cnm ben smdi eczaneden alirken draje diyemi alcam ?ins bnada ypmaz hayrlsi artik
Slm kızlar aranıza yeni geldim 10 haftalık hamileyim allahın izniyle ama böle bende çok bulantı falan olmadı .bunlar normal şeylermi anne karnında bebek kalbi durarsa falan belirti olurmu acaba nedense bi yazı okudum ve içime korku düştü.sizin nasıl hamiliğiniz gögüslerim hala şiş ve acıma var arada böle karnım ağrıyor ama hemen geçiyor ama hiç öle iştahım falan yok acıkmıyorum ilk öğrendiğim haftalar psikolojikmi bilmem çok acıkıyordum ama şimdi öle bişey yok .doktor kontrolum ayın 20 de ikili tarama falan yapılacak ama işte allahım korusun bebeklerimizi.
doktorunda mı hamiş :) onay vermesi güzel ama her doktor onaylamıyor
benim doktorum kesinlikle onaylamıyor.hatta parfüm,deodarant,oda spreyi,saç spreyi kesinlikle kullanmıcaksın dedi.bende johnson baby nin kolonyasını kullanıyorum bitek
öyle diyebilirsin, yada bak dün Azure ismini yazdı orada var , ismiyle istemen daha uygun olur . Bak gör bu ilaç sayesinde demir sorununu da atlatacağız inş. ben içerken kendimi motive ederek içtim çok güzel tatlı falan dedim , eşim de diyor ki bende içeyim mi bitane bundan
Selam bende demir hapı içemediğim için doktorum bana maltofer oral solüsyon verdi küçük bir dikişlik sıvı birşey.. daha bugün aldım doktor muhakkak iç bu ayda önemli dedi bakalım tadı nasıl bilmiyorum ama umarım çok fena değildir(
öyle diyebilirsin, yada bak dün Azure ismini yazdı orada var , ismiyle istemen daha uygun olur . Bak gör bu ilaç sayesinde demir sorununu da atlatacağız inş. ben içerken kendimi motive ederek içtim çok güzel tatlı falan dedim , eşim de diyor ki bende içeyim mi bitane bundan
DAMLACIM KAMURANCIM bursada var mısır buyrun gelin mısır yedireyim size :)
canım banada belki günde 1 kere oluyo
karın altında ki batmayı cumartesi dr soracağım canım
sayfalar cok hizli gecio elli saat aramak zorunda kaliom cnm ya.draje derim anlar heralde.buara esine cok guldum
DAMLACIM KAMURANCIM bursada var mısır buyrun gelin mısır yedireyim size :)
hadiiibak şimdi nasıl çekti canım ahh ahh tencereye koyup kaynatıp tuzlayıp yemek var. hatta közde pişiripte yiyeceksin offf sen yesene bizim yerimize. ama şoyle birsey de mısırlarda cok fazla gdo varmış az yemek hatta hiç yememek lazım aslında bebiş için
ya ben hiç çağla yemedim ama canım çekti tadı nasıl ki onun :)
siz misir dionuzda bnmde gozumun onunde burger kingden hamburgerle patates kizartmasi ucuyor.ben napayim smdi
sayfalar cok hizli gecio elli saat aramak zorunda kaliom cnm ya.draje derim anlar heralde.buara esine cok guldum
Ben oglenleri yemek arasinda yiyorum...bi tek o kidemi bulandirmiyo..ins zarari olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?