2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canim benim uzulme kiyamam ya esinin agzindan yanlislikla cikmistir kolay mi bunlari soylemek bak iste ailesiylede durumlar limoniymis canini sikma edin bebegi istemesydi sana hevesten hediye almazdiki bebegini sakin aldirmayi dahi dusunme o melegin sana cok ihtiyaci var yarn kontrole gittiginizzde esin resmen dedigi lafa vicdan azabi duyacak

Canım keseyi görmen adına çok sevindim:)) ama moralini bozma. Doktorun yaptığı iyi bişey değil tabi, kağıt bittiyse yeniden tak, insanlar oraya ne heyecenlar ne umutlarla geliyo. Biraz anlayışlı almalıydı bence. Kalp atışlarını duyarsın diye bekliyordum ben seni. Hayırlısı olsun canım. Bencede hastane değiştir biran önce, iyi bi yer araştır oraya git.

Evet canım karından ultrason. Darısı başınıza:)

inşallah canım..

ben bugün kadın doğumcuya gidiyim dedim. randevuları varmış bir de erken gelmemiş. erken gelseydi işe yetişiyim diye düşünüyordum.

olamadım. tahlilde 269 çıkmıştı..ne durumda bilmiyorum çıldıracağım.

Son düzenleme:
Kızlar günaydınnn

Benim bu gece yatma işiyle ilgili sıkıntım var yüz üstü uyuyabiliyorum şimdi sola alıştırmaya çalışıyorum kendimi ama sanırım başaramıyorum

Kızlar günaydınnn

Benim bu gece yatma işiyle ilgili sıkıntım var yüz üstü uyuyabiliyorum şimdi sola alıştırmaya çalışıyorum kendimi ama sanırım başaramıyorum

Bende de aynı problem var ama alışmaya çalışcaz ne yapalım. Ben yüzüstü pozisyon alıp iki kolumuda öne koyarak çıkar yol bulur gibi oldum. Ozaman karna baskı olmuyo sanki. Bi de sırt üstü yatmaya çalışıyorum.. Karnımız büyüyünce istesekte yatamıcaz

BERKANDAMLA Ccanım seni merak ediyorum haber ver bize :26:
hayırlı olsun canım kağıt için moralini bozma keseni gördün şükür on gün sonrada beğendiğin başka doktora gidersin yarında ben gidecem bakalım ne diyecek bu arada kaç haftalık dedi ?
Kızlar ben dr gitmediğim için folic aside başlamadım henüz ama 3 ay boyunca içmiştim siz başladınız mı
canım kullan ben gebelik düşündüğümden beri kullanıyorum halada devam ediyorum 8 ay fala oldu kullanıyorum ilk 3 ayda kullanılacakmış galiba kontrolde sorarrım
merhaba kızlar, ben sizi ve kendimi dinledim . Dün izin alıp hemen doktora gittim.Çok şükür kesemizi gördük yeri güzel dedi dr . progesteron , folbiol coraspirin verdi

hadi gözün aydın leke korkulacak bişey değilmiş demiş rahatladık eeee kaç haftalıkmış senin kuzu kalp atışı ne zaman duyulacak

günaydın kızlar 2 akşamdır kusma , halsizlik ve uykusuzluk beni mahvediyor, ara ara kasıklarıma kramplar giriyor. aynı sorunları yaşayan varmı ?

cnm benim bu kötü düşünceden önce bir uzaklaş..ve sakin olup bebeğinide strese sokma malesef erkekler düşünmeden konuşuyor eminim seni üzmek istememiştir.hamileliğin ilk zamanları erkekler her nekadar sevinse mutlu olsada biraz tedirgin oluyorlar...sen üzme kendini ve düşünme merak etme söylediğine pişman olup gelicek...hamilesin ve düşünmen gereken bir kuzun var...bu şekilde düşünerek kuzunuda üzüyorsun...ben bunları yazarken belkide sen çok tan kuzunu gördün..yanlış hatıramıyorsam 09:30 daydı randevun...gelince mutalak yaz...güzel haberlerni bekliyorz..

gözünaydın cnm..rabbim pıt pıtları duymayıda nasip etsin inşallah...darısı bizim başımıza...hangi hastaneye gitmiştin..?

eşin fevri davranmış ama bence sende galiba aldırıcam demekle aynı hataya düşüyosun belki herkes aynı şeyi söylüyor ama şöyle düşün hadi git aldır şuan yapabilirmisin hiç için sızlamadan
zaten onu randevudan önce yazmışsın bak sen randevudan gelince ne güzel şeyler düşüneceksin.. o kalp atışlarını duyduktan sonra ... bi dizide diyordu ya babalar bebeğini kucağına alınca baba olurmuş ama anneler bebeğini ilk hissettiği an anne olurmuş ddiye zaten istesende kopamazsınki bebeğinden heleki isteyerek bekleyerek yapılmış bir bebekten..

canım benim çok teş ederim, bugün 5+6 günlük fakat bunu ben tahmin ediyorum dr sormayı heyecandan unuttum oda söylemedi fakat o lekelenme hiçte masum değilmiş aslında düşük tehlikesi , Rabbim kuzum sana emanet . progesteronu da bunun için verdi zaten 10 gün sonra tekrar gel dedi

hoş geldin cnm rabbşm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..inşallah...

Kızlar günaydınnn

bende bel ağrısından yatamıyorum bide 3 yaşındaki kızımla uyuyunca gece sürekli tekme yiyorum...:)

Kızlar dün gece herkese teşekkür ederim beni kendime getirdiniz :) sabah hiç birsey olmamış gibi uyandık cok cok özür diledi. Sinirlendim oyüzden söyledim dedi. Evet bdn Polonya'da psikoloji okudum ama terzi kendi söküğünü dilkemezmiş o misal.

Neyse dün geceye dönmek istemiyorum. Suan cok mutluyum. Bakın size bebişimden hediye. Kalbimizi duyduk bugun kocaman olmuş :) 6+5 günlüğüz suan için. Düşük tehlikem yokmuş. Haftada bir ilişkiye girebilirsiniz dedi. Bol bol su iç dedi. 1 ay sonrasına randevu verdi :)) bebişimizin sesini duyunca hersey bitti herseyi unuttum. Kıyamam ki bem ona canım o benim :))

merhaba canım hoşgeldin aramıza

benimde muhtemel doğum tarihim 9 ekim :) sanırım aynı zamanlarda hamile kalmışız.Sen doktora gidip keseyi gördün mü benim kontrolüm pazartesi günü ve çok heeycanlıyımm :)

Tebrik ederim canım yaa çooook mutlu oldum senin adına :13: Rabbim bize de duymayı nasip etsin inşallah. Sorunlarınızın çözülmüş olmasına da sevindim ayrıca Kim kıyabilir ki mucizesine.... Onlar bizim canımızdan bi parça

Sizi dinledim bol bol su içtim gittim direk karından gördük. Kızlar videoya cekin mutlaka. Istediğiniz kadar izleyebilirsiniz sonradan. Bambaşka birseymiş bu. Kalbini duymak. Henüz yeni yeni oluşuyormuş kalbi oyüzden derinden ve yavaş yavaş atıyordu cok duygulandım müthiş bir duyguymuş (

Müthiş olmaz olur mu eminim çoook güzel bi duygudur... Su içmekle iyi yapmışın. Fotoğrafta çok net çıkmamış yalnız, sadece birini yakından çekip yüklesen de daha net görsek Bi de bebek boyu ne kadar olmuş merak ediyorum, crl yazan yere bakacaksın sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…