2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canımmmm aklım sende kalmıştı inannnn çok mutlu oldum cok sewindimmmmmmm rabbim aranıza huzursuzlık katmasın inş bundan sonra hersey gönlünce olsunn

çok sevindim canımmm dün akşam yaşananları okuyunca içim sızladı.
Bizde 2 gün öncesi bi tartışma yaşamıştık ve ben çok üzülmüştüm.
İkimizde atlattık çok şükür.
Yerim ben o mercimeği :) kalp atışını da duymuşsunuz ne güzel bizde görüp duyabiliriz inşallah en kısa zamandaa :-*

Şimdi daha net oldu sanırım :)) bukadar oluyor ultrason cok parlıyor.

Ben de aranıza katılmak istiyorum ama henüz test yapmadım sadece belirtilerim var.

Benim 6 yaşında bir oğlum var. Daha sonra 2 düşük yaşadım. Kan pıhtılaşması sebebiyle bebeklerimin kalbi durdu. İnş bir daha yaşamam aynı şeyleri..

Hamileliklerimde hep korunmadığım ilk ayda ya da ikinci ayda hamile kaldım. Bu ay korunmadık ve gün aşırı ilişki oldu ateşimde iyi gidiyor o yüzden ümitliyim. Önceki hamileliklerimdeki belirtilerim var. Kasıklarım çok ağrıyor. Ek olarak göğüslerim çok büyüdü ve çok acıyor. Daha önce böyle olmamıştı.

3 aydır core aspirin ve folik asit içiyorum. 1 hafta sonra yani adet günümde test yapacağım çıkarsa hemen iğne başlayacağız. Endişeliyim biraz aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.

Ne dersiniz bende 2014 ekim annesi olabilirmiyim sizce?

canımmmm aklım sende kalmıştı inannnn çok mutlu oldum cok sewindimmmmmmm rabbim aranıza huzursuzlık katmasın inş bundan sonra hersey gönlünce olsunn

Âmin tatlım kimsede olmasın oyle birsey. Bu hamilelik beni bazen ele geçiriyor. Çok duygusal stres ve sinirli oluyorum. Ama dün gece herkese cok teşekkür ederim inanılmaz iyi geldiniz bana. Ne güzel burada boyle arkadaşlıklar kurmamız.

İşte bizlerde eşlerimiZde stres içerisine girdik. Sende oyleydin evet bu aralar hepimiz stres içerisindeyiz. Ama düzelcez arkadasım. Sende üzüldündiye bdn cok üzülmüştüm. Sonra moralin yerine gelince bende kendime gelmiştim. Dün yanımda oldunuz iyiki varsınız yoksa kime anlatabilirdim ki bunları ben?

Neyse bugun cok mutluyum bebişin sesi ilaç gibi geldi. Habire videoyu izliyorum. Cok güzel bir duygu. Aman diyim videoya cekin :)

İnsalla olacaksin insallah olacagiz arkadasim...bende kan pihtilasmasi yuzunden 2 bebegimi kaybettim simdi yine hamileyim ve hem coraspin hem igne kullaniyorum bakalim insallah bu sefer bebeklerimiz bizimle kalirr...ben bat tarihimden 3 gun once ogrendim hamile oldugunu ve ayni gun igneye basladim ne kdr erken baslarsak o kdr iyi biliyosun , o yuzden lutfen sende ara ara test yap belki erkenden ogrenirsin sende:)

Canım benim aynen bu hormonlar ele geçirdi bizi sanırım.Bizde çalışma konusunda kapışmıştık eşimle.Şimdilik yoluna koyduk gibi.
Unutmazsam bende mutlaka videoya çektiricem eşime yaa sabretmek çok zor ama :-/

Arkadaslar merhaba,
Bende 1 hafta once ekim 2014 annesi olacagimi ogrendim ve o gunden beri burda yazdiginiz herseyi heyecanla ve gozyaslariyla okuyorum... daha once kan pihtilasmasi nedeniyle 2 kaybim oldugu icin bebegimin kalp atisini duymadan sizlere yazmak istememistim ama benim gibi kan pihtilasmasindan muzdarip bi arkadasin daha oldugunu gorunce dayanamadim yazdimm...pazartesi gunu kontrole gidicem ve dualariniza cok ihtiyacim var lutfen eksik etmeyin...

