2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Çok teşekkür ederim canım ilgin için, faktör 5 leiden heterezigotum ben sen de ne çıktı?
Bir de bu doktorun özel muayenehanesi var sanırım, sakıncası yoksa ücreti soracağım canım muayenesi ne kadar acaba?

sorunsuz bi hamilelik gecirmen dilegiyle artık kendini degil mercimegi düşün ve hiç sinirlenip üzme kendinide bebişinide

Ben bebişimizin gördüm bugun :)) kalbi atıyordu pır pır pır :)) Rabbim hepinize yaşatsın bu anı. Sanada söylüyorum mutlaka videoya cek :)) hala inanamıyorum kalbi atıyordu duydum ve cok duygulandım :s[/QUOTE]

Canım gözün Aydın darısı başımıza inşallah
Bişey sorucam senin sağ taraftamıydı sağ taraftamı

Bişey sorucam senin sağ taraftamıydı sol taraftamı

Son düzenleme:
canimmmm beniiiimmm senn cook iyi kalpli bi annesin zaten yapamazdin oyle bise bu konu kapanmistir ne guzel ne mutlu sana darisi hepimizin basina ooyy o pit pit sesleri kulagini cinlatsin hep bebisine kendine iyi bak tatlim ohhh gun senin gunun rahatla artik masallah hadi bakalim artik siradaki iyi habetlerle sevincimizi paylasmaya :)))

Ben bebişimizin gördüm bugun :)) kalbi atıyordu pır pır pır :)) Rabbim hepinize yaşatsın bu anı. Sanada söylüyorum mutlaka videoya cek :)) hala inanamıyorum kalbi atıyordu duydum ve cok duygulandım :s

Bişey sorucam senin sağ taraftamıydı sağ taraftamı [/QUOTE]

Doktora sordum ortada dedi :) ama ultrasona baktım açıkcası anlamadım :)) buraya ekledim 2-3 sayfa oncesinde olması gerekiyor baksana belki sen anlarsın :) darısı hepinizin başına inşallah :))

Canım ne demek lafı mı olur, istediğin her konuda yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.Benim Lupus antikoagülanı negatif çıkması gerekirken pozitif çıktı.Diğer herşey normal, kan pıhtılaşmasına sebep buymuş.

2 ayrı muayenehanesi var, biri Florya'da diğeri Nişantaşında. Muayene ücreti yanılmıyorsam 250 ama nakit 220 sanırım.Benim özel sigortadan düştüğü için net fiyatı hatırlayamıyorum canım.

Bişey sorucam senin sağ taraftamıydı sağ taraftamı

Doktora sordum ortada dedi :) ama ultrasona baktım açıkcası anlamadım :)) buraya ekledim 2-3 sayfa oncesinde olması gerekiyor baksana belki sen anlarsın :) darısı hepinizin başına inşallah :))[/QUOTE]
Baktımda anlayamadım bende yarın gitcem çok heyecan yaptım
Bide sen sağ erkek sol kız falan dedin ya takıldım ona doğum yapanlara bile soruyorum
Allah hepimize sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Evet evet gün benim günüm :) bir daha ki randevu 1 ay sonra. Şuan hiç stresim yok. Ama anladım ki randevuya yakın başlıyor stresim :) sende yat dinlen yrgunsan bebişimizi yormaaa :) hepinizin başına inşallah ama gercekten bol bol su içip girin o ultrasona. Bu arada yalnış hatırlıyor olabilirim ama Midem kötümü dedin?

Anladım benim için biraz yüksek bir fiyat ben 100 veriyorum o bile fazla geliyor medipolde bir doçent var ona gidiyorum şimdilik. Teşekkürler canım..

