bana doktorum yazdı daha almadım , civa olmaması gerekiyor
Kizlar günaydin :) bugün güne enerjik basladim inşallah sizlerde iyisinizdir :) bugün bebeğimle bıcı bıcı yapabilmek için ona küvet aldim kova ve maşrapa aldim :)) kizlar sizede yakin bir A101 market varsa tavsiye ediyorum hem uygun hem de çokgüzel :)) cçok güzel bi kaç biseyler daha var kaçırmayın derim :)) sizleri çok seviyoruz teyzeleri :) inşallah pazartesi cinsiyetimizi öğrenip sizinle paylaşabiliriz :*
acaba erkek bebek mi seninki ? ben tatlıyı hiç istemem kız benim bebiş ..:)
Kizlar günaydin :) bugün güne enerjik basladim inşallah sizlerde iyisinizdir :) bugün bebeğimle bıcı bıcı yapabilmek için ona küvet aldim kova ve maşrapa aldim :)) kizlar sizede yakin bir A101 market varsa tavsiye ediyorum hem uygun hem de çokgüzel :)) cçok güzel bi kaç biseyler daha var kaçırmayın derim :)) sizleri çok seviyoruz teyzeleri :) inşallah pazartesi cinsiyetimizi öğrenip sizinle paylaşabiliriz :*
süt çok gaz yapmamı? bana yapıyor ama bilemedim. akşam içemem. progesteron ilacını içiyorum. ikindi sonrası içsemmi acaba?
ne diyosun.. Rabbim şaşırtmasın huzur versin , başın sağ olsun
üzülme canim,...ama bu millete ne oluyor ya. 2 hafta öncede burdaki calisan kizin erkek arkadasi intihar etti.
cokmu gencti, cocugu varmiydi...
allahim affetsin, nasil bir piskolojide olmasi gerek ki böyle birsey yapti, ama esinle problemin varsa ayril ya, ne kendi canina kiyiyorsun???
anket ne cnm?şu son adet tarihi falan o bilgilerimi yazayım ya falan...
aa süpermiş yaa bana yakın A101 var ooff çalışıyorum akşama kadar kalırmı ki başka neler var dı canım
saol cnm benim.siz sağolun.
allahtan çocuğu yoktu. belki de olsa yapmazdı böyle bişey.
allahım affetsin gerçi daha tam belli değil intihar mı olduğu.
otopsiden sonra belli olacakmış.
canım yaa geçecek inşaAllah az kaldı... ilk aydan beri 1,5 kilo almıştım bugün baktım 2 ye tamamlamışım aldığım kiloyuya ben yürüyüşe falan başlamadım ve eşim evde yaptığım işleri çok kısıtladı o yüzden hareketsizleştim kilo almamda bunun etkisi büyük malesef ne güzel almamışsın işte neden bozuyosun moralini ilk 3 ay almaktan ziyade kilo veriyor bir çok kişi
ne güzel yapmışsın güle güle kullanın canımm :) bende bebek yorganı vardı o bana baya uygun geldi onu alıym diyorumda akşama kalırsa tabi eşimle gidicez
Kizlar bende bu omega 3 arastirmasini yaparken edindigim bi bilgiyi paylasmak isterim kan sulandirici kullananlarda sakincali olabiliyomus lutfen doktorunuza danismadan kullanmayin omega 3 cevizde kapak cekirdeginde var oradan tlafi etmek banada daha mantikli geliyo yarin doktoruma sorucam bu konuyu
Yaa onu bende beğendim de ya pembe ya mavi :)) bizim cinsiyetimiz belli olmadigindan karar veremedim canim teşekkürler bu arada :))
2 3 haftaya kalmaz bir anda kesilecek 13.14 haftada göreceksin. bende senin gibi Kuskus fenaydim. 4kilo verdim bide.bu arada canım prs günü cumaya bağlayan gün.onemli bir gün o yüzden sanada Hayirli cumalarimiz olsun :))))))
büyük birseydir canim gecirdigi sey, yoksa bir insan allahin verdigi cani nasil alir, yani cok günah...bunu bile bile...allahim affetsin, allahim sabir versin ailesine. cok zor birsey ya.....
bende isyerindeki kizi düsünmüstüm hep (erkek arkadasi intihar etmisti) kiz bulmus banyoda, zehirlemis kendini. ise geldi kiz sanki birsey yok gibi, ne cabuk unuttu diyorum, ben 1 hafta etkisinde kalmistim aradan 3 haftami ne gecti kiz gülüyor, kiz eglencelere bile gidiyor (ama alman yani oda bizim gibi üzülecek falan degil ya diyorum bir yandan)
ne güzel haberler yazmışsınız herkese günaydın.
Bugün ben pek hayırlı haberlerle başlamadım maalesef güne.
Işyerinde bir arkadaş intihar etmiş dün gece. ölmüş.
şok oldum ya sabah sabah. Hiç intihar edicek bi kız değildi.
Nasıl yaptı böyle bişey anlamadım.eşiyle problemleri vardı.
Gencecik hayatının baharında canına kıydı. Off offf.
acaba erkek bebek mi seninki ? ben tatlıyı hiç istemem kız benim bebiş ..:)
evet eşi aldatmıştı. aynı işyerinde çalışıordu kocasının aldattığı kişiyle kız. sonra evleri ayırdılar ama bi türlü boşanamadılar.
sonradan barıştılar ama etraftan neden barıştın felan diyenler çok olmuş heralde. geçen hafta istifa edicem diye gelmiş işyerine.
müdürler ikna etmişler istifa etmemesi için. izin vermişler bi hafta kafanı dinle diye. ama kafaya koymuş heralde bi şekilde.
ben konduramıyorum yine de intiharı.çok neşeli bi kızdı. nasıl yaptı hala anlam veremiyorum. belki de biri yaptı ona bunu.
allahım hayırlı ömür versin herkese. kaldıramayacağı yükle yüklemesin rabbim..
Kizlar bende bu omega 3 arastirmasini yaparken edindigim bi bilgiyi paylasmak isterim kan sulandirici kullananlarda sakincali olabiliyomus lutfen doktorunuza danismadan kullanmayin omega 3 cevizde kapak cekirdeginde var oradan tlafi etmek banada daha mantikli geliyo yarin doktoruma sorucam bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?