Aaa seninki de mi belli oldu, size kim geliyormuş?:)
kizlar cnm cok sklyr zaman gecmior ya.bide evde tek yasayan kadinlar icin daha zor valla.
kızlar ben karar verdim bu akşam gidiyorum doktora cumayı bekleyemıyecem ölcem meraktan ya iyice panik yapıyorum bekle bekle
okudum canım benım rahim ağzım dar normal doğum yapamazsın demişti ilk doğumumda zaten bu akşam ögrenecez bakalım kanamanın sebepleriniCanim benim yazdığım mesajı aldinmi
ay cnm bilion bnde icemiom o hapi.yeni verdgi nasil kullanionmu kusturuomu.hadi ii de sevndr benide,bende alayim.
İlacım bitti bgn ne yesem kustum 2,5 kilo vermişim 😣 ikinci trimester a girdim ama hala halsizlik hat safhada oğlanda durmuo 2 dk Allah kolaylık versin bizlere kızlar anne olmak zor annemin kıymetini çocuğum olnca anladım
kızlar ben karar verdim bu akşam gidiyorum doktora cumayı bekleyemıyecem ölcem meraktan ya iyice panik yapıyorum bekle bekle
evet cnm duydigumuzu soyleyelm.tabide ben soyledm diye arkadasi aglama tuttu.sakinles dedikcede sanki bana kizdi gbi hissettm uzuldum dolayisiyla.
neticede bende anne adayiyim tabiki herkesin bebegi kendisinden onemli. atlas fena dgl cnm ya memnunsan sorun yok bnde hastame arayisindaym belki bnde atlasa bakarim.muayene ucreti ne kadar oranin?kime gidiodun cnm ?bi bakim olmazsa:44:
Bi kizim olucakmissss :)))
21 aylik da bi oglum var Allah 'im sana sukurler olsunnn
seninle mi konuşmuştuk biz bu demir hapının kusturduğu nu ? öyleyse eğer kusura bakma cnm doktora eşim ispiyonlayınca , o da dediğim hapı verdi rengi güzel içmedim daha akşam içmeyi düşünüyorum haber vercem ben , sorun olmazsa ondan alcaz artık
aynen iyi olur valla benım hamileligim pek iyi geçiyor denemz 11 hatamdayım mide bulantılarım gun boyu suryor pek bişe yiyemiyorum kalkıp mutfaga girmek bana işkence gibi geliyor ama napalım mecbur katlanacaz artık vardır zor gunlerın guzel tarafı ..
Cook tsk ederim senin de bebisin hayirli olsun hayirli evlat olsunlar ins...Gözün aydın cnm çok sevindim hayırlı evlat olsunlar bende dün öğrendim , benimde kızım olacak mış Rabbim in izniyle , ikinci olursa oda oğlan olsun inş.
ekim ayı doğumları sanırım daha cok kız olacak :) maşallah canım rabbim sizlere bağışlasın kuzunu
Erkek teyzesiiii ♥♥)))
okudum canım benım rahim ağzım dar normal doğum yapamazsın demişti ilk doğumumda zaten bu akşam ögrenecez bakalım kanamanın sebeplerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?