2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
ilk buraya yazmak istedim.
Allah nasip ederse ben de 2014 ekim bebeği annesi olacağım.
umarım birbirimize hayırlı ve faydalı oluruz.

Hoşgeldin aramızaİnşallah faydalı oluruz İlk çocuk mu, cinsiyet belli oldu mu canım

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
ilk buraya yazmak istedim.
Allah nasip ederse ben de 2014 ekim bebeği annesi olacağım.
umarım birbirimize hayırlı ve faydalı oluruz.
Hoşgeldin canım sağlıklı sıhhatli al yawrunu kucağına

Canım bebişler sağlıklı olsun boş veeer alalım kiloları beb kocamla anlaşma yaptım şişko olursam yine beni sevicek :):):):):)

@ KutsalAsk canım çok teşekkür hepimiz inşallah :)))

@ lale06lale teşekkürler canım, cinsiyetini öğrenemedim. çünkü erken dedi.

kızlar, son adet tarihimi tam hatırlayamıyorum. tahmini olarak hatırladığımda 14 haftalık oluyor.

doktor bir önceki gittiğimde söylediği haftaya göre şuan 13+ 5 olmam gerekiyor.

ama dün söylediği şey 12+3. cinsiyet için çok erken dedi.

ilk çocuğum inşallah. acaba 13+5 deyim de iyi beslenmedim de 12+3 dedi. kafam çok karıştı. :26:

benim gibi tarihinden emin olmayan var mı?

Son düzenleme:

Telefondan alıntı yapamıyorum mu demiştin sen canım

Hayırlısıyla öğreniyim de sen de pazartesi öğrenirsin :)

Ben de pkolu olduğum için emin değilim. Ultrasonu kabul ediyorum. Mecbur.

kızlar ben 16. haftama giricem inş. 2.5 kilo aldım iyi mi acaba? doktor kilo ile hiç yorum yapmıyor. Ben sordum tatıldıktan sonra çok mu dedim iyi dedi . Yorum yapmıyor hafta na göre az -çok yada, alman gereken şu falan demiyor

Ben de pkolu olduğum için emin değilim. Ultrasonu kabul ediyorum. Mecbur.

canım aynen pkolu odluğumdan tarihlerime hiç bakmazdım çok canım sıkılırdı çünkü. e şimdi de lazım oldu gördün mü :)) doktor bana 21 ekim diyor doğum tarihini. ama son gittiğim de 1 hafta daha uzattı. Allah'ım sağlıkla doğsun da tarih önemli değil.
gerçi ne yalan söyliyim burçlara çok önem vermem ama akrep arkadaşlarım üzerine alınmasın onları tenzih ediyorum, akrep burcu olmasından endişeliyim. çünkü bazı huylarını beğenmiyorum. hamileyken kınamamak için ne olur ne olmaz çok açmiyim bu konuyu:))

canım genital bölgeye yakınsa net görünüyo ben normaldede göişten kilo alırım yag biraz fazla oldugu için göbek deliğine yakında net görünmüyo
yok arkadaşım geçen ayda uyuyodu uyandıramadık hem nazlı hem inatçı hem de üşengeç zannımca
canım ultrason cihazına tepki vermedi doktor mecburen eliyle bastırdı az az .inan o kadar ayrıntı düşünmüyorumda korkmuyorumda doktorumun sakinliği banada geçti 20. haftada canım ayrıntılı ultrason

Maşallah! Kıyafetleri de çok sevimli. Üzerinde paralansın cicişleri. Erkek çocuğuna kırmızı ve lacivert uyumunu çok yakıştırıyorum.
inşallah canım bende çok seviyorum kırmızı laciverti bide şimdi kahve tonu erkek kıyafetleri çok moda onlarda çok tatlı

MaşaAllah canım oğluşuna kıyafetide çok güzelmiş Rabbim hayırlı günlerde giydirmek nasip etsin
amin inşallah çok teşekür ederim iyi dilekleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…