2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
en zoru senin gibi olmak sanırım. ikinci cocuk ve üçüncü cocuk daha zorlu olacak. ben Allahtan arada en az 5 yaş bırakmayı düşünüyorum. iki bebekle uğrasmak daha zorlu olur.

Ay cnm 3. Yu almim zaten Bi oğlan Bi kız yeter bana 😊zor oluck kesinlikle ama en azından Bi kere yıprancm peş peşe okula gtckler keyfime bakcam 😉

Benim de içim karardı şimdi..
Başın sağolsun senin de..
İntihar etmeyi nasıl başarıyorlar anlamıyorum.
Allahım uzak etsin..Şaşırtmasın bizleri..Amin.

o anda insanların gözü kararıyor. ve düşünme olmuyordur Allah im Güzel Rabbim Bizleri öyle düşünmeye sevk etmesin...VE hep Allah imizi düşünelim. Vede Büyük konuşmaktan ali koysun Allah affetsin...

Kizlar merhaba.cok acil birsey sorucam
Ikili testimin sonucunu birtanesi cikmis internetten baktim. Down sendromu 27,9 yaziyo.iyimi kotumu yalvaririm birsey diyin.digerindede down sendromu yaziyo ama sonuc cikmamis.bu cikan hangi sonuc onu anlayamadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok üzüldüm canım ya ölüm zaten acı bişeyde bu şekilde ölümde daha bi kötü oluyor bir insan canına kıyacak noktaya nasıl gelir çok zorr Rabbim ailesine sabır versin

ayy canım ya başın sağolsun çok kötü oldum bile bile nasıl ölüme giderler rabbim şaşırtmasın ailesine çok sabırlar versin.

sağolun kızlar. sizler sağolun.

Canim benim bi kac kere daha tutmustu boyle. Acilde serumla parol vermislerdi. Parolun bir zarari yok bebege. Bu gun de gecmezse gidicem mecbur.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Benim doktor ilaç düşmanı minoset bile içme diyor neyse elma yedim biraz azaldı:)

hemen dr unu ara cnm. benim bildiğim bişey yok maalesef sorduğunla alakalı.
en iyisi dr unu araman.

Allah affetsin. bence de eşi aldattı diye intşhar edecek kadar cok seviyormuydu? belki de dediğin gibi biri intihar süsü verdi. nasıl olmuş nasıl intihar etmiş?

Canım ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve doktorum bana da omega 3 verdi.Açıkçası ben de bu konudan dolayı tedirginim.Gerçi doktor tedavimi vs. biliyor ama yine de tedirginim.

Allah affetsin. bence de eşi aldattı diye intşhar edecek kadar cok seviyormuydu? belki de dediğin gibi biri intihar süsü verdi. nasıl olmuş nasıl intihar etmiş?

eşini çok seviyordu ayrılamadı bi türlü işte diyorum ya.
vucudunda kesikler varmış. bileklerinde galiba. tam bişey söylemiyo kimse.

çok teşekkür ederim akşam bakıcam eve geçerken inşallah bişiler kalmıştır.. Benimde cinsiyeti belli değil bir türlü gösteremedi

yaş:30,istanbul,ilk cocuk, son adet:18 aralik erkek :)))) Tahmini doğum:4 ekim yazabilirsin canim. ben mi işaretleyyim erkek bölümünü oluyormuki? Sağol canim.bu topigi açan arkadaş sanami devretti.ona atmistim hep Sağol cnm tekrardan

Son düzenleme:
Ay cnm 3. Yu almim zaten Bi oğlan Bi kız yeter bana 😊zor oluck kesinlikle ama en azından Bi kere yıprancm peş peşe okula gtckler keyfime bakcam 😉

bizim de iki çocuk gibi bir arzumuz var ama belki üçte olabilir. evet bak dediğinde doğru bianda gidecekler falan kafanı dinleyecksin.

listeye nasıl ekleniyoruz

yaş:30,istanbul,ilk cocuk, son adet:18 aralik erkek :)))) ben mi işaretleyyim erkek bölümünü oluyormuki? Sağol canim.bu topigi açan arkadaş sanami devretti.ona atmistim hep

evet canım site yoneticileri tarafından bana devredildi. ben ekleyeceğim seni akşama dopru yada yarın suan bilgisayarın basında değilimde tabletten ve telefondan zorlanıyorum

çok teşekkür ederim akşam bakıcam eve geçerken inşallah bişiler kalmıştır.. Benimde cinsiyeti belli değil bir türlü gösteremedi

Çok uğrak bi yer değilse kalir canim merak etme :) sorma bir göstermedi ya pazartesi inşallah belli olur çok merak ediyorum bebisimi :))) seninde en kisa zamanda belli olur inşallah canim :))

Her şeyin yolunda olmasına sevindim:)
İnşallah plasenta da dönecek ve sağlıkla doğacak bebeğin :)
3 adamın başında kadın olacaksın :) Kayınvalidem de öyle:)
inşallah canım döner ya valla aynen oyle 3 adam bana bakacaklar hep olsun onların prensesıde ben olcam
amin canım cümlemize
eşini çok seviyordu ayrılamadı bi türlü işte diyorum ya.
vucudunda kesikler varmış. bileklerinde galiba. tam bişey söylemiyo kimse.

canım ya başınız sağolsun allah ailesine sabır versın genç ölümü çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…