bol bol denize ve dusa gorerizartik yapcak bisey yok katlancaz uc ay
günaydıııınn güzel annecikler :) sabah çantamı beslenme çantası gibi dolduruyorum iş yerinde tıkınıyorum çalışan anneler beni dinleyin bu haftaya kadar hep pohaça simit geçiştirdim ama yeter artık hem midemi ekşitiyo öle şeyler. minicik domatesler salatalıklar cıkmış 5 tane zeytin ve beyaz peynir çoook açık bir çay ( ben çaysız kahvaltı yapamam) oooohhhh hem bebişe yarasın hem size. bundan sonra sağlıklı besleniyoruz işte o kadar!!
bende canim evden beslenme cantasi gibi hazirliyorum meyvami falanda aliyorum, ama ben sekerede cok düskündüm, simdide öyleyim...
ama bazende canim börek cörek istiyor
oohh afiyet olsun sabahları haşlanmış organik yumurta ve pastorize sütü de unutma derim canım bebeğin kemik yapısı için çok faydalı
yaaben yumurta alerjisi olan biriyim malesef.. çok çok faydalı bide yumurta ama bende yok... aksi gibi tavuk da yemiyorum hamilelikten beri tiksindim ..ama süt içiyorum özellikle sütcüden alıp kendim mayalıyorum. birazda içmeye ayırıyorum.
Herkese günaydınnnn
bugün bi değişiğim kızlar yaaa güne yine istifrayla başladım ve bugünü cuma sanarak millete hayırlı cumalar diye mesaj attımçok utanıyorummm bebiş aklımı başımdan aldı
arkadaşlar dün ne öğrendim yaa... Ben balık yağı kullanmak istiyordum hamilelere çok faydalı olduğunu duymuştum kk da araştırdım en çok marincap balık yağını kullanmışlar dün akşam eczaneye sordum bana marincap ı önermedi yerli ürünmüş balğın karaciğerinde mi gövdesinden mi yapılıyor belli değilmiş ve belki biliyorsunuzdur hamilelerin kullanması gereken balığın vücudundan yağılan olması sizinde bilginiz olsun istedim kullanmayı düşünen olursa... Sevgiler
Gunaydin arkadasim bende du oyle basladim gune ozllikle bazi gidalarin kokusu migdeyi kaldiriyo busabah kucuk bi tost yaptim iyi geldi uzerinede ballai sut ictim simdilik hafif bulansada idare ediyo alya cim sen hic kilo aldin mi ben hersabah tartiya cikiyorum ama kilo alamadim moralim bozuluyo
Gunaydin arkadasim bende du oyle basladim gune ozllikle bazi gidalarin kokusu migdeyi kaldiriyo busabah kucuk bi tost yaptim iyi geldi uzerinede ballai sut ictim simdilik hafif bulansada idare ediyo alya cim sen hic kilo aldin mi ben hersabah tartiya cikiyorum ama kilo alamadim moralim bozuluyo
yaaben yumurta alerjisi olan biriyim malesef.. çok çok faydalı bide yumurta ama bende yok... aksi gibi tavuk da yemiyorum hamilelikten beri tiksindim ..ama süt içiyorum özellikle sütcüden alıp kendim mayalıyorum. birazda içmeye ayırıyorum.
arkadaşlar dün ne öğrendim yaa... Ben balık yağı kullanmak istiyordum hamilelere çok faydalı olduğunu duymuştum kk da araştırdım en çok marincap balık yağını kullanmışlar dün akşam eczaneye sordum bana marincap ı önermedi yerli ürünmüş balğın karaciğerinde mi gövdesinden mi yapılıyor belli değilmiş ve belki biliyorsunuzdur hamilelerin kullanması gereken balığın vücudundan yağılan olması sizinde bilginiz olsun istedim kullanmayı düşünen olursa... Sevgiler
ben de tek kilo almayan ben miyim die düşünüyodum midem bulanmadığı halde hiç kilo almadım ama sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum güzel bi kahvaltı meyve sebze var pilav makarna olabildiğince yok ondan heralde diye düşünüyorum doktora gidince sorucam ama ilk zamanlar kilo almamak daha ii diye biliyorum bu arada benimki 11+6 günlük senin ne kadar
Canım listeye de ben ekliyorum bana özel mesajdan yollardan bilgilerini yarın eklerim seni yoksan. Bide anketimiz var canım
Canım bende kullanmak istedim araştırdımda biraz faydası oldugu söyleniyor fakat kimyasal ürün açıcılar vs. de varmış omega3 ü semiz otu ceviz gibi doğal yoldan almak aklıma daha yattı açıkcası.
sütçüden alıyorsan süper o zaman sorma bende tavuk yiyemiyorumyumurtayı da zorla işte
Demek bende yalniz degilmisimbenim bulantim cok oldu basindan beri hafifledi ama tam olarak gecmedi bende bol meyve yemey calisiyorum sabah aksam buyuk bardakla icerisine sut veya dut pekmezi katarak sut iciyorum yumurtayi malesey yiyemiyorum yersem cikartiyorum cunku bir iki ceviz yiyorum badem yiyorum yemeklerimde cok kucuk porsiyon halinde ama genel olarak iki aydir hep az yiyorum cunku migdem almiyo cok sukur kilo vermedim insallah bundan sonra almaya baslariz bende bugun 11+6 yim yarin tarama testimiz var bebisi gormek icin sabirsizlaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?