Ya ailesiyle cok iyi geçinen bir insan değil. Ili haftada bir ailesini ziyarete gidiyoruz pazar gğnleri. Bu aralar bide kursa basladı. Ben cok özlüyorum seni dedim. Sonra annem iki hafta once her pazar günü gezmediğimiz yerlere gidelim dedi. Bende annemde gezmek istiyor bizimle 3 haftada bir size gidelim dedim. Benim annem biraz kokoştur oyle lüks mekanları tercih eder. Dedim annen odermi bilmiyorum sonuçta biraCık pahalı yerlere gidiyoruz bilmiyorum annen ne ister cok gelirmi diyince annemin yanında ben varım diyince bende cildirdim. Sen annenin hesabını öderken benim annem niye hesap ödüyor dedim eşimde cocugu aldır sende çalış ode ozaman dediolay bu boyle söylenir mi cok üzüldüm aldır dedi ya bu kadar mı kolay aldır demek.
Emin ol söylediğine pişman olmuştur canım acaba eşin annenin beğendiği mekanları bütçe olarak kaldıramıyacağını düşündüğünden mi gerildi
Tutsa tutsa 150 tutsun yani. Ayda bir yapsak ki nelere harcıyor parayı. Yok ailesine verecek parayı. Ama benim aileme vermiyor. Sonrada ayrımcılık yapan ben oluyorum. Dışlayan ben oluyorum. Kendi ailesine verip benim ailemden para beklemesi bir kere cok ayıp değilmi? Boyle diyince de cocugu aldır çalış ozaman dedi. Ben ne için uğraşıyorum ki burada. Istenmeyen bir bebek var ortada. Sanırım aldırcambabasızlığı cok iyi bilirim. Babası istemiyorsa nasıl dünyaya getiririm ben bebeği. Sizi de gerdim gece gece. Özür dilerim aizdende ama anneme anlatamam. Şuan sizden baska kimsem yok kime anlatabilirim ki bunları
ayy canım esin boş bulunmustur demezdi şimdi kesin çok pişmanım sen hamile kalnca sana hediyeler aldı istemediği bi bebek olsa sana hediyeler almazdı sakin aldiracagim deme Rabbim in gücüne gider sinir haliyle konusmayin sende izlemeye çalış yarın bebeğin için kontrole git. göreceksin esin suan çok pisman sonra bu günün acisini fazlasıyla çıkarırsınızTutsa tutsa 150 tutsun yani. Ayda bir yapsak ki nelere harcıyor parayı. Yok ailesine verecek parayı. Ama benim aileme vermiyor. Sonrada ayrımcılık yapan ben oluyorum. Dışlayan ben oluyorum. Kendi ailesine verip benim ailemden para beklemesi bir kere cok ayıp değilmi? Boyle diyince de cocugu aldır çalış ozaman dedi. Ben ne için uğraşıyorum ki burada. Istenmeyen bir bebek var ortada. Sanırım aldırcam babasızlığı cok iyi bilirim. Babası istemiyorsa nasıl dünyaya getiririm ben bebeği. Sizi de gerdim gece gece. Özür dilerim aizdende ama anneme anlatamam. Şuan sizden baska kimsem yok kime anlatabilirim ki bunları
Tutsa tutsa 150 tutsun yani. Ayda bir yapsak ki nelere harcıyor parayı. Yok ailesine verecek parayı. Ama benim aileme vermiyor. Sonrada ayrımcılık yapan ben oluyorum. Dışlayan ben oluyorum. Kendi ailesine verip benim ailemden para beklemesi bir kere cok ayıp değilmi? Boyle diyince de cocugu aldır çalış ozaman dedi. Ben ne için uğraşıyorum ki burada. Istenmeyen bir bebek var ortada. Sanırım aldırcambabasızlığı cok iyi bilirim. Babası istemiyorsa nasıl dünyaya getiririm ben bebeği. Sizi de gerdim gece gece. Özür dilerim aizdende ama anneme anlatamam. Şuan sizden baska kimsem yok kime anlatabilirim ki bunları
Evet canım karından ultrason. Darısı başınıza:)Hoş geldin hadi gözün aydın darısı bizenormal ultrasonla mı gördün
