Çok şükür bebeğimin minik kesesini gördüm. Allahıma şükürler olsun çok iyiymiş. Idrar ve kan testi istediler. Yarın tekrar gidip kan ve idrar vericem.
ayyyyy çok şükür kız herşeyi anlat kese kaç ml senin ufaklı kaç haftalık kalp atışlarını ne zaman duyarsınız tüm ayrıntıları anlat canım ben inanmiyorum takvimlere çin erkek diyo rus kız diyo

Canım sen adetten sonra kaçıncı gün yaptın kan testini..bende bu cuma gidicem kese için.bugün tekrar kan testi yaptırdım sonuç 1266,2 çıktı inş keselerimizide sorunsuz görmek nasip olur..

Canım sen adetten sonra kaçıncı gün yaptın kan testini..bende bu cuma gidicem kese için.bugün tekrar kan testi yaptırdım sonuç 1266,2 çıktı inş keselerimizide sorunsuz görmek nasip olur..
canım bata 1gün kala gece 10da yapılan 93 2 gün sonra sabah 10 da 295 çıktı doktor artık güzel haftaya cuma keseyi görmek için randevu verdi.yani 2 gün sonra arada ben bu arada başka teatisinde tahlil yaptırmadım

canım bata 1gün kala gece 10da yapılan 93 2 gün sonra sabah 10 da 295 çıktı doktor artık güzel haftaya cuma keseyi görmek için randevu verdi.yani 2 gün sonra a ben bu arada başka test tahlil yaptırmadım

canım bata 1gün kala gece 10da yapılan 93 2 gün sonra sabah 10 da 295 çıktı doktor artık güzel haftaya cuma keseyi görmek için randevu verdi.yani 2 gün sonra a ben bu arada başka test tahlil yaptırmadım

ozamannn cuma gününü sabırsızlıkla bekliyoruzzzzzzzzzzz :)))

Hoşgeldin canım :)) pıt pıtlar duyulmadımı? Gününde gidiyor dimi gebeliğin? Aa kese nereye yatkındı fark edildimi :))
Şuanda 6 haftalık bi gebeliğin var dedi doktor. Küçük olduğu için kalp atışı alamıyorum dedi.10 gün sonra gel dedi. Kese sağa yatkın ama neden sordun canım bi anlamı mı var:)

biraz moralim bozuldu. Bu hastane çok pis. Buraya gitmeyeceğim artık. 10 güne kadar sonuçlarımı alıp maltepe bölge hastanesine devam edeceğim. Düşünsene bana ultrason çıktısı bile vermedi. Kağıt bitti diyor. Bu yüzden üzüldüm biraz.

Kızlar ben geldim. Çok şükür bebeğimin minik kesesini gördüm. Allahıma şükürler olsun çok iyiymiş. Idrar ve kan testi istediler. Yarın tekrar gidip kan ve idrar vericem.

Merhaba canım nasılsın bugün keseyi görmüşsün sanırım gözün aydın bende cuma günü gitmem darısı başıma inşallah
Bugün ilişki muhabbetini sorsam yazmıştın sanırım sordun mu
Birde sosiis salam yeme benim toxolarım yüksek çıktı , sonuçları kötü
Oyüzden kızların dediği gibi bencede yeme

merhaba hamişler,
ben de bugün hamile olduğumu öğrendim. 1 düşüğüm var. dursaydı 2013 Ekim ayında doğum olacaktı. kısmet değilmiş inşallah bu sefer sağlıcakla kucağıma alırım..

sat ım 02 Ocak saat 23 de idi..
hcg 269 nasıl sizce bilginiz var mı?

allah isteyenlere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Unuttum kese sağa yatkınsa kız oluyormusta yalnış hatırlamıyorsam :) tabi hepsi hurafe ama insan huzur buluyor işte. Gitme kuzum gitme devletler ilgilenmiyor fazla. Nedemek kağıt bitti? Bende sinirlendim simdi. Olsun bebeğin sağlıklı ya şükredelim :) hayırlı uğurlu olsun Can'ın şimdiden

Kızlar eşimle tartıştık. Cevap veremiyorum mesajlarınıza. Aldır dedi ozaman çalış dedi. Stresten ona sardım. Bilmiyorum hersey kötü gidiyor bugun. Çıkamıyorum bazen işin içinden. Şuan benek bile umrumda değil. Hepinize iyi geceler

Pazartesiye kadar panik halindeyim valla canım çok yok kasıklarımda ağrı ama arada batma oluyor
everett ve cumaya bekleyen 2-3 arkadaş daha var senin sat nezamandi benim 2 ocaktı

tahmini doğum tarihleri niye farklı senin 10.10 benim 8.10 kutsal aşk var onunda sat 2 ocak onun doğumda 9.10
farklı sitelerden hesapladık galiba

Bennnnn biz baya kalabalığız kızlar benim ilk kontrol pazartesi

Canım sakin ol duygusal dalgalanmalardan sanırım konuyu tam bilmediğim için yorum yapamadım çalışmak mı istiyorsun sen

Canım sakin ol duygusal dalgalanmalardan sanırım konuyu tam bilmediğim için yorum yapamadım çalışmak mı istiyorsun sen

Ya ailesiyle cok iyi geçinen bir insan değil. Ili haftada bir ailesini ziyarete gidiyoruz pazar gğnleri. Bu aralar bide kursa basladı. Ben cok özlüyorum seni dedim. Sonra annem iki hafta once her pazar günü gezmediğimiz yerlere gidelim dedi. Bende annemde gezmek istiyor bizimle 3 haftada bir size gidelim dedim. Benim annem biraz kokoştur oyle lüks mekanları tercih eder. Dedim annen odermi bilmiyorum sonuçta biraCık pahalı yerlere gidiyoruz bilmiyorum annen ne ister cok gelirmi diyince annemin yanında ben varım diyince bende cildirdim. Sen annenin hesabını öderken benim annem niye hesap ödüyor dedim eşimde cocugu aldır sende çalış ode ozaman dedi olay bu boyle söylenir mi cok üzüldüm aldır dedi ya bu kadar mı kolay aldır demek.

canım bende gereğini duygusal degisimler yaşıyoruz galiba sakin ol esin seni uzmek istememişti ama sen cokmus üstüne gittin en iyisi sakin sakin uyu canım sinir haliyle konuşup uzmen kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…