2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ay cnm bilion bnde icemiom o hapi.yeni verdgi nasil kullanionmu kusturuomu.hadi ii de sevndr benide,bende alayim.

seninle mi konuşmuştuk biz bu demir hapının kusturduğu nu ? öyleyse eğer kusura bakma cnm doktora eşim ispiyonlayınca , o da dediğim hapı verdi rengi güzel içmedim daha akşam içmeyi düşünüyorum haber vercem ben , sorun olmazsa ondan alcaz artık

atlatırsın inş cnm geçen hafta benimde biraz bulantım vardı , bu hafta çok şükür biraz daha iyiyim . Zamana ihtiyaç var dayan biraz daha az kaldı

bide bunları buldum Tülin hanım la ilgili

link hata veriyor (http://www................/)

da tülin eroğlu elmas olarak arattırıp yorumlara bakabilirsin

Son düzenleme:

yok cnm niye kusura bakayim. sonucu heyecanla bekliorum.

cnm bnde sen gbiydim.resmen kabustu ya.ben yeni yeni rahatliom.sik disini cnm geccek ins.

Damla anketteki ikizlerin cinsiyetlerini de ekleyebiliyor musun, en çok ikiz bizde var galiba, onları daha iyi tanıyalım:)
Bİide galiba en dengeli anket de bizim,eşit artıyoruz:)

okudum canım benım rahim ağzım dar normal doğum yapamazsın demişti ilk doğumumda zaten bu akşam ögrenecez bakalım kanamanın sebeplerini

o değil dediğim canim iç tarafda olan bişey bende kanamam olmuştu çok, hastanede yattım.igne iyi gelmişti. inşallah iyi hayırlı haberlerle donersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…