2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar karnınızın altında ağrı durumları nasıl

kızlar bişey daha söyliyeceğim benim arada böyle bağırsak gurultusu gibi olmayan karnımda bişiler kıpraşıyo özellikle yemekerden sonra oluyo bu acaba bebeğin hareketleri olabilir mi

Slm kızlar aranıza yeni geldim 10 haftalık hamileyim allahın izniyle ama böle bende çok bulantı falan olmadı .bunlar normal şeylermi anne karnında bebek kalbi durarsa falan belirti olurmu acaba nedense bi yazı okudum ve içime korku düştü.sizin nasıl hamiliğiniz gögüslerim hala şiş ve acıma var arada böle karnım ağrıyor ama hemen geçiyor ama hiç öle iştahım falan yok acıkmıyorum ilk öğrendiğim haftalar psikolojikmi bilmem çok acıkıyordum ama şimdi öle bişey yok .doktor kontrolum ayın 20 de ikili tarama falan yapılacak ama işte allahım korusun bebeklerimizi.

bende niyetlendim karpuza ama almamıştık bi denemek istiyorum
İyi yerden alırsan güzel karpuzlar :)

Hiç sorma bende de aynııı.. Mısırı ne zaman pazarda görcem diye bakınıp duruyorum :/

saçını boyatmasan aslında yaa kimyasal ve boyadıktan sonra idrarda bile çıkıyor bu boya ee bide hamilesin yani boyatmasan daha iyi olur

Meraklanma hepimiz aynı şeyleri yaşadık..
Bende de hiç bulantı olmadı..
Karın ağrısı falan da normal olağan şeyler.
Bebeğin kalbi durur diye endişelenmen de normal. Biz de endişeleniyoruz. Ama artık daha az endişem var :))
Meraklanma ilerde daha iyi olacaksın düşüncesel olarak :)

deriye işlemiyormuymuş nasıl olur yaa... Neyse yine de karar senin canım ama inan çok zararlı

Ben bebeğin hareketlerini hissetmiyorum şuanda canım..

Karnımın altında eğilince batma oluyor..

ya ben hiç çağla yemedim ama canım çekti tadı nasıl ki onun :)

iyi yerden alırsan güzel karpuzlar :)

hiç sorma bende de aynııı.. Mısırı ne zaman pazarda görcem diye bakınıp duruyorum :/

DAMLACIM KAMURANCIM bursada var mısır buyrun gelin mısır yedireyim size :)

Son düzenleme:

doktorunda mı hamiş :) onay vermesi güzel ama her doktor onaylamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…