2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
O zaman iyi canım. Zaten doğumlarımız da kurban bayramına denk gelir diye korkuyorum doktorum olmaz diye. Doktorla konuşucam o zaman yaklaşınca bi yere kaybolma dicem

bayram çocukları bunlar bende konuşmayı düşünüyorum da daha o aşamaya gelmedik biz

aaa takip mi ediyor yoksa Bülent Bey burayı amaaannnn beni tanır mı acep

sen doğum yapıp gidersen o senden kurtulur ama

kizlar cnm cok sklyr zaman gecmior ya.bide evde tek yasayan kadinlar icin daha zor valla.

13. haftadan beri bende de oluyor canım, dün çok fenaydı mesela. Doktorum Parol içebilirsin diyor ama dayanmaya çalışışıyorum, çünkü kan basıncının artmasındanmış, normal yani.

aaa takip mi ediyor yoksa Bülent Bey burayı amaaannnn beni tanır mı acep

Yok kız takip etmiyor:) eşim kk diye isim vermedi zaten, bir forum var orda yazışıyorlar dedi:)

bu eşlerde herşeyi ispiyonluyor he :) benim eşimde demir hapını içemediğimi ispiyonladı , doktorda güldü bana draje şekerli bir demir hapı verdi

13. haftadan beri bende de oluyor canım, dün çok fenaydı mesela. Doktorum Parol içebilirsin diyor ama dayanmaya çalışışıyorum, çünkü kan basıncının artmasındanmış, normal yani.

Aman içmem ben neyime lazım. Böyle gitsin ne yapalım. Bi de diyorlar ki 2. trimester en rahatıymış. Ben ilk 3 ay daha rahattım :)) Şimdi baş ağrısı da var. Neyse olsun bebeğimiz iyi olsun da çekeriz...

Aman içmem ben neyime lazım. Böyle gitsin ne yapalım. Bi de diyorlar ki 2. trimester en rahatıymış. Ben ilk 3 ay daha rahattım :)) Şimdi baş ağrısı da var. Neyse olsun bebeğimiz iyi olsun da çekeriz...

kesinlikle ilk üç ay daha rahattı. bel ağrım yokru kaşıntılarım yoktu, sürekli yemek yeme ihtiyacı yoktu hersey cok daha güzeldi ve rahattı bence

bu eşlerde herşeyi ispiyonluyor he :) benim eşimde demir hapını içemediğimi ispiyonladı , doktorda güldü bana draje şekerli bir demir hapı verdi

Evet pembe renkli, gynoferon:) Bülent bey anlayışlı Allahtan, yoksa casuslar peşimizde yani:)

Canım sen ilk trimesteri rahat geçirdiğin için sana öyle geliyor, senin pek bulandığını hatırlamıyorum, biz kokulardan kaçacak delik aradığımız için şu an rahat geliyor bize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…