- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
günaydıııınn güzel annecikler :) sabah çantamı beslenme çantası gibi dolduruyorum iş yerinde tıkınıyorum çalışan anneler beni dinleyin bu haftaya kadar hep pohaça simit geçiştirdim ama yeter artık hem midemi ekşitiyo öle şeyler. minicik domatesler salatalıklar cıkmış 5 tane zeytin ve beyaz peynir çoook açık bir çay ( ben çaysız kahvaltı yapamam) oooohhhh hem bebişe yarasın hem size. bundan sonra sağlıklı besleniyoruz işte o kadar!!
Günaydın , teslerin iyi çıkmasına sevindim . Bizden 4 lüyü istedi standart takibe giriyorsunuz dedi 4 lü ve sonrasında ayrıntılı ulatrasyon dedi bakalım , doktorlar hızlı geçince bende kızıyorum bizler görmek için sabırsızlanıyoruz onlar hızlı geçiyor. Çok şükür ki benim doktorum hızlı geçmiyor
Herkese günaydınnnn
bugün bi değişiğim kızlar yaaa güne yine istifrayla başladım ve bugünü cuma sanarak millete hayırlı cumalar diye mesaj attımçok utanıyorummm bebiş aklımı başımdan aldı
Günaydın sevgili anneler ve bebişleri. Günümüz güzel geçsin güzel güzel haberler gelsin inşallah bügünde. Hepinizde bir baş ağrıs var inşallah hemencecik geçer. Benimde belim çok ağrıyor sürekli ve eskiden 6.30 dedim mi kalkardım şimdi yok artık iyice uyuyorum belki de sabah namaza kalkıyorum ondan cok mu uyuyorum bilemedim ama bu yorgunluk hiç bitmiyor eskiden ne güzel dinç ve dinamik olurdum.
günaydıııınn güzel annecikler :) sabah çantamı beslenme çantası gibi dolduruyorum iş yerinde tıkınıyorum çalışan anneler beni dinleyin bu haftaya kadar hep pohaça simit geçiştirdim ama yeter artık hem midemi ekşitiyo öle şeyler. minicik domatesler salatalıklar cıkmış 5 tane zeytin ve beyaz peynir çoook açık bir çay ( ben çaysız kahvaltı yapamam) oooohhhh hem bebişe yarasın hem size. bundan sonra sağlıklı besleniyoruz işte o kadar!!
bebişim 13 hafta 1 günlükmüş durumu çok ii sağlıklı bir bebiş ölçülerinide söyledı hatta yazdı ama nereye koydugumu bulamıyorum kanamanın sebebi plasenta aşagıda oldugu içinmiş yani plasenta previa denılıyo ama bunun dönmesi lazım dedı merak etme döner dedi idrar kan tahlili yaptı idrarda çok yogun enfeksiyon çıktı kan tahlıllerınıde haftaya cuma gıdıcem o zaman ögrenecegim şu an kanama gözükmüyo dedi ve çok sevindik tabi vee artık tabi bebişim demeyeyim ..................OĞLUŞUM geliyormuş benım için süprız olmadı bırıncı oglumda ne yedıysem onu yiyorum halatabiki benım kız hevesım gitttiiiiiiiiiiiiiiiiii allah sağlık versın de kız erkek farketmez oğlum zaten erkek istiyodu
Ben hep sabah kahvaltımı böyle yapıyorum :)
Beyaz peynir minik domates ve meyve suyu :) O minik domateslere bayılıyorummm :)))
Ama bugün börek aldım kıymalı. Onu yedim
oh yarasın şekerim , ne poğaça ne simidi bende 2 haftadır başladım cnm . domates , salatalık , peynir, 2 gündür poğaça vardı yanında ondan da yedimbazen süt bile getirdiğim oluyor .
Sorun yoksa genelde üçlüyü atlayıp dörtlü istiyor doktorlar ama bizimki gerek yok dedi ben belki başka bir doktora daha sorarım bilemedim şimdilik.. benim doktorda hızlı geçmezdi ama dün nedense hızlı geçti yoğun muydu anlamadım valla ama dediğin gibi binbir hevesle gidiyoruz az görünce insan üzülüyor..
bebişim 13 hafta 1 günlükmüş durumu çok ii sağlıklı bir bebiş ölçülerinide söyledı hatta yazdı ama nereye koydugumu bulamıyorum kanamanın sebebi plasenta aşagıda oldugu içinmiş yani plasenta previa denılıyo ama bunun dönmesi lazım dedı merak etme döner dedi idrar kan tahlili yaptı idrarda çok yogun enfeksiyon çıktı kan tahlıllerınıde haftaya cuma gıdıcem o zaman ögrenecegim şu an kanama gözükmüyo dedi ve çok sevindik tabi vee artık tabi bebişim demeyeyim ..................OĞLUŞUM geliyormuş benım için süprız olmadı bırıncı oglumda ne yedıysem onu yiyorum halatabiki benım kız hevesım gitttiiiiiiiiiiiiiiiiii allah sağlık versın de kız erkek farketmez oğlum zaten erkek istiyodu
ceviz badem karaüzüm kurusu bide meyvemde var yanımda 11:00 gibi kuruyemiş zamanı hazırlanın 11de yiyoruzz:)))
mesaj alınmıştır ... 11 de benim de meyvem var , 12:30 da yemek paydosum , saat 4 te bilemedin 5 te de diğer meyve saatim nasıılll ? cevizimi akşam yemeye dün başladım , mede mide bulantısı yapmıştı ceviz daha önceleri
inşallah canım inşallah sağlıkla alırız kucagımıza. bir de siz şu cinsiyetleri öğrenseniz artık keske
bugün progestan bırakma günü galibabende bugün bırakıyorum kalinkam da bugün bırakıyor. bişey olmaz inşaAllah canım bende korkuyordumda arkadaşın doktoru 12 haftadan sonra faydanın aksine zararı olduğunu anlatmış özellikle bebek erkekse bu progestan kadınlık hormonu olduğu için hormonlarını etkilermiş bebeğin
bişey olmaz inşallah Allahın izniyle cnm.
bende korkudan bırakmasam mı acaba dedim dr a.
dr da bişey olmaz, eğer olursa yine gelirsin merak etme iyi bebeğin dedi. rahatladım bıraktm.
bırakalı 1 ayı geçti hatta..
daha hiç bişey olmadı çok şükür. hatta mide bulantılarım geçti kendimi daha dinç hissetmeye başladım.
çünkü bana çok uyku yaptı progestan.
İyi düşünelim iyi şeyler olsun canım Allahın izniyle birşey olmayacak
Doktorun bırak dediyse korkma bende doktorun dediği zaman da bıraktım çok şükür bişey olmadı.Zaten azaltarak bırakmıştım vucüt alıştı sanırım sonra da bıraktırdı doktor..
Hee bende bi ara oyleydim bide arkadasımdan özür diledim aklımdaydı cumanı kutlamak istedim ama unuttum dedim oda deli bugün Perşembe demişti :)) günaydın canım bu arada
ne güzel haberler yazmışsınız herkese günaydın.
bugün ben pek hayırlı haberlerle başlamadım maalesef güne.
işyerinde bir arkadaş intihar etmiş dün gece. ölmüş.
şok oldum ya sabah sabah. hiç intihar edicek bi kız değildi.
nasıl yaptı böyle bişey anlamadım.eşiyle problemleri vardı.
gencecik hayatının baharında canına kıydı. off offf.
ayyy aynen gecen hafta iş çıkısı kıymalı börek canım cekti.herif geldi işden aldı beni börekçi aradık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?