O zaman iyi canım. Zaten doğumlarımız da kurban bayramına denk gelir diye korkuyorum doktorum olmaz diye. Doktorla konuşucam o zaman yaklaşınca bi yere kaybolma dicem
bayram çocukları bunlarbende konuşmayı düşünüyorum da daha o aşamaya gelmedik biz
bayram çocukları bunlarbende konuşmayı düşünüyorum da daha o aşamaya gelmedik biz
Oluşmuştur oluşmuştur, sen her ihtimale karşı çikolata yeme, bende yemediğim halde hareketliydi, yesem belki bakamayacaktı:)
Form derken forumu yani burayı kastettim, eşim ispiyonladı ama Bülent bey destek verdi:) Evet bende Kartaldayım:)
Benim doktorum 17. ya da 18. haftalardan önce söylenmez demişti :)
Allah iyiliğini versin :) Bi an önce bu hafta bitsin cumartesi olsun da bebişimi göreyim
Şu işyerimde yanımdaki kadına da gıcık oluyorum. Kendini akıllı zannediyor. Bi an önce evlenip gitse de kurtulsam. Şu işyerindeki sıkıntılar zor oluyor.
ortak renklerden örgü yap bence vakit geçer rahatlarsın hemde bebişine çalışmış olursunkizlar cnm cok sklyr zaman gecmior ya.bide evde tek yasayan kadinlar icin daha zor valla.
Kaderimde öğrenememek varmış demek ki bebeğim oturup durduğuna göre:)
Cumartesi günü son adet tarihime göre 15+2 oluyorum canım. 16.haftada oluyorum yani.
Doktor direk kız demiş ne güzel işte. Bizimkiler delirtti bizi. Meraklandırdılar.
Kızlar benim başım çok ağrıyor zonkluyor ya. Kan basıncından mı oluyor anlamadım. Doktora bunu da sorucam. 4.aya girdiğimden beri böyle..
aaa takip mi ediyor yoksa Bülent Bey burayıamaaannnn beni tanır mı acep
biz ve onlarda göremez 7.haftayi.anca utrasonda 14.haftada belli oldu benimki bu zamanlar anca görülür.sanirim benimki erken göründü. :))))
Bayram şekeri gibi geliyorlar :)))
Ultrasonlara koşmaktan bıktık artık dokunabilmek koklayabilmek istiyoruzzz
buyuk ıhtımal bayrama kadar olur zaten canım sizin
sen doğum yapıp gidersen o senden kurtulur ama
ortak renklerden örgü yap bence vakit geçer rahatlarsın hemde bebişine çalışmış olursun
kizlar cnm cok sklyr zaman gecmior ya.bide evde tek yasayan kadinlar icin daha zor valla.
onu bende dusundum ama orgu blmiormki ya hic ogretmediler
13. haftadan beri bende de oluyor canım, dün çok fenaydı mesela. Doktorum Parol içebilirsin diyor ama dayanmaya çalışışıyorum, çünkü kan basıncının artmasındanmış, normal yani.
Yok kız takip etmiyor:) eşim kk diye isim vermedi zaten, bir forum var orda yazışıyorlar dedi:)
13. haftadan beri bende de oluyor canım, dün çok fenaydı mesela. Doktorum Parol içebilirsin diyor ama dayanmaya çalışışıyorum, çünkü kan basıncının artmasındanmış, normal yani.
Aman içmem ben neyime lazım. Böyle gitsin ne yapalım. Bi de diyorlar ki 2. trimester en rahatıymış. Ben ilk 3 ay daha rahattım :)) Şimdi baş ağrısı da var. Neyse olsun bebeğimiz iyi olsun da çekeriz...
Hazirandan sonra gidecek Allahım nasip ederse :) İkinci kocayı buldu başka şehirde:) Kavga etmezlerse inşallah:)))
bu eşlerde herşeyi ispiyonluyor he :) benim eşimde demir hapını içemediğimi ispiyonladı , doktorda güldü bana draje şekerli bir demir hapı verdi
Aman içmem ben neyime lazım. Böyle gitsin ne yapalım. Bi de diyorlar ki 2. trimester en rahatıymış. Ben ilk 3 ay daha rahattım :)) Şimdi baş ağrısı da var. Neyse olsun bebeğimiz iyi olsun da çekeriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?