Doktora sordum ortada dedi :) ama ultrasona baktım açıkcası anlamadım :)) buraya ekledim 2-3 sayfa oncesinde olması gerekiyor baksana belki sen anlarsın :) darısı hepinizin başına inşallah :))
Baktımda anlayamadım bende yarın gitcem çok heyecan yaptım
Bide sen sağ erkek sol kız falan dedin ya takıldım ona doğum yapanlara bile soruyorum
Allah hepimize sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
[/QUOTE]

Bana hurafe gibi geliyor. Ama ilk gittiğim ultrasona göre bakıyorum sağda duruyor. Ama bugun ortaya geçmeyi tercih etmiş mi nedir anlamadım ki ben. Kalp atışları bitti şimdi cinsiyete sardım :) hep bir merakla geçecek sanırım bu 9 ay :) Rabbim inş sanada duyurur kalp atışlarını. Bol bol su iç tammı videoyu da unutma

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım benim için biraz yüksek bir fiyat ben 100 veriyorum o bile fazla geliyor medipolde bir doçent var ona gidiyorum şimdilik. Teşekkürler canım..

Haklısın ama sonuçta birçok iyi doktor var,eminim ki medipoldeki de çok iyi bir doktordur.Allah en iyilerini karşımıza çıkarsın. En kısa sürede iyi haberlerini alırız inşallah canım,tabi biz de bebeğimizi kaybetmeyip iyi haber paylaşırız.

insallah canim darisi basimiza dinleniyorum zaten canim evet midem bi tuhaf kusma faln yok ama istahim yok zorla biseler yiyorum ama yedikten sonra hafif duzeliyo midem

Bana hurafe gibi geliyor. Ama ilk gittiğim ultrasona göre bakıyorum sağda duruyor. Ama bugun ortaya geçmeyi tercih etmiş mi nedir anlamadım ki ben. Kalp atışları bitti şimdi cinsiyete sardım :) hep bir merakla geçecek sanırım bu 9 ay :) Rabbim inş sanada duyurur kalp atışlarını. Bol bol su iç tammı videoyu da unutma[/QUOTE]

Yani öyledirde insan yimese merak ediyo işte :)
Benim daha erken ama inşallah bende duyarım,tavsiyelerine uycam

: )) bak görüceksin cnm kendin yaparken iğnenin girdiğini bile anlamayacaksın sadece 2 parmagınla etini iyi sıkıstır yeter:)

insallah canim darisi basimiza dinleniyorum zaten canim evet midem bi tuhaf kusma faln yok ama istahim yok zorla biseler yiyorum ama yedikten sonra hafif duzeliyo midem

Midende kazınma mı var? Bende de ilk boyle basladı sonra mide bulantısı eşlik etmeye basladı

Koşuyolu medipoldemisin tatlım? Daha once konuşmuş olabiliriz ama unutmuş olabilirim :s

Midende kazınma mı var? Bende de ilk boyle basladı sonra mide bulantısı eşlik etmeye basladı
nasi tarif etsem ki hani tam afedersin ogurceeksin gibi olur ama ramak kalir ya oyyle bisey kazinma deil simdi kendime cavdar ekmegiyle bi dilim tost yaptim zoraki ama yedikten sonra biraz iyi oldu gibi midem bide ben cok su icemiyorum sen dediginden beri zorlayarak biraz biraz icmeye basladim zaten cay icmiyorum meyve suyu aldim onuda icemedim sut aldim sutu hic sevmem biraz zorlanicam galiba ama benim annem cay tiryakisi valla gecende sordum hamileyken daha cok iciyodum dedi ama acik ic dedi iki gun once bi tek ictim o kadr

Uyumlu canım da tam emin değilim. Eve gidince bakacağim. 27 Eylül yada 26 Eylül olması gerekiyor. Hala cok heyecanlıyım. Hesap yapamoyorumm :)

Darısı basınıza :)) sana da söylüyorum :)) videoya cek mutlaka

canım yarın 11 de randevum var 9 dan sonra wc ye gitmem suyumu içer giderim son adete göre benimki 5+2 oluyor sadece kesemizi görürüüz kalp atışlarında heyecandan unutmazsak video ya çekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…