2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar ben 4 haftalıkken yani ilk ögrendiğimde direk doktora gitmiştim.
Bebeğin oluştuğu bölgeyi gösterdi bi de kist var dedi kisti de gösterdi.
Bazı gebeliklerde bu kist olabilir dedi 4. ayda kaybolmasını bekleriz takip edicez dedi.
Bugün 5+2 günlüğüz ve kisti gösterdiği tarafta yani sağ kasığımda ara ara ağrılar oluyor.
Doktor kontrolümde pazartesi günü.
Pazartesi gününü beklesem mi doktoru arayıp sorsam mı bilemedim.
Arkadaşlar ya üşüttün yada bebek büyüyo ondan ağrıyo falan diyolar ama benim içim rahat değil :-/ napsam ?

Cok gariptir ki bende çay hiç sevmem ama hamile olduğumdan beri cayın demini içmek istiyor canım :) tabi içmiyorum ama istiyorum işte. Anladım canım iyi olmuştur miden biraz daha. Bak doktor dedi oyle olduğunda tuzlu kraker falan yemeye çalış. Gecende duydum patatesi haşlayıptuz serpip yiyebilirsin. Midene iyi gelecek gemde patates tok tutacaktır. Evet canım suyu sakın ihmal etme. Ben hergün 2,5 litre su içmeye calısıyorum. Dün mesela içmedim kasık ağrılarım vardı, kıntımda fazlaydı. Bilmiyorum belkide psikolojik ama doktorda bugun bol bol su iç diyince dedim doğru birşeyler var bu olayda. Miden bulanmasa su içmeye çalış dedi. Su zaten önemli ama hamilelikte daha önemli oldu sanırım.

Kuzum sen delimisin :)) niye bekliyorsun arayıp doktora sorsana içini rahatlatmış olursun. Deme demişsin ama normal yani o batmalar. Ee bende de oluyor herkeste oluyor bence kistle alakalı değildir bu ağrın. Ama stres yapmamak adına bence doktorunu arayıp sormalısın :)

Son düzenleyen: Moderatör:
canim bence ya doktorunu ara yada git bekleme icin rahat eder ama cok stres yapma insallah hersey yolundadir

canım yarın 11 de randevum var 9 dan sonra wc ye gitmem suyumu içer giderim son adete göre benimki 5+2 oluyor sadece kesemizi görürüüz kalp atışlarında heyecandan unutmazsak video ya çekerim

Eşine soyle girmeden bu mükemmel bir hatıranız olarak kalacak elinde :) ilk duyuş ilk heyecan ben aa duyuyorum inanmıyorum kalbi diye bağırmışım telefonda cok komik duruyor sesim :)) hatta doktora sağdamı sollamış diye sordum orda eşim cinsiyeti için soruyor dedi dalga geçtiler benimle :) doktor dedi hey Allahım nerden çıkartıyorsunuz bunları ben hiç duymadım boyle seyler ahh bu internet dedi sonra hepsi videoda var :))/ düşünsene cocuğun büyükçe dinleyecek bunları :)) inşallah sende duyarsın inşallah dua ediyorum :)

hem cayi sevmemek hemde demini icmek istemek iste gebeligin en belirgin ozelligi desene :)))) evet krakeri duymustum ben asslinda normaldede hergun tuketirim aaa neden aklimdan cikti ki bid3 bildiim halde patateside cok severim ama krakerimi hemen yanimaa aliyorum canim hatirlattigin icin tesekkr ederim :* evet su konusunda kendimi asmam lazim

Evet batmalar herkeste oluyormuş okudum bende onu ama şu kist var dedi ya ben ogünden beri bir sonraki kontrolü iple çekiyorum ve en ufak şeyde telaşlanıyorum :-/ bi arıyım en güzeli

ftskskn merhaba canım dün sigarayla ilgiliyazmışsın ama cevap veremedim kusura bakma. Bende yaklaşık. 8 yıldır içiyordum. Ilk randevumda doktora gittim sigara içiyırmusun dedi evet dedim. Bırakman lazım, bırakınca bana haber ver dedi. Sonra durdu dediki, şimdi yukardan yeni doğan bir bebeği getirsem eline de sigarayı versem, aynı ortamda sigara içermisin dedi hatta suratına üflermisin dedi, hayır yapmam, yapamam dedim. Sonra devam etti. Bebeğini aldın kucagına 9 ay tüm sıkıntısını cekmişssin ve cocuğun sağlıklı ama belirlenemeyen bir zayıflığı var bu sebepten küvezde tutuluyor. Sen sadece gelip sütünü verip gidiyorsun. Orayada bir hemşire var cocuğunun yanında sigara içiyor suratına üflüyor dedi olağan bir şekildemi karşılarsın dedi, hayır dedim. Peki günahsız yavrunun ne günahı var dedi neden yapıyorsun? Neden onn suratına üflüyorsun karnında tutunmaya calısırken dedi. Ben tabi kızarsın bozardım. Bu konuşmadan sonra 2-3 gün daha içmeye devam ettim vicdan azabı çekerek ama artık içmiyorum çok şükür. Tam olarak 1 hafta oldu bırakalı. Aklıma geldikçe bebeğimi düşünüyorum Rabbim bir daha başlatmasın inşallah. Vuranında faydası var. İnan herkesin cok faydası oldu. Herkes yardım etti ve arkadaslarım sayesinde bıraktım :)) sizler iyiki varsınız