İnşallah canım. Bende benzer durumlar yaşadım.Benim de 2 kimyasal gebeliğim ve kan pıhtılaşması nedeniyle 7 haftalık düşüğüm oldu.Daha sonrasında bu sorun tespit edildi.Çok şükür yine hamile kaldım bu süreçte ben de senin gibi coraspirin içtim hergün.Bi daha kayıp yaşamamak için adet tarihinden 3-4 gün önce idrar testlerini yaptım hep erken yakalayabilmek adına.Bu gebeliğimde de adet tarihinden 3 gün önce kan testi yaptırarak tespit ettim ve hemen iğneye başladım.Hatta dün ilk iğnemi oldum.

İnşallah bir daha bu kötü tecrübeleri yaşamayacağız ve inşallah en kısa sürede sen de sağlıklı bir gebelik yaşarsın...

bende bel ağrısından yatamıyorum bide 3 yaşındaki kızımla uyuyunca gece sürekli tekme yiyorum...:)
eşim bana çarpıcak diye öcü gibi kaçıyor benden :)))

gözünaydınnnnnnnnn kocaman olmuş bebişin darısı bizim başımıza inşallah problemlerin bitmesine sevindim canımmm

Canım benim, bu forumu okudukça sayıca baya fazla olduğumuzu görüyorum.Ben de seninle aynı durumdayım, hatta iğne saatlerimiz bile aynı biliyorsun :) Ve ben de yine kayıp yaşarım korkusuyla sevinemedim bile hiç.Öylece bekliyorum ve dua ediyorum.Bütün kalbim ve dualarım seninle, inşallah iyi haberler vereceksin hep...

geçmiş olsun canım rabbim bir daha göstermesin inşallah.Benimde pazartesi günü kontrolüm.Aynı gün yaşayacağız o güzel duyguları.Kalbini ferah tut.Doktor mutlaka ilaçla falan bi önlem alır herhalde öyle bi durum görecek olursa..

Aynen cnmm inan basima gelmeden bu dertle bas etmeye calisan bu kdr fazla insan oldugunu hic bilmezdim...stres yapmamamiz lazim ama elde diil maalesef dusunmeden yapamiyorum dr a gtmeye bile korkuyorum... Dun aksam igneyi yaparken aklima sen geldin acaba cani acidi mi diye hergun dua ediyorum Allahim hepimize saglikli gebelikler yasatsin ve bebeklerimizi sagsalin kucagimiza almayi nasip etsin insallah cnm

Aminn cnm insallah bidaha Allahim bu aciyi hickimseye yasatmasin...ilac ve igne disinda bi onlemimiz maalesef yok tatlim eger bebek olusursa ,damarlarda pihti olusmadan kan akisinda sorun olmaz ve beslenebilirse o zaman gelisecek ve kalbi atacak Allahin izniyle:)

CANIM DİKKAT ET DOKTORUN DEDİKLERİNE UY İNŞALLAH BİŞEY OLMAYACAK BEBEĞİNE

ayyyyyy çok sevindim darısı başımıza canım 6+5 ya senin tahmin doğum tarihinle uyumlu mu

Ben de aynı durumları yaşadım o yüzden ben de reglimden 3 gün önce kan testiyle öğrenip iğneye başladım. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize...

berkandamla çok sevindim şuan nasıl heyecanlıyım sanki kendim görmüşüm gibi :)
diğer sıkıntıda olan arkadaşlarda bolca dua edelim birbirimize inşALLAH bu sefer sorunsuz gebelik geçirirsiniz..

Son düzenleme:
Ben de aynı durumları yaşadım o yüzden ben de reglimden 3 gün önce kan testiyle öğrenip iğneye başladım. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize...

Aminn cnm aminn... Sanada cok gecmis olsun Allahim bidaha yasatmasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…