2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
günaydın arkadaşlarım ve bebişimin arkadaşları hepinize hayırlı cumalar diliyorum dualarımız kabul olsun öpüyoruz sizi :)

Günaydın, hayırlı cumalar inşallah artık cinsiyetini gösterir senin ufaklık:)) sen erkek istiyordun galiba demi Pazar günü de mi işe gidiyosun sen

günaydın kızlar ..çoook sağlıklı ,huzurlu,hayırlı cumalar diliyorum hepinize ..bebişler birer hafta daha büyücekler :)
Hepimize hayırlı olur inşallah:) Yavrularımız büyüyolar maşallah, daha dün pirinç tanesi kadarlardı:)

Hayırlı olsun oğluşunun cicileri annesi:)) Resimler çok net olmamış canım..

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
Günaydın hayırlı cumalar kanaman durdu demi canım

Gunaydin herkese bol enerjik bir gun olmasi dilegiyle selamlar ve hayirli "Cuma"lar ♡♡♡
Haftanın son çalışma günü her ne kadar yorgun olsak da teşekkürler iyi dileklerin için canım:)) İnşallah enerji dolarız

Ben oğluma hamileyken hep ağda yaptım hemde kendim yaptım doğuma kadar hiç sorun olmadı 41 haftada doğum yaptım.. 11-12 kilo gibi normal kilo alırsanız görebiliyorsunuz sorun olmuyor. Bu kez de aynı devam ediyorum bakalım.. Sadece kan sulandırıcı yüzünden kıl köklerinde kanama oluyor o canımı sıkıyor biraz..

Ben ilk aylardan beridir yaptırıyorum. Allahıma şükür hiçbir sorunum olmadı. Benim ağdacı ablam çok iyi ya işiniz temiz ve hızlı hallediyor. Şimdi doğum yapacak yandım ben. Bir an önce dön dedim ona :)))

Maşallah oğluşuna , kıyafetini de çok beğendim iyi günlerde kullanın

Bakıcam tabikiii :))
Kıyafet de çok güzel güle güle giyinsin :)

Günaydın, hayırlı cumalar inşallah artık cinsiyetini gösterir senin ufaklık:)) sen erkek istiyordun galiba demi Pazar günü de mi işe gidiyosun sen
Hayırlısını istiyorum artık canım erkek kız fark etmez.
Sağlıklı hayırlı olsun yeterki...

Ultrasona geçmeden önce doktorla konuşucam. Hocam bana bugün cinsiyetini söyleyin mutlaka dicem. Göstermezse de 10 dakika sonra tekrar bakmasını rica edicem..

Normalde cumartesi pazar günü çalışmıyorum. Bu hafta toplantı var ama ben gelemiceğimi söylicem. Doktor randevum var dicem...

Günaydınlar Hayırlı cumalar herkese , kızlar ben uzun zaman sonra karşıya (avrupa yakası) geçmeyi düşünüyorum metrobüsle gidicem inş bir sorun olmaz . Akşam iş çıkışı gidicem üstelik :18: acaba hamişim diye bana yer veren hayırseverler olur mu? bendeki de iyi cesaret

Hamile kiyafeti giyersen bir ihtimal yer verebilirler. Sen binerken dikkat et yer kapicam diye itiyorlar insani en son sen bin gerekirse sonra yer verebilirler ama kesin oturabilirim diye dusunme metrobus otobusu gecti

Bakıcam tabikiii :))
Kıyafet de çok güzel güle güle giyinsin :)
teşekür ederiz canım

Maşallah oğluşuna , kıyafetini de çok beğendim iyi günlerde kullanın
teşekür ederiz

canım bebiş yukarı karında olursa gözükmüyo net bizde pek göremedik aşagı kasıkta çok net gözüküyo ama orayada inmedi uyuşuk sıpa
doktor çok inatçı dedi karnıma bastıra bastıra doktor yoruldu bizimki ayakları birbirine baglamış açmadı son anda cinsiyeti gördü yoksa 1 ay daha bekletecekti bizi diğer ay ayrıntılı ultrason var inşallah o net olur

Önemli olan sağlıklı olmaları tabi canım Yarın kesinlikle öğrenmeden gelme, doktor göremedim falan derse inatlaş ,gerekirse 1 saat otur sonra tekrar gir ultrasona İsyan bayrağını çek
Toplantıya gitmemek için çok geçerli bi mazeretin var anlayışla karşılarlar diye düşünüyorum

Karına kadar çıkıyo mu bu haftalarda demek:)) İnat değil annesi naz yapıyodur:)) karına bastırdığında korkmadın mı ben korkarım bişey olacak diye... Ayrıntılı ultrason ne zamanlar yapılması gerekiyo, bizim doktor henüz bişey demedi de

Ne olursa olsun öğrenmek istiyorum. Benim artık beklemeye sabrım kalmadı. Çok merak ediyorum bebişimin saçları uzun mu olacak kısa mı olacak diyeee
İnşallah öyle olur. Anlayışla karşılamazlarsa da kendi öküzlükleri olur :))))))))

Gunaydin arkadaslar bugun ikili tarama testi ici muaynemiz vardi cok sukur muaynemiz cok guzel gecti bizim minnak koca bebek olmus elleriyle alkis yapti ayaklarini salladi hickirdi yerdegistirdi burnunu migdesini gorduk cok sukur.ense kalinligimiz 0.9mm doktor cok iyi dedi hamd olsun boyunu olcmekte cok zorlandi boynu cok bukuk durdugu icin doktor dogru bi olcu olmayacak ama olcelim dedi 50-52 mm civarinda haftasiyla uyumlu cok sukur sonuclar carsamba cikacak insalah guzel cikar.sonra kendi doktorumla gorustum decavit ve demir hapi verdi yalniz demir hapindada folikasit ve b12 var birgun kan hapini birgun vitamini al dedi yani ikisini ayni gun alma dedi folik asiti biraktik .balik yagini sordum migden bulanmiyosa kullanabilirsin dedi bende yok kalsin simdilik cok bulantim var dedim bu sabah acayip bi bulantiyla uyandim ne varsa cikardim zor geldim kendime... insallah hep guzel haberlerimiz olsun.ha bide cinsiyet tahmininiz varmi dedim bizde tahmin olmaz kesin olmadikca demeyiz dedi ama bn hic pipiye benzer bisey goremedim kizabenzettim hayirli saglikli olsunda insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…