Demi acı ya oyuzden istiyor herhalde canım :)) kesinlikle en belirgin özelliği ben hep yeşil çay yada beyaz çay içerim onlar yasak ya simdi oyuzden kuduruyorum :)) bişi söylicem, aşermelerimiz başladımı bizim yada ne zaman başlayacak biliyormusun canım gecen gün üzüm çekti deli gibi ama aşermemi yada psikolojik aşerme mi anlayamadım :)

arkadaşlar merhaba ,
ben aslında 2013 ekim annesi olacaktım. Ama bebeğimin 7 haftalıkken kalbi durdu. Sonra ben o forumu herkes doğurana kadar takip edip hiç bir şey yazmadım.
Şimdi bu ay tam rahim filmi çekilmek için reglimi beklerken geçen yıl öğrendiğim günde(31 ocak)hamileliğimi öğrendim. sevinemiyorum sanki daha çok korkuyorum. Yarın ilk randevuma gidiyorum. Doktordan progestan ve coraspin yazmasını isteyeceğim.

Stres yapma bak hersey cok güzel olacak. Hosgeldin aramızaaa bu sefer sadece okumayacaksın, okuduklarına cevapta yazacaksın :) cünkü bu sefer bebişin seninle olacak ve güzel günlere yarından itibaren adım atacaksın. Bence bebişin sağlıklı ise progestana başlama gerek yokki. Gecen sene bir tahlihsizlik yaşamışsın. Ama bence Rabb'imin izni ile bu sefer inşallah kucagına alacaksın. Hoşgeldinnnn tekrardan aramızaaa :)

aaaa biliyo musun benim de gecen gun canim ayva cekti tuzlu ayva dedice agzim sulandi hemen aldim yedim bilmem psikolojik oldugunu sanmiyorum ya o yonde hic dusunmedim ki cok komikti

hayirli olsun bak sakin aklina bi once yasadiklarini getirme sakin kotu dusunme insallah bu sefer cok cok saglikli gebelik gecirip 9ay sonra bebisini kucagina alacaksin insallah hem randevun yarinmis iyi haberlele gel insallah :))

inş.geçen sene zaten hamileliğimiz öğrenmeden Ablamın hastalığının metastaz yaptığını öğrenmiştim .çok üzülmüştüm sonra hamileliğimi öğrendim tam aileye yeni bir umut geldi derken onu da kaybettim.İnş. en kötü yılımdır 2013.Neyse hepsi geride kaldı ablamın testleri vardı bu ay onlar da tertemiz çıktı maş.:) Bu yıl her şey tersine döndü gibi:)
Burada herkes çok yardımsever ve ilgili. Şimdiden çok sevdim:)

hayirli olsun bak sakin aklina bi once yasadiklarini getirme sakin kotu dusunme insallah bu sefer cok cok saglikli gebelik gecirip 9ay sonra bebisini kucagina alacaksin insallah hem randevun yarinmis iyi haberlele gel insallah :))

insan ister istemez karşılaştırıyor. Bu çok sevdiğin sevgilinden ayrılıp yeni bir sevgili edinmek gibi bir şey:) Ama mesela betahcg daha yüksek çıktı.geçen yılın aynı gün olmasına rağmen :)7.haftadan sonra karşılaştıracak hiç bir şeyim kalmayacak inş.Çünkü 7. haftadan sonra benim için de her şey çok yeni olacak .

2013 yılı kotu uğursuz bir yıldı. Tek güzel yanı benim için, eşimle olan evliliğim. Onun dışında hersey kötüydü. Bir kere 13ün uğursuzluğuna inanlardanım. Ama 2014 yılı cok güzel cok uğurlu bir yıl. İçini ferah tut. Hersey cok güzel olacak. Bebişini sağlıkla Rabb'imin izni ile 9 ay sonra kucagına alacaksın olumlu düşün olumlu olsun olurmu :)) evet burası farklı, sıcak bir ortam. Bende cok seviyorum burayı :)

Birşey dikkatimi çekti. Düşüklerin en çoğu 7. Ve 11. Haftada gerçekleşiyor. Cok enteresan gelmişti bana. Şimdi sende 7. Hafta diyince şüphelerimde doğru olduğum kanısına varıyorum. Her hamilelik farklı zaten tatlım. O gebeliğini hiç düşünme ki düşündüğün başına gelmesin. Bol bol dua et bu meğer hersey güzel olacak ben inanıyorum :))

aaaa biliyo musun benim de gecen gun canim ayva cekti tuzlu ayva dedice agzim sulandi hemen aldim yedim bilmem psikolojik oldugunu sanmiyorum ya o yonde hic dusunmedim ki cok komikti

Gamzeli gamzeli geliyor seninki desene :))

bikiyo musun bu hissedilebilecek bise ve sen ailen hissetmissiniz bence 2014 sizin ivin bereketli sansli bi yil bak gor hersey yolunda bebisin seninle keyiflen biraz yarinda keyfin ikiye katlancak insallah hersey guzel olacak bu benim sloganim ve insallah gercekten guzel olacak bebisini kucagina aldiginda bugunleri yuzunde tebessumle animsicaksin insallah )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…