Aynen cnmm inan basima gelmeden bu dertle bas etmeye calisan bu kdr fazla insan oldugunu hic bilmezdim...stres yapmamamiz lazim ama elde diil maalesef dusunmeden yapamiyorum dr a gtmeye bile korkuyorum... Dun aksam igneyi yaparken aklima sen geldin acaba cani acidi mi diyehergun dua ediyorum Allahim hepimize saglikli gebelikler yasatsin ve bebeklerimizi sagsalin kucagimiza almayi nasip etsin insallah cnm
Dün hastaneye yaptırdım ilk iğnemi, göbeğimi tercih ettim bende, iğnenin girişini görmek vs biraz zorlandım açıkçası, bugün kendim yapacağım için kafamı da çeviremedim.Ve ne trajikomiktir ki iğne olmaktan oldum olası hep çok korktum,ileride şeker hastası falan olursam ne yaparım diye düşünürdüm,benzeri başıma geldi ama buna da şükür.
Şırıngayı boşaltırken yandı braz,5 dk sonra birşey kalmadı.İnanırmısın ben de seni düşündüm hep, iğneyi olurken, hatta sonrasında da dedimki firstfb hiç acımıcak demişti ama beni korkutmamak içinmiş heralde:))) ama alışacağım.Yeter ki bu sefer kaybetmeyim bebeğimi.
Yarın ben de kan testi yaptıracağım, değerler ikiye katlamış mı diye, daha çok yolun başındayım...
İnsalla olacaksin insallah olacagiz arkadasim...bende kan pihtilasmasi yuzunden 2 bebegimi kaybettim simdi yine hamileyim ve hem coraspin hem igne kullaniyorum bakalim insallah bu sefer bebeklerimiz bizimle kalirr...ben bat tarihimden 3 gun once ogrendim hamile oldugunu ve ayni gun igneye basladim ne kdr erken baslarsak o kdr iyi biliyosun , o yuzden lutfen sende ara ara test yap belki erkenden ogrenirsin sende:)
İnşallah canım. Bende benzer durumlar yaşadım.Benim de 2 kimyasal gebeliğim ve kan pıhtılaşması nedeniyle 7 haftalık düşüğüm oldu.Daha sonrasında bu sorun tespit edildi.Çok şükür yine hamile kaldım bu süreçte ben de senin gibi coraspirin içtim hergün.Bi daha kayıp yaşamamak için adet tarihinden 3-4 gün önce idrar testlerini yaptım hep erken yakalayabilmek adına.Bu gebeliğimde de adet tarihinden 3 gün önce kan testi yaptırarak tespit ettim ve hemen iğneye başladım.Hatta dün ilk iğnemi oldum.
İnşallah bir daha bu kötü tecrübeleri yaşamayacağız ve inşallah en kısa sürede sen de sağlıklı bir gebelik yaşarsın...
İnşallah hepimizin bebekleri sağa salim doğar, çok sağol canım. Hangi iğneyi kullanıyorsun canım? Bir de istda isen hangi doktora gidiyorsun acaba? Birde kan testi ile mi öğrendin yoksa idrar mı? Doktor günün geçince gel dedi bana erken gidersem kızarmı diye korkuyorum..
İgne girerken acimiyo ama ilaci verirken yaniyo dedim :)) simdi sen baskasina yaptirdin ya ondan acidi cnm kendin yapinca hic acimicak bak bnm 2 gundr yaptigim ignelerden hic iz yok ama arkadasimal esim saolsun mosmor yaptilar gobegimi:)
Çok güzel maşallah, bebeğinin boyu 7.44 mm olmuş Allah nazarlardan saklasın... Büyütünce resim daha net görünüyo, iyi olmuş bu sefer teşekkürler
Clexane 0.4 kullaniyorum cnm, erken gidersen niye kizsin kizmaya ne hakki var bu igneye be kdr erken baslarsak bizim icin o kdr iyi bence bian once git...ben artik istanbulda yasamiyorum cnm
ilacı verirken insanın içi kavruluyor resmen ama neyse ki sadece bir dk sürüyor:) arkadaşlar bu arada iğneyi yaptıktan sonra birkaç dk bastırırsanız morarmasını önlemiş olursunuz, bu ilaçlar kan açıcı olduğu için deri altına geçmesini önlememiz gerekiyor.
