- 9 Nisan 2013
- 2.170
- 555
- 398
canim benim uzulme kiyamam ya esinin agzindan yanlislikla cikmistir kolay mi bunlari soylemek bak iste ailesiylede durumlar limoniymis canini sikma edin bebegi istemesydi sana hevesten hediye almazdiki bebegini sakin aldirmayi dahi dusunme o melegin sana cok ihtiyaci var yarn kontrole gittiginizzde esin resmen dedigi lafa vicdan azabi duyacakYa ailesiyle cok iyi geçinen bir insan değil. Ili haftada bir ailesini ziyarete gidiyoruz pazar gğnleri. Bu aralar bide kursa basladı. Ben cok özlüyorum seni dedim. Sonra annem iki hafta once her pazar günü gezmediğimiz yerlere gidelim dedi. Bende annemde gezmek istiyor bizimle 3 haftada bir size gidelim dedim. Benim annem biraz kokoştur oyle lüks mekanları tercih eder. Dedim annen odermi bilmiyorum sonuçta biraCık pahalı yerlere gidiyoruz bilmiyorum annen ne ister cok gelirmi diyince annemin yanında ben varım diyince bende cildirdim. Sen annenin hesabını öderken benim annem niye hesap ödüyor dedim eşimde cocugu aldır sende çalış ode ozaman dediolay bu boyle söylenir mi cok üzüldüm aldır dedi ya bu kadar mı kolay aldır demek.
Şuanda 6 haftalık bi gebeliğin var dedi doktor. Küçük olduğu için kalp atışı alamıyorum dedi.10 gün sonra gel dedi. Kese sağa yatkın ama neden sordun canım bi anlamı mı var:)
biraz moralim bozuldu. Bu hastane çok pis. Buraya gitmeyeceğim artık. 10 güne kadar sonuçlarımı alıp maltepe bölge hastanesine devam edeceğim. Düşünsene bana ultrason çıktısı bile vermedi. Kağıt bitti diyor. Bu yüzden üzüldüm biraz.
Evet canım karından ultrason. Darısı başınıza:)
Kızlar günaydınnn
Benim bu gece yatma işiyle ilgili sıkıntım var yüz üstü uyuyabiliyorum şimdi sola alıştırmaya çalışıyorum kendimi ama sanırım başaramıyorum
bence yarini bekleme canim
Yinede git bence icin rahat etsin :)))
Aynen aynen ozaman desene bense tam tersi her ay gormek istiyorum
hayırlı olsun canım kağıt için moralini bozma keseni gördün şükür on gün sonrada beğendiğin başka doktora gidersin yarında ben gidecem bakalım ne diyecek bu arada kaç haftalık dedi ?Kalp atışını 10 gün sonra duyalım dedi. Ama oraya gitmicem tabiki. Bölge hast.nE gidicem.
kesenin kaç mm olduğu da çıktıda yazar normalde ama salakların kağıdı bitmiş. Veremediler .
nasıl canım sıkıldı anlatamam. Sevinemedim doğru düzgün.
canım kullan ben gebelik düşündüğümden beri kullanıyorum halada devam ediyorum 8 ay fala oldu kullanıyorum ilk 3 ayda kullanılacakmış galiba kontrolde sorarrımKızlar ben dr gitmediğim için folic aside başlamadım henüz ama 3 ay boyunca içmiştim siz başladınız mı
merhaba kızlar, ben sizi ve kendimi dinledim . Dün izin alıp hemen doktora gittim.Çok şükür kesemizi gördük yeri güzel dedi dr . progesteron , folbiol coraspirin verdi
Tutsa tutsa 150 tutsun yani. Ayda bir yapsak ki nelere harcıyor parayı. Yok ailesine verecek parayı. Ama benim aileme vermiyor. Sonrada ayrımcılık yapan ben oluyorum. Dışlayan ben oluyorum. Kendi ailesine verip benim ailemden para beklemesi bir kere cok ayıp değilmi? Boyle diyince de cocugu aldır çalış ozaman dedi. Ben ne için uğraşıyorum ki burada. Istenmeyen bir bebek var ortada. Sanırım aldırcambabasızlığı cok iyi bilirim. Babası istemiyorsa nasıl dünyaya getiririm ben bebeği. Sizi de gerdim gece gece. Özür dilerim aizdende ama anneme anlatamam. Şuan sizden baska kimsem yok kime anlatabilirim ki bunları
Şuanda 6 haftalık bi gebeliğin var dedi doktor. Küçük olduğu için kalp atışı alamıyorum dedi.10 gün sonra gel dedi. Kese sağa yatkın ama neden sordun canım bi anlamı mı var:)
biraz moralim bozuldu. Bu hastane çok pis. Buraya gitmeyeceğim artık. 10 güne kadar sonuçlarımı alıp maltepe bölge hastanesine devam edeceğim. Düşünsene bana ultrason çıktısı bile vermedi. Kağıt bitti diyor. Bu yüzden üzüldüm biraz.
