Günaydın, hayırlı cumalarGünaydın kızlarrrrr :)))))))
Hayırlı cumalaaarrrr :)))
İnşallah benim için de hayırlı bi gün olur. Pazar günü işe gelmemek için amirimle cebelleşebilirim
Yarın bebeğimin cinsiyetini öğreniceğim için çok heyecanlıyımmmm
Kocişimin surat ifadesini görmek için sabırsızlanıyorummm
Hepimize hayırlı olur inşallah:) Yavrularımız büyüyolar maşallah, daha dün pirinç tanesi kadarlardı:)günaydın kızlar ..çoook sağlıklı ,huzurlu,hayırlı cumalar diliyorum hepinize ..bebişler birer hafta daha büyücekler :)
Hayırlı olsun oğluşunun cicileri annesi:)) Resimler çok net olmamış canım..günaydın kızlarbiz geldik size dün söz verdiğim gibi 16. hafta ultrason görüntüsüyle geldim bide bebişimin erkek oldugunu duydugumda ilk aldıgım takımla
benimkinin suratı doktor erkek diyince farklı bi gülümseme ile kaplandı bana hangisi olursa farketmez diyodu ama erkege bi tık fazla sevindi sankio an onun yüzüne çok dikkatli bak
amin inş. canım
Günaydın hayırlı cumalar kanaman durdu demi canımgünaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
Haftanın son çalışma günü her ne kadar yorgun olsak da teşekkürler iyi dileklerin için canım:)) İnşallah enerji dolarızGunaydin herkese bol enerjik bir gun olmasi dilegiyle selamlar ve hayirli "Cuma"lar ♡♡♡
MErhaba
İlk üç ay düşük tehlikesi nedeniyle tavsiye edilmiyor diye duydum, 12. haftaya kadar jilet yaptım sonra ağdaya gittim
Ablam iki çocuğunda da ilk aydan son aya yaptırdı 40 ve 41. haftalarda doğurdu
Benden tavsiye utanmayın çekinmeyin temiz bir yerde, mümkünse tek kullanımlık kutu açtırarak yaptırın derim
günaydın kızlarbiz geldik size dün söz verdiğim gibi 16. hafta ultrason görüntüsüyle geldim bide bebişimin erkek oldugunu duydugumda ilk aldıgım takımla
Eki Görüntüle 1062938 Eki Görüntüle 1062936 Eki Görüntüle 1062937
benimkinin suratı doktor erkek diyince farklı bi gülümseme ile kaplandı bana hangisi olursa farketmez diyodu ama erkege bi tık fazla sevindi sankio an onun yüzüne çok dikkatli bak
amin inş. canım
günaydın kızlarbiz geldik size dün söz verdiğim gibi 16. hafta ultrason görüntüsüyle geldim bide bebişimin erkek oldugunu duydugumda ilk aldıgım takımla
Eki Görüntüle 1062938 Eki Görüntüle 1062936 Eki Görüntüle 1062937
Hayırlısını istiyorum artık canım erkek kız fark etmez.Günaydın, hayırlı cumalarinşallah artık cinsiyetini gösterir senin ufaklık:)) sen erkek istiyordun galiba demi Pazar günü de mi işe gidiyosun sen
GünaydınlarHayırlı cumalar herkese , kızlar ben uzun zaman sonra karşıya (avrupa yakası) geçmeyi düşünüyorum metrobüsle gidicem inş bir sorun olmaz . Akşam iş çıkışı gidicem üstelik :18: acaba hamişim diye bana yer veren hayırseverler olur mu? bendeki de iyi cesaret
teşekür ederiz canımBakıcam tabikiii :))
Kıyafet de çok güzel güle güle giyinsin :)
teşekür ederizMaşallah oğluşuna , kıyafetini de çok beğendim iyi günlerde kullanın
canım bebiş yukarı karında olursa gözükmüyo net bizde pek göremedik aşagı kasıkta çok net gözüküyo ama orayada inmedi uyuşuk sıpaGünaydın, hayırlı cumalarinşallah artık cinsiyetini gösterir senin ufaklık:)) sen erkek istiyordun galiba demi Pazar günü de mi işe gidiyosun sen
Hepimize hayırlı olur inşallah:) Yavrularımız büyüyolar maşallah, daha dün pirinç tanesi kadarlardı:)
Hayırlı olsun oğluşunun cicileri annesi:)) Resimler çok net olmamış canım..
Haftanın son çalışma günü her ne kadar yorgun olsak da teşekkürler iyi dileklerin için canım:)) İnşallah enerji dolarız
Hayırlısını istiyorum artık canım erkek kız fark etmez.
Sağlıklı hayırlı olsun yeterki...
Ultrasona geçmeden önce doktorla konuşucam. Hocam bana bugün cinsiyetini söyleyin mutlaka dicem. Göstermezse de 10 dakika sonra tekrar bakmasını rica edicem..
Normalde cumartesi pazar günü çalışmıyorum. Bu hafta toplantı var ama ben gelemiceğimi söylicem. Doktor randevum var dicem...
Karına kadar çıkıyo mu bu haftalarda demek:)) İnat değil annesi naz yapıyodur:)) karına bastırdığında korkmadın mı ben korkarım bişey olacak diye... Ayrıntılı ultrason ne zamanlar yapılması gerekiyo, bizim doktor henüz bişey demedi decanım bebiş yukarı karında olursa gözükmüyo net bizde pek göremedik aşagı kasıkta çok net gözüküyo ama orayada inmedi uyuşuk sıpa
doktor çok inatçı dedi karnıma bastıra bastıra doktor yoruldu bizimki ayakları birbirine baglamış açmadı son anda cinsiyeti gördü yoksa 1 ay daha bekletecekti bizidiğer ay ayrıntılı ultrason var inşallah o net olur
Hamile kiyafeti giyersen bir ihtimal yer verebilirler. Sen binerken dikkat et yer kapicam diye itiyorlar insani en son sen bin gerekirse sonra yer verebilirler ama kesin oturabilirim diye dusunme metrobus otobusu gecti
Günaydin kizlar
GünaydınGünaydınlar kızlar
Önemli olan sağlıklı olmaları tabi canımYarın kesinlikle öğrenmeden gelme, doktor göremedim falan derse inatlaş ,gerekirse 1 saat otur sonra tekrar gir ultrasona İsyan bayrağını çek
Toplantıya gitmemek için çok geçerli bi mazeretin var anlayışla karşılarlar diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?