2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
pıhtılı arkadaslarım iğnelerle aranız nasıl??ben 2-3 gündür yine iğneyi sokacak yer bulamıyorum.(

Canım ben göbekten biraz aşağı ve yanlara doğru yapmaya başladım.Ama benim de çok acıyor.Parmağımla dokunuyorum neresi yumuşaksa oraya yapmayı deniyorum.

İstersen bir hafta bacağına geç tatlım ara vermiş olursun. Ama bazen iğnenin her milim ilerleyişinde acıyı hissediyorum ve çok zor oluyor.

Allah hepimize sabır ve kolaylık versin, bebişlerimize de sağlık versin...

Ben göbeğimiz şiştikçe ve gerildikçe ne yapacağız onu düşünüyorum

Son düzenleme:

bende öle yapıyorum neresi yumusaksa oraya yapıyım dedim ama yer bulamadım resmen göbeğimde.yine mosmor oldu bi ara cok rahat gidiodum yine başladı 4-5 gün bacaga geçiyim diyorum bacagada vurunca ilaç geri çıkıo biraz o yüzden yeterli gelmez die korkuyorum (.Allah yardımcımız olsun.
İlerleyen günleri bende merak ediyorum,daha doğru dürüst göbeğim yokkken zorlanıyosam gerilince ne olur bilemem tatlım ya.İğneler şifa olsunda bebeklerimize acıya razıyız tabi ::))

Benim bazen göbeğe yaptıktan sonra da ilaç çıkıyor göbekten, ben anlamadım yani.Bacağıma yaptığımda ise, hep kanıyor.Hem de baya kanıyor, öyle 1-2 damla değil. Bir de bacakta ilacı enjekte ederken daha çok yanıyor sanki.Göbeğe iğneyi sokmak zor, ilacı boşaltmak kolay, bacak ise tam tersi iğne kolay, ilaç zor.

Bu arada benim göbeğim baya çıktı anlamadım :) Toplamda 1 kilo aldım ama göbeğim resmen hamile göbeği oldu.İlaçlar şişiriyo diyorum :))

aynen öle canım bacağa ilacı verirken cok yanıo ( artık 3 ay bitti göbekler cıkmaya basladı :))

Bu arada biz de sabah kontrole gittik kuzucuğum gayet iyi, uyuyordu uyandırdık hanımefendiyi :) kendi doktorum da 4lü teste gerek olmadığını, test sonuçlarımı beğendiğini söyledi, içim hepten rahatladı. Darısı bütün haber bekleyenlere

Kızlar ben de 3.5 kilo aldım ama doktorum şeker ya da tansiyon problemin yoksa kilo o kadar da sorun değil demişti

Ben haftama göre baya iyim ozaman yarın 18. Haftamıza giriyoruz ve ben hala 2 ile 2,5 kilo arasında aldım

kizlar kabizlik cekenler icin soyluorum.kuru incir ve kuru kayisi ister siyahi oster turuncu olanindan yiyin ister incir yiyin.oyle guzel.sokuorki.hergun bikactane yiyip bi bardak su icin cok guzel yarior.ben cok rahatladm valla duyrulur.herzaman ananas alamayabilirsiniz ama evinizde hep bi paket kayisi bulundurabilirsiniz

Maşallah canım ozaman hem sana hem prensesine

Canim bende hepimize ettim dua bugünün önemi çok güzel namazimda hep duacigim her daim....Allah razi olsun Sağol canim dua için Allah kabul etsin....simdi minik geliyo.iyi olan koyu kahverengi olması.
Aman inşallahhh hiç kalmasın canım

Ananemin mevlidi ve bugun yarına inşallah canım anket de sayfanın üst tarafında erkeği işaretlemen gerekiyor okadar

Canım rabbim kabul etsin mevlüt yakın olsa gelir kitap tutardık

Ben haftama göre baya iyim ozaman yarın 18. Haftamıza giriyoruz ve ben hala 2 ile 2,5 kilo arasında aldım
Maşallah canım ozaman hem sana hem prensesine
Evet canım maşallah sen güzel gidiyorsun :) ayrıca teşekkür ederiz teyzesi

evet benim o yüzden dikkat etmem gerek ilk hamileliğimde yüksek tansiyonum vardı (
Anladım canım, ama ben şunu gördüm ki ne yersen ye kilo alma hızı bünyeye göre de değişiyor

Damlacım bu arada özür dilerim, girmediğim dönemlerde verdin sanırım haberi. Başın sağolsun, Allah size sabır, sağlık ve uzun ömürler versin

Ne özürü canım deme öyle ben görsen eminim birsey derdin zaten biliyorum. Gecen hafta cuma günü vefat etti annanem tam 1 hafta oldu alışmaya çalışıyorum iyiki burası var da arasıra kaçıp burada kendimi dinliyorum bebeğimi hatırlıyorum. Onun dışında ben de bazen senin gibi birşeyler kaçıyorum buralarda hele bu aralar bir listedir tutturmuş herkes ahh vaktim olsa zaten yaparım ama olmuyor üstüne aldığım vazifeyi bile yerine getiremiyorum. Ama ne biliyormusun her gece rüyamda annanemi görüyorum da bu B'ni cok rahatlatıyor

Bilmez miyim senin neler hissettiğini, ben de yıllar önce pamuk anneannesini kaybetmiş biri olarak. Her Mersin'e gidişimde uğrarım yanına. Yavaş yavaş alışıyorsun ama sevgisi hiç bitmiyor. Ben de hala zaman zaman görürüm, mutlu olurum uyanınca. Diğer arkadaşlar bilseler durumunu eminim bekler istemezler, ben genel olarak bu kadar uyumlu bir başlık görmedim çünkü bu sitede :)

Kızlar Allah size bizden daha fazla fazla kolaylık versin gerçekten..Biz hap içerken bile aman miğdem bulandı ama hap büyüktü diyoruz ama sizin işiniz bizden ne kadar zor..Bu emeklerinizin karşılığı bebişlerinizi kucağınıza aldığınızda mislince alırsınız eminim ki bu acılar o zaman unutulacak ve tatlı minnoşlarınızla bu zorlu günlerinizi gülerek hatırlayacaksınız..Allah kolaylık versin tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…