bebişim 13 hafta 1 günlükmüş durumu çok ii sağlıklı bir bebiş ölçülerinide söyledı hatta yazdı ama nereye koydugumu bulamıyorum kanamanın sebebi plasenta aşagıda oldugu içinmiş yani plasenta previa denılıyo ama bunun dönmesi lazım dedı merak etme döner dedi idrar kan tahlili yaptı idrarda çok yogun enfeksiyon çıktı kan tahlıllerınıde haftaya cuma gıdıcem o zaman ögrenecegim şu an kanama gözükmüyo dedi ve çok sevindik tabi vee artık tabi bebişim demeyeyim ..................OĞLUŞUM geliyormuş benım için süprız olmadı bırıncı oglumda ne yedıysem onu yiyorum halatabiki benım kız hevesım gitttiiiiiiiiiiiiiiiiii allah sağlık versın de kız erkek farketmez oğlum zaten erkek istiyodu
bebişim 13 hafta 1 günlükmüş durumu çok ii sağlıklı bir bebiş ölçülerinide söyledı hatta yazdı ama nereye koydugumu bulamıyorum kanamanın sebebi plasenta aşagıda oldugu içinmiş yani plasenta previa denılıyo ama bunun dönmesi lazım dedı merak etme döner dedi idrar kan tahlili yaptı idrarda çok yogun enfeksiyon çıktı kan tahlıllerınıde haftaya cuma gıdıcem o zaman ögrenecegim şu an kanama gözükmüyo dedi ve çok sevindik tabi vee artık tabi bebişim demeyeyim ..................OĞLUŞUM geliyormuş benım için süprız olmadı bırıncı oglumda ne yedıysem onu yiyorum halatabiki benım kız hevesım gitttiiiiiiiiiiiiiiiiii allah sağlık versın de kız erkek farketmez oğlum zaten erkek istiyodu
Hadi gözünaydın canım, Çok şükür her şey düzelmiş ne güzel:)) Oğluşun da hayırlı olsun) Benim de oğlum olacak teyzesi Erkekler biraz azınlıkta kalmıştı sayı artmaya başladı
günaydın canım. Maşallah testlerin iyi çıkmışGünaydın güzel anneler ve bebekleri:)
Bizde dün gittik kontrole ikili testimin sonuçlarını gösterdim gayet iyi dedi şükür üçlü ve dörtlü taramaya gerek yok ayrıntılı ultrasona girersin dedi..
Dün çok bakamadım ama bebişime doktor hemen hızlı hızlı geçti anlamadım bile o yüzden kontrole gitmeyi düşünüyorum ama 2 hafta sonra tekrar ultrasona girsem zararı olur mu bebişime? bu arada bu doktorda erkeğe benziyor dedi ama bir dahakine kesinleştirelim dedi.. hayırlısı olsun inşallah.
Bu arada kartaldan haber var mı inşallah iyidir
evet canım ya herşeyin başı stres işte haftaya kadar kullan ilaçları haftaya keseriz dediÇok sevindim cnm gözün aydın, oğluşun sana şaka yaptı demek ki , her şey geçer gider, stres yapmamak en iyisi ,,,
Cok sevindim canim. Allah bebeklerimizi korusun insallah. Cinsiyet brlli olmasina da cok sevindim. Ben de pazartesi gidicem insallah igrenirim cinsiyetlerini. 15+3 gunluk olcaklar o zaman.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Günaydın güzel anneler ve bebekleri:)
Bizde dün gittik kontrole ikili testimin sonuçlarını gösterdim gayet iyi dedi şükür üçlü ve dörtlü taramaya gerek yok ayrıntılı ultrasona girersin dedi..
Dün çok bakamadım ama bebişime doktor hemen hızlı hızlı geçti anlamadım bile o yüzden kontrole gitmeyi düşünüyorum ama 2 hafta sonra tekrar ultrasona girsem zararı olur mu bebişime? bu arada bu doktorda erkeğe benziyor dedi ama bir dahakine kesinleştirelim dedi.. hayırlısı olsun inşallah.
Bu arada kartaldan haber var mı inşallah iyidir
bende oluyor arka arkaya 3 gün ama migrenden kaynaklı benimki hamilelikte geçer diye çok umutluydum ama geçmedi yokluyo arada
Cok sevindim canım bak hersey yolundaymıs gözünaydın ret bence de abiye bir kız kardeş olsa daha güzel olurdu ama kısmet boyleymiş canım sağlıklı olsunlar yeterli maşallah Rabbim nazarlardan saklasın prensini
Hepinize gunaydin. Benim de dun geceden kalma, ayni siddetiyle devam eden migrenim var bu sabah. Ustune bir de sol kulagim tikanmis. Bulanti da cabasi. Ne guzel gecmisti ara ara yine olmaya basladi.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ilaç alamıyoruz, bitki çayı içemiyoruzne yapsak geçer acaba baş ağrısı?
Gayet güzel gözün Aydın :)
iPhone 'den Kadın Kulübü
hayır canım normal maşalah. bnm doktorm lafın arasnda 3 altı normal demişti, bizim minnağın da 2.2 çıktı yani ensesi kalın mı oluo bu durumda
Çok iyi cnm . Kan sonuçları da temiz çıkar inş.
Kizlar tesekkur ederim insallah kan sonuclarimizda iyi cikar benim icim rahat gerci Allah a emanetiz
günaydın canım. Maşallah testlerin iyi çıkmışBende dayanamayıp iki hafta arayla giriyorum, bi şey olmaz inşallah canım. Doktor radyasyon içermiyo ses dalgası bi zararı yok ultrasonun dedi
Günün ilk günaydını benden :)
Herkese günaydın arkadaşlar haftasonuna 1 kala ,bol enerjili bir gün dilerim :)
Günaydııınnnn :)
Bebeğimle uyandık ve işe geldik.
Hayırlı mesailer olsun herkese :)
Baş ağrımız da bizimle yine her zamanki gibi :) Aman olsun bebişim benimle sağlıklı olsun da
Bu arada gece bacağıma kramp girdi.. Sanırım hamilelikte oluyor ve olmaya devam edecek...
günaydın güzel anneleruykunuzu aldınız mı
Günaydın ,ekim ayının mis anneleri ve bebişleri
günaydıııın sevgili annişler ve tatlı bebişler:) inanılmaz baş ağrısı çekiyorum sizde de var mı bu durum?
kızlar merhaba dün yoğunluktan giremedim hiç geçmişede bakamadım henüz önce size günaydın demek istedim :) nasılsınız iyisinizdir inşallah sizlerde bebişlerinizde bebişimle öpüyoruz sizleri iyi bi gün diliyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?