2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

aa süpermiş yaa bana yakın A101 var ooff çalışıyorum akşama kadar kalırmı ki başka neler var dı canım

acaba erkek bebek mi seninki ? ben tatlıyı hiç istemem kız benim bebiş ..:)

bilmemki canim, arkadasimin esimin de erkek geciyor, ama annemin ve kiz kardesiminde kiz geciyor, ben öncedende severdim sekeri, ama tuzluda yiyorum...

ayy ne güzel canim kiz bebis, bizim burda herkesin kizi oluyor bu sene...gecen sene erkek senesiydi, diyorum acba benimdemi bebis kiz, cünkü hic erkek doguran olmadi, sordugum kisilerde hep kiz diyor :)

ve burda herkes hamis yaa...patlama oldu gibi sanki :)
arkadaslarimin ücüde hamis, biri benden önce ikisi benden sonra.

ne güzel yapmışsın güle güle kullanın canımm :) bende bebek yorganı vardı o bana baya uygun geldi onu alıym diyorumda akşama kalırsa tabi eşimle gidicez

Az kaldivUOTE=kalinkam;34822368]Gunaydin arkadasim bende du oyle basladim gune ozllikle bazi gidalarin kokusu migdeyi kaldiriyo busabah kucuk bi tost yaptim iyi geldi uzerinede ballai sut ictim simdilik hafif bulansada idare ediyo alya cim sen hic kilo aldin mi ben hersabah tartiya cikiyorum ama

az kaldı bitecek onlarda tost mideyi bastırıyor. banada iyi gelirdi.

Son düzenleme:
süt çok gaz yapmamı? bana yapıyor ama bilemedim. akşam içemem. progesteron ilacını içiyorum. ikindi sonrası içsemmi acaba?

bilmem ki canım ben sabah birde gece yatmadan önce içiyorum amaan zaten hamileyken herşey gaz yapıyor yapcak bişey yok

ne diyosun.. Rabbim şaşırtmasın huzur versin , başın sağ olsun

saol cnm benim.siz sağolun.

allahtan çocuğu yoktu. belki de olsa yapmazdı böyle bişey.
allahım affetsin gerçi daha tam belli değil intihar mı olduğu.
otopsiden sonra belli olacakmış.

anket ne cnm?şu son adet tarihi falan o bilgilerimi yazayım ya falan...

anket cinsiyet belirlendiğinde işaretlenen şey. hani yukarda yazıyor ya erkek kız ikiz diye işte oraya erkeğe işratlemen gerekiyor. liste de işte nerede yasadığın kac yasında oldugun kacıncı cocuğu beklediğin sat ve beklenn doğum tarihini bana özel mesaj olarak yazman gerekiyor canm ki bende ekliyim sonradan

aa süpermiş yaa bana yakın A101 var ooff çalışıyorum akşama kadar kalırmı ki başka neler var dı canım

Valla nuk marka biberon emzik vardi onlarda çok güzeldi ve kaliteliymis o marka :) biberon temizleme fircasi, bebek alezi, yorgani yastigi , dalin marka şampuan takimi , askılık, mama takimi tabagi falan yani :) nevresim takimi patik ayakkabi falan :) hatirlayabildiklerim bunlar :)) valla cinsiyeti belli olmadigi için çok şey alamadim kacirmayin kuşlar hem kaliteli hem de uygun :))

saol cnm benim.siz sağolun.

allahtan çocuğu yoktu. belki de olsa yapmazdı böyle bişey.
allahım affetsin gerçi daha tam belli değil intihar mı olduğu.
otopsiden sonra belli olacakmış.

büyük birseydir canim gecirdigi sey, yoksa bir insan allahin verdigi cani nasil alir, yani cok günah...bunu bile bile...allahim affetsin, allahim sabir versin ailesine. cok zor birsey ya.....
bende isyerindeki kizi düsünmüstüm hep (erkek arkadasi intihar etmisti) kiz bulmus banyoda, zehirlemis kendini. ise geldi kiz sanki birsey yok gibi, ne cabuk unuttu diyorum, ben 1 hafta etkisinde kalmistim aradan 3 haftami ne gecti kiz gülüyor, kiz eglencelere bile gidiyor (ama alman yani oda bizim gibi üzülecek falan degil ya diyorum bir yandan)

