2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
güzel yürekli arkadaşım benim , ne çok seviniyorsun başkalarının mutluluğuna

Huyum kurusun çok iyi yürekliyimdir
Napıyım toplantı varmış pazar günü. İlk dönem ben gelmiştim, bu dönem sen geleceksin dedim. Ben de gelmem diyor. Asla gelmem pazar günü buraya umrumda olmaz :)

kesinlikle ilk üç ay daha rahattı. bel ağrım yokru kaşıntılarım yoktu, sürekli yemek yeme ihtiyacı yoktu hersey cok daha güzeldi ve rahattı bence

Damla sen uyma Kamurana:) En azından kasık ağrılarından ve kraker bağımlısı olmaktan kurtulduk, birde içimizde envai çeşit bakliyat hayal etmekten:)

Benim bulantım kokulara hassasiyetim olmadı canım. Ben okuyorum siz yemek yapamıyorsunuz kokulardan. Hiç öyle bi şey olmadı şükürler olsun. Ne yapalım olsaydı da çekecektik. Bi can dünyaya getirmek kolay değil.

Damla sen uyma Kamurana:) En azından kasık ağrılarından ve kraker bağımlısı olmaktan kurtulduk, birde içimizde envai çeşit bakliyat hayal etmekten:)

evet ama ben o bulantıları sadece 3 hafta yoğun bir şekilde yaşadım sonra 9. haftaya girmemle bitti. ama kokulara hassasiyet hala var. ara sıra devam eden bulantılar var. ama sanki ilk üç ay daha rahattım bu dönemin rahatlığı bence sadece düşük tehtidi altında olmamız canım onun dışında belim cok agrıyor kaşıntılarım garip garip yerlerimde ara sıra giren kasık ağrıları nefes darlığı yorulmalar falan derkeen ilk donemi özledimmmmmm

Huyum kurusun çok iyi yürekliyimdir
Napıyım toplantı varmış pazar günü. İlk dönem ben gelmiştim, bu dönem sen geleceksin dedim. Ben de gelmem diyor. Asla gelmem pazar günü buraya umrumda olmaz :)

Kız Kamuran sen beni çok güldürüyorsun he , sevdim ben seni :) o kadında , gıcık galiba nöbet işleri sırayla olur ...

Evet aslında her dönemin ayrı zorluğu var, hatta en zoru son dönemlermiş ama biz hepsine razıyız tabi, onlar için değer. Benim geçen haftaya kadar da bulantılarım geçmedi ve bir haftadır yemek yapıp akşam oturabiliyorum biraz, normalde otuturken bile gözlerim kapanıyordu, eski düzenime dönmek sevindirdi beni ama bel ağrısı da baş ağrısı da bende de var, sadece zorluğun türü değişiyor

aynen zaman geçmiyor bende cok sıkılıyorum mide bulantısı ustune halsizlık canım bişeyde yapmak istemiyor bende tekim ailemden uzak gurbettyım zor gerçekten

ben annemdeydm 20gun kaldm zaman nasl gecti anlamadm valla.5nisanda evime geldm patliom.olu gbi yatiom tv karsisinda.kalkip camasr atmam gerek makineye yok anam yok nerdeeee.anneme geri kaccam bu gidisle yakinda.ama 24undede randuvum var.o gune kadar disimi skabilsem sonra gtsem bari diom.

bu eşlerde herşeyi ispiyonluyor he :) benim eşimde demir hapını içemediğimi ispiyonladı , doktorda güldü bana draje şekerli bir demir hapı verdi

ay cnm bilion bnde icemiom o hapi.yeni verdgi nasil kullanionmu kusturuomu.hadi ii de sevndr benide,bende alayim.

benımde senden bi farkım eşim dzınden ameliyet olmustu kendı memleketımıze gittik kaç ay kaldık anlamdım zaman nasıl geçti burdayım 35 gündür ama bana bi ömür gibi geldi bende gitmeyı dusunuyorum

gecms olsun cnm.aynen bncede kacip gdelim yoksa zaman gecmicek.hatta doguma kadar hic gelmeyelm

ben hala yemek yapamıyorum. annem yapıyor sağolsun. ilk aylarda hiçyorgunluk ve uyku yokken şimdi oluyorum bende yorgunluktan ve uykudan. tabi şimdi bide eşimin işlerini yürütüyorm evden onunda etkisi olabilir yorgunluğumda.

İlacım bitti bgn ne yesem kustum 2,5 kilo vermişim 😣 ikinci trimester a girdim ama hala halsizlik hat safhada oğlanda durmuo 2 dk Allah kolaylık versin bizlere kızlar anne olmak zor annemin kıymetini çocuğum olnca anladım

gecms olsun cnm.aynen bncede kacip gdelim yoksa zaman gecmicek.hatta doguma kadar hic gelmeyelm

aynen iyi olur valla benım hamileligim pek iyi geçiyor denemz 11 hatamdayım mide bulantılarım gun boyu suryor pek bişe yiyemiyorum kalkıp mutfaga girmek bana işkence gibi geliyor ama napalım mecbur katlanacaz artık vardır zor gunlerın guzel tarafı ..

Bize göre öyle ama bazılarına da ilk 3 ay kötü geçiyor. Kişiden kişiye değişiyor.

ben son 3 ayı düşünmek dahii istemiyorum. son 3 ayın tek güzel yanı bebeğin gelmesine az kalmış olması olacak. ve o son üç aylık sezona girmeme 1,5 ay kaldı korkuyorum sanırım ben o aylardan.

kızlar ben karar verdim bu akşam gidiyorum doktora cumayı bekleyemıyecem ölcem meraktan ya iyice panik yapıyorum bekle bekle

en zoru senin gibi olmak sanırım. ikinci cocuk ve üçüncü cocuk daha zorlu olacak. ben Allahtan arada en az 5 yaş bırakmayı düşünüyorum. iki bebekle uğrasmak daha zorlu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…