2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Emin ol söylediğine pişman olmuştur canım acaba eşin annenin beğendiği mekanları bütçe olarak kaldıramıyacağını düşündüğünden mi gerildi

Emin ol söylediğine pişman olmuştur canım acaba eşin annenin beğendiği mekanları bütçe olarak kaldıramıyacağını düşündüğünden mi gerildi

Tutsa tutsa 150 tutsun yani. Ayda bir yapsak ki nelere harcıyor parayı. Yok ailesine verecek parayı. Ama benim aileme vermiyor. Sonrada ayrımcılık yapan ben oluyorum. Dışlayan ben oluyorum. Kendi ailesine verip benim ailemden para beklemesi bir kere cok ayıp değilmi? Boyle diyince de cocugu aldır çalış ozaman dedi. Ben ne için uğraşıyorum ki burada. Istenmeyen bir bebek var ortada. Sanırım aldırcam babasızlığı cok iyi bilirim. Babası istemiyorsa nasıl dünyaya getiririm ben bebeği. Sizi de gerdim gece gece. Özür dilerim aizdende ama anneme anlatamam. Şuan sizden baska kimsem yok kime anlatabilirim ki bunları

Canım benim yaaa ne olursun böyle düşünme birbirimizi dinlicez tabi
Malesef bazen eşlerimizi ve ailelerini anlayamıyoruz ama sen şimdi karnını okşa çünkü hayatta kayıtsız şartsız canını bile vereceğin bir mucize var

ayy canım esin boş bulunmustur demezdi şimdi kesin çok pişmanım sen hamile kalnca sana hediyeler aldı istemediği bi bebek olsa sana hediyeler almazdı sakin aldiracagim deme Rabbim in gücüne gider sinir haliyle konusmayin sende izlemeye çalış yarın bebeğin için kontrole git. göreceksin esin suan çok pisman sonra bu günün acisini fazlasıyla çıkarırsınız

Arkadaşım üzgünken veya sinirliyken herhangi bir karar almak hatta bence fikir yürütmek bile seni daha çok üzecektir,sen psikologtun sanırım daha iyi bilirsin bu durumları. Gönlünü ferah tut, sen iyi bir anne eşin de iyi baba olacaktır inşallah, sol yanına üç kez üfleyip uyu bence, yarın güzel haberlerle geleceksin inşallah:) Hem bence bu kontrol eşine de iyi gelecek.

Arkadaslar meraba benim son adet tarihim 30aralıktı fakat Ocak 18inden önce ilişki yaşanmadı eşimle-dün beta hcgm 772cıktı kese görülmedi henüz.haftaya Çarşamba kontrolüm var cok merak ediorum ve korkuyorum beta hcg hangi seviyedeyken kese görülür

Kalp atışını 10 gün sonra duyalım dedi. Ama oraya gitmicem tabiki. Bölge hast.nE gidicem.
kesenin kaç mm olduğu da çıktıda yazar normalde ama salakların kağıdı bitmiş. Veremediler .
nasıl canım sıkıldı anlatamam. Sevinemedim doğru düzgün.

Bhcg 1600 olduğunda görünür demişti doktorum. 36-48 saatte bir katlandığını düşünürsek haftaya çarşamba görünür inşallah, hayırlı olsun:)

Canım ilişki olayını sormadım. Gıcık oldum doktora.
inşallah toxoların sorun olmaz canım. Kafamıza takmayalım. Böyle zor geçiyor hamilelik..

Kızlar ben dr gitmediğim için folic aside başlamadım henüz ama 3 ay boyunca içmiştim siz başladınız mı

Allahıma şükürler olsun. Bebeğim sağlıklı olsun da fotoğrafını sonra bi sürü çektiricem nasıl olsa:)

Bebegi aldir demek yada aldirmaya karar vermek okadar kolaymi? esinin agzindan cikmis bulunmus yanlislikla soylemis sonra pisman olmustur, ama itiraf etmez pisman oldugunu , zamanla gonlunu alacaktir, belki bugece alir:)) hormonlardan dolayi cok duygusaliz suan. Is konusuna gelince bebek dogduktan sonrada baslayabilirsin , hem kariyer yaparsin hemde bebek :) morelini yuksek tut..

Kızlar ben dr gitmediğim için folic aside başlamadım henüz ama 3 ay boyunca içmiştim siz başladınız mı

ben hamile kalmadan once icmedim, hamile oldugumu duyunca doktor vitamin verdi ve demir hapi, icinde folikasitte varmis vitaminin. oyuzzden ayri bir folik asit kullanmiyorum suan.

herkese mrb
ben nur benım ikinci gebeliğim bebeğim 21 aylık ve şimdi 5 haftalık gebeyim kısmetse 9 ekım beklenen tarihim fakat sezeryan olacagı için eylül sonu yada ekimin ilk günleri olur diye düşünüyorum. umarım saglıklı bır sekılde kucagımıza alırız bebıslerımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…