Dün kontrolümüze gittik ikili testi yaptırdık 12 haftalık olması gerekirken 12+4 olmuş sevindim kızımda hep bi gerilik oluyordu tansiyonumdan dolayı cinsiyeti söyleyemedi bi hareketli bi hareketli oyun zamanında gelmişsiniz çocuğun dedi doktor :) bacaklarını açmıyor fikir yürütmek mümkün değil dedi haftaya ikili testin sonucunu göstermeye gidince yine bakacak merakla 1 hafta daha bekliyorum
Günaydınsenle aynı gün beklenenen doğum tarihimiz çıktı mı göbüşün
Gunaydin arkadaslar bugun ikili tarama testi ici muaynemiz vardi cok sukur muaynemiz cok guzel gecti bizim minnak koca bebek olmus elleriyle alkis yapti ayaklarini salladi hickirdi yerdegistirdi burnunu migdesini gorduk cok sukur.ense kalinligimiz 0.9mm doktor cok iyi dedi hamd olsun boyunu olcmekte cok zorlandi boynu cok bukuk durdugu icin doktor dogru bi olcu olmayacak ama olcelim dedi 50-52 mm civarinda haftasiyla uyumlu cok sukur sonuclar carsamba cikacak insalah guzel cikar.sonra kendi doktorumla gorustum decavit ve demir hapi verdi yalniz demir hapindada folikasit ve b12 var birgun kan hapini birgun vitamini al dedi yani ikisini ayni gun alma dedi folik asiti biraktik .balik yagini sordum migden bulanmiyosa kullanabilirsin dedi bende yok kalsin simdilik cok bulantim var dedim bu sabah acayip bi bulantiyla uyandim ne varsa cikardim zor geldim kendime... insallah hep guzel haberlerimiz olsun.ha bide cinsiyet tahmininiz varmi dedim bizde tahmin olmaz kesin olmadikca demeyiz dedi ama bn hic pipiye benzer bisey goremedim kizabenzettimhayirli saglikli olsunda insallah
Gunaydin arkadaslar bugun ikili tarama testi ici muaynemiz vardi cok sukur muaynemiz cok guzel gecti bizim minnak koca bebek olmus elleriyle alkis yapti ayaklarini salladi hickirdi yerdegistirdi burnunu migdesini gorduk cok sukur.ense kalinligimiz 0.9mm doktor cok iyi dedi hamd olsun boyunu olcmekte cok zorlandi boynu cok bukuk durdugu icin doktor dogru bi olcu olmayacak ama olcelim dedi 50-52 mm civarinda haftasiyla uyumlu cok sukur sonuclar carsamba cikacak insalah guzel cikar.sonra kendi doktorumla gorustum decavit ve demir hapi verdi yalniz demir hapindada folikasit ve b12 var birgun kan hapini birgun vitamini al dedi yani ikisini ayni gun alma dedi folik asiti biraktik .balik yagini sordum migden bulanmiyosa kullanabilirsin dedi bende yok kalsin simdilik cok bulantim var dedim bu sabah acayip bi bulantiyla uyandim ne varsa cikardim zor geldim kendime... insallah hep guzel haberlerimiz olsun.ha bide cinsiyet tahmininiz varmi dedim bizde tahmin olmaz kesin olmadikca demeyiz dedi ama bn hic pipiye benzer bisey goremedim kizabenzettimhayirli saglikli olsunda insallah
amin inşallah. bana da sadece demir hapı ve balık hapı verdi doktor. vitamine gerek görmedi şimdilik
selam balık hapı olarak ne verdi
günaydın kızlarbiz geldik size dün söz verdiğim gibi 16. hafta ultrason görüntüsüyle geldim bide bebişimin erkek oldugunu duydugumda ilk aldıgım takımla
Eki Görüntüle 1062938 Eki Görüntüle 1062936 Eki Görüntüle 1062937
benimkinin suratı doktor erkek diyince farklı bi gülümseme ile kaplandı bana hangisi olursa farketmez diyodu ama erkege bi tık fazla sevindi sankio an onun yüzüne çok dikkatli bak
amin inş. canım
Kızlar selam bişi sorucam bilenler varmı?
Berkandamla vardı ne oldu ?
Merhaba güzel anneler Cumanız mübarek olsun gününüz mutlu huzurlu geçsin inşaAllah
berkandamla mimozacicegimm oldu canım :)
günaydın kızlarbiz geldik size dün söz verdiğim gibi 16. hafta ultrason görüntüsüyle geldim bide bebişimin erkek oldugunu duydugumda ilk aldıgım takımla
Eki Görüntüle 1062938 Eki Görüntüle 1062936 Eki Görüntüle 1062937
benimkinin suratı doktor erkek diyince farklı bi gülümseme ile kaplandı bana hangisi olursa farketmez diyodu ama erkege bi tık fazla sevindi sankio an onun yüzüne çok dikkatli bak
amin inş. canım
hayırlı cumalar :)hepimizin inşallah
tamam canım sağol. bende arıyorum arıyorum bulamadım.
ikimizinde cinsiyetleri belli olmamıştı son konuştuğumuzda. merak ettim. demek nick değişti :)
solgar omega-3 700 verdi.
solgar omega-3 700 verdi.
İşte benimd baya bi azaldı ve incelemişti hala aynı oyüzden eski haline dönmesini istemiyorum bi bitsin yine devam etcem lazere
Benim de bariz belli, zaten ayva göbekliydim:)) Bulantılarım geçti ve iştahım açıldı çok şükürevet aynı tarihler Allah kısmet ederse :) Benim göbek zaten vardı. Şimdi iyice belirginleşti. Hamile pantolonu giyiyorum 2 3 haftadır :)
Senin nasıl göbiş. Bulantılar falan varmı yemen içmen?
Valla bizim de kalmadı, biran önce öğren artıkNe olursa olsun öğrenmek istiyorum. Benim artık beklemeye sabrım kalmadı. Çok merak ediyorum bebişimin saçları uzun mu olacak kısa mı olacak diyeee
İnşallah öyle olur. Anlayışla karşılamazlarsa da kendi öküzlükleri olur :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?