2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Dün hastaneye yaptırdım ilk iğnemi, göbeğimi tercih ettim bende, iğnenin girişini görmek vs biraz zorlandım açıkçası, bugün kendim yapacağım için kafamı da çeviremedim.Ve ne trajikomiktir ki iğne olmaktan oldum olası hep çok korktum,ileride şeker hastası falan olursam ne yaparım diye düşünürdüm,benzeri başıma geldi ama buna da şükür.

Şırıngayı boşaltırken yandı braz,5 dk sonra birşey kalmadı.İnanırmısın ben de seni düşündüm hep, iğneyi olurken, hatta sonrasında da dedimki firstfb hiç acımıcak demişti ama beni korkutmamak içinmiş heralde:))) ama alışacağım.Yeter ki bu sefer kaybetmeyim bebeğimi.

Yarın ben de kan testi yaptıracağım, değerler ikiye katlamış mı diye, daha çok yolun başındayım...

İgne girerken acimiyo ama ilaci verirken yaniyo dedim :)) simdi sen baskasina yaptirdin ya ondan acidi cnm kendin yapinca hic acimicak bak bnm 2 gundr yaptigim ignelerden hic iz yok ama arkadasimal esim saolsun mosmor yaptilar gobegimi:)

İnşallah hepimizin bebekleri sağa salim doğar, çok sağol canım. Hangi iğneyi kullanıyorsun canım? Bir de istda isen hangi doktora gidiyorsun acaba? Birde kan testi ile mi öğrendin yoksa idrar mı? Doktor günün geçince gel dedi bana erken gidersem kızarmı diye korkuyorum..

Son düzenleme:

Çok teşekkürler canım. İnşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız canım. İstanbulda isen ve pıhtılaşma düşük konularıyla ilgili iyi bir doktorun varsa bilgi verebilirmisin canım? Hangi doktora gidiyorsun? İğne olarak ne başladınız?

Eki Görüntüle 965209

Şimdi daha net oldu sanırım :)) bukadar oluyor ultrason cok parlıyor.

Ayy cok sevindim cnm darisi basimiza insallah... bende pazartesi gidicem 6+ 3 olucak umarim duyulur.. ayrica sinirle soylenen seylere hic takilmayalim zaten hassas donemdeyiz durduk yere bebisimizi uzeriz dimi her sey hep oluruna variyor zaten oyle guzel evliliklerde daha yenisiniz ilk senelerde cok olur tartismalar ozellikle aile ile ilgili ama hersey oturuyor en guzeli cok takmamak bak hemencik gonlunu almis kocacin masallah bebislerimiz saglikli olsunda gerisi gelir onlar birer mucizeee))

Clexane 0.4 kullaniyorum cnm, erken gidersen niye kizsin kizmaya ne hakki var bu igneye be kdr erken baslarsak bizim icin o kdr iyi bence bian once git...ben artik istanbulda yasamiyorum cnm

İgne girerken acimiyo ama ilaci verirken yaniyo dedim :)) simdi sen baskasina yaptirdin ya ondan acidi cnm kendin yapinca hic acimicak bak bnm 2 gundr yaptigim ignelerden hic iz yok ama arkadasimal esim saolsun mosmor yaptilar gobegimi:)

ilacı verirken insanın içi kavruluyor resmen ama neyse ki sadece bir dk sürüyor:) arkadaşlar bu arada iğneyi yaptıktan sonra birkaç dk bastırırsanız morarmasını önlemiş olursunuz, bu ilaçlar kan açıcı olduğu için deri altına geçmesini önlememiz gerekiyor.

Çok güzel maşallah, bebeğinin boyu 7.44 mm olmuş Allah nazarlardan saklasın... Büyütünce resim daha net görünüyo, iyi olmuş bu sefer teşekkürler

Âmin canımcım Rabbim hepimizin bebeklerini nazarlardan korusun

Clexane 0.4 kullaniyorum cnm, erken gidersen niye kizsin kizmaya ne hakki var bu igneye be kdr erken baslarsak bizim icin o kdr iyi bence bian once git...ben artik istanbulda yasamiyorum cnm

Arkadaşım ben İstanbuldayım, Anadolu yakasında.Doktorumun Maltepede polikliniği var. Çok uzak değilse tavsiye ederim çünkü işini şansa bırakmayan, hem kibar hem tecrübeli biri.

Aaa gercekten mi arkadasim bana hic bastirip ovmamam gerektigini aksi takdirde morarcagini soylemisti bnde hic bastirmadim ama yine de mosmor:) ilaci yavas yavas verince fazla yakmiyo son 2 gundr kesim yapinca ona dikkat ettim bide oyle deneyin arkadaslar:)

Tatlım cok teşekkür ederim yanıma oldugun için :) evet yeni evlendiğimiz için arada baya tartışmalar oluyor cevremiz yüzünden. Kolay değil yeni ortama giriyoruz tanımadığıhımız bikmediğiöiz insanların isminin yanıma anne baba ekliyoruz. Biliyorum ben aslında suanda ikimizde stres altındayız sinirliyiz. Evet psikoloğum. Denklik alamadığım için tr de çalışamıyorum. Ama kendime merhemim olmuyor işte. Ama cok doğru bu aralar konuşmaları önemsememeliyiz.