Sağolasın canımm darısı başınıza:))coookk sevindim kii gozun aydin canim benim 9hh masallah darisi hepimizin basina)
Kalp atışını 10 gün sonra duyalım dedi. Ama oraya gitmicem tabiki. Bölge hast.nE gidicem.canım eve gelince yatayım diyorum ama yemek çay tv zaman geçiyorsa hic olmazsa ayaklarını uzatıyorumcanım benim geçen hafta perşembe 295 çıktı 3 haftalık ancak dedi doktor neye göre belirliyorlar acabahosgeldin canım durumlarimiz birbirimize çok yakın 295 çıktı ve bu cumaya keseyi görmek için randevu verdi canım dusun ama güzel dusun yarın çok güzel haberle geleceksin stres yapıp kizucugunu uzmen canım korkma bende açık sarı akıntı var ara arada karnimin alt tarafında agri var herşey normal bence öyle dusunayyyyy çok şükür kız herşeyi anlat kese kaç ml senin ufaklı kaç haftalık kalp atışlarını ne zaman duyarsınız tüm ayrıntıları anlatcanım ben inanmiyorum takvimlere çin erkek diyo rus kız diyo
Arkadaslar meraba benim son adet tarihim 30aralıktı fakat Ocak 18inden önce ilişki yaşanmadı eşimle-dün beta hcgm 772cıktı kese görülmedi henüz.haftaya Çarşamba kontrolüm var cok merak ediorum ve korkuyorum beta hcg hangi seviyedeyken kese görülür
Canım ilişki olayını sormadım. Gıcık oldum doktora.Merhaba canım nasılsın bugün keseyi görmüşsün sanırım gözün aydınbende cuma günü gitmem darısı başıma inşallah
Bugün ilişki muhabbetini sorsam yazmıştın sanırım sordun mu
Birde sosiis salam yeme benim toxolarım yüksek çıktı , sonuçları kötü
Oyüzden kızların dediği gibi bencede yeme
Allahıma şükürler olsun. Bebeğim sağlıklı olsun da fotoğrafını sonra bi sürü çektiricem nasıl olsa:)Unuttum kese sağa yatkınsa kız oluyormusta yalnış hatırlamıyorsam :) tabi hepsi hurafe ama insan huzur buluyor işte. Gitme kuzum gitme devletler ilgilenmiyor fazla. Nedemek kağıt bitti? Bende sinirlendim simdi. Olsun bebeğin sağlıklı ya şükredelim :) hayırlı uğurlu olsun Can'ın şimdiden
Canım doktor bana sordu kullanıyor musun diye. Evet dedim. Yani mutlaka iç.Kızlar ben dr gitmediğim için folic aside başlamadım henüz ama 3 ay boyunca içmiştim siz başladınız mı
Canım doktor bana sordu kullanıyor musun diye. Evet dedim. Yani mutlaka iç.
Ya ailesiyle cok iyi geçinen bir insan değil. Ili haftada bir ailesini ziyarete gidiyoruz pazar gğnleri. Bu aralar bide kursa basladı. Ben cok özlüyorum seni dedim. Sonra annem iki hafta once her pazar günü gezmediğimiz yerlere gidelim dedi. Bende annemde gezmek istiyor bizimle 3 haftada bir size gidelim dedim. Benim annem biraz kokoştur oyle lüks mekanları tercih eder. Dedim annen odermi bilmiyorum sonuçta biraCık pahalı yerlere gidiyoruz bilmiyorum annen ne ister cok gelirmi diyince annemin yanında ben varım diyince bende cildirdim. Sen annenin hesabını öderken benim annem niye hesap ödüyor dedim eşimde cocugu aldır sende çalış ode ozaman dediolay bu boyle söylenir mi cok üzüldüm aldır dedi ya bu kadar mı kolay aldır demek.
Kızlar ben dr gitmediğim için folic aside başlamadım henüz ama 3 ay boyunca içmiştim siz başladınız mı
Eşimde pazartesiden sonra iç dr soralım diyo ben pipirikli eşim daha pipirikli
folik asitin bir zarari yok canim gebe kalmadan 3 ay once veriyor doktorlar , sen gebesin mutlaka icmen lazim. oyuzden bu konuda esini dinleme ic sen.
Tamam canım içeyim o zaman ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?