2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canim bu testlein sonuc raporlari biraz karisik oluyo bn yazdigin sonucun cikan risk dgeri oldugunu sanmiyorum hemen panik yapma doktounla gorus

Kizlar erik oldukca ucuzlamis az once merketten aldim migdeme okadar iyi geldiki anlatamam

Canim bu testlein sonuc raporlari biraz karisik oluyo bn yazdigin sonucun cikan risk dgeri oldugunu sanmiyorum hemen panik yapma doktounla gorus

Bu acaba hcg degerimi.hani 50 nin uzerindr olursa kiz,50nin altinda olunca erkek oluyomus.oyle bir forumda okumustum

günaydın hamişler hayırlı günler dilerim. benim 2 li kan sonuçlarım da geldi çok şükür temiz yanlız iki gündür sol kasığımda ağrı var sızı şeklinde ve parmağımla bastırınca acıyor ilk defa böyle oldu hamileliğimin başından beri hiç böyle olmamıştı biraz tedirgin etti beni. böyle olan varmı 13. haftadayım. :18: birde bugün saçımı boyatmaya gidiyorum saçlarım sarı bu sefer küllü açık kumral boyatıcam.. dr a göre kız olan cinsiyetimiz artık babamız kızım günaydın kızım napıyor demeye başladı bile. bir daha ki kontrolde kesin belli olur heralde. hepimizi öpüyorumm canlar..

cnm sonuçlar için gözünüz aydın , saç boyatmak konusunda doktorundan onay aldın mı?

cnm sonuçlar için gözünüz aydın , saç boyatmak konusunda doktorundan onay aldın mı?

tşk ederimmm canım benim... dr kendide boyuyo onunda platin sarı kıscaık entel biraz kendileri sordum boyatabilirsin deriye işlemiyor kana karışmıyor sonuçta dedi. fazla solumıyacaksınız boyayı o kadar. kuaförümde zaten 3 ay sonunda boyarız demişti ben istesemde boyamazdı yani.

Azcık bekleseydin doğumdan sonra boyatsaydın canım. Ne biliyim ben göze alamazdım. Boya normalde bile kötü kokuyordu bana :/

canım ben erik de çağlada yedim büyük marketlerde var canım

Ben de yedim :)
Ama erikler yazın olduğu gibi kocaman değil daha ama idare ettik:)
Karpuz da yedim Türkiyede çıkmamış iran karpuzuymuş. Bu mevsime göre güzeldi :) Zaten bizim karpuzcu tektir. Bi tek ondan alırız. Hep iyisini seçip verir bize sağolsun:)

bende niyetlendim karpuza ama almamıştık bi denemek istiyorum

Ohh ohh hepimize afiyet şeker olsun ozaman bizde de valla hergğn karpuz vardı taki annanemi kaybedene kadar eşime söyliyimde alsın manavımızdan. Bizimkilerde cok güzel baya tatlı canım ya artık yazı bekletmeye gerek kalmadı ne güzel. Erik çağla hepsini yedim ama benim canım Mısır çekiyor koçanında. Bu mısırlar ne zaman çıkacakki acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…