Kizlar günaydin :) bugün güne enerjik basladim inşallah sizlerde iyisinizdir :) bugün bebeğimle bıcı bıcı yapabilmek için ona küvet aldim kova ve maşrapa aldim :)) kizlar sizede yakin bir A101 market varsa tavsiye ediyorum hem uygun hem de çokgüzel :)) cçok güzel bi kaç biseyler daha var kaçırmayın derim :)) sizleri çok seviyoruz teyzeleri :) inşallah pazartesi cinsiyetimizi öğrenip sizinle paylaşabiliriz :*
Allah affetsin. bence de eşi aldattı diye intşhar edecek kadar cok seviyormuydu? belki de dediğin gibi biri intihar süsü verdi. nasıl olmuş nasıl intihar etmiş?
Kizlar merhaba.cok acil birsey sorucam
Ikili testimin sonucunu birtanesi cikmis internetten baktim. Down sendromu 27,9 yaziyo.iyimi kotumu yalvaririm birsey diyin.digerindede down sendromu yaziyo ama sonuc cikmamis.bu cikan hangi sonuc onu anlayamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen ağır metallerden arındırılmış olması gerekiyormuş ne yazdı doktor ben 10 gün sonra gidicem bende yazdırmayı düşünüyorum
listeye nasıl ekleniyoruz
Çok uğrak bi yer değilse kalir canim merak etme :) sorma bir göstermedi ya pazartesi inşallah belli olur çok merak ediyorum bebisimi :))) seninde en kisa zamanda belli olur inşallah canim :))
inşallah canım döner ya valla aynen oyle 3 adam bana bakacaklar hep olsun onların prensesıde ben olcam
amin canım cümlemize
canım ya başınız sağolsun allah ailesine sabır versın genç ölümü çok zor
evet canım site yoneticileri tarafından bana devredildi. ben ekleyeceğim seni akşama dopru yada yarın suan bilgisayarın basında değilimde tabletten ve telefondan zorlanıyorum
Doktorunu ara sor inşallah bir şey yoktur. Bize de hayırlı haberler ver..
evet eşi aldatmıştı. aynı işyerinde çalışıordu kocasının aldattığı kişiyle kız. sonra evleri ayırdılar ama bi türlü boşanamadılar.
sonradan barıştılar ama etraftan neden barıştın felan diyenler çok olmuş heralde. geçen hafta istifa edicem diye gelmiş işyerine.
müdürler ikna etmişler istifa etmemesi için. izin vermişler bi hafta kafanı dinle diye. ama kafaya koymuş heralde bi şekilde.
ben konduramıyorum yine de intiharı.çok neşeli bi kızdı. nasıl yaptı hala anlam veremiyorum. belki de biri yaptı ona bunu.
allahım hayırlı ömür versin herkese. kaldıramayacağı yükle yüklemesin rabbim..
hemen sitetesinden baktımyeşil çok güzeller hayırlı olsun cnm , bebek askıları da güzelmiş
inşallah canım sağol belli olunca yazarsın gerçi ben sorarım ptesi bende 10-15 gün sonra gitmeyi düşünüyorum sağlama almak için o zaman tam 16 haftalık oluyor
Diger sonucu bekliyorum cnm.ciksin hmn aricam.
neymiş söyle:) cidden var ya elma vardı çekmecemde ekşi onu yedim azaldı baş ağrım:)
Yazarim tabiki canim en güzel heyecanimi sizinle paylasmayi seviyorum sizleri seviyorum :) biz 15 haftalık olucaz pazartesi insallah
Kizlar merhaba.cok acil birsey sorucam
Ikili testimin sonucunu birtanesi cikmis internetten baktim. Down sendromu 27,9 yaziyo.iyimi kotumu yalvaririm birsey diyin.digerindede down sendromu yaziyo ama sonuc cikmamis.bu cikan hangi sonuc onu anlayamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
erik canım çok iyi geliyo bana:))
Hangimize yetiyor kicinsiyet belli oldu mu sizin canım??
aynen bende sizlerle paylaşmayı ve sizi seviyorum hayatım bu arada senin alt tarafta hamilelik takvimi yok galiba demi
evet canım site yoneticileri tarafından bana devredildi. ben ekleyeceğim seni akşama dopru yada yarın suan bilgisayarın basında değilimde tabletten ve telefondan zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?