2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
cnm ben smdi eczaneden alirken draje diyemi alcam ?ins bnada ypmaz hayrlsi artik

öyle diyebilirsin, yada bak dün Azure ismini yazdı orada var , ismiyle istemen daha uygun olur . Bak gör bu ilaç sayesinde demir sorununu da atlatacağız inş. ben içerken kendimi motive ederek içtim çok güzel tatlı falan dedim , eşim de diyor ki bende içeyim mi bitane bundan

hoşgeldin , hayırlı olsun . O haftalarda mide bulantısı olamaya biliyor sıkıntı yapma bende mesala 11. hafta da başlamıştı biraz. Ama herkezde olacak diye birşey yok

benim doktorum kesinlikle onaylamıyor.hatta parfüm,deodarant,oda spreyi,saç spreyi kesinlikle kullanmıcaksın dedi.bende johnson baby nin kolonyasını kullanıyorum bitek

benim doktorum da onaylamıyor , parfüm sıkma, saç boyatma dedi kısaca kimyasaldan uzak durulacak. Ben kolonya bile dökmemeye çalışıyorum

ohh herkes maşallah amma çok şey aşeriyormuş.. erikler karpuzlar:)) bende erik yedim ama karpuzu alacakken adam tavsiye etmem diyince geri indirdik
bu arada bende karnım bazı pıt pıtlar hissediyorum ama emin değilim tabii..

Merhaba kızlar çok miğde bulantılı bol mide yanmalı ve bideeeee maleseff bol gazlı bi 60 günü tamamladım. Normal olarak da kilo almak yerine bi 4 kilo verdim NE Zamannnn geçicek bilmiyorum özellikle mide yanması için bi tavsiyeniz varsa çooooooooooooooookkkkk sevinirim sağlıkla kalın

Selam bende demir hapı içemediğim için doktorum bana maltofer oral solüsyon verdi küçük bir dikişlik sıvı birşey.. daha bugün aldım doktor muhakkak iç bu ayda önemli dedi bakalım tadı nasıl bilmiyorum ama umarım çok fena değildir(

Merhaba, banada hapı içemiyorsan şurup vereyim mi dedi . Sonra vazgeçti bu tatlı hapları verdi sağolsun demir hapına olan hasasiyetimde ortadan kalmış oldu , sende şurubu içemezsen bundan iste doktorun dan

sayfalar cok hizli gecio elli saat aramak zorunda kaliom cnm ya.draje derim anlar heralde.buara esine cok guldum

DAMLACIM KAMURANCIM bursada var mısır buyrun gelin mısır yedireyim size :)

hadiii bak şimdi nasıl çekti canım ahh ahh tencereye koyup kaynatıp tuzlayıp yemek var. hatta közde pişiripte yiyeceksin offf sen yesene bizim yerimize. ama şoyle birsey de mısırlarda cok fazla gdo varmış az yemek hatta hiç yememek lazım aslında bebiş için

2gun once dr umu aradm bu demir hapini icemiom diye.oda bana baska isim vrrdi bnde onu kagida notettim ama dha alamadm.smdi gyneteron azureninkini buldum kagida not alim dedim bi baktim iki gun oncede aynisini yazmisim.meger bnm dr umda ayni hapi vermis

DAMLACIM KAMURANCIM bursada var mısır buyrun gelin mısır yedireyim size :)

Bursada var istanbulda neden yok ki

Hem ben önce senin profil resmini yicem sonra mısır yicemm :))))))) Ya o ne tatlı bi bebek Allahım bana da öyle bi bebek nasip etsin inşallah AMİN

Damla o kadar tarif edip üstüne Gdoyu hatırlatmak oldu mu şimdi?:) Bende geçen hafta marketten kavrulmuş mısır aldım, soslu diye geçiyor ama içinde katkı maddesi yoktu, ama artık hiçbir mısıra güvenilmez tabi,ben de sözde yeğenlerime aldım ama çoğunu ben yedim ve bebişten özür diledim,bir daha eve almayız kuzucuk dedim

siz misir dionuzda bnmde gozumun onunde burger kingden hamburgerle patates kizartmasi ucuyor.ben napayim smdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…