Hadi hadi hemen eve. Dinlenme vaktiiii :)
canım benim geçen hafta perşembe 295 çıktı 3 haftalık ancak dedi doktor neye göre belirliyorlar acaba2 gün günüm geçince gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm.. hemen doktora gittim alttan baktı ama göremedi.. değer 1000 olmadan görünmez dedi ve kan testi yaptırdı değerim 128 çıktı .. 4 haftalık gebesin haftaya tekrar gel bir daha kan testi yapalım dedi.. inşallah değerler yükselirde görürüm bebişimi...
selamm kızlar bende geldim.. bende ekim annesi olacağım inşallah rabbim kısmet ederse
hosgeldin canım durumlarimiz birbirimize çok yakın 295 çıktı ve bu cumaya keseyi görmek için randevu verdihoşbuldum canımm:)) evet ilk gebeliğim nasipse..tatlım dr a gttim ama bişey gözükmedi kan testim 291.44 çıktı 1 hafta sonra gel dedi kese için cuma yı bekliyorum bende inş görücem keseyibide bugün tekrar kan testi yaptırdım 1266,2 çıktı çok güzel ilerlemiş dedi çok şükürrrr..sende durumlar nasıl keseyi gördün inşalahhh
canım dusun ama güzel dusun yarın çok güzel haberle geleceksin stres yapıp kizucugunu uzmenBaya çoğaldık kızlar ya ne güzel dimi :)) hergün yeni yeni arkadaşlarımız katılıyor aramıza. Günler geçtikçe bende heyecan yükseliyor. Yarında benim için güzel bir gün olacak inşallah. Sabahlar olmaz bana bu gece :)) sabah 9.30 da bebişimle tanışmaya gidiyoruz. Düşündükçe heyecanlanıyorum
canım korkma bende açık sarı akıntı var ara arada karnimin alt tarafında agri var herşey normal bence öyle dusunKızlar ben sadece 2 kere ölçtürdüm 2 günde 42 den 374 e yükselmişti bi dahada dr ölçtürmene gerek yok pazartesi gel dedi kese için Birde karnınızda şişlik varmı karında ağrı yaniBide beyaz akıntılarım sürüyor
ayyyyy çok şükür kız herşeyi anlat kese kaç ml senin ufaklı kaç haftalık kalp atışlarını ne zaman duyarsınız tüm ayrıntıları anlatKızlar ben geldim. Çok şükür bebeğimin minik kesesini gördüm. Allahıma şükürler olsun çok iyiymiş. Idrar ve kan testi istediler. Yarın tekrar gidip kan ve idrar vericem.
canım ben inanmiyorum takvimlere çin erkek diyo rus kız diyoSaol canimmmmm ALLAH herkezin gönlündekini versin...kimsenin kucaklari boş kalmasin....bende bugün keseciğimi gördüm bide yüksek guatr çikdi yarinda başka doktora gidicem...yaptinmi rus takvimini bende erkek çikiyor inş doğrudur :)
canım bata 1gün kala gece 10da yapılan 93 2 gün sonra sabah 10 da 295 çıktı doktor artık güzel haftaya cuma keseyi görmek için randevu verdi.yani 2 gün sonra aradaCanım sen adetten sonra kaçıncı gün yaptın kan testini..bende bu cuma gidicem kese için.bugün tekrar kan testi yaptırdım sonuç 1266,2 çıktı inş keselerimizide sorunsuz görmek nasip olur..
canım bata 1gün kala gece 10da yapılan 93 2 gün sonra sabah 10 da 295 çıktı doktor artık güzel haftaya cuma keseyi görmek için randevu verdi.yani 2 gün sonra aCanım sen adetten sonra kaçıncı gün yaptın kan testini..bende bu cuma gidicem kese için.bugün tekrar kan testi yaptırdım sonuç 1266,2 çıktı inş keselerimizide sorunsuz görmek nasip olur..
