2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

12+4 KEN göstermesi zaten zor canım benimki de göstermiyor ısrarla 14. haftadayız

amin inşallah. bana da sadece demir hapı ve balık hapı verdi doktor. vitamine gerek görmedi şimdilik

maşallah bebişine bide alkış yapmış annecine doktorunda çok havalı ne dir yani tahmin söyleyebilir, sonuçların iyi çık inş. ben demir hapını da her gün içiyorum , decaviti de . benim doktorum bir şey demedi

günaydın canım hoş geldin güzel haberlerle gelmişsin çok şükür yerim o miniğin elini ayağını bide alkışmı yapıyor boyuna bakmadannn :))) çok sevindim canım ölçümlerin iyi olmasına inşaAllah kan sonucuda sorunsuz çıkar ki ben ultrasyon sonuçlarını daha net buluyorum kandan bunlar iyi ya boşver
cinsiyette en sona senle ben kalacaz zaten

Maşallah! Kıyafetleri de çok sevimli. Üzerinde paralansın cicişleri. Erkek çocuğuna kırmızı ve lacivert uyumunu çok yakıştırıyorum.

Merhaba güzel anneler Cumanız mübarek olsun gününüz mutlu huzurlu geçsin inşaAllah

Merhaba güzel anneler Cumanız mübarek olsun gününüz mutlu huzurlu geçsin inşaAllah

hayırlı cumalar :)hepimizin inşallah

berkandamla mimozacicegimm oldu canım :)

tamam canım sağol. bende arıyorum arıyorum bulamadım.
ikimizinde cinsiyetleri belli olmamıştı son konuştuğumuzda. merak ettim. demek nick değişti :)

MaşaAllah canım oğluşuna kıyafetide çok güzelmiş Rabbim hayırlı günlerde giydirmek nasip etsin

hayırlı cumalar :)hepimizin inşallah

tamam canım sağol. bende arıyorum arıyorum bulamadım.
ikimizinde cinsiyetleri belli olmamıştı son konuştuğumuzda. merak ettim. demek nick değişti :)

Benim ben berkan damla :) senin elli oldu mu canım bm malum fazla takip edemedim buraları son zamanlar bügünde bi var bi yokum belli olduysa kusura bakma canım

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
ilk buraya yazmak istedim.
Allah nasip ederse ben de 2014 ekim bebeği annesi olacağım.
umarım birbirimize hayırlı ve faydalı oluruz.

evet aynı tarihler Allah kısmet ederse :) Benim göbek zaten vardı. Şimdi iyice belirginleşti. Hamile pantolonu giyiyorum 2 3 haftadır :)
Senin nasıl göbiş. Bulantılar falan varmı yemen içmen?
Benim de bariz belli, zaten ayva göbekliydim:)) Bulantılarım geçti ve iştahım açıldı çok şükür Toplamda 1.5 kilo almışım.

Valla bizim de kalmadı, biran önce öğren artık şehzademiz mi olacak, hanım sultan mı meraktayız. Ama ben pazartesi ancak öğrenebilirim, evde net yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…