2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bol bol denize ve dusa goreriz artik yapcak bisey yok katlancaz uc ay

Cnm ben dün demir hapımı gece yatarken içtim, çok şükür mide bulantısı olmadı tatlı bir tat geliyor önce anlamıyorsun. Ama gece midem bulandı bir ara neden bilemiyorum ama idare edeceğiz artıkın , ben bu ilacı kullanabilirim

oohh afiyet olsun sabahları haşlanmış organik yumurta ve pastorize sütü de unutma derim canım bebeğin kemik yapısı için çok faydalı

bende canim evden beslenme cantasi gibi hazirliyorum meyvami falanda aliyorum, ama ben sekerede cok düskündüm, simdide öyleyim...
ama bazende canim börek cörek istiyor

acaba erkek bebek mi seninki ? ben tatlıyı hiç istemem kız benim bebiş ..:)

oohh afiyet olsun sabahları haşlanmış organik yumurta ve pastorize sütü de unutma derim canım bebeğin kemik yapısı için çok faydalı

yaa ben yumurta alerjisi olan biriyim malesef.. çok çok faydalı bide yumurta ama bende yok... aksi gibi tavuk da yemiyorum hamilelikten beri tiksindim ..ama süt içiyorum özellikle sütcüden alıp kendim mayalıyorum. birazda içmeye ayırıyorum.

arkadaşlar dün ne öğrendim yaa... Ben balık yağı kullanmak istiyordum hamilelere çok faydalı olduğunu duymuştum kk da araştırdım en çok marincap balık yağını kullanmışlar dün akşam eczaneye sordum bana marincap ı önermedi yerli ürünmüş balğın karaciğerinde mi gövdesinden mi yapılıyor belli değilmiş ve belki biliyorsunuzdur hamilelerin kullanması gereken balığın vücudundan yağılan olması sizinde bilginiz olsun istedim kullanmayı düşünen olursa... Sevgiler

sütçüden alıyorsan süper o zaman sorma bende tavuk yiyemiyorum yumurtayı da zorla işte

Gunaydin arkadasim bende du oyle basladim gune ozllikle bazi gidalarin kokusu migdeyi kaldiriyo busabah kucuk bi tost yaptim iyi geldi uzerinede ballai sut ictim simdilik hafif bulansada idare ediyo alya cim sen hic kilo aldin mi ben hersabah tartiya cikiyorum ama kilo alamadim moralim bozuluyo

Canım bende kullanmak istedim araştırdımda biraz faydası oldugu söyleniyor fakat kimyasal ürün açıcılar vs. de varmış omega3 ü semiz otu ceviz gibi doğal yoldan almak aklıma daha yattı açıkcası.

canım yaa geçecek inşaAllah az kaldı... ilk aydan beri 1,5 kilo almıştım bugün baktım 2 ye tamamlamışım aldığım kiloyu ya ben yürüyüşe falan başlamadım ve eşim evde yaptığım işleri çok kısıtladı o yüzden hareketsizleştim kilo almamda bunun etkisi büyük malesef ne güzel almamışsın işte neden bozuyosun moralini ilk 3 ay almaktan ziyade kilo veriyor bir çok kişi

ben de tek kilo almayan ben miyim die düşünüyodum midem bulanmadığı halde hiç kilo almadım ama sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum güzel bi kahvaltı meyve sebze var pilav makarna olabildiğince yok ondan heralde diye düşünüyorum doktora gidince sorucam ama ilk zamanlar kilo almamak daha ii diye biliyorum bu arada benimki 11+6 günlük senin ne kadar

Canim sutu sutcuden aldigini yazmissin onlar pastorize edilmedigi icin hamileler icin cok thlikeli ve zararli bakteriler barindirabiliyorlar bu gebelikte beslenme yle ilgili tum sitelerde yaziyo doktorum beni bu konuda cok uyarmisti beslenmede en cok dikkat etmemis gereken seyler pastorize olmamis sutten tam pismemis yumurta ve etten uzak durmak ve cig ete ciplak elle dokunmamaliyiz... bu nim ilk gebeligim problemliydi bana bitakim testler yaptilar bazi bakterilere maruz kalmismiyim diye cunku bu bakteriler gebeligin seyrini bozabiliyomus ve bu bakterilerde pastorize olmayan sutte cig ette cig yumurtada varmis cok onemli bi konu oldugu icin paylasmak istedim... bazi marketlerde cam siselerde gunluk sutler satiliyo ben onlari tercih ediyorum onlarin yogurdunu da kendin yapabilirsin cok guzel ve saglikli oluyo.

hadi yaa bende aynen kullanmak istiyodum ve aynı marincap ı bende düşünüyodum ama bu dediğinden sonra ağzıma sürmem karaciiğer falan deyince midem bulandı :120:

bana doktorum yazdı daha almadım , civa olmaması gerekiyor

Demek bende yalniz degilmisimbenim bulantim cok oldu basindan beri hafifledi ama tam olarak gecmedi bende bol meyve yemey calisiyorum sabah aksam buyuk bardakla icerisine sut veya dut pekmezi katarak sut iciyorum yumurtayi malesey yiyemiyorum yersem cikartiyorum cunku bir iki ceviz yiyorum badem yiyorum yemeklerimde cok kucuk porsiyon halinde ama genel olarak iki aydir hep az yiyorum cunku migdem almiyo cok sukur kilo vermedim insallah bundan sonra almaya baslariz bende bugun 11+6 yim yarin tarama testimiz var bebisi gormek icin sabirsizlaniyorum

aynen canım bende ceviz sebze hatta hafta da iki kere balık yemeğe çalışıyorum ama yeterli olmuyormuş zaten balık mevsimi de geçiyor. Doktorlarda kullanılmasını öneriyor bakalım ben araştırmaya devam edicem ağır metallerden arındırılmış ve karaciğerinden yapılmamış olanı.. Zaten hafta da 2 tane içsem yeter

:) sen de benim gibi gereksiz yemediğin için almıyosun demekki ben de haftaya salı gidicem doktora 2li test için umarım güzel sonuçlar alırız biraz tedirginin bu konuda

Kizlar bende bu omega 3 arastirmasini yaparken edindigim bi bilgiyi paylasmak isterim kan sulandirici kullananlarda sakincali olabiliyomus lutfen doktorunuza danismadan kullanmayin omega 3 cevizde kapak cekirdeginde var oradan tlafi etmek banada daha mantikli geliyo yarin doktoruma sorucam bu konuyu

Kizlar günaydin :) bugün güne enerjik basladim inşallah sizlerde iyisinizdir :) bugün bebeğimle bıcı bıcı yapabilmek için ona küvet aldim kova ve maşrapa aldim :)) kizlar sizede yakin bir A101 market varsa tavsiye ediyorum hem uygun hem de çokgüzel :)) cçok güzel bi kaç biseyler daha var kaçırmayın derim :)) sizleri çok seviyoruz teyzeleri :) inşallah pazartesi cinsiyetimizi öğrenip sizinle paylaşabiliriz :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…