canım bata 1gün kala gece 10da yapılan 93 2 gün sonra sabah 10 da 295 çıktı doktor artık güzel haftaya cuma keseyi görmek için randevu verdi.yani 2 gün sonra aben bu arada başka test tahlil yaptırmadım
Bilmiyorum canım benim de ilkçok şükür canım çok sewindim banada nasip olur inşşş cuma günü keseyi görmek..acaba neden idrar ve kan testi istediler ilk gebeliğim pek tecrubeli değilimde
ozamannn cuma gününü sabırsızlıkla bekliyoruzzzzzzzzzzz :)))
Amin inşallahhhhhhhhhhhhhhCok sewindim hayirli olsun darisi bekleyenlerin basina=))))
everett ve cumaya bekleyen 2-3 arkadaş daha var senin sat nezamandi benim 2 ocaktı
Şuanda 6 haftalık bi gebeliğin var dedi doktor. Küçük olduğu için kalp atışı alamıyorum dedi.10 gün sonra gel dedi. Kese sağa yatkın ama neden sordun canım bi anlamı mı var:)Hoşgeldin canım :)) pıt pıtlar duyulmadımı? Gününde gidiyor dimi gebeliğin? Aa kese nereye yatkındı fark edildimi :))
Kızlar ben geldim. Çok şükür bebeğimin minik kesesini gördüm. Allahıma şükürler olsun çok iyiymiş. Idrar ve kan testi istediler. Yarın tekrar gidip kan ve idrar vericem.
bnmde 2 ocaktı canım:))))
Şuanda 6 haftalık bi gebeliğin var dedi doktor. Küçük olduğu için kalp atışı alamıyorum dedi.10 gün sonra gel dedi. Kese sağa yatkın ama neden sordun canım bi anlamı mı var:)
biraz moralim bozuldu. Bu hastane çok pis. Buraya gitmeyeceğim artık. 10 güne kadar sonuçlarımı alıp maltepe bölge hastanesine devam edeceğim. Düşünsene bana ultrason çıktısı bile vermedi. Kağıt bitti diyor. Bu yüzden üzüldüm biraz.
Pazartesiye kadar panik halindeyim valla canım çok yok kasıklarımda ağrı ama arada batma oluyorcanım eve gelince yatayım diyorum ama yemek çay tv zaman geçiyorsa hic olmazsa ayaklarını uzatıyorumcanım benim geçen hafta perşembe 295 çıktı 3 haftalık ancak dedi doktor neye göre belirliyorlar acabahosgeldin canım durumlarimiz birbirimize çok yakın 295 çıktı ve bu cumaya keseyi görmek için randevu verdi canım dusun ama güzel dusun yarın çok güzel haberle geleceksin stres yapıp kizucugunu uzmen canım korkma bende açık sarı akıntı var ara arada karnimin alt tarafında agri var herşey normal bence öyle dusunayyyyy çok şükür kız herşeyi anlat kese kaç ml senin ufaklı kaç haftalık kalp atışlarını ne zaman duyarsınız tüm ayrıntıları anlatcanım ben inanmiyorum takvimlere çin erkek diyo rus kız diyo
everett ve cumaya bekleyen 2-3 arkadaş daha var senin sat nezamandi benim 2 ocaktı
tahmini doğum tarihleri niye farklı senin 10.10 benim 8.10 kutsal aşk var onunda sat 2 ocak onun doğumda 9.10
farklı sitelerden hesapladık galiba
Kızlar eşimle tartıştık. Cevap veremiyorum mesajlarınıza. Aldır dedi ozaman çalış dedi. Stresten ona sardım. Bilmiyorum hersey kötü gidiyor bugun. Çıkamıyorum bazen işin içinden. Şuan benek bile umrumda değil. Hepinize iyi geceler
Canım sakin ol duygusal dalgalanmalardan sanırım konuyu tam bilmediğim için yorum yapamadım çalışmak mı istiyorsun sen
canım bende gereğini duygusal degisimler yaşıyoruz galiba sakin ol esin seni uzmek istememişti ama sen cokmus üstüne gittin en iyisi sakin sakin uyu canım sinir haliyle konuşup uzmen kendiniziKızlar eşimle tartıştık. Cevap veremiyorum mesajlarınıza. Aldır dedi ozaman çalış dedi. Stresten ona sardım. Bilmiyorum hersey kötü gidiyor bugun. Çıkamıyorum bazen işin içinden. Şuan benek bile umrumda değil. Hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?