- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Bilmez miyim senin neler hissettiğini, ben de yıllar önce pamuk anneannesini kaybetmiş biri olarak. Her Mersin'e gidişimde uğrarım yanına. Yavaş yavaş alışıyorsun ama sevgisi hiç bitmiyor. Ben de hala zaman zaman görürüm, mutlu olurum uyanınca. Diğer arkadaşlar bilseler durumunu eminim bekler istemezler, ben genel olarak bu kadar uyumlu bir başlık görmedim çünkü bu sitede :)
günaydın canım hoş geldin güzel haberlerle gelmişsin çok şüküryerim o miniğin elini ayağını bide alkışmı yapıyor boyuna bakmadannn :))) çok sevindim canım ölçümlerin iyi olmasına inşaAllah kan sonucuda sorunsuz çıkar ki ben ultrasyon sonuçlarını daha net buluyorum kandan bunlar iyi ya boşver
cinsiyette en sona senle ben kalacaz zaten
cok tesekkür ederim canım düşünmen yeterli dua gönderin anananeme, yeterli benim için
Tabi tabi bilseler istemezler heralde bilmiyorum bm istemelerinde değilim ki zaten onları listeye ekleyemedim için üzülüyorum telefondan inanılmaz zor geliyor liste yapmak. Annane bir baska oluyormuş kaybedince anladım ben 24 yaşındayım sadece Polonya'ya gittiğimde annanemin yanında olamadım okada onun dışında hep beraber yaşadık oyüzden şimdi bakıyorum annenem yok hatta canını bile yine benim evimde verdi bazen annanemin vefat ettiği koltuğu görüyorum yine fena oluyorum ama zaman iyiki geçiyor ya geçmese ya dursa acının en yoğun yerinde. Neyse herkesin moralini bozmuyım ben yine öpüyorum seni
canmı gebelikte tansiyon nasıl gösteriyor kendini bende şüpheleniıyorum tuzu kaçırdığım zaman baş ağrısı aşırı halsizlik hissediyorum hiç elim kolum kalkmıyor yemek yemeye bile gücüm olmuyor hiç ölçmedim ama annem tansiyon olabilir demiştievet benim o yüzden dikkat etmem gerek ilk hamileliğimde yüksek tansiyonum vardı(
Günaydın herkese hayırlı cumalar dilerim güzel güzel haberlerle şenlenelim bügünde.
pıhtılı arkadaslarım iğnelerle aranız nasıl??ben 2-3 gündür yine iğneyi sokacak yer bulamıyorum.(
Kızlar Allah size bizden daha fazla fazla kolaylık versin gerçekten..Biz hap içerken bile aman miğdem bulandı ama hap büyüktü diyoruz ama sizin işiniz bizden ne kadar zor..Bu emeklerinizin karşılığı bebişlerinizi kucağınıza aldığınızda mislince alırsınız eminim ki bu acılar o zaman unutulacak ve tatlı minnoşlarınızla bu zorlu günlerinizi gülerek hatırlayacaksınız..Allah kolaylık versin tekrar..
selam canım nasılsın seni merak ettim biraz daha iyisindir inşallah
canım şimdiden allah kabul etsin mevlüdünüzü . çok yorma kendini tamammı ciciş :)
Itin canım biraz daha iyim Allah razı olsun sorduğun için. Sen nasılsın bebiş nasıl?
Ananemin mevlidi için hazırlık yapıyoruz bugün ekeşemem mümkün değil yarına inşallah bilgilerini özel mesajla bana iletirsen daha iyi olur
Kızlar Allah size bizden daha fazla fazla kolaylık versin gerçekten..Biz hap içerken bile aman miğdem bulandı ama hap büyüktü diyoruz ama sizin işiniz bizden ne kadar zor..Bu emeklerinizin karşılığı bebişlerinizi kucağınıza aldığınızda mislince alırsınız eminim ki bu acılar o zaman unutulacak ve tatlı minnoşlarınızla bu zorlu günlerinizi gülerek hatırlayacaksınız..Allah kolaylık versin tekrar..
Cakim walla ben gobegimin acisina dayanamiyorum o yuzden son 8-9 gundur flan bacaktan yapiyorum igneyi...bacakta ilaci verirken cok yakiyo haklisiniz ama gobegime de igneyi sokamiorum morariyohiraz daha bacaktan idare edicem artik
Ayy cok duygulandimm yazdiklariji okuyunca yaa( Allahim hepimize evlatlarini saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah canim:)
annem sağolsun birsey yaptırmıyor zaten. Nasılsın canımcım?
Slm arkadaslar...nasilsiniz?
dün hamilelikler aldim kendime...
siz aldinimi?
benim patron beni sinir ediyor kizlar ya...walla
dün diyorki bana 10 gün kesecem diyor izininden...nedenide..ben eylülde annelik iznine cikiyorum ya ondanmis. ama öyle birsey yapamazmis..kanunda yaziyor..benim patron herseyden kismak istiyor....
cümlemizden canım.. bizde iyiyiz bulantılar azaldı şükür senin 8inde randevun varmıydı
Canım ne kadar güzel ifade etmişsin durumumuzu, duygulandım cidden. Aslında yaşadığımız fiziksel acılardan daha da kötüsü, bu kadar çaba ve acıya inşallah olumsuz birşey olmaz korkusu.
14. haftaya geldim hala,kimseye söylemek istemiyorum hamileliğimi.Hala lavaboya gidince hemen kanama var mı diye bakıyorum.
Ama dediğin gibi inşallah hepsi geçecek ve hepimiz mutlu sona ulşacağız...
Hafızana hayran kaldım maşallah vardı canım senin ne zaman randevun uff bi cinsiyeti de öğrenemedik sen ya bi öğrensen artık ta yiğenimizin prens mi prenses mi olduğunu bilsek bilebilsek dimi annesi
Cok tesekkür ederim canım düşünmen yeterli dua gönderin anananeme, yeterli benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?