2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Günaydın duyarlı annecik bilgilendirme için cok tesekkür ederim ben evden çalışıyorum oyüzden kahvaltı da falan bir problemim olmuyor cok şükür

Sorun yoksa genelde üçlüyü atlayıp dörtlü istiyor doktorlar ama bizimki gerek yok dedi ben belki başka bir doktora daha sorarım bilemedim şimdilik.. benim doktorda hızlı geçmezdi ama dün nedense hızlı geçti yoğun muydu anlamadım valla ama dediğin gibi binbir hevesle gidiyoruz az görünce insan üzülüyor..

Hee bende bi ara oyleydim bide arkadasımdan özür diledim aklımdaydı cumanı kutlamak istedim ama unuttum dedim oda deli bugün Perşembe demişti :)) günaydın canım bu arada

Geç kalkınca insan sersem oluyor dinamiklik kalmıyor malesef. Ben de haftasonları geç kalkıyorum. Gerçi hamile değilken daha geç kalkardım şimdi akşam erken yattığım için sabah erken kalkıyorum..
Bel ağrısı bende de oluyordu ama bu ara olmuyor. Zordur bel ağrısı, Allah şifa versin canım.

Ben hep sabah kahvaltımı böyle yapıyorum :)
Beyaz peynir minik domates ve meyve suyu :) O minik domateslere bayılıyorummm :)))

Ama bugün börek aldım kıymalı. Onu yedim

oh yarasın şekerim , ne poğaça ne simidi bende 2 haftadır başladım cnm . domates , salatalık , peynir, 2 gündür poğaça vardı yanında ondan da yedim bazen süt bile getirdiğim oluyor .

Her şeyin yolunda olmasına sevindim:)
İnşallah plasenta da dönecek ve sağlıkla doğacak bebeğin :)
3 adamın başında kadın olacaksın :) Kayınvalidem de öyle:)

Ben hep sabah kahvaltımı böyle yapıyorum :)
Beyaz peynir minik domates ve meyve suyu :) O minik domateslere bayılıyorummm :)))

Ama bugün börek aldım kıymalı. Onu yedim

ayyy aynen gecen hafta iş çıkısı kıymalı börek canım cekti.herif geldi işden aldı beni börekçi aradık :)

oh yarasın şekerim , ne poğaça ne simidi bende 2 haftadır başladım cnm . domates , salatalık , peynir, 2 gündür poğaça vardı yanında ondan da yedim bazen süt bile getirdiğim oluyor .

ceviz badem karaüzüm kurusu bide meyvemde var yanımda 11:00 gibi kuruyemiş zamanı hazırlanın 11de yiyoruzz:)))

Her zaman yapmıyorsa , o zaman yoğunlıktan yapmıştır cnm . birdahaki kontrolüne çok yoksa bekle istersen , sonuçta çok şükür sıkıntı yokmuş

Canım benim çok sevindim güzel haberlerine, yüzümde kocaman bir gülümseme oldu mesajını okuyunca :) Çok şükür,çok şükür,çok şükür :)

İnşallah hep böyle haberlerle gelir herkes.Bu arada cinsiyeti de öğrenmiş oldun,hayırlı bir oğlun olur inşallah :)

Son düzenleme:
ceviz badem karaüzüm kurusu bide meyvemde var yanımda 11:00 gibi kuruyemiş zamanı hazırlanın 11de yiyoruzz:)))

mesaj alınmıştır ... 11 de benim de meyvem var , 12:30 da yemek paydosum , saat 4 te bilemedin 5 te de diğer meyve saatim nasıılll ? cevizimi akşam yemeye dün başladım , mede mide bulantısı yapmıştı ceviz daha önceleri

ceviz ve badem tüketmek gerekiyor canım . ama senin programında gayet güzel.

inşallah canım inşallah sağlıkla alırız kucagımıza. bir de siz şu cinsiyetleri öğrenseniz artık keske

İyi düşünelim iyi şeyler olsun canım Allahın izniyle birşey olmayacak

Doktorun bırak dediyse korkma bende doktorun dediği zaman da bıraktım çok şükür bişey olmadı.Zaten azaltarak bırakmıştım vucüt alıştı sanırım sonra da bıraktırdı doktor..

Sagolun kizlar, insallah birsey olmaz, endisemden dün doktoru aradim acaba devami alsam diye yavas yavas birakma dedi, az az, yani artik her iki günde bir al sonra tam birak dedi..birsey olmaz dedi,
insallah olmaz, allahim bebislerimizi bize bagislasin, eli aga düzgün saglikli bebisler nasip etsin...

iyiki burasi var ya iyiki varsiniz..endiselerimizi paylasarak rahatliyoruz

ne güzel haberler yazmışsınız herkese günaydın.
bugün ben pek hayırlı haberlerle başlamadım maalesef güne.
işyerinde bir arkadaş intihar etmiş dün gece. ölmüş.
şok oldum ya sabah sabah. hiç intihar edicek bi kız değildi.
nasıl yaptı böyle bişey anlamadım.eşiyle problemleri vardı.
gencecik hayatının baharında canına kıydı. off offf.

Benim de içim karardı şimdi..
Başın sağolsun senin de..
İntihar etmeyi nasıl başarıyorlar anlamıyorum.
Allahım uzak etsin..Şaşırtmasın bizleri..Amin.

ne diyosun.. Rabbim şaşırtmasın huzur versin , başın sağ olsun

ayyy aynen gecen hafta iş çıkısı kıymalı börek canım cekti.herif geldi işden aldı beni börekçi aradık :)

bende canim evden beslenme cantasi gibi hazirliyorum meyvami falanda aliyorum, ama ben sekerede cok düskündüm, simdide öyleyim...
ama bazende canim börek cörek istiyor

üzülme canim,...ama bu millete ne oluyor ya. 2 hafta öncede burdaki calisan kizin erkek arkadasi intihar etti.
cokmu gencti, cocugu varmiydi...
allahim affetsin, nasil bir piskolojide olmasi gerek ki böyle birsey yapti, ama esinle problemin varsa ayril ya, ne kendi canina kiyiyorsun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…