günaydın kızlar 2 akşamdır kusma , halsizlik ve uykusuzluk beni mahvediyor, ara ara kasıklarıma kramplar giriyor. aynı sorunları yaşayan varmı ?
eşin fevri davranmış ama bence sende galiba aldırıcam demekle aynı hataya düşüyosun belki herkes aynı şeyi söylüyor ama şöyle düşün hadi git aldır şuan yapabilirmisin hiç için sızlamadan
Tutsa tutsa 150 tutsun yani. Ayda bir yapsak ki nelere harcıyor parayı. Yok ailesine verecek parayı. Ama benim aileme vermiyor. Sonrada ayrımcılık yapan ben oluyorum. Dışlayan ben oluyorum. Kendi ailesine verip benim ailemden para beklemesi bir kere cok ayıp değilmi? Boyle diyince de cocugu aldır çalış ozaman dedi. Ben ne için uğraşıyorum ki burada. Istenmeyen bir bebek var ortada. Sanırım aldırcambabasızlığı cok iyi bilirim. Babası istemiyorsa nasıl dünyaya getiririm ben bebeği. Sizi de gerdim gece gece. Özür dilerim aizdende ama anneme anlatamam. Şuan sizden baska kimsem yok kime anlatabilirim ki bunları
BERKANDAMLA Ccanım seni merak ediyorum haber ver bize :26:
hayırlı olsun canım kağıt için moralini bozma keseni gördün şükür on gün sonrada beğendiğin başka doktora gidersin yarında ben gidecem bakalım ne diyecek bu arada kaç haftalık dedi ?
canım kullan ben gebelik düşündüğümden beri kullanıyorum halada devam ediyorum 8 ay fala oldu kullanıyorum ilk 3 ayda kullanılacakmış galiba kontrolde sorarrım
hadi gözün aydın leke korkulacak bişey değilmiş demiş rahatladık eeee kaç haftalıkmış senin kuzu kalp atışı ne zaman duyulacak
herkese mrb
ben nur benım ikinci gebeliğim bebeğim 21 aylık ve şimdi 5 haftalık gebeyim kısmetse 9 ekım beklenen tarihim fakat sezeryan olacagı için eylül sonu yada ekimin ilk günleri olur diye düşünüyorum. umarım saglıklı bır sekılde kucagımıza alırız bebıslerımızı
Kızlar günaydınnn
Benim bu gece yatma işiyle ilgili sıkıntım var yüz üstü uyuyabiliyorum şimdi sola alıştırmaya çalışıyorum kendimi ama sanırım başaramıyorum
herkese mrb
ben nur benım ikinci gebeliğim bebeğim 21 aylık ve şimdi 5 haftalık gebeyim kısmetse 9 ekım beklenen tarihim fakat sezeryan olacagı için eylül sonu yada ekimin ilk günleri olur diye düşünüyorum. umarım saglıklı bır sekılde kucagımıza alırız bebıslerımızı
Eki Görüntüle 965193
Kızlar dün gece herkese teşekkür ederim beni kendime getirdiniz :) sabah hiç birsey olmamış gibi uyandık cok cok özür diledi. Sinirlendim oyüzden söyledim dedi. Evet bdn Polonya'da psikoloji okudum ama terzi kendi söküğünü dilkemezmiş o misal.
Neyse dün geceye dönmek istemiyorum. Suan cok mutluyum. Bakın size bebişimden hediye. Kalbimizi duyduk bugun kocaman olmuş :) 6+5 günlüğüz suan için. Düşük tehlikem yokmuş. Haftada bir ilişkiye girebilirsiniz dedi. Bol bol su iç dedi. 1 ay sonrasına randevu verdi :)) bebişimizin sesini duyunca hersey bitti herseyi unuttum. Kıyamam ki bem ona canım o benim :))
Tebrik ederim canım yaa çooook mutlu oldum senin adına :13: Rabbim bize de duymayı nasip etsin inşallah. Sorunlarınızın çözülmüş olmasına da sevindim ayrıcaKim kıyabilir ki mucizesine.... Onlar bizim canımızdan bi parça
Sizi dinledim bol bol su içtim gittim direk karından gördük. Kızlar videoya cekin mutlaka. Istediğiniz kadar izleyebilirsiniz sonradan. Bambaşka birseymiş bu. Kalbini duymak. Henüz yeni yeni oluşuyormuş kalbi oyüzden derinden ve yavaş yavaş atıyordu cok duygulandım müthiş bir duyguymuş(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?