Ayy cok sevindim cnm darisi basimiza insallah... bende pazartesi gidicem 6+ 3 olucak umarim duyulur.. ayrica sinirle soylenen seylere hic takilmayalim zaten hassas donemdeyiz durduk yere bebisimizi uzeriz dimi her sey hep oluruna variyor zaten oyle guzel evliliklerde daha yenisiniz ilk senelerde cok olur tartismalar ozellikle aile ile ilgili ama hersey oturuyor en guzeli cok takmamak bak hemencik gonlunu almis kocacinmasallah bebislerimiz saglikli olsunda gerisi gelir onlar birer mucizeee ))
eşim bana çarpıcak diye öcü gibi kaçıyor benden :)))
gözünaydınnnnnnnnn kocaman olmuş bebişin darısı bizim başımıza inşallah problemlerin bitmesine sevindim canımmm
CANIM DİKKAT ET DOKTORUN DEDİKLERİNE UY İNŞALLAH BİŞEY OLMAYACAK BEBEĞİNE
ayyyyyy çok sevindim darısı başımızacanım 6+5 ya senin tahmin doğum tarihinle uyumlu mu
Çok teşekkürler canım. İnşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız canım. İstanbulda isen ve pıhtılaşma düşük konularıyla ilgili iyi bir doktorun varsa bilgi verebilirmisin canım? Hangi doktora gidiyorsun? İğne olarak ne başladınız?
İgne girerken acimiyo ama ilaci verirken yaniyo dedim :)) simdi sen baskasina yaptirdin ya ondan acidi cnm kendin yapinca hic acimicak bak bnm 2 gundr yaptigim ignelerden hic iz yok ama arkadasimal esim saolsun mosmor yaptilar gobegimi:)
Aaa gercekten mi arkadasim bana hic bastirip ovmamam gerektigini aksi takdirde morarcagini soylemisti bnde hic bastirmadim ama yine de mosmor:) ilaci yavas yavas verince fazla yakmiyo son 2 gundr kesim yapinca ona dikkat ettim bide oyle deneyin arkadaslar:)
Eki Görüntüle 965193
Kızlar dün gece herkese teşekkür ederim beni kendime getirdiniz :) sabah hiç birsey olmamış gibi uyandık cok cok özür diledi. Sinirlendim oyüzden söyledim dedi. Evet bdn Polonya'da psikoloji okudum ama terzi kendi söküğünü dilkemezmiş o misal.
Neyse dün geceye dönmek istemiyorum. Suan cok mutluyum. Bakın size bebişimden hediye. Kalbimizi duyduk bugun kocaman olmuş :) 6+5 günlüğüz suan için. Düşük tehlikem yokmuş. Haftada bir ilişkiye girebilirsiniz dedi. Bol bol su iç dedi. 1 ay sonrasına randevu verdi :)) bebişimizin sesini duyunca hersey bitti herseyi unuttum. Kıyamam ki bem ona canım o benim :))
canimmm benimmmm gozunaydiiinnn neden boyle olduki bak stresin gece tavan yapti en sonunda sacma sapan bise yuzunden tartistiniz su siralar cok dikkat etmeniz lazim ozelliklede esinin ama emin ol o da napcagini bilememistir o yuzden bak pisman olmus sabahi umarim bir daha oyle kotu bise dusunmezsin biliyosun dimi aldirmk istemn seninde onu iatemdgne isaret ne olursa olsun babasizlik bi kader annesizlikte kimin basina ne gelecegi belli deil ama senin bebehine sımsıkı sarilman lazim her kosulda gecmis olsun tatlim bundan sonra dikkat et kendini dinle kafani bu tarz seylere yorma cok plan yapma bi yere gidilceksede gidilir yiyip icilip gezilir merak etme esinde bundan sonra uzmez seni ders olmustr dun gece ona
yazdıklarına bayadır cevap yazamadım cok tsk ederim destek için kısmet degilmiş olmadı bakalım bu ay kısmet olursa yine ekim annesi olucak kısmetten öteye gecilmiyor.Bak bende oyle kötü aylar geçirdim. Üzülme sakın stres yapma. Hatta mümkünse kk den uzak dur. İnan burası cok stres yaptırıyor insanlarda. Son ay eşim bana burayı yasakladı daha sakın günler yaşamayı çalıştım. Ve kendimi dinlemeyi bıraktığım na hamile kalabildim. Sakın üzülme olurmu emin ol bu ay olacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?