Canım ben önce Bülent Faka ile başladım ancak kimyasal gebeliği önemsemedi ve çok istememe rağmen pıhtılaşma testini yaptırtmadı.Daha sonra Herman İşçi2ye devam ettim, ona gittiğimde 2. kimyasal gebeliği yaşadım ve kaybettiğimde yine test istedim, gerek yok dedi.Sonra hamile kaldım ve 7 haftalıkken kaybettim maalesef.
En son prof. Dr Engin Oral'a gittim ve ilk kez o pıhtılaşma testlerini istedi ve tespit etti.Bende 7 cm çikolata kisti de vardı.Onu da ameliyat etti yaklaşık 4 ay önce. Ameliyattan sonra 6 ay içerisinde hamile kalma olasılığın çok yüksek dedi ve 4. ayında hamile kaldım.Kendisinin hem ilgisinden hem de bilgisinden çok memnunum.İstediğim zaman cebinden arayabiliyorum.
İğne olarak clexane 0,4' e başladım dün.
Evet canım ders olmuştur kesinlikle ona ama banada sonucta ikimizde gergin zamanlardan geciyoruz. Bide yeni evli olduğumuz için bazen en ufak seyleri bile kocaman büyütüyoruz. Benim babam olmadığı için ben eşim istemezse bebeğimi nasıl dünyaya getireceğimi bilemedim. Ama bende sinirle söyledim eminim bugun kalp atışlarını duyunca kendime geldim napmısım en dedim. Zaten eşimde sabahın 6 sında uyanmış heyecandan. Bi uyandım nolur affet sinirden söyledim herseyi dedi. Barıştık sonra :)) ama kara aldım bundan sonra önemsemeyeceğim herseyi. Hamilelikten ötürü zaten cok gergindim dün aksamdan heyecandan. Sonrada boyle oldu işte. Aman unutalım şimdi bunları :))
Ben bebişimizin gördüm bugun :)) kalbi atıyordu pır pır pır :)) Rabbim hepinize yaşatsın bu anı. Sanada söylüyorum mutlaka videoya cek :)) hala inanamıyorum kalbi atıyordu duydum ve cok duygulandım :s
Evet canım ders olmuştur kesinlikle ona ama banada sonucta ikimizde gergin zamanlardan geciyoruz. Bide yeni evli olduğumuz için bazen en ufak seyleri bile kocaman büyütüyoruz. Benim babam olmadığı için ben eşim istemezse bebeğimi nasıl dünyaya getireceğimi bilemedim. Ama bende sinirle söyledim eminim bugun kalp atışlarını duyunca kendime geldim napmısım en dedim. Zaten eşimde sabahın 6 sında uyanmış heyecandan. Bi uyandım nolur affet sinirden söyledim herseyi dedi. Barıştık sonra :)) ama kara aldım bundan sonra önemsemeyeceğim herseyi. Hamilelikten ötürü zaten cok gergindim dün aksamdan heyecandan. Sonrada boyle oldu işte. Aman unutalım şimdi bunları :))
Ben bebişimizin gördüm bugun :)) kalbi atıyordu pır pır pır :)) Rabbim hepinize yaşatsın bu anı. Sanada söylüyorum mutlaka videoya cek :)) hala inanamıyorum kalbi atıyordu duydum ve cok duygulandım :s
canimmmm beniiiimmm senn cook iyi kalpli bi annesin zaten yapamazdin oyle bise bu konu kapanmistir ne guzel ne mutlu sana darisi hepimizin basina ooyy o pit pit sesleri kulagini cinlatsin hep bebisine kendine iyi bak tatlim ohhh gun senin gunun rahatla artik masallah hadi bakalim artik siradaki iyi habetlerle sevincimizi paylasmaya
canimmm benimmmm gozunaydiiinnn neden boyle olduki bak stresin gece tavan yapti en sonunda sacma sapan bise yuzunden tartistiniz su siralar cok dikkat etmeniz lazim ozelliklede esinin ama emin ol o da napcagini bilememistir o yuzden bak pisman olmus sabahi umarim bir daha oyle kotu bise dusunmezsin biliyosun dimi aldirmk istemn seninde onu iatemdgne isaret ne olursa olsun babasizlik bi kader annesizlikte kimin basina ne gelecegi belli deil ama senin bebehine sımsıkı sarilman lazim her kosulda gecmis olsun tatlim bundan sonra dikkat et kendini dinle kafani bu tarz seylere yorma cok plan yapma bi yere gidilceksede gidilir yiyip icilip gezilir merak etme esinde bundan sonra uzmez seni ders olmustr dun gece ona
Çok teşekkür ederim canım ilgin için, faktör 5 leiden heterezigotum ben sen de ne çıktı?
