canım ben erik de çağlada yedim büyük marketlerde var canım
bende niyetlendim karpuza ama almamıştık bi denemek istiyorum
Ben iki haftadir karpuz yiyorum cok sık idrara cikariyo ama olsun cok hos buz gibi
ya ben bu sık idrar yüzünden gece uyamıyorum 10 defa kalkıyorumdur tuvalete
bayram çocukları bunlarbende konuşmayı düşünüyorum da daha o aşamaya gelmedik biz
Hic sorma canim.gece tuvalete gitmeyen ben dun uc kez kalktim..sanci da yapiyo karinda..
İyi yerden alırsan güzel karpuzlar :)bende niyetlendim karpuza ama almamıştık bi denemek istiyorum
Ohh ohh hepimize afiyet şeker olsun ozaman bizde de valla hergğn karpuz vardı taki annanemi kaybedene kadar eşime söyliyimde alsın manavımızdan. Bizimkilerde cok güzel baya tatlı canım ya artık yazı bekletmeye gerek kalmadı ne güzel. Erik çağla hepsini yedim ama benim canım Mısır çekiyor koçanında. Bu mısırlar ne zaman çıkacakki acaba?
Ben de çok kalkıyorum tuvalete. Ve dediğin gibi yapmazsam baskı uyguluyor idrar torbası rahime.. Ve sancı yapıyor..Hic sorma canim.gece tuvalete gitmeyen ben dun uc kez kalktim..sanci da yapiyo karinda..
günaydınhamişler hayırlı günler dilerim. benim 2 li kan sonuçlarım da geldi çok şükür temiz yanlız iki gündür sol kasığımda ağrı var sızı şeklinde ve parmağımla bastırınca acıyor ilk defa böyle oldu hamileliğimin başından beri hiç böyle olmamıştı biraz tedirgin etti beni. böyle olan varmı 13. haftadayım. :18: birde bugün saçımı boyatmaya gidiyorum saçlarım sarı bu sefer küllü açık kumral boyatıcam.. dr a göre kız olan cinsiyetimiz artık babamız kızım günaydın kızım napıyor demeye başladı bile. bir daha ki kontrolde kesin belli olur heralde. hepimizi öpüyorumm canlar..
Slm kızlar aranıza yeni geldim 10 haftalık hamileyim allahın izniyle ama böle bende çok bulantı falan olmadı .bunlar normal şeylermi anne karnında bebek kalbi durarsa falan belirti olurmu acaba nedense bi yazı okudum ve içime korku düştü.sizin nasıl hamiliğiniz gögüslerim hala şiş ve acıma var arada böle karnım ağrıyor ama hemen geçiyor ama hiç öle iştahım falan yok acıkmıyorum ilk öğrendiğim haftalar psikolojikmi bilmem çok acıkıyordum ama şimdi öle bişey yok .doktor kontrolum ayın 20 de ikili tarama falan yapılacak ama işte allahım korusun bebeklerimizi.
tşk ederimmm canım benim... dr kendide boyuyo onunda platin sarı kıscaık entel biraz kendilerisordum boyatabilirsin deriye işlemiyor kana karışmıyor sonuçta dedi. fazla solumıyacaksınız boyayı o kadar. kuaförümde zaten 3 ay sonunda boyarız demişti ben istesemde boyamazdı yani.
kızlar karnınızın altında ağrı durumları nasıl
kızlar bişey daha söyliyeceğim benim arada böyle bağırsak gurultusu gibi olmayan karnımda bişiler kıpraşıyo özellikle yemekerden sonra oluyo bu acaba bebeğin hareketleri olabilir mi
Ben bebeğin hareketlerini hissetmiyorum şuanda canım..
Karnımın altında eğilince batma oluyor..
ben de yedim :)
ama erikler yazın olduğu gibi kocaman değil daha ama idare ettik:)
karpuz da yedimTürkiyede çıkmamış iran karpuzuymuş. Bu mevsime göre güzeldi :) zaten bizim karpuzcu tektir. Bi tek ondan alırız. Hep iyisini seçip verir bize sağolsun:)
iyi yerden alırsan güzel karpuzlar :)
hiç sorma bende de aynııı.. Mısırı ne zaman pazarda görcem diye bakınıp duruyorum :/
bugün pazarda vardı bayaKayisi caglasi bulabiliyomusunyz? Dun haberlerde gordum.gormez olaydim
tşk ederimmm canım benim... dr kendide boyuyo onunda platin sarı kıscaık entel biraz kendilerisordum boyatabilirsin deriye işlemiyor kana karışmıyor sonuçta dedi. fazla solumıyacaksınız boyayı o kadar. kuaförümde zaten 3 ay sonunda boyarız demişti ben istesemde boyamazdı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?