selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
ilk buraya yazmak istedim.
Allah nasip ederse ben de 2014 ekim bebeği annesi olacağım.
umarım birbirimize hayırlı ve faydalı oluruz.
Hoşgeldin canım sağlıklı sıhhatli al yawrunu kucağınaselam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Benim de bariz belli, zaten ayva göbekliydim:)) Bulantılarım geçti ve iştahım açıldı çok şükürToplamda 1.5 kilo almışım.
Bende tam 3 kilo aldım 😃😃
Valla bizim de kalmadı, biran önce öğren artıkşehzademiz mi olacak, hanım sultan mı meraktayız. Ama ben pazartesi ancak öğrenebilirim, evde net yok
Ben çok kg aldım kızlar 4.5 kg daha 12 deyim
Üzülme canım bende 14. Haftamda 3 kilo aldım
ben 14 te 5 olurum(( ilk hamileliğimde 18 kg aldım 1 ay erken doğum yapmama rağmen bu daha fazla olacak galiba hipotroid im var, kollestrolüm yüksek,ilk hamileliğimde yüksek tansiyonum vardı hepsi etkiliyor diye düşünüyorum
Canım cok geçmiş olsun nasılsın iyimisin bugün
@ KutsalAsk canım çok teşekkür hepimiz inşallah :)))
@ lale06lale teşekkürler canım, cinsiyetini öğrenemedim. çünkü erken dedi.
kızlar, son adet tarihimi tam hatırlayamıyorum. tahmini olarak hatırladığımda 14 haftalık oluyor.
doktor bir önceki gittiğimde söylediği haftaya göre şuan 13+ 5 olmam gerekiyor.
ama dün söylediği şey 12+3. cinsiyet için çok erken dedi.
acaba 13+5 deyim de iyi beslenmedim de 12+3 dedi. kafam çok karıştı. :26:
benim gibi tarihinden emin olmayan var mı?
iyim canim hep yatıyorum zaten Allah in izniyle gecicek GÜZEL RABBİM şifa verir inşallah....Sağol canim tekrardan hayırlı cumalar dilerim.
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Benim de bariz belli, zaten ayva göbekliydim:)) Bulantılarım geçti ve iştahım açıldı çok şükürToplamda 1.5 kilo almışım.
Valla bizim de kalmadı, biran önce öğren artıkşehzademiz mi olacak, hanım sultan mı meraktayız. Ama ben pazartesi ancak öğrenebilirim, evde net yok
Telefondan alıntı yapamıyorum mu demiştin sen canım
Ben çok kg aldım kızlar 4.5 kg daha 12 deyim
sağol canım senin ki de hayırlı olsun :)Hoşgeldin cnm hayırlı olsun,
@ KutsalAsk canım çok teşekkür hepimiz inşallah :)))
@ lale06lale teşekkürler canım, cinsiyetini öğrenemedim. çünkü erken dedi.
kızlar, son adet tarihimi tam hatırlayamıyorum. tahmini olarak hatırladığımda 14 haftalık oluyor.
doktor bir önceki gittiğimde söylediği haftaya göre şuan 13+ 5 olmam gerekiyor.
ama dün söylediği şey 12+3. cinsiyet için çok erken dedi.
ilk çocuğum inşallah. acaba 13+5 deyim de iyi beslenmedim de 12+3 dedi. kafam çok karıştı. :26:
benim gibi tarihinden emin olmayan var mı?
yok canım telefonda değilim bilgisayarımdayım. ben demedim öyle bişey. henüz uygulamayı bile indirmedim. akşama inşallah :))
Ben de pkolu olduğum için emin değilim. Ultrasonu kabul ediyorum. Mecbur.
canım genital bölgeye yakınsa net görünüyo ben normaldede göişten kilo alırım yag biraz fazla oldugu için göbek deliğine yakında net görünmüyoKarına kadar çıkıyo mu bu haftalarda demek:)) İnat değil annesi naz yapıyodur:)) karına bastırdığında korkmadın mı ben korkarım bişey olacak diye... Ayrıntılı ultrason ne zamanlar yapılması gerekiyo, bizim doktor henüz bişey demedi de
inşallah canım bende çok seviyorum kırmızı laciverti bide şimdi kahve tonu erkek kıyafetleri çok moda onlarda çok tatlıMaşallah! Kıyafetleri de çok sevimli. Üzerinde paralansın cicişleri.Erkek çocuğuna kırmızı ve lacivert uyumunu çok yakıştırıyorum.
amin inşallah çok teşekür ederim iyi dilekleriniz içinMaşaAllah canım oğluşunakıyafetide çok güzelmiş Rabbim hayırlı günlerde giydirmek nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?