Bir de bu doktorun özel muayenehanesi var sanırım, sakıncası yoksa ücreti soracağım canım muayenesi ne kadar acaba?
Canım gözün Aydın darısı başımıza inşallah
Bişey sorucam senin sağ taraftamıydı sağ taraftamı
canimmmm beniiiimmm senn cook iyi kalpli bi annesin zaten yapamazdin oyle bise bu konu kapanmistir ne guzel ne mutlu sana darisi hepimizin basina ooyy o pit pit sesleri kulagini cinlatsin hep bebisine kendine iyi bak tatlim ohhh gun senin gunun rahatla artik masallah hadi bakalim artik siradaki iyi habetlerle sevincimizi paylasmaya:)))
Canım ne demek lafı mı olur, istediğin her konuda yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.Benim Lupus antikoagülanı negatif çıkması gerekirken pozitif çıktı.Diğer herşey normal, kan pıhtılaşmasına sebep buymuş.
2 ayrı muayenehanesi var, biri Florya'da diğeri Nişantaşında. Muayene ücreti yanılmıyorsam 250 ama nakit 220 sanırım.Benim özel sigortadan düştüğü için net fiyatı hatırlayamıyorum canım.
Baktımda anlayamadımDoktora sordum ortada dedi :) ama ultrasona baktım açıkcası anlamadım :)) buraya ekledim 2-3 sayfa oncesinde olması gerekiyor baksana belki sen anlarsın :) darısı hepinizin başına inşallah :))
Anladım benim için biraz yüksek bir fiyat ben 100 veriyorum o bile fazla geliyor medipolde bir doçent var ona gidiyorum şimdilik. Teşekkürler canım..
insallah canim darisi basimiza dinleniyorum zaten canim evet midem bi tuhaf kusma faln yok ama istahim yok zorla biseler yiyorum ama yedikten sonra hafif duzeliyo midemEvet evet gün benim günüm :) bir daha ki randevu 1 ay sonra. Şuan hiç stresim yok. Ama anladım ki randevuya yakın başlıyor stresim :) sende yat dinlen yrgunsan bebişimizi yormaaa :) hepinizin başına inşallah ama gercekten bol bol su içip girin o ultrasona. Bu arada yalnış hatırlıyor olabilirim ama Midem kötümü dedin?
Baktımda anlayamadımbende yarın gitcem çok heyecan yaptım
Bide sen sağ erkek sol kız falan dedin ya takıldım onadoğum yapanlara bile soruyorum
Allah hepimize sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Valla bu akşam kendim yapmayı deneyeceğim iğneyi batırabilirsem gerisi gelir, yavaş yavaş ilacı boşaltcam, dün hemşire hepsini birden verdi, yanmanın şaşkınlığından gözlerim açık bakakaldım tavşan gibi noluyorum diye :)))Artık bi günlük tecrübem var :)
Evet canım, ovmadan sadece bastırınca morarmıyor, benim bir kere morardı şimdilik:)
insallah canim darisi basimiza dinleniyorum zaten canim evet midem bi tuhaf kusma faln yok ama istahim yok zorla biseler yiyorum ama yedikten sonra hafif duzeliyo midem
Anladım benim için biraz yüksek bir fiyat ben 100 veriyorum o bile fazla geliyor medipolde bir doçent var ona gidiyorum şimdilik. Teşekkürler canım..
nasi tarif etsem ki hani tam afedersin ogurceeksin gibi olur ama ramak kalir ya oyyle bisey kazinma deil simdi kendime cavdar ekmegiyle bi dilim tost yaptim zoraki ama yedikten sonra biraz iyi oldu gibi midem bide ben cok su icemiyorum sen dediginden beri zorlayarak biraz biraz icmeye basladim zaten cay icmiyorum meyve suyu aldim onuda icemedim sut aldim sutu hic sevmem biraz zorlanicam galiba ama benim annem cay tiryakisi valla gecende sordum hamileyken daha cok iciyodum dedi ama acik ic dedi iki gun once bi tek ictim o kadrMidende kazınma mı var? Bende de ilk boyle basladı sonra mide bulantısı eşlik etmeye basladı
Uyumlu canım da tam emin değilim. Eve gidince bakacağim. 27 Eylül yada 26 Eylül olması gerekiyor. Hala cok heyecanlıyım. Hesap yapamoyorumm :)
Darısı basınıza :)) sana da söylüyorum :)) videoya cek mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?