2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Çok sevindim cnm gözün aydın, oğluşun sana şaka yaptı demek ki , her şey geçer gider, stres yapmamak en iyisi ,,,

Cok sevindim canim. Allah bebeklerimizi korusun insallah. Cinsiyet brlli olmasina da cok sevindim. Ben de pazartesi gidicem insallah igrenirim cinsiyetlerini. 15+3 gunluk olcaklar o zaman.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hadi gözünaydın canım, Çok şükür her şey düzelmiş ne güzel:)) Oğluşun da hayırlı olsun ) Benim de oğlum olacak teyzesi Erkekler biraz azınlıkta kalmıştı sayı artmaya başladı

sağol canım ya hepinizden allah razı olsun senın oğlusunda hayırlı olsun

günaydın canım. Maşallah testlerin iyi çıkmış Bende dayanamayıp iki hafta arayla giriyorum, bi şey olmaz inşallah canım. Doktor radyasyon içermiyo ses dalgası bi zararı yok ultrasonun dedi

Herkese günaydınnnn

bugün bi değişiğim kızlar yaaa güne yine istifrayla başladım ve bugünü cuma sanarak millete hayırlı cumalar diye mesaj attım çok utanıyorummm bebiş aklımı başımdan aldı

Son düzenleme:
Çok sevindim cnm gözün aydın, oğluşun sana şaka yaptı demek ki , her şey geçer gider, stres yapmamak en iyisi ,,,
evet canım ya herşeyin başı stres işte haftaya kadar kullan ilaçları haftaya keseriz dedi

amin canım hepimizinkini korusun üstten göremedı zaten vajinal bakayım dedi olur dedım bende ama gerçekten allah razı olsun doktorda çok ilgilendı

Günaydın , teslerin iyi çıkmasına sevindim . Bizden 4 lüyü istedi standart takibe giriyorsunuz dedi 4 lü ve sonrasında ayrıntılı ulatrasyon dedi bakalım , doktorlar hızlı geçince bende kızıyorum bizler görmek için sabırsızlanıyoruz onlar hızlı geçiyor. Çok şükür ki benim doktorum hızlı geçmiyor

Cok sevindim canım bak hersey yolundaymıs gözünaydın ret bence de abiye bir kız kardeş olsa daha güzel olurdu ama kısmet boyleymiş canım sağlıklı olsunlar yeterli maşallah Rabbim nazarlardan saklasın prensini

sağol canım allah razı olsun ben kendımı bıldım bılelı hep bir kızım olsun istemiştim nasip demekki kaynana olmakmış olsun napalım oğlusum çok sevindi

ilaç alamıyoruz, bitki çayı içemiyoruz ne yapsak geçer acaba baş ağrısı?

ilaç alamıyoruz, bitki çayı içemiyoruz ne yapsak geçer acaba baş ağrısı?

Canim benim bi kac kere daha tutmustu boyle. Acilde serumla parol vermislerdi. Parolun bir zarari yok bebege. Bu gun de gecmezse gidicem mecbur.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gunaydin kizlar herkese bol enerjik bir gun olmasi dilegiyle herkese selamlar

Sonunda ben de hamile kiyafeti aldim doktordan firca yiyince ilk isim kiyafet almak oldu :)

kızlar merhaba dün yoğunluktan giremedim hiç geçmişede bakamadım henüz önce size günaydın demek istedim :) nasılsınız iyisinizdir inşallah sizlerde bebişlerinizde bebişimle öpüyoruz sizleri iyi bi gün diliyoruzz

günaydıııınn güzel annecikler :) sabah çantamı beslenme çantası gibi dolduruyorum iş yerinde tıkınıyorum çalışan anneler beni dinleyin bu haftaya kadar hep pohaça simit geçiştirdim ama yeter artık hem midemi ekşitiyo öle şeyler. minicik domatesler salatalıklar cıkmış 5 tane zeytin ve beyaz peynir çoook açık bir çay ( ben çaysız kahvaltı yapamam) oooohhhh hem bebişe yarasın hem size. bundan sonra sağlıklı besleniyoruz işte o kadar!!

günaydın canım. Maşallah testlerin iyi çıkmış Bende dayanamayıp iki hafta arayla giriyorum, bi şey olmaz inşallah canım. Doktor radyasyon içermiyo ses dalgası bi zararı yok ultrasonun dedi

ohh süper içim rahatladı o zaman kesin giderim hiçbirşey anlamadım çünkü dün çok çabuk baktı o kadar hevesle gidiyoruz ki tabii uzun uzun bakmak istiyor insan özlüyorum ne yapayım:))

Günün ilk günaydını benden :)

Herkese günaydın arkadaşlar haftasonuna 1 kala ,bol enerjili bir gün dilerim :)

günaydın güzel anneler uykunuzu aldınız mı

Günaydın ,ekim ayının mis anneleri ve bebişleri

günaydıııın sevgili annişler ve tatlı bebişler:) inanılmaz baş ağrısı çekiyorum sizde de var mı bu durum?

Günaydın sevgili anneler ve bebişleri. Günümüz güzel geçsin güzel güzel haberler gelsin inşallah bügünde. Hepinizde bir baş ağrıs var inşallah hemencecik geçer. Benimde belim çok ağrıyor sürekli ve eskiden 6.30 dedim mi kalkardım şimdi yok artık iyice uyuyorum belki de sabah namaza kalkıyorum ondan cok mu uyuyorum bilemedim ama bu yorgunluk hiç bitmiyor eskiden ne güzel dinç ve dinamik olurdum.

Günaydın canım seninde günün güzel geçsin inşallah bebişinle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…