Âmin darısı hepimizin basına. Ama unutma herkese söylüyorum. Mutlaka videoya cekin. Dönüp dönüp izlerken cok duygulu oluyor insan.

eşim bana çarpıcak diye öcü gibi kaçıyor benden :)))

gözünaydınnnnnnnnn kocaman olmuş bebişin darısı bizim başımıza inşallah problemlerin bitmesine sevindim canımmm

Âmin canımm gerisi senin başına, hepinizin başına :)

CANIM DİKKAT ET DOKTORUN DEDİKLERİNE UY İNŞALLAH BİŞEY OLMAYACAK BEBEĞİNE

ayyyyyy çok sevindim darısı başımıza canım 6+5 ya senin tahmin doğum tarihinle uyumlu mu

Uyumlu canım da tam emin değilim. Eve gidince bakacağim. 27 Eylül yada 26 Eylül olması gerekiyor. Hala cok heyecanlıyım. Hesap yapamoyorumm :)

Darısı basınıza :)) sana da söylüyorum :)) videoya cek mutlaka

Canım ben önce Bülent Faka ile başladım ancak kimyasal gebeliği önemsemedi ve çok istememe rağmen pıhtılaşma testini yaptırtmadı.Daha sonra Herman İşçi2ye devam ettim, ona gittiğimde 2. kimyasal gebeliği yaşadım ve kaybettiğimde yine test istedim, gerek yok dedi.Sonra hamile kaldım ve 7 haftalıkken kaybettim maalesef.
En son prof. Dr Engin Oral'a gittim ve ilk kez o pıhtılaşma testlerini istedi ve tespit etti.Bende 7 cm çikolata kisti de vardı.Onu da ameliyat etti yaklaşık 4 ay önce. Ameliyattan sonra 6 ay içerisinde hamile kalma olasılığın çok yüksek dedi ve 4. ayında hamile kaldım.Kendisinin hem ilgisinden hem de bilgisinden çok memnunum.İstediğim zaman cebinden arayabiliyorum.
İğne olarak clexane 0,4' e başladım dün.

Valla bu akşam kendim yapmayı deneyeceğim iğneyi batırabilirsem gerisi gelir, yavaş yavaş ilacı boşaltcam, dün hemşire hepsini birden verdi, yanmanın şaşkınlığından gözlerim açık bakakaldım tavşan gibi noluyorum diye :)))Artık bi günlük tecrübem var :)

Evet canım, ovmadan sadece bastırınca morarmıyor, benim bir kere morardı şimdilik:)

canimmm benimmmm gozunaydiiinnn neden boyle olduki bak stresin gece tavan yapti en sonunda sacma sapan bise yuzunden tartistiniz su siralar cok dikkat etmeniz lazim ozelliklede esinin ama emin ol o da napcagini bilememistir o yuzden bak pisman olmus sabahi umarim bir daha oyle kotu bise dusunmezsin biliyosun dimi aldirmk istemn seninde onu iatemdgne isaret ne olursa olsun babasizlik bi kader annesizlikte kimin basina ne gelecegi belli deil ama senin bebehine sımsıkı sarilman lazim her kosulda gecmis olsun tatlim bundan sonra dikkat et kendini dinle kafani bu tarz seylere yorma cok plan yapma bi yere gidilceksede gidilir yiyip icilip gezilir merak etme esinde bundan sonra uzmez seni ders olmustr dun gece ona

Evet canım ders olmuştur kesinlikle ona ama banada sonucta ikimizde gergin zamanlardan geciyoruz. Bide yeni evli olduğumuz için bazen en ufak seyleri bile kocaman büyütüyoruz. Benim babam olmadığı için ben eşim istemezse bebeğimi nasıl dünyaya getireceğimi bilemedim. Ama bende sinirle söyledim eminim bugun kalp atışlarını duyunca kendime geldim napmısım en dedim. Zaten eşimde sabahın 6 sında uyanmış heyecandan. Bi uyandım nolur affet sinirden söyledim herseyi dedi. Barıştık sonra :)) ama kara aldım bundan sonra önemsemeyeceğim herseyi. Hamilelikten ötürü zaten cok gergindim dün aksamdan heyecandan. Sonrada boyle oldu işte. Aman unutalım şimdi bunları :))

Ben bebişimizin gördüm bugun :)) kalbi atıyordu pır pır pır :)) Rabbim hepinize yaşatsın bu anı. Sanada söylüyorum mutlaka videoya cek :)) hala inanamıyorum kalbi atıyordu duydum ve cok duygulandım :s

aramiza yeni katilan taze annislere hosgeldiniz diyorumm :))) bugun benim midem bi tuhaf basim agriyo bide kasik agrim cok sukur yok ama hep uyuyasim var kizlar yataktan zor kalkiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…