2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

hemen sitetesinden baktım yeşil çok güzeller hayırlı olsun cnm , bebek askıları da güzelmiş

Allah affetsin. bence de eşi aldattı diye intşhar edecek kadar cok seviyormuydu? belki de dediğin gibi biri intihar süsü verdi. nasıl olmuş nasıl intihar etmiş?

listeye beni de eklermisiniz yaş 30, istanbul, ilk cocuk, son adet 03 ocak, doğum 10.10.2014 maalesef cinsiyet belli değil.

Doktorunu ara sor inşallah bir şey yoktur. Bize de hayırlı haberler ver..

aynen ağır metallerden arındırılmış olması gerekiyormuş ne yazdı doktor ben 10 gün sonra gidicem bende yazdırmayı düşünüyorum

cnm doktorum ısrarla aynı yağı yazıyor ben gnc falan dedim aslında fakat yazdığı markayı unutuyorum hep , eczacı bile anlamamıştı tekrar yazdırdım

listeye nasıl ekleniyoruz

bana ozel mesaj atarsan daha kolay olur eklemem. bilgisayar basında değilim. sayfalar cabuk ilerlediği için bilgileriniz kaybolbiliyor arada. ben suanda mesaj kısmında biriktiriyorum bilgilerini bugün yada yarın listeye ekleyeceğim sizi. yas şehir kacıncı cocuk sat ve beklenen doğum tarihi istenilen bilgiler

Çok uğrak bi yer değilse kalir canim merak etme :) sorma bir göstermedi ya pazartesi inşallah belli olur çok merak ediyorum bebisimi :))) seninde en kisa zamanda belli olur inşallah canim :))

inşallah canım sağol belli olunca yazarsın gerçi ben sorarım ptesi bende 10-15 gün sonra gitmeyi düşünüyorum sağlama almak için o zaman tam 16 haftalık oluyor

üzülme canim, ölenle ölünmüyor, bende üzüldüm bir hafta boyunca, ama ne oldu kizi gördüm , unuttum geri.
evet ya ola bilir, erkek milleti iste, beklerim wallahi, ´...yazik kiza allah yardimcisi olsun

inşallah canım sağol belli olunca yazarsın gerçi ben sorarım ptesi bende 10-15 gün sonra gitmeyi düşünüyorum sağlama almak için o zaman tam 16 haftalık oluyor

Yazarim tabiki canim en güzel heyecanimi sizinle paylasmayi seviyorum sizleri seviyorum :) biz 15 haftalık olucaz pazartesi insallah

Yazarim tabiki canim en güzel heyecanimi sizinle paylasmayi seviyorum sizleri seviyorum :) biz 15 haftalık olucaz pazartesi insallah

aynen bende sizlerle paylaşmayı ve sizi seviyorum hayatım bu arada senin alt tarafta hamilelik takvimi yok galiba demi

cnm lütfen doktorunu ara , sonuçları bildir yada git göster , inş sorun yoktur

evet canım site yoneticileri tarafından bana devredildi. ben ekleyeceğim seni akşama dopru yada yarın suan bilgisayarın basında değilimde tabletten ve telefondan zorlanıyorum

Canim benide eklermisin yas:26,ilk bebek, sehir istanbul, sat 17 ocak,tahmini dogum 24 ekim 2014

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…