Selam şimdi geldi eve, dün bahsettiğimiz ilaç gynoferon canım, pembe renkli tatlı draje:)
Buldum cnm ben sayfa 1383 te adı yazıyor ,
2gun once dr umu aradm bu demir hapini icemiom diye.oda bana baska isim vrrdi bnde onu kagida notettim ama dha alamadm.smdi gyneteron azureninkini buldum kagida not alim dedim bi baktim iki gun oncede aynisini yazmisim.meger bnm dr umda ayni hapi vermis
hadi ya , o zaman sen suçlusun baba da söylemeliydin
Damla o kadar tarif edip üstüne Gdoyu hatırlatmak oldu mu şimdi?:) Bende geçen hafta marketten kavrulmuş mısır aldım, soslu diye geçiyor ama içinde katkı maddesi yoktu, ama artık hiçbir mısıra güvenilmez tabi,ben de sözde yeğenlerime aldım ama çoğunu ben yedim ve bebişten özür diledim,bir daha eve almayız kuzucuk dedim
vallami.patateste yiyon mu ketcapli mayonezli
yazmisim unutmusum orda.bilmedm ki kafam bir dunyaydi yoksa derdim.tesadufen smdi gordumde hatrladm .demekki tum doktorlar ayni veriorsenide ugrasyrdm cnm ya kusuruma bakms
hadiiibak şimdi nasıl çekti canım ahh ahh tencereye koyup kaynatıp tuzlayıp yemek var. Hatta közde pişiripte yiyeceksin offf sen yesene bizim yerimize. Ama şoyle birsey de mısırlarda cok fazla gdo varmış az yemek hatta hiç yememek lazım aslında bebiş için
bursada var istanbulda neden yok ki
hem ben önce senin profil resmini yicem sonra mısır yicemm :))))))) ya o ne tatlı bi bebek allahım bana da öyle bi bebek nasip etsin inşallah amin
kayısının olmamış hali :)
ohh herkes maşallah amma çok şey aşeriyormuş.. erikler karpuzlar:)) bende erik yedim ama karpuzu alacakken adam tavsiye etmem diyince geri indirdik
bu arada bende karnım bazı pıt pıtlar hissediyorum ama emin değilim tabii..
deme ohhh mis gibi çok güzel anlatmışşsın tatlım ama oraya gdo yazman hiç olmamışPazarda görmedim çiğ olarak ama dışarda satan var hazır tuzla yee
bilmiorum ki nie yok :) çok güzel deme benimde yiyesim gelio gördüğümde :) aminn güzelim allah herkesin gönlüne göre versin.
olmamış ya ondan yememişimdir onu ama canım çekti akşama bi markete uğramak lazım :)
Aci soslu mayonezli yiyorum...patates ve hamburger ...kola yerine de portakal suyu falan
benım son adet tarıhı 31 ocak 2013 aranıza yenıkatıldım
İnşallah cumartesi günü hastane çıkışı cinsiyet anketini tıklıcammmm :)))))))
mesaj alınmıştır ... 11 de benim de meyvem var , 12:30 da yemek paydosum , saat 4 te bilemedin 5 te de diğer meyve saatim nasıılll ? cevizimi akşam yemeye dün başladım , mede mide bulantısı yapmıştı ceviz daha önceleri
Maşallah size çalışan ama bilinçli anneler, bende bir ara hep simit pohaça yiyordum ama okulda çok iyi arkadaşlarım var, onlardan fırçayı yiyince şimdi peynir ve sütü mutlaka bulunduruyorum, bu aralar birde pekmeze başladım, tatlı aşermelerim başladı da bastırmaya çalışıyorum:))ceviz badem karaüzüm kurusu bide meyvemde var yanımda 11:00 gibi kuruyemiş zamanı hazırlanın 11de yiyoruzz:)))
Slm kızlar aranıza yeni geldim 10 haftalık hamileyim allahın izniyle ama böle bende çok bulantı falan olmadı .bunlar normal şeylermi anne karnında bebek kalbi durarsa falan belirti olurmu acaba nedense bi yazı okudum ve içime korku düştü.sizin nasıl hamiliğiniz gögüslerim hala şiş ve acıma var arada böle karnım ağrıyor ama hemen geçiyor ama hiç öle iştahım falan yok acıkmıyorum ilk öğrendiğim haftalar psikolojikmi bilmem çok acıkıyordum ama şimdi öle bişey yok .doktor kontrolum ayın 20 de ikili tarama falan yapılacak ama işte allahım korusun bebeklerimizi.
siz misir dionuzda bnmde gozumun onunde burger kingden hamburgerle patates kizartmasi ucuyor.ben napayim smdi
ayy bende deminden beri sayfayı arıyorum , tam buldum yazdım senin yazını gördüm
ya evet bebek için çok zararlı ama ben dayanamıyorum. evde patlamış mısır var pakette senin dediğin gibi soslu mısır var. dışarı cıktıpımda bardakta mısır alıyorum ve şuanda dört gözle o mısırları bekliyorum. ya bunların gdo suz olanını bulamayız dimi?
benım son adet tarıhı 31 ocak 2013 aranıza yenıkatıldım
deme ohhh mis gibi çok güzel anlatmışşsın tatlım ama oraya gdo yazman hiç olmamışPazarda görmedim çiğ olarak ama dışarda satan var hazır tuzla yee
bilmiorum ki nie yok :) çok güzel deme benimde yiyesim gelio gördüğümde :) aminn güzelim allah herkesin gönlüne göre versin.
olmamış ya ondan yememişimdir onu ama canım çekti akşama bi markete uğramak lazım :)
mmmm suan yalaniorum resmenvalla en kisa zamanda bnde yicem anneme gidimde beraber yiyek anacimla.gecen gece adama gece 11de kalk dondurma al yiyek dedim.magnum.reklami cikti karsima.fena asermeye basladm.garibim hic usenmeden gidip alip geldi Allahtan karnm daha dumduz kg almadm ama bu gidisleeeee
1de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?