2 3 haftaya kalmaz bir anda kesilecek 13.14 haftada göreceksin. bende senin gibi Kuskus fenaydim. 4kilo verdim bide.bu arada canım prs günü cumaya bağlayan gün.onemli bir gün o yüzden sanada Hayirli cumalarimiz olsun :))))))

ne güzel yapmışsın güle güle kullanın canımm :) bende bebek yorganı vardı o bana baya uygun geldi onu alıym diyorumda akşama kalırsa tabi eşimle gidicez

Yaa onu bende beğendim de ya pembe ya mavi :)) bizim cinsiyetimiz belli olmadigindan karar veremedim canim teşekkürler bu arada :))

cevizdeki omega 3 balıktaki gibi hemen emilmeye ve depolanmaya hazır değilmiş canım, vücutta bi elementin(adını unuttum) olması gerekirmiş cevizin omegasının ortaya çıkması ve emilmesi için o da birçok insanda olamayabiliyormuş bunu bilmediğimiz için haftada en az 2 gün balık yemiyorsak ne yersek yiyelim bu ihtiyaç tamamlanmazmış. bende ceviz ve badem yiyorum sürekli ama balık pek yiyemiyorum ki yaz geliyor artık yazın hiç yenmez o yüzden gerekli görüyorum tabii yine doktora danışarak almamız en doğrusu bilmediğimiz ayrıntılar muhakkak vardır

Yaa onu bende beğendim de ya pembe ya mavi :)) bizim cinsiyetimiz belli olmadigindan karar veremedim canim teşekkürler bu arada :))

hadi ya krem rengide vardı broşürde demekki kalmamış o rengi :) ki zaten ne renk alsak yine nevresimlemeden kullanmayızda :))

2 3 haftaya kalmaz bir anda kesilecek 13.14 haftada göreceksin. bende senin gibi Kuskus fenaydim. 4kilo verdim bide.bu arada canım prs günü cumaya bağlayan gün.onemli bir gün o yüzden sanada Hayirli cumalarimiz olsun :))))))

en azından o sevabı aldım demiii boşa gitmedi :)))) benim kusmalar 9. haftadan sonra başladı canım ya önceden hiç olmadı aşırı bulantım vardı ama
geçecek inşaAllahh az daha sabır diyorum keşke bende az verseydim ama 2 kilo almışım bugün itibariyle :))

evet eşi aldatmıştı. aynı işyerinde çalışıordu kocasının aldattığı kişiyle kız. sonra evleri ayırdılar ama bi türlü boşanamadılar.
sonradan barıştılar ama etraftan neden barıştın felan diyenler çok olmuş heralde. geçen hafta istifa edicem diye gelmiş işyerine.
müdürler ikna etmişler istifa etmemesi için. izin vermişler bi hafta kafanı dinle diye. ama kafaya koymuş heralde bi şekilde.
ben konduramıyorum yine de intiharı.çok neşeli bi kızdı. nasıl yaptı hala anlam veremiyorum. belki de biri yaptı ona bunu.
allahım hayırlı ömür versin herkese. kaldıramayacağı yükle yüklemesin rabbim..

ayy canım ya başın sağolsun çok kötü oldum bile bile nasıl ölüme giderler rabbim şaşırtmasın ailesine çok sabırlar versin.

acaba erkek bebek mi seninki ? ben tatlıyı hiç istemem kız benim bebiş ..:)

canım bende hamileliğimin basından beri çikolata pasta çikolata ve deli gibi nutella yiyerek basladım ve hala da devam ediyorum bu aralar pek iştahım yok gerçi. Ama bebişim kız olacak Rabbim'in izni ile :)

çok üzüldüm canım ya ölüm zaten acı bişeyde bu şekilde ölümde daha bi kötü oluyor bir insan canına kıyacak noktaya nasıl gelir çok zorr Rabbim ailesine sabır versin

ben coraspirin kullanıyom, doktorumdan omega istedim verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…