2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canim eklememişsinde hattirlatayyim dedim.bide anket var dedin ya o nedir?

bana göre çok iyi :))) 12 haftada 4.5 kg kıyaslarsak sen toplamda ideal olan 10-12 kg yle tamamlarsın maşallah

kızlar bende pko luyum 10 ay boyunca korunmadık bir iki ay dışında hiç düzenli olmadım 20 gün geçtiği oluyodu bende adetimi hatırlıyorum ama bebiş geç döllenme o yüzden günüm tam belli değil devlette 1 hafta geri söylüyo özelde 11 ken devlette 10 haftalıktı neyse bakalım bekleyelim sıkılınca gelirler

:) Ben en sonu biliyorum ama yumurtlama zamanı belli olmadığı için o tarihe uymuyor. Uysaydi bebeğim şimdi daha büyük olurdu. Boşver bunları bebeğimiz varya Allah bize bağışlasın. Gerisi önemli değil.
Bu arada ben hiç burcunu düşünmedim yaa!

beni de listeye ekler misiniz?

Yaş 27
Şehir istanbul
Kaçıncı Çocuk ilk çocuk
Son Adet Tarihi (emin değilim)
Tahmini Doğum Tarihi 14 ekim 2014 (inşallah)

Son düzenleme:

ehehehe sıkılınca gelir koptum ya :))))

ya çok anaçımdır doğuştan. şimdiden ben aklımda çocuğu doğruruyorum büyütüyorum huyunu tahmin etmeye çalışıyorum. çok fenayım :))) akrep burcu 21 ekimden sonra oluyor galiba, öncesi de terazi.
terazi arkadaşlarım çok iyiler çok severim. ama akrepler :))) hepsi öyle değildir ama yani bana denk gelenleri genelde hep kıskanç ve bencil olduğunu gördüm. gözüm korktu. :))

bana göre çok iyi :))) 12 haftada 4.5 kg kıyaslarsak sen toplamda ideal olan 10-12 kg yle tamamlarsın maşallah

Gerçekten mi ay hadi inş hedefim 14 kilo , aslında sürekli işyerinde oturuyorum hiç hareket yok. Akşamları eve giderken 10-15 dk yürüyüş. 8 den sonra akşam yemeği , sonra otur biraz yat bu şekilde 14 kilo ile kalabilir miyim bilmem . Son aylarda yürüyüşü artırabilirim , belki havuza yüzmeye yazılırım . Sen çok mu aldın acaba, bilemiyorum ama araştırmalarıma göre ilk üç ay en fazla 3 kilo emin olmamakla birlikte

Cinsiyette en sona ben de kalicam kizlar :)

evet canım çok aldım ilk aylarda 1 rer kg son aylarda 2 şer kg uygun olduğunu söylüyorlar

Garantilemişsin :))))))) canımızdan can veriyoruz bide beğenmesinler bari

Heeee akıllı olsun :)
Kız benim kocam çok komik meyve yerken tabağı karnıma dayıyorum napıyon sen benim çocuğum sehpa mı diyo :) sarılıyorum ona bi dk aşkım çocuk sıkışıyo diyo çok pimpirikliyiz
az az geliyo az ama bakalım doktorum normal dedi.insallah yarın doktorum güzel şeyler der :) dua edin hemi canim arkadaşlarım

Canım cuma saatini bol bol dua ile geçirdim sanada ettim merak etme inşallah allahım kabul etsin benimde kontrol yarın

az az geliyo az ama bakalım doktorum normal dedi.insallah yarın doktorum güzel şeyler der :) dua edin hemi canim arkadaşlarım

ah canım ya etmezmiiyiz mübarek günde allahım dert veripte aratmasın dermanını bu mübarek günde verir inşallah

Canim bende hepimize ettim dua bugünün önemi çok güzel namazimda hep duacigim her daim....Allah razi olsun Sağol canim dua için Allah kabul etsin....simdi minik geliyo.iyi olan koyu kahverengi olması.

pıhtılı arkadaslarım iğnelerle aranız nasıl??ben 2-3 gündür yine iğneyi sokacak yer bulamıyorum.(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…